A plane to spain



Njä inte riktigt men till London i alla fall! Som jag nu tjatat om i en hel vecka så beger jag mig över till London imorgon för en intervju med en modellargentur där, så den som vill får hemskt gärna hålla tummarna 14.00 svensk tid imorgon!

Därför är det snart dags att försöka sova lite, jag och Maria kommer vara uppe i cirka 1½ dygn utan sömn so wish us good luck haha! Som tur är har vi vår egna guide Danielle med oss som möter upp oss på flygplatsen och visar oss London runt! Så håll utkik efter bilderna som kommer upp under onsdagen gissar jag på, tisdagen kommer jag vara helt död på och dessutom ska jag jobba...

Nej som sagt, håll tummarna så hörs vi igen när jag kommer hem!!!

Jag har syndat!



Ja jag har varit en jättedum flicka och syndat fast jag lovat mig själv att jag inte fick lov!!! Sedan jag fick reda på att jag skulle till argenturen på måndag så sa jag att jag INTE skulle synda vare sig med godis, energydrinks eller annat skit! Men både igår och idag har jag tryckt i mig en powerking =(, sen köpt vaniljkessela för att dämpa sötsuget =/ Men ja, kalrt det kudne varit värre! Det första jag ska göra när vi kommer ut från argenturen på måndag hur det än går är att köpa ett stort mjölkchoklad och trycka i mig! Kanske en pizza också, men jag känner mig själv och det kan bli lite väl mycket ångest då på en och samma dag! Aja vi får väl se hur det blir med det :P Om det går dåligt spelar det ingen roll då ska jag tröstäta! HAahaha!

Usch ja, då var all disk avklarad, herregud trodde aldrig att det skulle ta slut! Snart dags att göra rent till ökenråttorna, deras bur är katastrof.. nästan värre än min lägenhet, men bara nästan!

Aja back to work!

Panic at the disco



Har hittat en sådandära top 40 uk hits... Å där kom en Panic! At the disco låt, nine in the afternoon. Den enda bra låten på deras senaste album faktiskt, jag var ganska såld på deras flrsta album och hade höga förväntningar på andra men det floppade verkligen totalt! Å sedan dess har jag inte hört så hima mycket om dem längre, antar det blev deras död haha! Nej men seriöst, sjukt dåligt var det, första albumet var trallvänligt rakt igenom och det andra blev bara segt och stora försök att fylla ut en skiva ungefär.. nej fy tusan!

Jaha idag är det väl städande som gäller, tror jag. Pallar inte men bör väl göra det innan måndag, för palla komma hem från ett sömnlöst dygn rakt till världens kaos och tredje världskriget utbrutet på samma ställe... Nej tack! Men vi får se hur långt jag kommer, än har jag inte ens börjat..suck!

Ikväll Etage... ses där?

Träningsvärkets solarium


Som jag nämnde tidigare skulle jag ju testa och sola bort eksemen på magen eller utslag eller ja vad jag nu ska kalla dem.. om det blev bättre vettefan... Antar jag lär se resultatet imorgon men bortsett från det får jag väl ta och rekomendera träningsvärkets solarium, första gången jag testade dem idag. Tog 9 minuter med tanke på att jag nästintill är albino, men ojoj redan resultat ändå så ett stort tummen upp för det!

Hoppas det går bra på jobb idag, trevligt arbetssällskap i alla fall!

Puss haj!

Dolt nummer

Vaknade för kanske 1½ timme sedan, och mår väl ganska okej idag faktiskt. Lite seg, och funderar på att sola och träna om någon timme. Lite rädd för att mina utslag på magen ska bli värre då de blivit lite mer irriterade bara sådär.. hatar de där utslgen! Tycker de kan försvinna nu!!!!

Någon typ som ringer mig med dolt nummer hela tiden, och jag svarar inte! Har mina misstankar på vem det kan vara och jag orkar inte! Hade det varit något viktigt hade personen talat in ett meddelande på röstbrevlådan, så därför utgår jag från att det inte är viktigt! Ibland ger man ut sitt nr tll fel personer och inte mycket att göra mer än att lära av sitt misstag.

För stunden är jag lite besviken på en del i min omgivning, man blir inblandad i saker som man inte borde bli inblandad i. Drama är inget för mig, för jag ahr levt i drama hela livet, så jag avstår gärna det och jag hoppas ni kan förstå det... Jag vill bara finnas till, det räcker mer än väl för mig, så något gaggande mellan två personer står jag gärna över.

Nu blev det lite emohet där, ber om ursäkt för det men det är något som retat mig lite de två senaste dagarna... så det måste ut på något sätt!

Men men, lite käk kanske!

05.00 en torsdagsnatt/fredags morgon

Kom hem från jobb för drygt en timme sedan, så jag tog några knäckebröd med paprika och någon typ av bönor till. Jag försöker ju käka hälsosamt numera, speciellt nu fram till måndag och förhoppningsvis efteråt också! Om allt nu går vägen!

