Gott Nytt År!

Känner mig nog som en av världens tråkigaste människor idag, men vafan det bjuder jag på. Fick sån där ångest idag igen, länge sedan jag haft såhär mycket. Mycket i knoppen idag, men antar att alla de tankarna försvinner när jag börjar göra mig iordning för jobb.

Som jag skrev innan har jag på känn att 2010 kommer bli ett bra år, och jag hoppas som sagt att det är mitt år. Har en del planer jag ska försöka sätta i verk nu, så snälla håll tummarna för mig!

Det finns en viss person som spökar i mitt huvud hela tiden för tillfället, hela tiden något som gör att jag hamnar på denne... Hmm.. jag vill kanske tro att det är tecken, ni vet signs som det så ofta pratas om? Eller så är jag bara dum i huvudet jag vet inte, men time will tell...

Nej som sagt Gott Nytt År allihopa så hörs vi av nästa år ;D



You're stuck in my mind

Tro det eller ej, men det är faktiskt namnet på min alldra första egna låttext ever... Okej, den ska bearbetas lite till och översättas så det låter bra på engelska också, men fan vad nöjd jag är! Inte fan trodde jag att jag kunde sånt! Sen nu så inväntar jag FL som jag ska få av en kompis nästa vecka! Iiiiih! I'm so excited, och ja det är säkert svårare att använda än vad jag förväntat mig men jag antar att jag får ge mig fan på det och sitta och pilla med det mycket. Har funderat på om jag ska ta och installera FL på min gamla dator hemma hos pappa istället, då den är stationär och jag jag vet att den rymmer mer. Min acer laptop är skit, troligtvis fylld mer virus, för mycket musik och ja en formatering hade säkerligen varit på sin plats... Men ja, vi får se! En ny stationär dator med bra ljudkort och bra högtalare hade varit det bästa nu.. Hmm.. aja det får lösas! En sak i taget!

Jaha nyårsafton idag då, ska faktiskt inte göra något speciellt idag alls. Käkar hemma, städa, tvätta och ja allt som en vanlig dag innefattar förutom just det, ja att alla andra festar och super skallen av sig idag. Kanske är där liiiiite mer folk på Etagé idag än normalt också... Ja jag vet jag är tråkig, men jag anser fortfarande att nyårär otorligt överskattat faktiskt, och blir 2010 nu ett bra år, som jag faktiskt har på känn så lovar jag att om ett år ska supaskallen av mig någonstans i världen och verkligen fira att det är nyår... jag tror det i alla fall. Men bara om 2010 är det år som blir mitt ;D

Nej, lite musik och sen duschen..sen är det dags att köra igång!

Gott Nytt År på er alla mina underbara vänner och läsare, hoppas ni har en kanonkväll och kanske träffar jag en del av er på Etagé ikväll när jag jobbar?

Tuttar som exploderar..?

Ungefär så känns det i mina bröst för tillfället, och det brukar ju vara så innan mensen ni tjejer vet ju vad jag pratar om och jag antar att alla killar som läser detta tycker jag är helt dum i huvudet som ens uttalar mig om det. Märkte det på min facebook status igår haha, men vafan ni vet ju hur jag är ;P Å nej, fortfarande inget silikon, all natural!


Har varit på Burlöv Center med mamma idag, jag hittade faktiskt två supersnygga par byxor på Bikbok, ett par gråa och ja håll i er.. ett par skrikrosa! Var bara tvungen att ha dem! De var underbart fina och sitter superbra! 348 kr för båda paren, hade jag köpt dem annars hade de gått på 1000kr så jävla fynd kan jag ju tycka.



Har varit trött och hängig idag, nästan så att jag nu på kvällen blivit lite emo, fick jobbångest igen. Har inte fått schemat från KB än, hoppas på lite pass nu i Januari, tyvärr kan jag inte ta den sista helgen så jag hoppas på mycket innan dess och jag hoppas de är nöjda med mig. Sen förvisso har jag ju pass på Casinot, men jag vill egentligen sitta så lite som möjligt vid BJ, är så trött på det och känner att jag hellre tar bättre grundlön och mindre provision... Aja nu ska jag inte vara gnällig, men jag har hållt på med det så länge nu bara.. Men alla jobb är pengar.

