Lördag

Lördag igen, och ikväll blir det jobb på KB! Dubbelkollade nyss schemat (har ticks på att kolla mina scheman typ 10 ggr innan jobb för att inte ha missat något eller komma försent) och det stod jag började elva idag, tur jag kollade en extra gång idag för annars hade jag inte varit där förräns halv tolv!

Jobb igår gick väl helt okej, inte suuuper mycket plus men ändå lite och med tanke på att det var 18 så var det förvånansvärt mycket spel. Mia var också förvånad, så jag hade väl tur kanske, eller så är det bara så att jag har en underlig förmåga att charma de söta 18 åringarpojkarna!

Seeg och såå trött idag! Vaknade av att Pink stod och gapa utanför sovrumsdörren, slänger ofta ut henne i hallen när jag kommer hem för hon ska leva jävel i sovrummet annars!!

Fast jag ahr väl hunnit med lite idag, lägga upp de so otroligt eftertjatade bilderna sedan kvällen jag decka å alla andra festa :P Därav jag inte finns med på bild haha! Sen gått en runda, lagat mat och ja chillat. Ser ut som om jag ska ta mig en liten lur såhär innan jobb också så fruktansvärt trött!

Ser ut som om det eventuellt blir en ny dator nu i mars =D Så kanske, kanske, kanske!!! Blir det snart till att börja göra musik, som jag ju snackat så länge om!! Yeeeey! Mars ser lovande ut!

 

 


Fredag

Då var det helg igen då och för tillfället sitter jag nere hos pappa. Tänkte lämna Kola här över helgen eftersom jag jobbar både idag och imorgon, därefter vet jag inte hur mycket jobb det kommer bli nästa vecka mer än till helgen.
Ser ut som om jag ska vara på Crown ikväll om det inte blir ändrat till Etage, man vet ju aldrig, men lite variation är bra!
Ska nog käka lite härhemma innan jag beger mig, och hinner jag ska jag ta ett snabbt pass på gymmet ikväll! Var ju ett tag sedan jag var där sist.. dumma eventuella förkylning!!!
Hmm, neeej annars inget skoj att berätta för stunden!
Puss haj leverpastaj!

Tidig kväll

Ser faktiskt ut som om jag för en gångs skull ska gå och lägga mig i tid! Senast halv två tänkte jag vara i sängen och förhoppningsvis somnar jag nog ganska så snabbt, varit en seg dag! Har hunnit med mycket men ändå seg!

Promenaden med hundarna gick bra fast jag frös både händer och fötter av mig, tvättningen gick okej den med förutom att maskinen med svart tvätt fuckade sig och typ allt var dygnsurt... Antar det är så att bo i hyresrätt. Utöver det blev det storhandling på Willys, så nu är kylen fylld med enbart nyttigheter! Fan vad grym jag är på att handla egentligen, så nu ska det hållas god kost! Träningen sket sig dock tyvärr, men ja tar igen det imorgon!

Föressten är det någon som har koll på en piercingstudio som tar emot lärlingar? Jag vet jag kan gå en utbldning på två veckor i england, men därefter behöver jag ändå gå lärling... Så kan jag klara mig på att enbart gå som lärling hade det varit super! India tar inte emot lärlingar så om någon vet någon annan bra i Malmö hade det varit kanon? Alla tips är välkomna!

På tal om kroppsutsmyckning, jag är sååååå sugen på att göra en ny tatuering! Jag har ju tre sedan innan men det är 5 år sedan jag gjorde min senaste! Så känns som om det skulle kunna vara dags nu igen! Jag är så sjuuuukt sugen på typ en ranka med blommor eller liknande på vänster sida, typ upp på revbenen åsså ska den sträcka sig typ över hela sidan! Sen kan det ju diskuteras om det blir too much på mig med tanke på att jag har en på ryggen (dock på högra sidan) och sedan en på magen runt naveln.. Tror ni det blir för mkt? Men faaan vad jag vill ha en sådan!! Gud! Både Danielle och Micheal har tatuerat sig de jävlarna, nästan samtidigt! Snygga har deras tatueringar blivit också! Jag vill ju också haaaa! Gah! Men ja jag antar dte behöver övervägas och sedan hitta en bra tatuerare... Kim lär ju inte vara kvar i Hörby.. *suck*

Nej sovedags!

Promenad, tvätta och träna



så ser väl min dag ut idag, och ja äntligen har jag fått en mål för att hålla mig i god form! Den 27:e mars ska jag ha blivit en sticka, neej ingen sticka men kanske tappat lite av överskottsfettet som lagt sig lite här och var. Så numera går det inte att käka choklad hela tiden eller äta snabbmat, utan jag ska handla massor av grönsaker och ta fram hälsoalicen i mig nu, länge sedan hon tittade fram, ja förutom den där veckan innan London haha.