Kvällen på Etage var ändå helt okej faktiskt, det hela började med en klassåterträff med en del människor, ingen som spelade hos mig men ändå. Därefter dök det upp folk lite titt som tätt, inte så mycket spel. En kille spelade en del en av Mammas pojkars kompis :P, gick väl ganska bra dock för honom men eftersom han var så himla trevlig så gjorde det ingenting! Men i slutändan gick jag plus så det vae väl ändå en bra kväll =)

Fan, måste ändå säga att jag har jävligt roligt på etage när jag jobbar sådär mitt i veckan när det är lite folk där, mina arbetskollegor är så jääävla trevliga och det finns alltid något nytt att berätta om! Fan vad ni är bra!

Nej, men om man skulle försöka sova lite nu kanske, inte supertrött men jag behöver sömnen. Så hörs vi säkerligen imorgon!

London here I come!



Tänkte börja med att be alla mina kära läsare om ursäkt för att det tagit ett tag för mig att uppdatera, men det har hänt så otroligt mycket den här veckan så jag själv knappt hunnit med! Ni vetj u jag berättade om en grej jag hade gjort och att de som gillade mig skulle hålla tummarna?! Tusen tack alla ni som gjorde det för det hjälpte! Det jag gjorde var att skicka in bilder till en modelagency i London, och i måndags fick jag svaret, nämligen att de ville jag skulle komma över på en intervju! Så för gudsskull fortsätt hålla tummarna för mig, snälla!!! Ingenting är ju garanterat än, men jag hade blivit så glad om de vill ha mig! Om inte, så vet jag att jag kommer ha 24 underbara timmar i London anyway =)

Så det jag gjort nu i dagarna är att ringa dem för en tid, och bokat flyg å grejer. Ska dit där på måndag klockan 1 engelsk tid, så det blir då klockan två engelsktid! Fingers crossed, snälla!

Annars, ja det är väl egentligen detta som hänt och som gjort att jag blivit på superhumör! Å Maria, tusen tusen tusen tack för du följer med mig! Vet inte hur jag skulle klara mig utan dig!

Men ja, nej nu har jag inte ro att skriva mer, kommer uppdatering senare eller imorgon!

Puss haj!

En del visslar det om när de kör, men mig gnisslar det om!

Ja, normaltsätt harj ag volymen ganska hög på bilstereon så det brukar inte störa mig sådär jättemycket, men nu när jag kom hem från pappa så sänkte jag volymen för att fokusera på att hitta en ledig ficka någonstans... då hörde jag hur det verkligen GNISSLAR om bilen.. herregud haha! Så som en del säger de kör så de visslar.. men jag, jag kör så det gnisslar!!! Haha! Ja gud ja!

Helgen har gått bra på jobb, kul att stå i baren en hel helg faktiskt! Har underbara arbetskollegor som hjälper mig då det verkligen behövs! Trots att jag ibland kommer med korkade frågor haha! Så tack för ni är så underbara på KB! Tusen tack!!!

Lite trött nu, men vet av erfarenhet att jag inte kommer kunna somna förrän kanske runt sex tiden... suck, så några timmar att slå ihjäl än!

Träningsveckan har gått galant, så idag unna jag mig en hamburgare, cola och pommes! Gud så gott! Men det måste vara BK:s för det är bäst! Mcdonalds veggie mat är torr å tråkig! Bläää!

Hmm, tvättdags imorgon och jag antar att jag måste springa ner och köpa nytt skjölmedel, ser ut som jag fått utslag av det förra.. haft utslagen en vecka =( Okej de sitter på magen, men vafan tycker det är dags att försvinna nu! Pappa tror det är bältros, och det hoppas jag verkligen att det INTE är! Har inte tid med sånt skit nu. Men tror det blir läkaren på tisdag, för säkerhetsskull... Å jag som inte ens gillar att gå till läkaren!

Aja, lite musik nu!

Jobba, jobba joooobba!



Ja, jobba är livet, och jag gissar på att det är lika bra att jag jobbar. Hinner inte analysera och tänka så mycket på dåliga saker då! Sjukt bra! Skulle varit ledig idag, men de ringde från KB och eftersom jag var ledig tänkte jag att jag lika gärna kan hoppa in! Jag trivs ju ändå så bra i baren! Ska vara där imorgon också, känns rktigt bra!

Jaha, annars då? Inte mycket har väl hänt sedan igår. Var en bra kväll på Etagé igår, så absolut inget att klaga över. Träningen denna veckan ahr varit underbart bra, imorgon också sen vilodag på söndag och sedan på måndag är det dags igen! Nej, denna gången ska jag fanimej hålla hårt i träningen, jag ahr kunnat för och ska kunna igen! Funderar på att köpa några tabletter som förhöjer förbränningen, någon som har något bra tips kanske? Som helst inte kostar skjortan!

Duschen nu! Hoppas alla har en trevlig fredag!

Blogga

Är på lite bättre humlör nu än jag var när jag gick och la mig inatt. Har rpecis kommit ur duschen och ska strax kila upp till mor för att ta en kopp kaffe och hämta mina bilnycklar. Ska ju jobba på Etagé inatt som vanligt! Får väl se vilka som dyker upp där idag, det är ju ändå torsdag=) 

Har sett att en del av mina vänner också börjat blogga! Så himla kul att sitta och läsa om era liv, det tycker jag i alla fall! En del pratar man ju inte med så ofta, så därför kan det vara kul att ta sig en titt i era bloggar lite då och då! Om ni ändå är här och läser tycker jag absolut ni ska lämna ett avtryck i form av kommentar på mina inlägg!

