Fungerande hissar

Jag har som ni säkert vet, tvättat eller ja jag tvättar fortfarande. Jag har det sista i torktumlarn nu.. Hur som helst! Vid tolv åkte jag ner med min superstora kulörtvättmedelsförpackning stoppa i två maskiner, inga konstigheter. John kom och lämnade grejer hos mig strax efter och åkte ner och träna en halvtimme och åkte upp sen igen.

När jag sen ska ner igen trycker jag på hissknappen, och står nog där i fem minuter och undrar vafan det är för jävla idioter som står och håller den jävla hissen (ja ursäkta alla svärdomar men å lack blir man. Efter några minuter till bestämmer jag mig trots allt för att ta de smala hemska trapporna ner till bottenvåningen. Bör då tilläggas att jag faktiskt bor på åttonde våningen så det är ingen kort sträcka. Nåväl, väl nere möter jag en av mina grannar som bor lite längre ner, som har ringt hyresärdenv och sagt att hissen är trasig. Tydligen hade den fastnat på fyran, och ja visst sånt händer. Tråkigt är det men någon gång klyddar det liksom... Ja och därefter har jag sprungit upp och ner, ner och upp i snart fem timmar. Det är verkligen INTE okej att det tar sååå långtid och än har det alltså INTE kommit någon.. Riktigt dåligt! Tänk på alla gamla människor som bor högre än mig eller strax unde mig? Inte fan kan de ta trapporna!

Dessutom känns det som om mina lungor ska kollapsa varje gång jag sprungit upp och ner... Aja, nu har jag fått gnälla lite idag också. Men jag hoppas att hisshelvetet fungerar snart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0