Nej, men om jag skulle ta och lyssna på lite musik och skriva lite låttexter... ja ni läste helt rätt, låttexter. Får snart FL och sedan är det bara att sätta igång att producera sin egen musik. Kank kanske bli svårt med den pissdatorn jag ahr, men den får duga så länge!

Sleep tight mina vänner!

Konsten att sova, vafan är det?

Har föröskt somna nu sedan klockan två och ja klockan är ju tre... bara en timme.. Fast hur trött jag äm är och hur jag än försöker somna så går det bara inte. Kanske beror delvis på att jag käkat choklad och druckit Kola idag, men ja annars beror det väl på alla de knepiga tankar som surrar runt i skallen. Om ni inte märkt det förut så är tankar min grej. Jag kan hur enkelt som heslt analysera sönder allt, jobbigt att vara så men I guess that's me!

För stunden är det ganska mycket som flyger runt i huvudet, lite om vad som kommer hända nu det kommande året, hur pass bra vänner mina skilda föräldrar kan bli, om jag kommer hamna mer emellan, om kärlek existerar eller om det bara är ett jävla hittepo.. Ja som ni ser det är en hel del olika tankar i skallen. nte konstigt man inte kan sova egentligen... Å nej, allt jag tänker på är inte negativt som säkert en del av er tror. Jag kan vara positiv och det sägs ju att hoppet är det sista som lämnar en, en del av er förstår säkert vad jag syftar på då..

Nej, som jag sa till Sophie innan idag efter det att vi sett Twilight filmerna, jag önskar att mitt liv var som en film. De slutar nästan alltid bra i slutändan, kanske inte alla skräckfilmer, men jag vill inte leva i en skräckfilm, en highschool komedi funkar bra, eller bara en komedi i allmänhet hade gått bra =) Sen får jag väl väen tillägga att jag vill ha en varg! Ni som sett New Moon förstår vad jag menar :P

Fortfarande himla trött, men ögonen vill inte hålla sig stängda och hjärnan går på högvarv, det är nästan så att jag ahr en sådandär stressad känsla inombords, den vill inte ge med sig. Jävla skit!

Aja, ska glo lite på tv nu å facebook nörda mig ett tag till så knoppen blir trött...


Zzzzz...



Gud vad jag är trött och slö nuförtiden, kanske beror på den mörka årstiden förstås och kanske att jag jobbar natt och sover bort halva dagen.. Men ändå :P'

Jobbade på KB igår, mitt andra pass där och det gick superbra! Var riktigt roligt, och inga större problem eller någonting utan allt gick på precis som det skulle! Tycker verkligen det är skitkul att vara bartender! Hoppas på lite fler pass nu i Januari, så håll tummarna för mig!

Ikväll ska jag vara croupier på Etagé, tvivlar på att där kommer vara speciellt mycket folk ute idag eftersom de flesta var ute igår. Fast jag vet också av erfarenhet att man ibland kan bli förvånad av folket... Så vi får väl se =)

Har helt ont i armen idag, lyckades göra värsta vurpan när jag varit på toa på jobb igår, precis där utanför garderoben så alla kunde se mig.. Haha halt som fan under skorna och halt som fan på golvet, kunde jag göra något annat än att vurpa? Hur som helst så tog jag emot mig med högerarm, så det känns som om jag har världens träningsvärk, och det hade jag kunnat köpa att det var om jag tränat armar igår men ikke sa nikke.. Aja det går väl över.

Sen när jag avr på gymmet innan idag och skulle cykla, kliade det på örat å när jag sen kliar får jag baksidan av mitt innerörssmycke eller vad man nu ska kalla det, i handen... Då har jag tydigen tappat den vita kristallen =( Men som tur var hade jag kvar den rosa jag hade ett tag så jag fick sätta i den så länge, får väl köpa ny på India sen.