Blev faktiskt uppraggad lite på gymmet idag, inte illa när man är osminkad, knallröd i huvudet efter 1 timmes motionspass haha! Man får väl säga att mitt självförtroende höjdes lite där :P Tihi, men ja, jag är ju intresserad av någon redan så kanske gjorde det inte jättestor skillnad, men det gjorde min dag i alla fall! Tack för det =)

Nej upp till mor nu!

Puss haj! 


Runt runt runt!



Sitter här i min ensamhet, eller nej nu ljög jag. Jag har ju faktiskt både min kissekatt och hund här, så ensam är jag väl inte precis. Fast ensam i mina tankar är jag. Börjar bli trött nu och funderar väl egentligen på att slänga mig framför tv:n en stund, känns inte lönt att gå och lägga mig i sängen för jag kommer ändå bara snurra typ tusen varv..

Har så himla mycket planer på det kommande året, och det skrämmer mig ibland, jag går och hoppas, tänker och planerar men gud vad tråkigt om allting skulle gå i kras! Samtidigt som det finns en sak jag inte fick ett riktigt avslut på förra året, jag kan verkligen inte släppa det helt, det går bara inte. Ständigt finns det tecken, om det nu finns något eller om jag bara är dum och inbillar mig... Suck suck suck... De senaste veckorna har jag inte behövt tänka så mycket utan jag har varit på kanonhumör! Ja, det är jag väl nu också, men ändå så finns där en del tankar i skallen som snurrar runt runt runt!

Finns en sak jag hoppas på, och den kommer jag nog hoppas på ett ganska bra tag till. Jag är inte färdig med den än, eller ja egentligen två saker, fast två helt skilda saker som man på något konstigt sätt kan sammankoppla... Ja skitsamma, ska sluta gagga för ingen förstår väl vad det här inlägget handlar om, knappt jag själv!

Sov gott mina vänner!

Back home

Jaha då var jag hemma från kyrkheddinge eller vad det nu heter, har varit på besök hos Christian ett tag. Han visade mig hur FL funkar, kollade på Band of Brothers... eller ja jag såg ju de två sista delarna, de första får jag väl se med någon annan någon annan gång :P. Fick träffat Nalle, Christians lilla vildkatt, som nog nästan är mer kelig än Pink!

Skulle egentligen gått ut idag om jag var ledig, men jag fastnade hos Chris och det var kallt å ruggit å halt så tyvärr blev det inget! Hoppas ni inte hatar mig för mycket!!! Flååååååt!

Kunde dessvärre komma fram till att FL inte är aktuellt förren jag skaffat mig en ny dator *suck*. Så antar att musiken får vänta ett tag till... om jag nu kan hålla mig! Sen hur det ska gå när jag fått en ny dator med grannar som bankar i väggen fem, sex på eftermiddagen vet inte jag, men de får väl lära sig helt enkelt. Så trött på bankandet i väggar! Hade jag haft musiken högt, fine då hade jag förstått det eller om jag spelade sent/tidigt på mornarna men inte ens det gör jag! Nej ny lägenhet hade också varit passande, gärna med rejäl ljudisolering! Fast husk anske hade varit bättre? Jag lovar, så fort jag ahr råd med hus sa jag fanimej köpa ett! Slippa gnälliga grannar, fast det har man kanske ändå! Borde egentligen vara de som flyttar och inte jag..suck!

Btw, tror jag ställt till det lite för mig.. inte bra! Men så kan det gå när man är klumpig!

Vad hände?

Hade tänkt att lägga mig tidigt igår, men jag la mig väl kanske kvart i fem och somnade säkerligen inte före halvsex! På ett sätt är det riktigt jobbigt att ha vänt dygnet helt fel, men å andra sidan så trivas jag med det med tanke på att allt roligt folk är uppe då! Men visst, lite frustrerande är det när man vill gå och lägga sig tre men bara ligger och vrider sig timme efter timme... Men men, ska inte gnälla!

Har haft ytterligare ett superpass på gymmet idag, tredje dagen nu sedan jag bestämde mig att jag varit sjuk tillräckligt länge! Lite slemhosta kommer givetvis upp när jag konditionstränar men det får övriga leva med, och ja jag  vet att ni tackar för informationen :P. Här är vi ingående, bara så ni vet!

Börjar kännas i kroppen nu att man kör hårda pass, jag ahr fanimej träningsvärk lte här och var... Men då känns det att man gör ett bra jobb haha! Funderar på att göra en Dalina (Ja du har fått ett eget uttryck nu Dalina ;P ) , att träna innan jobb och efter jobb. Normaltsätt brukar jag bara träna en gång om dagen men, hmm ja vi testar och ser hur det går! Gillar inställningen där!

