Blogga

Är på lite bättre humlör nu än jag var när jag gick och la mig inatt. Har rpecis kommit ur duschen och ska strax kila upp till mor för att ta en kopp kaffe och hämta mina bilnycklar. Ska ju jobba på Etagé inatt som vanligt! Får väl se vilka som dyker upp där idag, det är ju ändå torsdag=) 

Har sett att en del av mina vänner också börjat blogga! Så himla kul att sitta och läsa om era liv, det tycker jag i alla fall! En del pratar man ju inte med så ofta, så därför kan det vara kul att ta sig en titt i era bloggar lite då och då! Om ni ändå är här och läser tycker jag absolut ni ska lämna ett avtryck i form av kommentar på mina inlägg!

Blev faktiskt uppraggad lite på gymmet idag, inte illa när man är osminkad, knallröd i huvudet efter 1 timmes motionspass haha! Man får väl säga att mitt självförtroende höjdes lite där :P Tihi, men ja, jag är ju intresserad av någon redan så kanske gjorde det inte jättestor skillnad, men det gjorde min dag i alla fall! Tack för det =)

Nej upp till mor nu!

Puss haj! 


Kommentarer
Postat av: Junior

Hoppas du inte går runt o skryter om att du flyttat hemifrån :P För det låter skrämmande mycket som att du bor precis under din mamma.. :)

2010-01-23 @ 08:01:03
URL: http://www.djjunior.se
Postat av: Alice

Haha jo klart jag gör, men vi bor inte i samma hus haha, men vi bor ganska nära! Men jag flyttade hit först så det så!

2010-01-23 @ 16:41:15
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0