Så idag harj ag druckit några koppar kaffe, och sitter nu och dricker mitt nya protein som jag handlade av Benjamin förra veckan. Måste erkänna att det inte smakar speciellt mycket om man blandar det med vatten... Kanske smakar bättre med mjölk? Ska försöka få i mig tre proteinare om dagen nu varav en ska blandas med mjölk.. det sägs vara bra och jag dricker inte så mycket mjölk numera så why not?!

Det tragiska är att mitt gymkort går ut om cirka en månad... Jag är inte helt 100 % på att förnya det, jag funderar på att göra något annat.. Kanske boxning som jag snackat om i några år nu, men ja vi får se jag har en heeel månad att fundera!

Men men, dags att motionera, långrunda med vovvarna står på schemat nu!

Lillördag

Det är ju det man kallar onsdagar nuförtiden och givetvis jobbar jag idag. Så ni finner mig bakom Blackjack bordet på Etage inatt, och inte på Crown som det tidigare var tänkt.

Ser ut som om marsmånad kommer bli en rolig och händelserik månad! Får minst ett besök från england, kanske två om jag har tur! Jag fyller år och det ska firas med goavänner och jag har ändå fått en del bartider och det känns superbra! Förhoppningsvis får jag ganska mycket veckopass på casinot också! Så nej, jag tror detta blir en bra månad!



Tänkte passa på att göra lite reklam för en av mina vänner som i veckan släppte sitt album unleashed i England. Han kallar sig för Mc Enemy och tillsammans med en kompis har de slagit sig ihop och kallar sig för Se1. Musiken är mer åt ravehållet och kanske inte så typiskt svenskt men vafan, jag lägger in en youtube länk nedan så ni kan höra hur han låter =)



Nu stääääda städa stääääääda!

ZzzzzZZzzz

Ungefär sådär känner jag mig för tillfället, mycket tankar som surrar runt i skallenoch ställer till det för mig. Sen kan det bero på att jag är lite förkyld och att jag faktiskt tagit mig upp i god tid dessa dagar jag nu varit ledig. Igår piercade min systerdotter naveln och idag satte mamma ett implantat med en sten i bröstkorgen, ja jag vet det låterk onstigt men jag vet inte vad det heter, men det sitter liksom en kristall i bröstet på henne. Fint, men själv vettefan, jag ahr så bra läkekött att det troligtvis hade stötts bort ändå å då får jag ett fult ärr så det får vara så!

Skulle eventuellt blivit bowling idag men vettefan om jag orkar, seg och trött är jag. Sen harj ag lovat att åka förbi Tess med hennes födelsedagspresent idag! Jag kunde inte komma förbi i lördags eftersom jag fick jobb på Kb då!

Aja, puss haj!

Atjoo!

Ja hemskt vad jag nyser, orkar inte med en förkylning! Å ja jag är gnällig, ni ska bara höra mig när jag faktiskt ÄR sjuk!

Ni får ursäkta avbrottet men jag har jobbat hela helgen och haft en del saker att reda ut i huvucet, men jag tror jag återfått mitt förstånd för en stund igen så än så länge är det inga dåliga beslut fattade, men vänta bara de kommer!

Åkte nyss hem från Chris, har kollat film och snackat lite skit, och påvägen hem fastnade tankarna på en del människor som passerat i mitt liv, gamla pojkvänner, gamla bästisar och killar jag varit intresserad av, vafan hände på vägen liksom? En del människor har man delat allt med och idag kan man inte ens hälsa på varandra, vafan är det? Visst, man växer ifrån varandra, skaffar olika liv etc... Men människor du delat hela ditt liv med kan du inte ens hälsa på längre? Livet är orättvist och knepigt ibland, eller så är det bara jag? Inte vet jag..

Aja sovedags för mig nu!


Paramore- Use somebody

Måste bara dela med mig av denna underbara cover Paramore gjort på Kings of Leons låt Use somebody!


Nyvaken

Nja inte riktigt jag har väl varit uppe en timme ungefär, men det är nästan detsamma som att vara nyvaken =) Ska strax ner och handlal ite bullar när jag orkar masa röven från soffan... :$.

Har fastnat på Oprah idag, det handlar om skor och om någon är skofantast så är det jag! Blev så OTROLIGT sugen på att köpa nya skor! Även om jag har hur många par som helst, för skojsskull ska jag räkna ihop dem någon gång. Misstänker det går uppåt 50 par utan att överdriva.. jisses... ja de är en del.. men jag i ett nötskal!

Aja, bullar here I come!

Stendött



Ja, nästintill så kan man väl sammanfatta arbetspasset på Etage ikväll. Tur man har trevliga kollegor att prata med så man inte sitter rakt upp och ner och somnar! Men, ojojoj så seg denna kvällen har varit, tiden har gått sakta, och trött är man. Hann med en veggieburgare efter jobb med Tim, ja jag vet man inte ska äta sånt på nätternam en jag har vänt dygnet så det funkar säkert bra ändå!