Usch, jag som skulle hinna med så mycket idag, jag har tränat ,ätit och duschat.. men mer lär det väl inte bli innan jobb. Städningen jag hade planerat in får jag väl ta imorgon, om jag nu ska få besök. Hoppas =)

Aja ha en trevlig kväll så ses vi kanske på Etagé ikväll?

Puss å kram!

Julafton



Då var det dags för julafton igen, och om jag ska vara ärlig så har jag väl inte riktigt hunnit känna av julstämmningen än. Sen officiellt så är detta den sista julaftonen jag troligtvis kommer fira på några år. Känner att julafton har blivit överskattat, och när man inte har ett starkt familjeband som en stor familj blir det alltid gräl och gnällighet. Så därför kommer detta bli den sista julen jag firar hemma fram tills dess att jag skaffar mig en egen familj, alltså med det menar jag barn och så, då kan jag tänka mig att ta upp julaftonsfirandet igen! Ja eller om något otroligt bra händer, det vet man ju aldrig.

Självklart vill jag inte klanka ner på någon nu, ingen i min familj eller i övriga... Men jag känner att min tid att försöka få till en riktig jul är slut för ett tag framöver. Men bara för jag inte tänker fira jul mer betyder inte det att jag inte vill önska er alla en riktigt God Jul ändå, för det vill jag! Hoppas ni alla får en kanonfin julafton med en massa fina paket, god mat och otroligt härligt sällskap!

Varma kramar Alice

Harder, better, faster, stronger



Lyssnar just nu på Daft Punks låt Harder, better, faster stronger.. Älskar den låten! Om musiken någon gång skulle tystna skulle jag troligtvis sluta andas... Jag har ett beroende, ett beroende av musik och det är ett otroligt beroende som jag aldrig någonsin skulle vilja vara utan, skulle ni?

För att vara lite mer seriös så har jag väl inte precis hunnit med så otroligt mycket som jag skulle idag. Jag har tränat, hållerp å att tvätta och ska göra rent till ökenråttorna och sedan är det väl dags att bege sig iväg till jobb. Jobbar på Crown ikväll, och det ska bli intressant och se ifall det är mycket folk ute idag. Vet att en hel del från mina gamla trakter ska befinna sig på Shakespear idag.. Åh jag vill också idag! Idag hade jag nog behövt det, men jaja.. man kan väl inte få allt här i världen. Hoppas ni har kul och festar för mig också!

Dags för tvättstugan, och föressten GOD JUL om jag inte skriver tidigare imorgon!

Puss haj!

Avatar



Ganska nyss hemkommen från filmvisningen av Avatar. Min tanke var från början att någon kunde ladda ner den och att man sedan såg den från datorn, Christian sa att han aldrig någonsin hade pratat med mig om jag fått för mig att se den på detta vis och bokade biljetter till Royal tidigare idag.

Helt ärligt så har jag aldrig någonsin, och då menar jag verkligen någonsin!!! Sett en så otroligt underbar och otroligt bra film! ALDRIG! Alla filmer som kommer härefter kommer ha svårt att hamna i den klassen. Den hade verkligen allt! Romantik,spänning, action, sci fic... ja helt kalrt allt! Efter att ha sett denna filmen känner man vilken otroligt tråkig och inrutad värld vi lever i. Men det är väl det som kallas livet haha! Men ett MÅSTE att se på BIO! Ni skulle bara våga se den utan 3D och hemma.. never! Ni måste se den!


Har lite problem att sova idag, kanske lite för extasen efter filmen, men jag känner ming ängslig i kroppen idag. Stressad inombords... Jobbig känsla som jag inte känt av sådär super mycket på sisitone, men även verkligheten kommer ifatt dig då och då. Tyvärr...

Sov gott mina vänner!

Sänder över lite julstämning

Kände att nu är det knappt fyra dagar till julafton, och personligen har jag väl inte precis börjat känna av julen. Faktiskt det första året jag valt att tagga ner på julen, av olika skäl. Men hur som helst så vill jag passa på att sända över lite julstämning till er och vad passar då inte bättr än Coca cola reklamen? Så varsågod!



