ZzzzZzzz



Usch idag är jag verkligen trött, hemska hemska förkylning som inte släpper och dumma dumma axel som började göra ont igår och inte har släppt! Grr!

Börjar tre idag, så någon timme kvar att bara ta det lugnt på, skönt. Sen imorgon är det nyårsafton, inte klokt vad tiden gått. Redan nytt år, och jag som verkligen hoppades att 2010 skulle vara mitt år. Jo, många bra saker hända men också många dåliga. Jag brände ut mig, har haft svårt att hitta jobb och har fortfarande inte såhär en dag innan nyårsafton helt 100 % kommit fram till vad jag ska jobba med i framtiden. Jag vet vad jag VILL göra men det är inte så enkelt. Men i det kommande året ska jag ge det ett ordentligt försök, och göra det på MITT sätt. Så kanske blir 2011 mitt år?


Kunde inte låta bli att tänka på hur lyckl...

Kunde inte låta bli att tänka på hur lycklig jag faktiskt är över att inte arbeta natt längre. För ett år sedan hade jag varit påväg till jobb vid den här tiden.


Snart dags för mig också att nanna. Förkyl...

img_7289 (MMS)

Snart dags för mig också att nanna. Förkylningen ger sig lite tillkänna såhär på kvällskvisten. Dagen har varit helt ok, hann med att bada Kola idag och imorgon börjar jag lite tidigare så om jag hinner tar vi Keddy också. Men OJ vad jag saknar att träna :-( hoppas jag snart är 100% frisk! Natti!


Atjoo!

Usch, jag är trött snuvig och hängig idag. Inte kul alls, men ja den där gnälligheten vet vi väl att ni aldrig slipper hur mycket jag än lovar att ni ska ;)

Jaha, vad mer ska jag berätta om idag? Det har faktiskt inte hänt ett skit.. Jag gör på tok för lite när jag är ledig eller börjar sent. Fast idag var det soffan som gällde några timmar innan det var dags att bege sig lite tidigare till jobb. Hmm ja.. nä inget kul idag alltså får hoppas på jag har något roligt att berätta imorgon! Tjadå!


Trötthet

Herregud vad trött jag är idag, tror den där hemska förkylningen håller sig lite i bakgrunden precis som de undertbara hantverkarna som börjar borra fem över åtta på morgonen. Visst är de för underbara? Suck, aja that's life. Snart är det helg!

Satt och kollade i broshyren från Gilda idag och jag tror jag bestämt mig för en ansiktsbehandling och färgning inklusiver formning av mina ögonbryn och fransar. Låter himlans bra i alla fgall och det är det säkert! Men jag väntar med att använda presentkortet tills efter nyår. Så jag hinner gå igenom alla de alternativ där finns en gång till ;)

Ska jobba ikväll och ja, det är pengar men just nu hade jag hellre bara haft en slappedag. Känns inte riktigt som om jag hunnit ta igen mig efter julen. Men den tiden kommer säkert den också. Sen kollade jag antagningen idag och jag ligger som 3:e reserv i två grupper så jag hopppas hoppas hoppas att några st hoppar av! Håll tummarna för mig!

Dags för snö igen... Känns som om min span...

img_6357 (MMS)

Dags för snö igen... Känns som om min spanska näspray kommer vara välbehövlig denna veckan. Så tradigt att bli kass Men what to do. Jag får väl erkänna att det är lite av en lyx att gå och lägga sig i sovrummet och fortsätta se den galna professorn två. Krya på mig så hörs vi imorgon 


Då har man fått bekvämligheten att få tv i...

img_3108 (MMS)

Då har man fått bekvämligheten att få tv i sovrummet idag. Passande nu när jag känner mig helt slut i rutan av alla hemska förkylningar *aaaatjoooo* . Usch, nu är jag gnällig. Jag är trött, snuvig, hostig och har skallebank. Suck, hoppas på att man mår bättre imorgon!


Annandag jul



Sista officiella juldagen, ja förutom dagen då julen ska ut trettondagsafton men ja... Hur som helst. Annandag jul, lite frukost har det varit, lite städning av köket och kattlådan. Nu sitter jag här och spanar runt och känner mig inte det minsta bakfull, haha på alla er andra. Har en kopp kaffe och strax ska jag och John hjälpas åt att att sätta upp tv:n i sovrummet vi fick av min kära mor. Tack mamma!