Imorgon eller idag som det egentligen blir är det Kb som gäller, står bakom någon av barerna, vet inte vilken än så ni får gissa er fram ;)

Nu ska jag sova, sleep tight mina vänner!

Negativ energi

Känns som om det kommit lite för mycket negativ energi runt mig, och olyckligtvis nog har jag lyckats snappa upp en del av det. Folk säger negativa saker, beter sig illa mot mig och normaltsätt brukar jag väl inte vara den som bryr mig, kanske reta mig lite då och då men känns som om det blivit lite väl mycket nu, även om en hel del bara är småsaker så har det liksom fastnat lite...jävla skit! Jag som varit sååå glad i snart 3 månader, aja någon gång måste man vara lite emo, eller hur? Ja, och jag är snart på topp igen!

Ja och självklart tror jag på det här med negativ och positiv energi, jag tror på paranomal aktivitet och ett liv efter döden, och att själen är starkare än vårt medvetna och hela det dära, kalla mig galen om ni vill. Men det är jag i ett nötskal. Vad du nu än tror på så kommer jag respektera det så länge du respekterar vad jag tror på, är du med? Bra! Då har vi en deal där!

Jaha, var nyss ute i snökaoset och jag är så fruktansvärt jävla trött på all denna snö.. tar det ALDRIG slut??? Gah! Inte fan gör det att man blir på bättre humör precis! nej nej nej! Fyyyyy daj snö!

Nej nu ska jag ge mina underbara djur lite mat... Puss haj!


Etage

Gårdagen på Crown var väl okej, lite folk inte så mycket spel men det gick ändå helt okej faktiskt. Känner mig fortfarande ganska så mör i kroppen så jag ska fortsätta kurera mig med vitaminer, och förkylningsprepparat så jag orkar jobba hela helgen på KB utan att hålla på och svimma av feber.

Ska väl vara ärlig och berätta att det inte hänt så mycket den senaste veckan, fått mig en lite sväng av emohete, brukar sitta ihop med att jag är ledig ovanligt mycket.. Men nu är man åter på det med jobb igen så förhoppningsvis ska det säkert bli bättre snart igen.. Men det hade ju inte skadat om något galet roligt händer...

Kärleksmässigt vettefan hur det går, det går väl varken framåt eller bakåt.. tror jag! Som ni vet finns där en kille av intresse, men som sagt det verkar vara en komplicerad och svår man.. Så kanske får jag göra som Anna sa, strunta i det! But time will tell!

Aja ikväll är det jobb på Etage, titta förbi i snöovädret om ni vill!

Blue day



Äsh, idag har jag en sån jobbig dag... Var tvungen att gå upp i tid idag eftersom jag skulle tvätta och för att det VERKLIGEN behövdes... hela badrummet var överfyllt med kläder, handdukar å jag vet inte vad... Huvudvärk, halvt borta i skallen... Ner i tvättstugan, upp, ut med Kola, ha planer på att städa... Men inget städande... men tvättandet är klart. Mår sådär halvkasst idag så jag kommer inte orka göra ett jävla skit, och ännu mer skit är det eftersom jag var grymt taggad på att köra setnhårda gympass nu...! Mer sugit är att jag är på allmänt dåligt humör, emo som vi brukar säga... HEJ! Kul! Nej inte för fem öre... men hoppas det släpper av sig själv snart!

Nu ska jag dricka en jävla massa vatten, lyssna mer på lite trance/techno/dance som jag har i datorn och försvinna in i min lilla värld!

Puss haj!


Skallebank

Ja nästintill, eller sånt sjult tryck i skallen... vettefan om det är en förkylning som ligger gömd där eller om det beror på annat..hoppas på annat för jag pallar inte bli sjuk nu igen, var ju inte så länge sedan sist!



Har precis kommit hem från pappa, har varit där sedan igår kväll eftersom Pink skulle steriliseras idag, och det gick bra! Den stackarn går som om hon är full nu, men hon verkar ändå må ganska så bra som tur är!

Igår blev där inte riktigt tid för att uppdatera bloggen, dagen började med att mamma hämtade upp mig, vi begav oss till Ikea där det inhandlades svarta handduka istället för de äckliga vita jag haft sen jag flytta in för snart 2 år sedan... De blev liksom lite äckliga påvägen.. av sminket :P, nya lakan och nytt diskställ och kakform! Ja jag äger ingen kakform, eller jo nu gör jag men jag gjorde inte! Jag bakar inte särkillt ofta, men OM jag skulle få för mig att göra det kan det passa bra med en kakform tihi :P.