Har varit en hel del jobbande för mig på sistone, som croupier och igår var jag för första gången bakom bardisken på KB, kändes superbra! Man ska bara komma in i vart allt är, och hur kassan funkar. Men nej jag kände faktiskt att det gick bra, ska jobba där på juldagen också :D. Sen hoppas jag på ytterligare tider där faktiskt.

Men idag är kroppen helt slut, och trots många tankar på att ta mig ner till gymmet efter fyra timmas sömn valde jag att hoppa det. Glo på Svt24, Fanny och Alexander. Den var faktiskt riktigt bra, har väl sett den X antal gånger tidigare men jag tror aldrig jag verkligen hängt med i handlingen. Så tummen upp på den, och när vi ändå talat om julstämning så passar väl den filmen ganska så bra in? Visas alltid precis efter jul på fyran om jag inte minns fel.

Har krängt i mig en hel del skit idag, efter en hård träningsvecka valde jag att gå ner och köpa en pizza med banan, jordnötter, fetaost och vitlök. Jaa superflottigt men oooj så gott! Sen lite naturgodis, choklad och julmust p ådet ;)

Neeej men lite musik kanske! Puss haj!

Ticks i ögat?



Jag har fått så mycket jobb bara sådär, och blivit stressad när det gått dåligt på jobb så mitt öga har börjat ticksa... typ det rycker lite i det. Jävligt obehagligt faktiskt, i och för sig vet jag vad det beror på. Men ändå lite äckligt, sånt gillar vi inte!

Jaha, annars då? Det jag gör för tillfället är att jobba, jobba, jobba och träna, jobba, träna..sova lite =) Så ser det ut resten av december också, skönt att göra något. Sen att jag gnäller ändå det gör jag, men det vet ni ju sedan innan att det är min grej att gnälla.

Neej, har inte så mycket idag alls faktiskt, lite tråkigt kanske men så är det ibland. Hoppas ni har en trevlig kväll!

En försenad lussevaka?

Ja, än så länge har jag inte bestämt mig för om jag ska sova eller sätta igång en film? Jag är inte speciellt trött, men å andra sidan om jag lägger mig i tid så kanske jag kan komma upp hyffsat tidigit fö att träna och så... Men sen å andra sidan ska jag jobba på Etagé imorgon också.. hmm svårt dilemma.. antar att jag är uppe ett tag till.



Har varit hemma hos Tess idag och haft riktig julmys ända sedan jag vaknade vid tre tiden idag. Vi har klätt granen, käkat skräpmat, druckit glögg och massa julgodis! Tusen tack för en kanondag mitt hjärta!

Pink fick också följa med idag, Milea och hon är ju trots allt systrar.. Men de var lite svårflirtade några timmar, men de busade konstant de sista två timmarna säkerligen, så nu ligger Pink på mattan bredvid mig och sover som en liten julagris!

Har fått planer idag på att föröska skaffa mig ett normalt jobb... Jaa jag vet det är inte riktigt likt mig, och jag vettefab om jag kan klara av det nuförtiden egentligen. Jag ahr liksom lite för mycket på gång för att kunna låsa mig med ett normalt jobb mån-fre. Plus att jag gärna jobbar nätter så som jag gör nu.. Men ja, tyvär skiter man inte pengar så jag antar att jag får överväga det mer ingående...

Aja sleep tight!

Fredag



Fredag igen, känns som om det blir helg direkt hela tiden. Men de brukar ju säga att när man är barn går tiden långsamt, när man är vuxen så springer tiden ifrån en. Låter ganska dystert och ännu mer dystert är det väl tyvärr när man känner att det kanske stämmer ganska så bra. Men äh, jag är inte så gammal, jag ahr inte fyllt 22 år än så jag hinner nog med en del saker till. Bara det senaste året har det hänt sjukt många otroliga saker, saker jag bara drömt om att få vara med om och saker jag aldrig ens haft en tanke på att göra så jag antar att nästa år 2010 kommer bli ännu mer händelserikt. Eller snarare, jag vet att det kommer bli det!

Som ni kanske märker är jag på bättre humör idag. Vet inte riktigt vad detbror på, men så länge jag mår bra så är det väl bra ^^.