Vill ni veta en hemlis? Klart ni vill haha! Det finns en pojke som har lyckats fånga mitt intresse! Han är så himla söt, men ändå lite sådär försynt och lite svårflirtad tror jag..! Eller så är han bara inte intresserad, det vet jag inte, men jag hoppas! Drömma kan man ju alltid göra i alla fall, det har ingen dött av! Sen egentligen har jag nog inte tid, tror jag... men ja vi får se!!!



Sen nu har jag börjat fundera alltså, min blogg ökar med antalet läsare nästan varje dag! Det är verkligen skitkul! Jag fattar inte riktigt varför men jag tycker det är kul, jag har till och med läsare utomlands! Usa, Canada, England, Nederländerna etc..! Inte för jag fattar hur de kan förstå det jag skriver, men jag får väl göra antagandet att de är svenskar :P. Men inte nog med att min blogg ökar i antalet läsare, folk har börjat puffa på mig på facebook, människor jag inte ens har på vännerlistan! Många förösker lägga till mig, och tyvärr är jag så elak att jag inte lägger till människor jag inte känner! Förlåt! Sen antalet kanalvisningar på youtube ökar också hur mycket som helst! Vad hände liksom? Jag är minst sagt förvånad, men gud vad trevligt! Tack för visat intresse!

Men nu, dags för duschen och käk!


Stoppad av polisen



Igår när jag körde hem från jobb såg jag först en polisbil och två polismän precis innan Casinot... Tyckte det verkade lite skumt men tänkte inte mer på det och sen när jag kom fram till stadsbibilioteket blev jag invinkad på parkeringen där! Jag har haft min körkort i snart fyra år men gud så nervös jag blev! Men lyckligtvis var det bara en helt vanlig poliskontroll, så körkort och nykterhetstest! Men man blir ändå lite nojig faktiskt! Jag blir, har bara blivit stannad en gång innan under dessa snart fyra år! Ihh! Men jag var nykter, som tur var :P

Nu har jag gjort en sak jag lovat att göra, och som jag inte vill berätta om riktigt än! Jag är inte klok, men ni kan väl i alla fall hålla tummarna för mig att det kommer gå bra? Fast ni inte vet vad det handlar om riktigt :P Men det gäller mig så om ni tycker om mig lite kan ni ju hålla tummarna, å tycker ni inte om mig skiter ni helt enkelt i det!

Håller just nu på att steka omelett med ingefära och morot i, min frukost! Ja jag vet att klockan är tjugo över sex, men jag vaknade halv fyra och har faktiskt haft ett helgrymt träningspass på 1½ timme så ja, frukost it is! Sen ska jag in i dsuchen och sen våldgästa min kära far! Ska hämta hem min lilla bebis (Kola min lille vovvepåg för er som inte vet) .

Maten kallar å magen skriker!

Puss haj!

Wohoo!

Efter ett misslyckats försök att få FL att fungera igår blev jag förbannad, stängde datorn och har gett fan i den fram tills nu. Kände att det var dags att börja träna igen, så 1½ timme på gymmet, god mat och dusch så hamnade jag här. Hann inte med det jag skulle göra idag så det får bli imorgon på min lediga dag istället! Å går allt bra kommer jag givetvis berätta vad det är för hemligheter jag håller på med!

Jobbar på Etagé inatt, jag behöver väl knappt skriva det längre för ni vet det säkert innan haha! Men jag skriver det ändå, för att jag e cool.. eller något? ;P

Nej, men lite musik så jag vaknar till liv innan jobb!

Puss haj!

FL!

Ska strax sätta mig och installera det! Hoppasp å det funkar bra i datorn så håll tummarna för det! Skulle egentligen gjort det för några timmar sedan men jag fastnade i luren med Fifflo, sen mamma och sen vid msn som vanligt haha! Men snart så!

Sleep tight!

Inga kommentarer ;P


Mörka tider



Jag går och lägger mig när det är mörkt, vaknar när det börjar bli mörkt. En del säger att jag sover bort dagen, fast å andra sidan kan man lika gärna säga att ni sover bort natten? Det är ju på natten allt kul och spännande händer! Sen är det ju faktiskt så att jag går och lägger mig sju på morgonen och ni kanske lägger er mellan tolv och två, så jag menar hade ni tänkt jag skulle vara uppe dygnet runt eller?

Ledig idag, himla skönt! Lite seg, men det var en bra dag igår så jag ärp å rätt så bra humör. Skulle eventuellt få besök idag men detä r ingen som hört av sig, så kanske inte blir något? Jag vet inte, vi får ge det lite tid till!

Bara för Junior sa att jag gjorde jääääättelånga inlägg igår så ska detta inlägg bli kort ;P

Puss hej!

I'm so in love with you

Nej, tyvärr har jag inte skaffat mig en pojkvän eller börjat dejta någon bara för jag har I'm so in love with you, fast det hade kanske kunnat vara så ;P. Nej tänkte dela med mig av den här underbara, men gamla låten av Howie Heart! Hittade den nog för ungefär ett år sedan på youtube och jag har så himla mycket härliga minnen från början av förra året, så jag blir så glad av att lyssna på den! Å visst är den lilla björnen för söt? Jaaa det kanske ska vara en hamster, men då har de misslyckats totalt med att få den hamsterlik, det är en björn för mig... PUNKTSLUT!