Sen vettetusan, snuvig är jag så träningen får nog vänta tills imorgon. Men en vända till affären och en god middag någonstans låter välk ändå helt okej? Ja, jag tycker det i alla fall. Sen ska jag börja spana in lite middagstips inför nyårsafton. Mamma och pappa ska ju komma hit så det blir en mysig och hyfsat lugnt nyår. Myyyys!


Mitt toasällskap numera. Hon har fått för ...

img_7230 (MMS)

Mitt toasällskap numera. Hon har fått för sig att hon ska sitta med och ja egentligen bara bra där jag är. Inte alla som har det! Nyss hemkommen från Johns mormor och morfar. John som är kass gick och la sig medan jag som haft svimkänsla de fyra sista timmarna ska ta ut min lediga kväll oooordentligt genom att trotsa sjukdom och trötthet den lediga kväll jag faktiskt har. Utgången tar jag en annan gång ;-) natti!


Julafton



Jag försökte mig på en blogguppdatering igår hemma hos pappa, men min gamla dator la ner och vägrade fungera efter att blogguppdateringen nästan var klar.. Så ja, därför blev det ingen. Men idag så haha.

Julafton var helt okej, några timmars jobb och sen blev det ner till pappa med god mat, lite juldricka och myspys. En liten powernapp efter maten hann vi också med.

Idag, upp vid åtta, duscha, till jobb. Jobbar till fem idag så lite stressande hem för att byta om och sedan på middag hos familjen Andersson! Mysigt värre när man äntligen kan slappna av.

Nu ska jag jobba lite och bara ta det lite lugnt.

Hörs sen!

De sista julklapparna var inte roliga och ...

img_8903 (MMS)

De sista julklapparna var inte roliga och de fick mig på dåligt humör.. Så nu tackar jag för mig för idag, blir några timmars jobb imorgon innan firandet ju så OM jag skulle glömma det så får ni kära läsare ha en God Jul och en underbar dag! Natti!


Snöstorm



Ja nästintill i alla fall, lika roligt varje gång man ser folk som ska försöka kör ur sin parkeringsfika som de stått i den senaste veckan... Världens snöberg ligger framför bilen och ändå förösker de köra fram... Haha ja, jag kan ju skatta mig lycklig som har en garageplats i detta piussvädret iaf. Annars kanske jag ahde gjort likadant vad vet jag.

Ledig idag, så otroligt skönt! Idag behövde jag det verkligen. Tvätta lite och städa undan ska jag göra och snart är det dags för kinamat! Ska bli en myspys kväll! Yeeey! Sen imorgon ska jag jobba några timmar fast det är julafton :O, men inte så konstigt. Jag har väl aldrig haft ett jobb med normala arbetstider.

Peace out!


Mina söta små snövovvar, det ser nästan ut som om de har en vit mask =)

Detta underbara armband fick jag av mamma ...

img_5246 (MMS)

Detta underbara armband fick jag av mamma i en liiiite förtidig julklapp! Det är så otroligt vackert! Tack mamma!! Nu är jag ganska så trött faktiskt. Även om jag inte gjort massor idag så har jag ändå hunnit med en hel del :-) myyyysigt! Å imorgon när jag vaknar är jag ledig hela dagen! Gud vad underbart!


Julstress

Jag som tycker jag tagit det gaanska så lugnt nu under julen och passat på att känna in julen ordentligt har gått från cool-lugn till superstressad på bara ett dygnt.. Not good not good. Sen ligger väl i och för sig nackdelen i att jag har ganska så lätt att stressa upp mig. Men, ja.. Inte kul ändå. Men jag ska försöka ta det så lugnt och lugna ner mig. Försöka i alla fall.

Lugn kväll idag på Friskis, passen är slut och där finns väl en och annan motionär som är uppe och lyfter skrot på gymmet. I och för sig skönt att det är lugnt. Jag är så himla trött! Dålig luft härinne kanske.

Föressten så tog jag bilen ändå! Robin messade mig tidigare idag och sa att det fixat hela parkeringen! Yeeey! Så det blev sista turen idag med Volvo C30, sen ska mamma ha tillbaka den =(, jag ska erbjuda henne ett byte :P men tveksam till att hon går med på det tihi :P Hon kan ju få min gamla :P

Nu återgår vi till arbetet en stund ;P

Rött är underbart

Det kanske känns lite sådär supertidigt att sitta och spana runt efter vårkläder.. Men alltså kolla här vilken underbar underbar UNDERBAR jacka jag hittade?



Tänk er den, med ett par röda vackra högklackade skor! Raaaooow, säger jag bara! Attans jag inte tänkte på det här tidigare!