Har varit duktig idag och städat nästan hela lägenheten.. varje gång det hetat att jag städat resten av veckan så har jag diskat och städat köket.. Inget mer. Men idag har jag hunnit med köket, badrummet, sovrummet och hallen. Bara vardagsrummet kvar och det får jag väl ta imorgon, sen ska hela min tomtesamling upp och eventuellt julgardinerna om jag nu orkar få upp dem. Ett jävla projekt det dära, men vi får se vad som orkas.

Jobbar på Etagé ikväll igen, börjar tolv så än är där några timmar kvar. Har firat att det är fredag idag med lite naturgodis och två powerking, har föröskt hålla igen på skit nu när jag börjat hårdträna. Men kände att det var okej idag. Så ska sätta på lite kaffe nu så jag orkar vara uppe hela natten nu.

Ha en trevlig fredag!

Fastkedjad



Precis så känner jag mig för tillfället. Jag vill göra så himla mycket, jag är såå himla trött på min vardag, jag vill fly, sticka iväg och göra det jag alltid drömt om... Men vafan, för tillfället är jag som fastkedjad i mig själv, i Malmö. Tro mig jag gillar det verkligen inte, men vad ska man göra? Just nu handlar allt om tid, men det är tiden som kan få det att gå runt i huvudet på mig, det tillsammans med alla tankar som surrar runt i skallen. Vad ska det bli av mig och vart ska jag hamna här på livets färd? Ja vem fan vet, och ja det gör mig inget, bara det blir bättre än det här. Kanske kan det vara så att jag behöver se annat och leva det där livet jag drömt om för att sedan kunna uppskatta det jag har? Jo jag tror det, suck!

Biggi, ja jag vet jag är gnällig och jag vet att jag två sätt att ändra mitt liv på. Välja att förändra det eller ta kål på mig själv. Ingen gillar gnälliga människor, nej jag vet det också! Men jag måste få det ur mig, jag blir dum i huvudet! Å just idag är det en bajsdag än så länge! Tvättdag, pajjad torkställning, kallt och lägenheten ser ut som fan (Y) Yeeey! Suck!

Nej min vardag ska det fanimej ändras på, har några dagar lediga i nästa vecka och då ska jag verkligen försöka ta tag i allt igen. Det hade ju dock inte skadat om det kunde hända något roligt, något utöver det vanliga... Å vart fan är alla positiva människor i mitt liv? Jag behöver er nu! Överös mig med positiv energi så jag kan tänka klart igen! I need it!

Sen hoppas jag ni vet mina nära å kära att jag älskar er över allt annat, vare sig ni är positiva eller negativa. Fast om vi alla tänker positivt tillsammans kanske vi mår bättre? Jag hoppas på det! Nu ska jag sluta gnälla för idag.. Puss haj!

Bröllop



Satt och snokade runt på fejjan som jag brukar göra, och hamnade av någon anledning på någons bröllopsbilder. Ingen person jag känner ifråga utan tydligen en bekants vän... Invecklad historia det där haha. Men hur som helst så började jag fundera på om jag verkligen kommer gifta mig. Jag och Sophie diskuterade det igår, eller om det var jag och Maria som pratade om det..? Minns inte riktigt men det var oväsentligt.. Men denne någon sa att ja om du nu verkligen gifter dig.. då kände jag, okej jag förstår ditt resonemang, men av vilken anledning skulle jag inte göra det? Jo, jag är udda och jag är kräsen, jag vet. Men egentligen känns det sådär lite småhemskt att folk är osäkra på om jag kommer att gifta mig... :S. Jag är förvisso osäker själv, men vafan, jag hoppas jag någongång kommer till den punkt där jag faktiskt gifter mig. Någon annan trodde att jag skulle vara en sådan person som gifter mig väldgt sent, minns inte heller vem av alla som sagt detta... Men ja, alltid intressant och se vad folk tror. Personligen vet jag väl inte riktigt, men jag hoppas på att träffa min drömprins någon dag. Gärna snart, inte för jag vet hur fan det skulle gå till eller var tiden skulle vara.. Men ändå.