Håller på att tvätta idag, har det sista i torktumlaren nu, så himla skönt. Sen ska jag slänga en bit av Ikeas vegetariska pizzabitar i mikron, de är faktiskt otroligt goda! Tack mamma som köpte dem till mig! Kan vara bra att veta att Ikea har svensk god mat om i fall att jag skulle flytta utomlands. Som ni vet har jag ju planer på det, och jag har inte släppt dem helt än. Fick ett ganska positivt besked om England nu i veckan. Tydligen är det tjejerna som tar alla jobb där, så Tomas sa att det troligtvis inte skulle vara några problem. Så, Maria, vad säger du? :P

Jobbar på Etagé ikväll, så om ni kommer dit tycker jag ni ska ha vägarna förbi mitt black jack bord där jag sitter hela kvällen! Btw, på tal om BJ-bord... Jag har nog blivit lite charmad av en kille som brukar spela lite hos mig ibland, inte klokt.. han e jättesöt! Sen verkar han vara så himla snäll också! Har träffat honom några ggr nu, men jag vet inte om han är singel eller om där finns något intresse från hans sida, men jag har minsann hittat honom på FB som den snok jag faktiskt är ;P To be continiue lol... ;P

Ner i tvättstugan nu!

Puss haj!

 


FB-nörd

Har lugnat mig lite sedan det tidigare inlägget jag skrev, men kan lätt dra upp mig och bli förbannad igen så ska försöka undvika att skriva så mycket mer om det idag!

Har kommit upp för en stund sedan, lyssnar på lite musik, datanördar mig som vanligt och inväntar jobb ikväll. Etagé som alltid, men det är helt okej! Människorna man jobbar med är underbara och nu efter en månad känns det nästan som om man är en i gänget! Känns verkligen kanon, tack för ni är så söta!

Gårdagen var helt okej fast det var lite folk ute, spelandet gick bra... Flr en gångs skull hade jag inte otur hela kvällen och det kändes faktiskt bra! Har inte haft speciellt bra flyt förra månaden så hoppas på att min otur vänder nu när det är nytt år, jag sa ju att 2010 skulle bli bra så vi får hoppas p ådet ;P.

Har kommit fram till att jag tillbringar för mycket tid på facebook, inget bra. Inte för att jag gör något speciellt där men sidan är igång och jag sitter och spanar runt lite då och då... Å ja snokar kanske man kan kalla det? Nej, borde verkligen försöka göra vettigare saker, men vafan! Jag är fortfarande förkyld så jag kan inte träna.. så jag skyller på det! Alltså får jag facebooknörda mig :P

Peace out!

Allt för pengar?



Ja visst är det så att människor idag, synnerhet en hel del svenskar vad jag vet gör precis allt för pengar? En del säljer till och med ut sina vänner? Detta är något som går långt över mitt förstånd och vare sig man gillar personen eller ej, har man varit vänner, umgåtts mycket, inte fan kan man väl få för sig att sälja ut någon på det viset? Sånt här gör mig så jävla förbannad! Ibland undrar man hur folk tänker, och av vilken anledning? Pengar är väl ändå inte allt? Att sätta andra människor i dålig dagar för någon tusenlapp, eller för att du inte gillar personen i fråga, nej fy fan säger jag bara!

Jag vet inte om det är vi svenskar som är värre än alla andra, media som är gamiga eller en blandning av båda... Men jag känner bara att det inte är en sådanhär värld jag vill leva i, där mina vänner säljer ut mig, snackar skit bakom min rygg och ljuger mig rakt upp i ansiktet. Dessvärre verkar det inte finnas så mycket att göra åt det idag, för det är så det fungerar och det suger HÅRT!

Aja, återkommer med ett trevligare inlägg senare, så irriterad för tillfället bara!

FL



Jag som hade tänkt orka installera FL på min laptop och så smått försöka lära mig hur det funkar idag, men jag är så himla slut i huvudet att jag inte orkar! Dessutom kom jag på att mitt kaffe är slut?! Hur ska jag kunna jobba utan koffein? Får väl hålla mig och vänta tills jag kommer till jobb, där finns det garanterat kaffe!

Ang. FL, Fruity Loops för er som inte förstår förkortningen, någon som vet vart man enklast laddar ner de instrument man behöver till FL ? Den som vet kan få en stor puss!!! Haha, om ni nu vill ha det av mig förstås ;P. Hade varit super om någon kunde föreslå någon bra sida att ladda ner dem på, så jag enkelt kan börja sitta och pilla med programmet!

Jag är så jävla trött, sjukt jobbigt! Dumma, dumma, dumma förkylning! Försvinn! NU! Haha jaa jag är lite psyko men det har ni säkert märkt, eller inte psyko bara allmänt knepig och störd. Maria du behöver inte skriva att du vet, för jag vet att du vet att jag vet att du vet..eller ja? Nu blev det nog något fel där, men ni fattar säääkert! Å gör ni inte det så är det tråkigt hah!