Efter Ikea stack jag till gymgrossisten och köpte nytt protein whey 80, rent protein enligt Benjamin, litar på dig ;) Har dock inte hunnit testa det än, har väl två-tre proteinare kvar på mitt gamla pulver så vi kör slut på det först!

Sen blev det gymmet, käk och ner till pappa! Å vet ni vad? Jag la mig redan tolv, somna kanske inte förräns halv två men det är ändå klockrent mycket ridigare än normalt! Jag skulle upp vid åtta för att lämna Pink till veterinären, å det gjorde jag! Har varit vaken sedan dess, hade litep owernapp vid tolv dock men ändå:P Visst är jag duktig?

Jaha, sitter och inväntar Maria nu, om hon nu dyker upp hon har inte gett besked än, så vi får väl se, sen ska det städas lite och plocka upp de nya grejerna jag köpte igår =)

Over and out

P.S Det här inlägget skrev jag för ganska många timmar sedan men det fuckade sig.... Så bättre sent än aldrig D.S

Kondispass

Blev ett pass ner på gymmet ändå och fan vad gött det var att va heeeelt ensam, ska lätt träna så sent fler ggr! Tagit en proteinare nu, tre knäckisar och lyssnar på en del olika trancelåtar nu jag haft i datorn tyo hur länge som helst, lyssnar för tillfället på en låt som heter Check that bodie, like the title, men låten i sig kunde i och för sig varit liiiite bättre, men den är lyssningsbar!

Åh jag är sugen på att gå ut och shaka asset av mig snart! Onsdagen blev flopp och fredagen blev lugn, var så himla trött då! Hmm, ja vi får se om vi hinner med en shake some ass on the dancefloor i veckan, men den är rätt fullspeckad ändå...

Svammel

Då har nästan alla hjärtans dag gått och som jag nämnde tidigare tycker jag fortfarande att den är otroligt överskattad, kanske tycker det för att jag är singel inte vet jag men oavsett vilket så har jag faktiskt haft en riktigt trevlig Alla hjärtans dag. Vaknade till vid tre, mamma hämtade upp mig, ner till pappa och sedan stack vi till Sankta Lucia för att käka en riktig middag med god mat, gof efterrätt och trevligt sällskap. Får väl säga att det var länge sedan jag kände mig så lugn och harmonisk, som ni säkert vet är jag ju alltid stressad för något men inte idag! Tack mamma och pappa!

Hmm ska jag eller ska jag inte... nej jag skoja bara jag svamlar som vanligt.. som en del här säger *host* junior*host*.. haha :P Men vafan, jag berättar när jag vet vad jag själv snackar om, att läsa mina blogginlägg när jag är full som ett ägg eller trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen kanske inte är det mest intressanta och ja jag svamlar but I like it :P haha! Å ja jag ÄR konstig men det vet ni nog redan, och vet ni inte det så lär ni märka det :P

Shit vad jag ahr käkat idag, känns nästan som om det är läge för en sen träning idag... Tror det blir så! Sen en stor proteinare på det! Oh yes! Fast måste fixa nytt protein imorgon mitt är sluuut..eller ja nästan!

Sleepytime

Efter en sådär halvseg natt på jobb och en del dryga gäster men även en hel del trevliga så antar jag att det är dags för sängen nu. Ska ner och kissa Kola först bara, sen ska jag bädda ner mig! Sen imorgon(idag) är det Alla hjärtans dag, så ska käka middag med familjen, hinna med ett träningspass eventuellt fast det blir väl inte förräns på kvällen tror jag.

Sen, har jag funderat lite nu såhär under kvällen, och kanske har jag kommit fram till en ganska viktig slutsats idag... Fast den ska nog inte avslutas helt så änsålänge är det väl mer en hypotes av vad som komma skall. Aja, jag hoppas på att jag har fel i hypotesen men jag tvivlar att det kan vara så.. Men håll tummarna för mig att det är så!

Sov gott!

Wohoo!

Nu har jag faktiskt städat och varit duktig! Känns som jag blivit lite av mig själv igen, orkar städa och orkar träna idag! yeeey fan vad gött! Kom dock fram till att det dock är dags att ta sig ner till tippen nu i veckan när jag ändå är ganska så mycket ledig, har två dammsugare som ska ner, några kartonger och säkert ytterligare skit. Någon som har koll på när tippen i Bunkan har öppet? Biggibula kanske vet? Aja, jag får ta reda på det nu i veckan så jag blir av med det!

Tänkte avsluta med en video som mina vänner i Baby Alice gjort, så enyoj och tveka inte på att kontakta dem om ni vill boka in dem, för de är super!!!


Protein it is



Har varit nere på gymmet idag igen, tänkte egentligen ha uppehåll till måndag men sen tänkte kände jag att neej det var fanimej dags igen, slut på allt tramsandet nu med att inte orka gå dit. Så det blev ett bra kondispass idag, sen upp, ta en proteinare och sedan käka lite veggitacos med mamma mus. Hmm dags att köpa nytt protein, någon som har förslag på något nytt å bra som inte kostar skjortan?