Dan före dan före doppardan


Vid min underbara, underbara julgran! Aldrig varit så nöjd med en gran tidigare!

Två dagar kvar till julafton. Inte klokt vad tiden har sprungit iväg, kanske mestadels för att jag jobbat så otroligt mycket denna julen. Fast å andra sidan är det inget nytt för i år, det som däremot är nytt är att jag jobbat dagtid istället för nattetid. Vuxenpoäng till mig!

Snart dags för ett ryggpass, men väntar på att riset ska bli klart så att hundarna kan få det för magen. Eller ja, Keddy vill nog mest ha det för att Kola får det för han är hur bra som helst i magen. Men Kola däremot börjar oroa mig, han pendlar mellan halvbra och kass. SKa ringa och prata med pappa om det om en liten stund.



Jag och Keddy hemma hos pappa för ett tag sedan

Ikväll blir det några timmar jobb, och jag lärde mig sedan igår att det inte är någon mening att köra själv. Tur mamma kom hem en dag innan och kan köra mig, och att John är snäll och hämtar mig. Tur ni finns! Tack!

Nu ska jag kolla till riset!

Vilken dag! Vaknat av att Kola behövt gå u...

Vilken dag! Vaknat av att Kola behövt gå ut några ggr inatt, upp vid åtta, långrunda med hundarna, träna, äta och jobba. Kort arbetsdag men ack så jobbig när man kör fast en sisådär fyra fem gånger.. Men jag klarade mig och jag vet att jag INTE kommer köra till jobb imorgon i alla fall. Sov gott nu för det ska jag! En ordentlig uppdaering kommer imorgon om mitt internet funkar som det ska ;-)


Idag känns det som om jag hunnit med en he...

img_0191 (MMS)

Idag känns det som om jag hunnit med en hel del och ändå hann jag inte tilläckligt. Turligt nog kommer där förhoppningsvis även en morgondag. Det ska tränas, motionera hundar, jobba och julmysa lite. Ja vad säger man. Ibland blir man stressad av att bara tänka på det! Hoppas på att min snuttebebis är bra i magen imorgon, den stackarn har haft problem sedan i fredagsnatt :-(.nu ska jag nog försöka sova, fingrarna glider på helt fel bokstäver för att jag är så otroigtrött! Natti!


Monday morning



Ja då sitter man ytterligare en dag på jobb igen. Känns helt okej att vara här idag igen, dock ett kortare pass och idag har jag haft en roligare bil att köra hit med. Mamma åker iväg idag för några dagar så jag får låna hennes bil! Yeeey!

Ska träna lite idag, ner och hämta bebisarna hos pappa.. och ja sen blir det nog lite julmys tror jag. Känns som om glögg och lite lussekatter är helt rätt nu i vinterkylan. Dessutom ska jag försöka ladda in lite bilder från de senaste veckorna! Men ni får  vänta tills dess!

Ciao!

Tvättdags



Jag som hämtade nyckeln visd halvtolv, asade ner kläderna som skulle tvättas och öppnade dörren. Då var maskinerna i fullgång och ja.. det var bara att asa upp allt skit igen. Smått irriterad som man blir... Gick ner vid tolv, samma sak då.. Till slut kom en tjej nerspringande. Hon var nyinflyttade och hade ingen aning... Hon hade bott här i fyra dar och då kändes det inte helt rätt att vara bitter. Så för denna gången fick det vara okej.

Dessutom tycks det faktiskt löna sig att kräka av sig på företag man tycker skött sig dåligt. Såg att efter mitt hatinlägg mot Tele2, hade en tjej vid namn Ida kommenterat och sa att det inte var acceptabelt att jag blev runtkopplad hela tiden. Så om jag fortsättningsvis får problem skulle jag höra av mig till henne. Tack för det Ida, du höjde faktiskt hela Tele2 där! Dina uppgifter sparas, om jag skulle få problem.

Nej, lite städdags nu! Ciao!

Såhär underbart ser det ut där jag är uppv...

img_9583 (MMS)

Såhär underbart ser det ut där jag är uppväxt. Nästan som ett sagoland, förutom att det är lätt att dratta på ändan och bryta lårbenshalsen. Ja btw min rumpa hade inte cancer så jag har pustat ut nu. Däremot skulle jag ta bort den eftersom den var så mörk, så nu ska jag bara hitta någon bra och billig laserklinik i närheten. Tips? Haft en mysig kväll hemma hos mamma med film, godis, julmust och gos. Dessutom är min underbara bebis hemma igen


Fredagsmys



Äntligen fredag och äntligen är jag lite ledig! Otroligt mysigt!