Har inte riktigt släppt att jag börjat få så många läsare nu, känns inte som om min blogg egentligen är speciellt vettig eller intressant, men jag är väl lite udda och kanske är det därför ni läser den? Detsamma gäller min youtubechannel, där är mest skit men ändå så ökar antalet views varje dag..? Skumt, men himla roligt i alla fall! Ni får gärna lämna ett litet avtryck och berätta vem ni är innan ni går! Hade varit himla roligt för en tokfia som jag!

Puss haj!

Beeeeep..!

Jaha och där dog telefonsamtalet med Maria! Fast hon sa hon hade dåligt batteri, och av erfarenhet vet jag att hennes telefon inte gillar mig, dör alltid när vi snackar!

Har lite huvudvärk idag, det gillar vi inte riktigt. Å idag beror det inte på att jag skippat kaffet för jag ahr nog druckit en halv kanna själv! Kanske beror på min nattliga kreativitet att skriva låttexter sådär fem på morgonen! Men äntligen tror jag att jag kommit på stora delar av den låt som kommer bli min första. Håll nu för fan tummarna för att jag fattar FL snabbt :P

Inatt jobbas det på Etagé som vanligt, antar att där kommer vara ganska lugnt eftersom alla var ute i måndags och tisdags. Men ibland blir man förvånad, hoppas bara på att slippa några hostattacker inatt. Fick en rejäl i tisdags när jag kom till jobb, och ja lite skämmigt är det när man inte kan sluta hosta :$.

Föressten, vad gör folket onsdagen den 27:e Januari? Om ni inte har något speciellt planerat så tycker jag ni ska befinna er på Babel 23.00 - 03.00. J.J, Itod och Junior har närmligen blivit tillfrågade att spela tillsammans med världens bästa percussionist! Många underbara house låtar kommer spelas och det kommer vara en del studentpriser i baren bl.a 35 kr/öl och speciellt utvald drink för 65 kr, låter som något man inte har råd att missa!
Så är du minst 20 år, och känner att 60 spänn för entré är helt okej befinn dig då på Babel den 27:e! Det kommer garanterat bli fullt ös, givetvis kommer ni se mig där om jag förblir ledig ;)



Nej duschen kallar peace out!

I'm losing my mind, it's all your fault!

Så går refrängen på låten Now you're obsessed, en remix av now you're gone och låttext från en tjej som kallar sig för Boa. Ganska bra faktiskt! Tack för att Youtube finns! Där har man hunnit hitta en hel del fina låtar och remixer faktiskt! Självklart gillar vi Spotify också, men man kan inte riktigt hitta allt där, som på youtube!

Känns som om jag hunnit med en del idag, har varit hemma hos pappa och lämnat Kola, käkat, hämtat min efterlängtade FL-skiva, snackat i lur med trevliga människor och varit en sväng hos Fifflo, där vi hann se en av världens sämsta filmer The Decsence eller hur fan det stavades... En massa gollum gubbar springer runt i en grotta och käkar korkade brudar som springer runt i en grotta och dödar varandra, eller konfronterar varandra... suck, pust och stön... sjukt tråkig!

Efter filmen tog vi oss en rejäl svängom till The Baseballs låtar, vi älskar verkligen deras låtar! Jag har en stor passion för gamla 50-60-tals låtar och tycker att The Baseballs kom helt rätt i tiden! Så himla glad musik, och det bästa är väl kanske att de faktiskt gjort 60-tal covers på våra moderna låtar, såsom Umbrella t.ex. Tänkte jag skulle låta er lyssna lite på dem, så klicka på youtubelänken nedan, luta er tillbaka, eller ställer er mitt på golvet oc hshake your ass off...vilket du vill! Å NJUT!



Jag och Sophie (Fifflo och Sophie är samma person om någon nu skulle missat detta) satt och snackade lite djupare idag. Vi pratade lite om att jag är en glad och sprallig tjej, fast att jag ofta brukar ta några steg bakåt när människor vill försöka komma mig nära... Jag kan inte riktigt förklara avrför jag gör det, jag vet bara att jag har svårt att släppa in nya människor inpå livet. Det mesta beror väl kanske på att jag är rädd för att bli sårad, har blivit riktigt sårad en gång, och det är inget jag ens skulle önska min värsta fiende, men det har jag kommiit över idag. Men kanske är det, det som spökar... Vet inte.

Kanske detta som gör att jag har förblivit singel så länge också, har svårt att lita på killarna jag träffat, och jag tror jag sätter upp en slags mur fram tills dess att jag börjar känna att de menar allvar. Kanske har jag sumpat en del potentiella relationer på detta viset, inte vet jag, eller så är jag bara inte redo 100 % än. För tillfället känns det dock som detta är det sista jag tänker på. Nu vill jag bara fokusera på att detta året ska bli bra, att allt går vägen som jag har tänkt mig! Jag ska jobba på alla mina jobb, jobba på musiken, umgås med mina underbara vänner och de i min s.k familj som verkligen ställer upp och är där för mig när jag behöver dem. En riktig familj!

Nej nu blev det lite småemo här, men rena reflektioner!