Håller just nu på att städa undan lite, det enda som kan bli svårt att städa är badrummet eftersom där är hur mycket kläder som helst... Skulle ju tvättat i torsdags men ja, vi vet ju alla hur bra jag mådde då :P Så onsdag är det tvättdags, finns det tid innan hade det varit det bästa förstås.. ska ner och kolla sen!

Aja åter till städandet, ses vi på Etage sen kanske?

Insanity

Så heter en gammal underbar låt av 666, eller ja gamal och gamal men en av de äldre låtarna de gjort =)

För tillfället är jag ruskigt trött och varför jag egentligen sitter upp har jag inte en susning om, så antar att det är sängen som kallar om en liten stund. Ska bara tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen ska jag mysa ner mig i sängen.

Hmm, sitter och funderar på vad jag ska göra på alla hjärtnas dag.. Någon ide? Har i och för sig planer på att åka ner en sväng till pappa, fast kanske gör det redan imorgon... Aja, Alla hjärtans dag är överskattat, kanske kan vara sött med en ros eller något extra fint sådär om man har någon hjärtevän men om man som i mitt fall är singel så kan den kännas lite överskattad ändå. Fast det är ju klart, den kan ju firas med familjen och då blir det ju något fint. Men som Louise sa hemma hos Annika så ska man väl ta vara på varandra hela året och inte enbart på Alla hjärtans dag och ack så rätt hon har =)

Aja puss haj!

Hemma tidigt

Fredag, jag har hunnit umgås lite med mamma idag, varit en sväng hos Annika och har precis gjort en djupfryst pizza som legat där ett tag. Jag är hungrig och orkar inte laga något ordentligt och eftersom jag redan käkat lite choklad och chips kunde jag lika gärna köra vidare på den här onyttighetsgrejen.. :P Ja dåligt av mig men jag ahr ännu inte helt återhämtat mig från bakfyllan från igår.. :P Kanske är jag för gammal nu Junior? :P

 Får se om jag orkar gymmet imorgon, sen blir det kanske eventuellt en sväng ner till min käre far och sedan på kvällen är det jobb igen... som vanligt. Måste erkänna att det känns ganska skumt att inte jobba idag, men skönt ändå på något sätt. Kan vara skönt att vara ledig en helgdag lite då och då, även om jag älskar mina jobb!

Aja.. pizzatajm!


Fredag

Ja vad som hände i onsdags var att jag aldrig kom ut, jag drack för mycket och hade väl i princip kunnat kampa på toaletten, vilket jag nästan gjorde :P Gårdagen var en riktig cp bakisdag, och jag som normaltsätt brukar vara så stolt och mallig och berätta att jag minsann aldrig blir bakfull... in your face säger jag! Värsta bakfyllan på lääääänge! Men alla ska vi ha någon sådan någon gång och det var visst min tur nu :P

Jobb igår, helt okej, en idiot som alltid spelar och blir otrevlig, han började kvällen med att be mig om ursäkt för att han blir så... han vann och var på gott humör, fram tills han började spela själv, sen drar han upp femhundralapp efter femhundralapp, fast jag sa till honom. Nej, så från och med efter igår tänker jag inte låta honom spela hos mig, hur mycket pengar han än lägger in, han är numera portad från mitt bord!

Fredag idag och korss i taket men jag är ledig! Jag vettefan vad jag ska göra bara! Jag är fortfarande lite mör i kroppen sedan igår och stämbanden känns en aning ansträngda så kanske blir det bara en lugn kväll, men det är ju så jävla tråkigt! Hoppas på att en viss person ska höra av sig, men jag tror inte han gör det idag och dessutom tror jag att han jobbar ikväll... Men men, håll tummarna för mig i alla fall!

Nej, ska försöka vakna lite till liv!

Party party!

Att leka modell igår hemma hos Maria gick rätt så bra förutm att jag inte fick den svincoola stjärnan jag skulle ha över ögat =( Maria kunde inte så istället blev jag grön.. å fick ha grönt glitter på läpparna men det funkade det med kolla själv:



Idag ska det bli fest! Ut på Crown, å inga ingredienser till Pina Coladas, så jag ska köra Sandras tips, sätta på lite Baby Alice musik och låtsas!

Ses puss haj!


=)

Snart dags att sova eftersom jag ska upp i hyfsad tid imorgon, inte för jag är speciellt trött än, men ändå =). Jag älskar mina arbetskollegor! Ni är bäst, bara så ni vet!!!