Men guuud vad invalid jag är, bodypumpen har tagit kol på mina ben. Det är så att jag skriker när jag rör mig mellanvarven.. Men det är väl detta som bevisar att man presterat bra också, eller hur? Nästan lite FÖR bra.

Snart ner till pappa och mysa, det var ett tag sedan jag var där nu! Sen till läkaren kvart över tre för att kolla min lilla rumpa... Ja alltså leverfläcken och de hemska bölderna i armhålorna. Håll nu tummarna för att det inte är cancer! Liiiite nervös är jag allt.

Hörs sen!

Som det snöat idag, i pincip hela dagen. H...

img_2569 (MMS)

Som det snöat idag, i pincip hela dagen. Himlans mysigt om man ska hålla sig inne, mindre roligt att köra i och gå i. Dessutom går jag som en riktig kärring, bodypumpen har nu tagit sin rätt på min kropp och gett den en helt fantastisk träningsvärk Snart dags för sängen, och imorgon är jag ledig! Uuuunderbart! Sov gott!


Hata hata tele2

Sedan jag bytte bredband och telefonibolag från Comhem till Tele2 har jag nog aaaldrig någonsin ringt så många samtal... Det skickas räkning på räkning, man ringer dem de säger att det är ordnat.. Vad händer? Jo en ny räkning dimper ner i brevlådan månaden efter. De gör fel, jag står för två bredband... får två räkningar var av en av dem sagts upp redan i juli och jag får en räkning i november... :S Å två abonnemang.
Jag pratar först med faktura avdenlingen, men nä jag har trots allt två abonnemang du får prata med uppsägningsavdelningen.. jag kopplar dig. Tio min senare.

Tele 2- nä men det ena abonnemanget är avslutat redan i juli så du ska inte ha dubbla räkningar. Jag får koppla dig till faktura avdelningen.
Jag- Men jag har redan pratat med dem och de skickade mig till dig.
Tele2- Jaha, men då pratar jag med dem först och kopplar dig sen till dem igen.
Tele2- Då ska vi se vad som är fel. Ja det står här att ett av lanen sades upp nu i oktober.
Jag- Nej, på uppsägningen sa de juli så det stämmer inte.
Tele2- Jaha sa de att det var från juli? Ja då får jag kolla upp det dröj kvar.
Jag-Okej
Tele2- Sådär då ska jag kreditera dem och sen får du en bekräftelse per post att du inte ska betala dem.
Jag- Jättesnällt tack, men vilken av de båda fakturerna ska jag nu betala, så jag inte betalar fel?
Tele2- Jaaa.. ehm, då ska vi se går det bra att dröja..
Jag - OKEJ...

Herrejesus.. Skaffa ALDRIG någonsin Tele2 för det blir bara bekymmer. Om det klyddar med en räkning till så åker de bort snabbare än knikt asså! Man blir såååååå arg!

Usch vad trött jag är! En tidig morgon, jo...

img_7149 (MMS)

Usch vad trött jag är! En tidig morgon, jobbdag och lite bodypump på det. heeel slut! Jag trodde klockan var långt över elva reda! Men jag låtsar att den är det för nu ska jag sova och troligvis vakna med världens hemskaste träningsvärk... Det blir så när man inte bodypumpat på tre år. Natti!


I catch a grenade for ya


Jag och Arlinda sitter ocg lyssnar på Grenade med Bruno Mars, liveversionen! Underbart bra! Tänk vilkeu nderbar och mysig röst han har! We love it!

Usch, jag har hiiimlans ont i armhålorna idag... Jag vet ni tackar för informationen men det är fruuuuktansvärt. Detta är något jag hade kunnat önska min värsta fiende... Kanske därför jag har så ont? voodoo? :P

Aja, hur som helst så slutar jag vid fem idag, sen blir det lite bodypump är det tänkt. År sedan jag var på det sist! Så det är helt klart läge för det, och jag vet också att jag kommer ha en fruktansvärd träningsvärk imorgon om jag ens kan röra mig hyfsat normalt :|. Aja håll tummarna!



Jag hade ingen roligare bild idag så ni få...

img_3336 (MMS)

Jag hade ingen roligare bild idag så ni få nöja er med min underbara julgransbild! Nu blir det sängen, ska upp hyfsat tidigt och jobba. Sen på kvällen blir det lite bodypump på det! Om mina blödiga amhålor fixar det förstås.. Min rakhyvel är elak mot mina små söta armhålor , sov gott!