Sov gott mina vänner, själv sover jag väl om några timmar!

I said Brrr..It's cold in here

Sitter hemma hos pappa. vi har precis käkat varsin falafeltallrik vs. Kebabtallrik, dricker kaffe och snackar skit... Eller ja, vi gjorde det, för tillfället tar han sig en powernapp på soffan och hundarna ligger bredvid honom!
Jobbade på Etagé igår, och man får väl ändå säga att där var betydligt mer folk än vad jag hade förväntat mig, iofs visste jag inte att det var 18 förrän jag kom dit där. Till och med Puben, ni vet det lilla dansgolvet som finns om man går förbi mainfloor, var öppet! Jag fick tillochmed sällskap av Emma! Himla trevlig tjej att jobba med, lite som jag faktiskt! Det gillar vi! Tyvärr gick det ju inget vidare för någon av oss och provisionen sög troligtvis.. Men men, what to do! Känner bara att det troligtvis är läge för mig att lägga av med Black Jacken, så himla trött på det. Jag är nog inte ens trevlig ibland, jag var inte igår i alla fall! Var svintrött och fick någon liten hostattack då och då!
Brr, jävligt kallt ute nuförtiden! Minns knappt att vi haft någon såhär kall vinter förut, men kanske är det så att man glömmer det efterhand... va tusan vet jag?
Känns faktiskt som om jag är på ganska så bra humör idag, trött är jag och lite snuvig av förkylningen men annars ändå på bra humör! Så skönt när det är så. Hmm, neeej jag har väl inget mer kul att berätta för stunden. Detta får väl bli ett tråkigt inlägg eller något. Mamma tycker ju ändå bara jag skriver tråkiga saker... Kanske ni också gör? Fast är så fall förvånad över att antalet ökat så mycket på sistone! Men det gillar vi helt klart!
Ha en superdag!
Puss haj!

För att sammanfatta allt bra som hände 2009



Ja och nu är jag så pass egoistisk att det inte kommer handla om de bra sakerna som händer i världen, nej utan de saker som faktiskt var bra år 2009. Jag vet jag har gnällt mycket om vilket skitår det var och det tänker jag stå fast vid, fast det hände faktiskt en hel del bra saker och jag fick en del insikter i en del grejer också!

* Året börjar med att jag kommer in på fastighetsmäklarprogrammet, och givetvis är jag någon månad in i kursen heeelt säker på att detta var helt rätt för mig! Men nej, i slutet av första terminen känner jag att, detta nog inte var något för mig egentligen och att det nog var bra jag kom in på det för att sluta söka det igen.

Dock var det bästa av allt att jag träffade Annika där! En av mina absolut närmsta och bästa vänner idag, vi hann med en hel del festande och tack vare henne har jag träffat andra underbara människor som Sophie, Biggi, Haaugan etc etc, jag lovar jag har inte glömt någon av er! Jag kan bara inte skriva alla namn! <3

* Jag lyckades bli kär i kanske helt fel kille, men å andra sidan fick jag lära mig att jag faktiskt kan bli kär trots jag trott att jag blivit ganska känslokall de senaste åren. Det har jag alltså inte, men däremot var allt inte en dans på rosor ändå. Fel tidpunkt för tillfället kanske och hade saker och ting sett annorlunda ut hade det kanske blivit på något annat sätt... Vad vet jag? Detta har inte analyserats färdigt än!

Men den här killen har också fått in mig på ett helt annat spår, han fick mig att fundera mycket kring vad jag verkligen vill jobba med och förhoppningsvis har han fått in mig på helt rätt spår utan att egentligen ha gjort något speciellt!

* Jag har tagit upp bekantskapen med en del gamla vänner som jag hade förr när jag var runt sådär 15-16 år gammal! Christian är en av dem! Nu har vi ju den fördelen att vi jobbar samma tid på dygnet och att vi håller på inom samma bransch, men det gör det hela roligare! Ibland hade jag nästan glömt hur kul jag hade det med mina vänner när jag var yngre!

* Äntligen har jag fått gå min bartenderutbildning som jag har velat gå sedan jag var 18 år gammal! Hade en kanonlärare vid namn Toni, och utbildningens fyra veckor gick så fort att jag knappt hann med! Dessutom lyckades jag få det högsta betyget man kunde få MVG!

Jag har till och med hunnit jobba som bartender, på slagt, Lunds Arena och KB. Förhoppningsvis kommer det komma till ytterligare ställen på mitt cv under 2010!


Ja detta var väl bland de viktigaste, och det har säkert hänt betydligt mer bra saker. Men som jag skrev tidigare har det också varit ett tufft, och ganska tråkigt år för mig. Men antar att det är sådanna år man behöver lite då och då för att känna efter vart man vill komma i livet. Just nu känner jag på mig att 2010 kommer bli ett superår! Hoppas i gudarna att allt går som planerat, men med lite tur och rätt tankesätt ska det nog gå bra!

Nu är det väl dags för mig att städa, här ser ut som värsta svinstian... och tja, det kanske inte är så ovanligt och kanske har det blivit lite så som jag varit.. men inte nu längre ;P

Sex, falskhet och lägre intelligens?