Hmm sedan har jag haft lite reflektioner med Tim idag, och tror jag kommit fram till ganska så bra saker... Så kanske kanske blir det tuta att köra ändå, men jag vet inte säket än. En del saker kan bli lite komplicerade :P

Party like a rockstar *



Träningen har gått riktgt bra idag, bra första pass på typ en vecka. Alltid skönt att komma igång när man haft ett uppehåll, och med tanke på hur otroligt mycket skit jag käkade förra veckan känns det ännu bättre att faktiskt vara tillbaka! Snart dags att ta mig en proteinare innan jobb, så jag inte håller på att hungra ihjäl där, har liksom inget hemma så lika bra att hålla ut tills morgondagen!

Ska föröska lägga mig direkt efter jobb idag, ska upp i hyfsad tid imorgon eftersom jag ska hem till Maria och bli plåtad, jag ska vara sjukt cool, sminkad som en rockstar woohooo! Kan nog bli jävligt coolt faktiskt, och Maria som är grym på smink kan säkert få det kanon! Har ni tur kanske en eller annan bild dyker upp och jag inte floppar totalt haha :P

Hmm ser ut som om det blir lite fest för mig på onsdag! Yeeey, det är äntligen dags, mina tidigare potentiella fyllor och fester har det inte blivit något av så jag och Maria tänkte köra en klockren utgång på onsdag, någon som är sugen på att följa med? :P



Lång dag



Har hunnit med en hel del saker idag faktiskt, varit hemma hos pappa, käkat gott och varit social, hämtat vovvepåg och åkt hem en sväng till Maria i trelleborg, snackat massa skit och glott på Monster som jag väl egentligen inte tyckte vi kollade speciellt mycket på men ändå.

Ska försöka lägga mig i tid idag, eller ja i tid är kanske redan försent eftersom klockan redan är halv fyra men innan halv sju-sju på morgonen kanske? Tänkte återuppta min underbara träningen den kommande veckan och faktiskt föröska mig på en Dalina, före och efter jobb ;) Men vi får se, kost ska rättas till, ut och gå långrunda med Kola ska åternföras så det är beach 2010 som gäller ;)

Sedan vill jag passa på att tacka för era kommentarer ang min tidigare inlägg, att detta var ett klassiskt knep kanske kan stämma bra och antar att jag kanske var lite för trött igår för att bara låta det rinna av mig helt. Men ni har helt rätt Bitcheye och Peter, men tyvärr kan man inte fånga mig på det sättet ;) Men han kan ju få försöka, istället kan risken bli en nertryckning ända ner i skorna... Men jag hoppas på att undvika det! Bara totalt onödigt!

Anna, visst svåra killar ska man väl egentligen lägga ner, fast av någon konstig anledning får jag väl säga att det tyvärr är dem jag har lättast att fastna för. Men givetvis kommer jag absolut inte jaga denna killen under några som helst omständigheter, han vet att intresset finns och är han intresserad vet han vart han hittar mig ;) Annars kommer där säkerligen någon annan intressant med tiden =)


såhär innan läggdags

Ja trött är jag, och skönt ska det bli att få sova i en nybäddad säng! Har varit en så himla seg kväll idag, började gå dåligt vid bordet och sen bytte jag bord med den nya tjejen Jenny, och det resulterade i att jag inte fick så mycket spel istället... Fast å andra sidan fick jag himla trevlig sällskap av Charlie en stund, saknar dig Charlie!!!

Annars har där varit en del kända och vänliga ansikten på Etage idag, det är detta som får en att gilla sitt jobb!

Sen en annan lite tråkig sak, eller ja tråkig och tråkig, en sak jag inte bryr mig så mycket om men som får en att bara känna att hela det manliga släktet borde dö ut (självklart menar jag inte detta fullt ut, ni vet jag älskar er för mycket för att vilja bli av med er), en kille har försökt stöta lite på mig nu de senaste två månaderna. Det började rätt oskyldigt och jag kunde skoja bort det... nu har han istället frågat rakt på sak, och jag har sagt att jag är intresserad av någon annan (jag kan ju inte berätta vem än, men han verkar lite svår:P)... Trots detta vill killen ändå ta en fika å bla bla bla.. gullig tanke om det enbart hade varit för vänskap men nu vet jag att det inte är det och killen i fråga har ett ego likastort som en luftballong... Visst jag tycker det är jätteviktigt att ha bra självförtroende och har man sett annorlunda ut tidigare kalrt man ska sträcka på sig men det finns gränser för uppblåst ego man får ha och att man faktiskt intek an tolka ett nej. Istället väljer killen att konstant gå runt om mig och säga att jag är kass. Jag tar givetvis inte åt mig, men ibland undrar jag hur ni män tänker? Han tycks ha intalat sig att jag skulle ta åt mig vilket jag inte gör, istället blir det mer ett irritationsobjekt eftersom han inte kan hantera nejet och acceptera att jag faktiskt inte var intresserad. Suck, pust och stön... Om någon kan förklara varför man gör så här får ni hemskt gärna göra det.. annars lämnar jag det bara där!