Stamp on the ground



Just som jag satte mig på kontoret bakom receptionen kom min favoritlåt stamp on the ground med Italiobrothers, kanske inte den bästa verisonen jag hört men det är trots allt ändå Stamp on the ground.

Ganska passande titel eftersom det känns som om jag stampar... Men ja, livet känns lite lättare idag. Tack underbara och glada arbetskollegor! Ni är guld, och när jag jobbar mindre kommer jag sakna er. Bara så ni vet.

Snart dags att bege sig hemåt, äta, sen sova. Börjar halv nio imorgon så för mycket datanördande kan jag glömma för dagen. Men ja, lite god musik inna nattsömnen skadar väl aldrig. Jag tackar för Spotify!

Sleep tight!

Kärlek <3

img_9262 (MMS)

Kärlek <3


Långa nätter



Idag känner jag mig tom. Tom i hjärtat, tom i skallen och tom hela jag. Idag vet jag inte riktigt vad jag känner, eller vad jag vill känna. Jag känner mig oklar med allt som surrar runt i skallen och ingenting är längre självklart som det var förut. Jag antar att det är detta som kallas för livet, man kan aldrig räkna med något för du blir lika överraskad vad du än väljer att tro, känna eller vilja. Livet väljer att göra det svårt för dig, även ibland bland de absolut självklaraste sakerna. Jag börjar lära mig det nu. Men trots det väljer jag fortfarande att tro eller kanske hoppas i alla fall på att de där självklara sakerna faktiskt ska vara självklara.

Men som sagt, jag blir lika förvånad och överraskad varje gång. Dessutom känns det som om det jag ska/vill eller borde göra i livet är försinkat. Tänk om det aldrig blir av? Att min stora dröm aldrig någonsin kommer ske? Istället hamnar jag på ett tragiskt och självmodsbenäget ställe. suck. Ja, jag som tror på ödet får väl lite på att det inte blir så. Jag hoppas. Innerligt. Att min dröm slår in och att besvikelser och överraskningar ska sluta någon gång. I alla fall de dåliga.


We belonge to the music

Jag gör helhjärtat i alla fall, men i övrigt är det Timbalands låt med Miley Cyrus. Supersweet!

Inga svimningsanfall sedan igår kväll, bara extrem trötthet. Sov hyfsat länge och har tagit det lilla lugna idag. Tur med vovvar och diskat undan det där hemska otroligt stora diskberget vi haft i köket hela helgen. Det är helt klart en fördel om man har en ren tallrik att äta på när man kommer hem från jobb ikväll ;P

Julgranen har inte blivit vält än, istället har Pink valt att använda det som tak över huvudet när hon tar sig en tupplur. Supergulligt så länge det håller sig såhär:


Psi var verkligen skitskoj, mindre roligt ...

img_9644 (MMS)

Psi var verkligen skitskoj, mindre roligt var det när jag mitt i passet började känna mig svimfärdig. Så jag fick rusa ut, sätta mig i omklädningsrummet och dricka vatten och lugna mig ett tag tills jag kunde gå hem. Nu har jag tränat ordentligt denna veckan och aptiten har det inte heller varit något fel på föutom att jag just idag har hållt igång på socker och koffein. Not good not good. Men jag vet detta tills nästa pass och laddar upp ordentligt! Ligge i sängen och försöker somna, inte så lätt fast jag är jättetrött. Men jag får iphonesurfa och snoka lite vet jag! Puss haj!


PSI

Power Strike Impact, ett pass jag ska testa på idag som innefattar ett par boxningshandskar och en stor slagsäck. Låter otroligt spännande så vi får väl se om det är så roligt som det låter. Jag berättar senare!

Btw, mamma hittade den här på nätet, för alla er Laserturken fans



Rätt så rolig faktiskt, men så alla vet så är det alltså INTE Basshunter som gjort den, men visst är det likt haha. Det hade inte förvånat mig om det varit Mr Altberg, men det är det inte. Inte denna gången iaf ;P

Lite chill nu, sen byta om och traska bort mot Kronborgsvägen. Hörs sen!

Julgran


Då har julen kommit till min lägenhet ordentligt! Nu står den mest vackra och underbaraste kungsgran jag någonsinsett i mitt vardagsrum!  Den är så fin så fin så fin och den doftar så otroligt gott!

Dagen har varit ganska så intensiv men otroligt mysig idag. Träning vid tio, klä gran vid elva, duscha och fixa sig för lite julgodis och julmys hemma hos familjen Drakfelt med Foldéns. God mat, gott julgodis och trevligt sällskap! Underbart!