Usch, idag har det varit en seg och tråkig dag. Okej, jag råkade sova till kvart över två... vilket innebar att jag sovit i elva timmar. Men vafan, ingenting kul har hänt, rörigt är här så jag ahr städat undan lite. Tänkte ta badrummet nu innan jag lägger mig och sedan ska jag sova i tolv timmar så har jag ändå nästan hela dagen på mig att göra saker innan jobb imorgon! Wiiie!

Neej men lite musik å städa sen är det nannedags!

Money talks.. Eller?

Sitter hemma hos min kära mor för stunden, lite småseg efter en natt (för er vanliga människor blir det kanske morgon) där jag blivit väckt av Pink från och till i X antal timmar. Men väl uppe så harj ag väl egentligen inte gjort något speciellt, det enda vettiga jag åstakommit idag var att asa röven ner till gymmet och tränan ästan 1½ timmes pass. NO more candy and junkfood for me, på ett tag. Ja Maria jag vet att jag sagt det innan men nu är det beach 2010 som gäller. Jag ska ju trots allt jobba på Mallorca i sommar och då kan man inte se ut som en halvfet jänke. Nej, så nu är det pump nästan varje dag och kanske en dags skitätande i veckan.

Satt precis och spanade runt efter lägenheter på nätet nu. Fick sån sjuk ångest, för jag vill så hemskt gärna köpa en 2:a eller 3:a att renovera eller fixa den precis så som jag vill ha den. Men ja, jag antar att min tid i livet kommer när jag ska tjäna mina pengar och kunna göra precis vad jag vill. Tyvärr ser det inte ut att vara dags för den tiden än. Men snart hoppas jag verkligen!



Haha kanske kommer pengarna jag väntat på med mitt Fl Studio, ni vet, jag ska ju börja göra min egen musik ;D. Skulle det floppa så får jag väl råna en bank eller något? Haha neej men skämt å sidor... Money talks idag, tyvärr. Så jag antar det är dags att verkligen ta sig i röven och komma på vad jag ska bli när jag blir stor!

För övrigt så har jag kommit på (igen) att jag vill bli spådd! Jag behöver vägledning och kanske lite försmak på vad som ska hända i framtiden. Något som kan sporra mig i rätt riktning, det behövs verkligen!

Naaaj men nu ska jag gå och kissa.. .:P Puss haj!

En tur till Staffanstorp?



Gårdagen var verkligen superduper trevlig! Som ni vet så var jag ju lite småemo sådär innan jobb, kanske berodde lite på att jag knappt pratat med mina nya arbetskollegor under personalmötet och så två dagar innan och trött var jag. Men oj vad trevligt det var, förutom att jag nästan blev halvdöd i puben så var det kanon! Mina nya arbetskollegor är verkligen kanon! Jättetrevliga tjejer och lätta att snacka med, så det tackar vi för! Nu kan man ändå se fram emot att jobba lite till nästa helg=D.

Vaknade kvart i tre idag, riktigt skönt. Många kanske säger att man sover bort dagen, men vad ska man göra när man jobbar natt och lägger sig halvsju på morgonen? Jag måste ju vända dygnet "fel" med tanke på mina arbetstider. Så tycker det är lika bra att göra det direkt.

Som jag sa igår så ska jag iväg en sväng till Staffanstorp idag, ska besöka Deejay Chris appartment! Han har väl snart bott där ett år å jag har inte hunnit se den än så det är väl dags för det. Ser även ut som om det ska käkas pizza idag. Ska ha en sån där skräpmatsdag idag, för att sedan återgå till hälsosam och bra kost. En dag i veckan får jag äta skit. Dags för beach 2010 snart ;D.

Nu kallar duschen!

Over and out!


Huuarrrgggh!

Kvart i tio är klockan, lite småseg och för tillfället känner jag inte direkt för att åka och jobba till halvsex imorgon bitti. Sen känns det väl lite ovant med nya rapportblock och nya rutiner. Men det är väl något som garanterat kommer sitta efter de här 13 passen i december ^^.