Ungefär såhär kan man väl kanske sammanfatta Paridise Hotel? Alla har sex med varandra hit och dit och bildar pakter till höger och vänster... Visst det är ett spel, men vem fan vill vara med i ett lokalsänt bordellhus? Okej bordellhus kanske var lite att ta i, de tar ju trots allt inte betalt.. eller? Aja, man kan ju diskutera om det beror på att de har lägre intilligens än alla andra eller om de bara är  så stort behov av pengar att de ställer upp på vad som helst, eller så vill de kanske bara bli kända? Aja, jag lämnar det där, jag orkar inte ens följa det! Detta var vad som kallades familjeunderhållning för några år sedan... men inget sex eller dylikt i tv...

Hur som helst, nu början förkylningen sakta men säkert lägga sig, så jag var faktiskt en vända i stan med mamma idag och spanade runt. Köpte ny ring till min piearcing uppe i örat =) Sen käkade vi och fikade lite innan jag begav mig hemåt till vovvarna. Ja å nu sitter jag här och häckar, fick en tråkig nyhet tidigare ikväll =(, men hjärtat du vet att jag finns här för dig och jag hoppas på det absolut bästa!

Over and out!

Miss B



Trots att jag jobbade i baren på KB igår så mår jag faktiskt ganska så bra, lite snuvig och hostig är jag, sliten också, men det kunde det ju faktiskt vara värt, för när jag jobbat i baren, trots att det är stressigt och mycket att göra ibland så är jag på så himla bra humör efteråt! Visst det beror kanske inte bara på jobbet, kanske även för att personalen är underbar på KB! Har varit där i snart 2½ år, fast detta var min första månad som bartender och det känns kanon för min del. Hoppas de andra också trivs med mig!

Var på mitt första personalmöte på KB idag också, även det gick bra, tråkigt nog var det lite väl kallt där och jag kände att jag behövde vila efteråt istället för att följa med ut och bowla... Lovade Böna att vara frisk nästa gång vi ska ut och bowla, vi skulle göra underverk hehe =)

Ska få mitt nya schema därifrån för Januari imorgon, blir Gabby glad så hon kan göra klart black jack schemat, hon vet bara att hon har mig denna veckan eftersom vårt schema på KB gäller även denna veckan, sen får hon vänta. Som ni förstår priroriterar jag mitt bartenderjobb, just för att det är det jag vill syssla med ett tag framöver!

Chris, jag vet att du tjuvläser min blogg lite då och då :P Tack för du kom med mat till mig igår när jag var sjukis! Så himla goa vänner jag har, ni är bäst bara så ni vet!

Btw, från en sak till en annan mina nya gråa jeans från Bikbok satt jättesnyggt! Hoppas jag är bättre imorgon så jag kan ta mig en vändan er till pappa.. men ja vi får se, han gillar inte närj ag är förkyld och kommer ner och smittar honom :P

Fast då borde jag kanske snacka med Olle också..hmm, så jag kan få FL, hade varit super! Har även kommit på ett musikprogram till jag vill ha som man kan göra coola röster i å så, auto-tune, ska vara kanon! Nu låter det precis som om jag vet allt om allting, men det gör jag inte! Hoppasp å att jag tycker det är kul och fattar allting så jag kan göra bra musik! Sen slog tanken mig häromdagen, måste ju ha ett coolt "artistnamn", vare sig det blir bra eller kassmusik så måste man ju kalla sig något ;P Idéer?  Miss B kanske haha? B:et kan ju stå för många saker, bartendern, bitch, bass, boobie, etc :P Ja jag är galen, men det vet ni väl :P

Sjuuuk =(



Ja visst är det synd om mig, har varit hemma nästan hela dagen och tyckt synd om mig själv. Man får ju göra det nuförtiden, ingen annan som gör det precis... Sen ja, jag är gnällig när jag är sjuk och det kommer JÄVLIGT olägligt, men okej, fine, det säger jag varje gång... Men nu ska jag ju jobba så mycket! Åh... jaja hoppas det är bättre till imorgon, jag ahr druckit mycket med vätska i idag som man ska, jag ahr gjort huskur med koktvatten, citron och ingefära... grönt té, nu sist harj ag kokt upp vatten med bouljong och ingefära i, så håll tummarna för att jag mår bättre imorgon nu! Ska ju jobba i bar då, så det krävs ändå att jag är hyfsad! Så för gudsskull håll tummarna!!!

Nyår igår, helt okej, lugn och glad stämning på Etagé, hade lite problem med att hämta upp Gabriella vid Möllan, men jag lyckades till slut. Träffade en del vänner på Etagé igår, Twinsen, Tilly, Charlie, Micke, Jacob å co.. Å många andra, riktigt trevligt faktiskt!

Jaha.. innan jobb han jag faktiskt påbärja ytterligare en låttext :D. denna skrev jag direkt på engelska, lika bra.. Pallar inte översätta å ändra sen. Bra inspiration för tillfället, det gillar vi!

Nej ska kolla Dark Water op tv4+ nu, sleep tight!