De senaste timmarna har spenderats framför tv:n, ingen speciellt bra film, Terminalen. Jag gillar förvisso Tom Hanks, men den här är fruktansvärt tråkig. En film om en man på en flygplats... Jo jag vet att det finns en sann historia bakom men det gör den dessvärre inte ett dugg mer intressant. Även om det är synd om killen!

Känns som om det snart är dags för sängen, efter lite vinglögg, cider och någon drink på det så tror jag nog man ska sova gott! Det brukar man göra i alla fall!

Sleep tight!

Helg!

Jag har haft helg i officiellt en hel timme! Wohoo! Så snart är det ner på gymmet och köra hårt, sen städa lite och tvätta kanske.. lite tråkigheter men sen är det fredagsmys! Wiiie!

Jag som ville ha julgran..hmm får se om det blir någon sådan idag eller imorgon. Troligast är nog faktiskt imorgon! Men man vet ju aldrig, faktiskt!

Hmm, nej inget mker vettigt att säga idag förutom att jag älskar mina arbetskollegor! Ni är fan bäst!

Over and out!

Morning



Uppe med tuppen idag också, halv sex! Visst är jag lite grym som tar mig upp så pass tidigt? Fast idag var det inga svårigheter alls, jag somnade säkert typ kvart i tio så jag fick många timmars sömn inatt. Skönt. Hade även ett übergrymt gympass, jag svettades så att jag såg ut som en tomat i ansiktet haha! Jag undrade just varför alla glodde så konstigt på mig, men det var ju inte konstig sen när jag såg mig i spegeln haha! Men det bjuder jag på!

Idag är det äntligen fredag, vilket innebär heeelg! Den är efterlängtad som tusan faktiskt! Får se om det blir något läkarbesök idag eller om jag ska ta det i slutet av nästa vecka istället, jag är ledig från torsdag - söndag så kanske mer passande egentligen.. Men ja vi får se. Annars ser det ut som om det ska bli biomys på hemmaplan, eller ja gamla hemmaplan. Lilla lilla Ljunghusen och Höllviken <3. Ibland saknar jag det så mycket! Jo, jag vet att jag inte bor speciellt långt därifrån men ändå, henmma komer alltid att vara hemma! Hur mysigt som helst!

Sen ser det ut att bli lite glöggmingel, julbak och julgodis och lite mer bio på det. Kanske en el städning och tvättning också, men det är inte speciellt skoj så jag antar vi inte snackar mer om det idag ;-)

Aja, hörs säkert senare!

Ciao!

=)



Jag lyckades somna även igår kväll, men jag får väl trots all erkänna att jag faktiskt är liiite trött. Men inte superfarligt! Sen är det bara idag och imorgon sen är det ju helg! Yeeey! Blir en massa julmys, bio och ja hela köret! För en gångsskull så har jag julstämning! Hurra!

Efter jobb idag ska jag och John till banken för att öppna konto, enda dagen de har öppet till sex så det var ju en himla tur att jag slutar fem idag! Varför det blev Norde har jag inte en susning om, men ja.. John får väl bestämma lite då och då han med tihi :P, nej jag skoja bara.. lite ;)

Då kör vi en repris på igår med sömn svåri...

Då kör vi en repris på igår med sömn svårigheter, suck! Jag är trött och vill sova nu nu nu. Dessutom kan det ju vara ganska då lämpligt eftersom jag börjar halvnio imorgon! Aja wish me luck!


Snart snart snart



Då jobbar man kväll igen och ja, tiden har väl flutit på ganska så bra även idag. Drygt tre timmar kvar av arbetsdagen sen blir det hem och sova direkt. Börjar halv nio imorgon. Så det lär inte bli så mycket tv tittande då. Sen känns det som om det är dags att hanlda något att äta till lunch... Kankse gör det redan ikväll? Aja vi får se.

Satt och läste hänt extra på jobb nu tidigare idag, ja vi har ganska många lugna stunder såhär innan passrushen. Läste om New York frun Nancy, som tydligen hade två farliga leverfläckar med cancer i. Själv har jag fått eller kanske till och med haft en ganska länge på ett mycket charmigt ställe.. Ja lilla rumpan och givetvis när jag läste detta kom jag på det och fick en smärre panik.. Så jag ska försöka få en tid till läkaren som får kolla på det, och jag hoppas i gudarna att det inte är något! Dessutom är jag ju lite fåfäng så några hemska stora köttiga ärr på min lilla rumpa undviker jag helst! Så håll tummarna!