Sov gott mina vänner, för nu kallar snart min underbart sköna säng!!

Lördag

Hmm, har nästan städat hela lägenheten, bara vardagsrummet kvarn u och det är ändå inte så himla illa faktiskt. Så det får vänta tills imorgon. Lyssnar på flo. ridas nya låt med Alexandra burke, en låt som också sätter sig lätt i skallen.. Cause the bad boys are always catching my eye...(8).. Haha eller något, superlåt!

Käkat pasta och käkat på BK idag med mamma, hon kom upp en sväng innan för att säga hej och h'ämta sina nyxor hon glömde för en vecka sedan. Å nu sitter jag bara här och häckar, lite småseg, funderar på att hoppa in i duschen och sen bara chilla och ta det lugnt fram till jobb. Hoppas på ett trevligt sällskap även idag, men vi får se.. så håll tummarna ;)

En annan trevlig sak, har jag tur får jag fnt besök från england nästa vecka, har ju inte fått mitt schema än så det har varit svårt att bestämma, men skickade nyss iväg ett mail och sen får vi hoppas han kan dyka upp då också. Min chef ringde mig tidigare idag så jag kunde planera lite efter jobbet =)

Aja, så har jag tur blir det en trevlig nästa vecka och kanske en trevlig kväll också ;) raaow!

Jag har en känsla...!



Har lite svårt att släppa låten med Dj Mangoo från 100% Partybåt, Alla får ligga, parody och rätt rolig haha :P.

Håller på att städa lite från och till idag, har hunnit med köket och badrummet, snart dags för hallen och sovrummet..sen vardagsrummet kvar som för en gångs skull faktiskt inte är så farligt! Men ändå.. än är jag inte klar. Är så himla seg idag, i och för sig brukar jag vara det, men idag har jag inte sovit så himla mycket, hade sällskap på msn till halv nio imorse haha ;P.

Börjar bli hungrig nu dessutom, har inte käkat ett skit och tanken var ju att jag skulle hinna handla lite innan idag men det vettefan om jag orkar nu... :P Vi får se helt enkelt...

Aja åter till städandet!

Snusklubba

Fan vad gott det är egentligen, jag har inte käkat snusklubba på hur länge sedan som helst och hittade en här hemma hos mamma! Wiie! Käkade alltid detta när jag var lite, eller sådant där hockeypulver ni vet det där salmiakk pulvret man bara käkade rakt upp och ner? En del snortade det :P

Guuud så seg jag är, snart dags att gå upp till mig igen, ska byta kattsanden till fröken Pink hon går förtvivlat och ravsar i sin kattlåda för att dölja den hemska odör den avger... Aja... Peace out!

Music <3



Har käkat lite med mamma för en stund sedan, ska strax hem till henne igen för att lämna Kola så han slipper vara ensam över natten, plus att han kommer ut i god tid imorgon=)

Sitter och lyssnar på lite musik från datorn, och upptäckte att mina kära grannar också lyssnar på musik... haha! Humor, humor, humor säger jag :P En del av er förstår säkert vad jag menar ;)

Nej men om jag skulle upp till mor nu och sen är det ju Etage ikväll igen!

Puss haj!

Workoholic?

En kompis kallade faktiskt mig för det, sen om det stämmer vettefan, fast om man i princip jobbar 6 dagar i veckan kanske man kan kalla mig det eller?

Aja hur som helst, idag är det fredag och jag har väl varit vaken en halvtimme ungefär. Har hunnit vara ute en sväng med Kola, gett honom mat, tagi mig 1/4 dels kopp kaffe och nu sitter jag här och lyssnar på en av mina nya favoritlåtar! Tack Christian som introducerade den här låten för mig påväg upp till kryssningen :

Denna låten kan också dedikeras till Charlie som alltid säger till mig att jag blir kär i fel killar... haha!

 

Jaha, jobb idag igen, lite städning kanske har inte direkt orkat det den senaste veckan. Har ju hänt en del sedan jag kom hem så har väl känt att jag inte riktigt orkat innan, men ska föröska ta igen det nu i helgen lite=)


Party?

Ja ganska nyss hemkommen, hunnit käka en burk konserverade bönor och några djupfrysta korvbröd..det enda jag hade hemma en torsdagsnatt som denna... Suttit och spanat runt lite på fejjan och kommit underfull med att inget kul har hänt sedan sist, tråkigt!

Hade hur som heslt en jävligt trevlig dag på jobb även om det var lite segt har jag lika galna arbetskollegor som jag så roligt hade jag! Jag och Tim kom fram till att om jag nu var ledig tisdag eller onsdag skulle vi köra en riktig utgång, så vi får hoppas på att jag har en ledig veckofestningsdag!

Nej sovedags kanske..om en stund ;)

Gäääsp!