Vaknade idag av att mamma ringde och berättade att en kille i 30-års åldern hade hoppat från tioende våningen i mitt hus, åtta imorse. Jävligt obehagligt, och overkligt. Stackars de personer som såg honom hoppa. Så hemskt att ha de bilderna i huvudet. Usch, men jag kan inte riktigt förstå allvaret i det hela, eftersom jag varken har sett det eller hört sirenerna från polisbilar och ambulans. Fast det är nog lika bra att inte förstå det, annars hade man bara mått dåligt. Jag vet hur uppskakad min mamma är efter det.

Ska föröska sova riktigt länge imorgon, och om jag inte vaknar på tok för sen ska jag en vända inom Bunkeflo och hälsa på Sophie, och därefter blir det ett besök hos Christian i Staffanstorp. Ska bli intressant och se i fall han satt ihop alla möbler han köpte på Ikea i förrgår =P .

Nej, lite chillning till, sen är det väl dags att göra sig iordning!


Mallorca here I come

Ja den där restaurangfesten jag skulle gå på, det sluta självkalrt med att jag jobbade där istället. Jag i ett nötskal så att säga, har svårt att säga nej till jobb och förösker tänka positivt, att det är ju faktiskt pengar. Fast idag känenr jag att jag är ganska sliten, få timmars sömn denna veckan, mycket jobbande och en förkylning som hänger över mig... Nej om inte KB ringer in mig till att jobba idag ska jag nog faktiskt bara ha en lugn och skön fredag. Den enda lediga helgdagen den här månaden, så jag antar att det bara är att njuta av sin ledighet.



I onsdags innan C&G mötte jag upp Christian för att käka en bit mat innan allt drog igång. Eller ja, jag snyltade på Chris vitlöksbröd och pommes medan Christian åt vad han nu åt... Minns det inte ens, så nu vet nii hur bra minne jag har. Hur som helst har jag nu garanterat jobb i sommar på Mallorca, Casa Blanca. Ska tydligen vara ett av de bättre ställena enligt Chris, så nu är jag snart Miss Bartender Mallorca =P. Under samma kväll lyckades Chris även övertala mig att följa med på Magaluf Reunionen den 30:e Januari. Jobb intervju å hela köret så nu is there no return. Jag drar snart till Mallorca, Yiiiiihaaaa!

Annars då? Ja en del jobb, och trött är jag som en gris. Försöker få in lite julstämning men ja, det går väl sådär typ, helt okej. Mysigt med alla julljus i alla fall!

Naaj om man skulle försöka vakna till liv lite!


Party party..?

Ser faktiskt ut som om jag trots mitt lite halvdåliga humör och min täppta näsa ska bege mig ner till Crown på restaurangfesten idag. Varför inte, och Maria tyckte dessutom att jag behövde träffa lite trevligt folk istället för att sitta hemma och bli emo. Så ja why not, dock tänker jag hålla mig nykter idag. Som vanligt :P

Känner mig för tillfället ganska lugn och harmonisk, lyssnar på bra nostalgisk musik från ungefär den här tidpunkten förra året. Många tankar som surrar i huvudet om vad jag ska göra med mitt liv. Pratade med min nya chef Gabbi igår när jag jobbade på Crown. Snackade om att eventuellt säsonga och se världen lite. Hon sa att jag absolut skulle passa på att göra det nu, för hon skaffade själv barn ganska tisigt och sen blir det för sent. Så hon tyckte jag bara skulle tuta och köra. Mallorca är väl i princip redan bestämt, men jag kanske vill iväg innan. Jag ahr inte släppt tankarna på Dubai eller London än. Maria kunde vara på Dubai en månad, men när och hur ska vi få råd och tid?

Jag känner för stunden att tankarna bara finns där, och viljan men kanske inte tillräckligt mycket än? Men å andra sidan så är det dags att ta tag i livet och göra något skoj av det medans man är ung. Än så länge har jag ingen kärlek som låser mig här, bara familj och vänner och dem hoppas jag ah kvar även när jag kommer hem. Hmm, nej vad tycker ni..? Ska jag åka till Dubai/London nu i vår om det finns möjlighet eller ska jag vänta till hösten? Jävla dilemma alltså!

I need some help!