Lilllördag



Efter många om och men så lyckades jag somna tillslut igår! Men jag får väl erkänna att trots det så är jag ganska så trött idag, fast jag har sovmorgon! Pink gillar inte att vara ensam ute i hallen och köket på mornarna, så när folket i huset börjar vakna till liv och föra lite oväsen så tycker hon det är dags för hennes mamma också att vakna... Så det är klösande i dörrlisterna, skrikande jamande och vältande av den stora tomten i hallen.. Så ja, jag antar att det faktiskt bara är att pallra sig upp. Finns inte mycket annat att göra. Så halv nio var jag uppe imorse! Fast det var ganska passande eftersom jag skulle flytta bilen vid nio, annars hade jag fått lägga på pengar till bilen.

Snart dags för jobb, har stängning idag igen. Fast idag är det jag och Arlinda som stänger, så tiden brukar flyta på ganska så bra! Sen ska jag hinna skriva ett ganska så viktigt brev på jobb! Hoppas inte jag glömmer, annars lär jag väl komma ihåg det när jag sitter på bloggen imorgon :P

Ha en trevlig onsdag, eller lilllördag som det också kallas :P

Usch, jag kan inte somna :-( så himla jobb...

Usch, jag kan inte somna :-( så himla jobbigt! Normaltsätt är jag trött som en gris vid det här laget och den som väcker mig får sig en rejäl avhyvling... Ja, fast det är klart.. Det beror ju lite på beroende på av vilken orsak! Någon som har tips på vad man kan göra för att sova bättre?


Home sweet home

Arbetsdagen slut för drygt en timme sedan. Riktigt härligt. Dessutom har humöret varit helt okej idag, men iofs har jag sluppit surproppar och beserwissers idag så kanske har det gjort sitt samtidigt som jag ändå har haft det ganska så trevligt på jobb.



Btw. angående Zlatans hus.. Asså en kompis till mig sa att han hus inte är tänt om han inte är där. Men nu under den senaste månaden när jag jobbat på Friskis, så har det nog faktiskt lyst varje kväll. Antingen i det vänstra fönstret eller det högra stora. Så därför har jag nu kommit fram till att det inte stämmer alls. DÄREMOT så tror jag att han eventuellt är hemma när det är tänt i det där lilla rummet på ovanvåningen för där lyser det typ väääälkdigt väääldigt sällan. Å nej, jag är ingen Zlatan stalker, men det är rätt så oundvikligt att titta dit när man kör förbi varje dag. Bara en liten parentes.

Sov gott!

3,5 timmar kvar på jobb nu. Sen hem och my...

img_3085 (MMS)

3,5 timmar kvar på jobb nu. Sen hem och mysa en stund framför tvn innan det är dags för sängen. Sen onsdag och inte så långt kvar till helgen! Yeeey! Trevlig tisdags kväll!


Hmm

Usch, jag har inte riktigt känt efter vilket humör jag är på idag. Jag känner mig lite deppig, det ska väl erkännas och efter träningen igår så känner jag mig lite hängigare igen. Denna hemska hemska förkylning som aldrig släpper.. Sjukt tradigt.

Finns mycket tankar i skallen just nu, och en del planer. Men ibland är man lite mesig när det gäller ens planer för man vågar inte alltid riktigt.. inte fullt ut liksom! Men ja vi får väl se. Det bästa hade varit om någon kom och hämtade mig nu, bara sådär! Det hade varit skoj, jag behöver nog komma ifrån lite. Deppigheten hade säkerligen försvunnit direkt. Men det är inte så lätt...

Suck..

Hoppas ni har en trevlig dag!


Gym

Jag som bestämt att jag skulle ner på IW och Core, men nej.. Jag orkar inte. Man blir ganska så trött när man börjar 06.15 och dagen har väl varit som en blue monday ungefär... Menja, en tur ner på gymmet blir det i alla fall om inget annat. Sen lite tacos och mys till kvällen!

Puss haj!

Happ



Usch, tänk vad vissa saker kan få din dag att bli upp och ner. Så tråkigt att man orkar bry sig så mycket eller att man är så jävla känslig. Jag hoppas att jag i nästa liv blir en man, och totalt känslokall. Eller ja typ i alla fall. Helt och hållet kanske man inte ska bli, för någon empati för en del andra människor och djur.. Men i övrigt inte bry mig så jävla mycket! Det hade varit sjukt soft!