Så trött jag är idag, vaknade runt ett av mig själv idag och har väl hunnit ringa samtal, åkan er till pappa, käka, hämtat vovvepåg och är äntligen hemma igen, lite orolig för att överraskas av ett trevligt brev eller en trevlig dörröppning av vissa personer.. Men än har jag klarat mig! Snart är det dags för jobb, undrar hur kvällen blir...troligtvis ganska så seg gissar jag på.

Usch blir inte mycket sömn, Maria tvingar mig till Trelleborg imorgon..morr... Men men, man ska väl ställa upp för sina vänner, eller hur? Å du diin apa! Du får ju svara när jag ringer!!!

Pusss!

Irritationsobjekt?



Ja man får väl säga att det finns en del irritationsobjekt runt om i min närhet för tillfället, och de gör att jag går runt och är irriterad helt i onödan... De gör mig trött, ilsken och bara så less på allt! Orka, normaltstätt kan jag trycka bort den där irriterande känslan, men ibland tar den över för en stund och jag gillar det INTE!

Människor som har för lite fritid bör istället kanske skaffa sig ett jobb och en värdighet istället för att hoppa på andra människor om saker de inte ens har med att göra? ignorerar man dem sedan blir deras vrede ännu större eftersom de inte får den önskade reaktionen... men tji fick ni! För det är allt ni får av mig!

Over and out!

Partytåg?

Känns som om helgen har börjat sjunka in nu och jag kan faktiskt inse hur jävla roligt jag hade det! Tusen tack Rolle för en kanonhelg! Läste om att det eventuellt ska äga rum ett 100% Partytåg i mars också och jag har en känsla av att jag kommer hamna där också? Aja, när mer är bestämt och bokat så får vi väl se, but I got a feeling... :P

Gårdagens jobb gick bra, snöandet slutade lagom till jag skulle börja jobba, bilen snöade inte fast, spel hela kvällen trots att där knappt var något folk. Men det gjorde inte så mycket! Hyfsad lön blev det så det kan jag överleva på!

Vaknade vid tre tiden, satte på lite bra technomusik, vad händer efter cirka 45 minuter, jo det bankar som fan i väggen... Lägg då märke till att klockan inte ens blivit fyra på eftermiddagen, jag inte varit hemma på i princip hela helgen, har volymen betydligt läge än vad jag brukar ha och det är onsdag! Snacka om att man blir lack! Fine man ska respekters sina grannar å så, men det är rätt illa när mina andra grannar som är betydligt äldre säger till den här bankande grannen att man faktiskt får lov att spela musik och leva lite... Aja, gick ner och skulle ta numret till vicevärden men såg att hans kontorstid var slut för dagen så jag ska ta och ringa honom imorgon, får se vad han säger om det finns något jag kan göra... Mitt tålamod börjar ta slut nu...!

Ska snart en vända upp till mamma, sen ska det jobbas även inatt, här ligger vi inte på latsidan inte!

Puss haj!

Jaha och vad hände?

Till att börja med, jag har inte varit inne på en vecka och det första som händer är jag loggar in på bloggen är att den är helt annorlunda... Känns nästan som om jag varit borta flera månader här ifrån haha! Men ja.. det har jag ju inte bara en och en halv vecka :P

Till att börja med ska jag kanske berätta om London! Ett sjukt intensivt dygn, sov cirka 10 minuter på 48 timmar, men det funkade det med! Argenturen jag skulle till var tyvärr värsta stora floppen, riktigt oseriöst och ja, alla gör vi våra misstag, tråkigt men bortsett från det så hade jag riktigt skoj i London! Träffade Danielle där, blev väl dock en hel del resande den dagen så se mycket av London det gjorde jag väl inte egentligen, tunnelbanor och tåg och Danielle och Charlotts rum. Men vem har sagt man behöver gå utanför väggarna för att ha kul?

Det slutade med efter mycket tjat från Maria och Charlotts sida med att jag och Danielle (som i en vecka planerat hela dagen) stannade på deras hotell och chillade, datanördade oss och snackade skit medans Maria och Charlott begav sig till någon bar i närheten av hotellet. Därefter höll vi oss vakna allihopa hela natten och Danielle och Charlott följde oss till tåget som gick direkt till flygplatsen! Riktigt kära töser var det och oj så roligt vi hade! Har jag tur kanske Danielle dyker upp till min födelsedag i Mars :D



När jag kom hem från London har det varit jättemycket jobb, personalmöte med lite fest på det och sen i lördagsmorse begav jag mig mot Stockholm för att jobba för 100 % party. En otrolig kryssning! Jag träffade så mycket underbara människor och jag hade så jääääävla roligt! Tusen tack för allt alla underbara människor!

Jag är fortfarande ganska seg efter förra veckan så fler uppdateringar kommer senare, ska chilla lite nu innan jag ska tvätta å jobba=)