Men man är väl som man är när man inte blev som man skulle.

Trevlig måndag!

Ännu en tidig morgon



Då sitter man på jobb ytterligare en tidig morgon. Jag måste väl erkänna att jag känner av förkylningen lite då och då, men jag är absolut mycket bättre än i fredags!

En sak slog mig nu när jag körde till jobb, och visst har jag tänkt på det några gånger förut under den gångna veckan. Men seriöst... Vart är allas adventsljusstakar? Har folk slutat fira jul eller har de bara helt enkelt missat att man faktiskt ska sätta upp dem den första advent?! Nog tusan minns jag det som om att i pricncip alla fönster lös så vackert när jag var liten, en del undantag fanns men i år tycks det vara ett större undantag att faktiskt ha sin adventsljusstake uppe? Okej, jag fattar grejen, ingen julstress men hur himla svårt och stressigt kan det vara med ett par adventsljusstakar i fönstret?

Idioter

Ja idioter finns det gott om i världen och som tur är märker i alla fall jag av dem ganska så sällan. Men när man märker av dem kan man inte låta bli att ödsla den där extra energin på dem. Fast ja, jag vet.. Det är otroligt idiotiskt av mig att ens låta dem få den där extra energin som jag istället kan använda på bra och trevliga saker! Så från och med nu ska jag ignorera alla idioter och vad de än säger. Ja i alla fall till den mån jag kan!

Förkylningen har inte bestämt sig riktigt för om den ska vara bättre eller sämre idag. Jag hoppas på bättre för det är så jävla jobbigt att va kass.. Den kanske blir snäll efter lite julshoppande idag. Håll tummarna!

Om jag mår okej ikväll så blir det nog bio due date på bio ikväll. Jag gillade the hangover så förhoppningsvis gillar jag denna också om inte regisörren gör en superflopp :P



Annars får ni ha en trevlig lördag, hörs kanske senare!

Puss å kram!

Atjoo!

Usch, idag är jag dålig så det blev inget jobb för min del idag. Kändes bäst att vila upp sig istället för att smitta ner alla duktiga motionärer! Men lite gnällig är jag nog allt idag!



Dessa fina blommor fick jag hemskickade idag! Visst är de underbart vackra? Jag tycker det i alla fall tihi!

Snart blir det duschen, sen ska jag försöka sova lite. Om nu de underbara hantverkarna kan låta bli att borra i väggarna för en liten stund. Otroligt irriterande, speciellt när man känner att man verkligen behöver sova ut och vaknar av et fruktansvärt ljud i öronen.. Men ja, så är det att bo i lägenhet, speciellt lyhörda sådanna.. Borde skaffa annan lägenhet, någon som har något bra tips? Huset behöver inte se ut att vara från öst-tysklandtiden heller som de jag bor i idag, iofs har jag lite svårt att tro att det finns hus som är fulare än det jag bor i för tillfället iofs.. Men ja om det finns så hoppar jag gärna det också!

Tänkte bjuda på Bruno Mars nya låt, otroligt bra!




Snökaos!



Ja det har det väl varit lite till och från idag? Jag klarade snöuppehållet påväg till jobb i alla fall så lite tur har jag allt haft!

Förövrigt har jag haft krig med julgardinerna idag... Herrejesus.. Hur svårt kan det vara att få upp ett par julgardiner egentligen? Tydligen sjukligt svårt! Men trägen den vinner, så det är väl tur att man är envis. Även om man blir lite förbannad och ödslar onödig energi! Men som sagt, upp kom de!

Sitter just nu på jobb.. Inte alltför mycket att göra. Folker orkar inte ta sig till gymmet när det är nästintill snökaos! Aja.. 2½ timme kvar!


Jul jul stråååålande jul!



Jag får väl erkänna att trots jag har en otroligt tidig dag på jobb så blir man på ganska så bra humör när man ser det här på morgonen!

I övrigt så vaknade jag redan vid fyra tiden och kände men guuuuud vad skönt! Då kan jag ju sova i någon timme till.. Aja det kunde jag ju tro, jag tror i alla fall att jag varit klarvaken sedan dess, fast riktigt säker är jag inte! Men vad gör det, jag känner mig pigg än så länge i alla fall!

Idag ska jag hämta hem mina underbara bebisar! De är såååå efterlängtade! Så direkt efter jobb bär det av hem till pappsen! Käka lite god mat och umgås innan helgen. Sen har jag sån tur att jag börjar hyfsat sent både torsdag och fredag, så allt klaffar perfekt!