FL



Jag som hade tänkt orka installera FL på min laptop och så smått försöka lära mig hur det funkar idag, men jag är så himla slut i huvudet att jag inte orkar! Dessutom kom jag på att mitt kaffe är slut?! Hur ska jag kunna jobba utan koffein? Får väl hålla mig och vänta tills jag kommer till jobb, där finns det garanterat kaffe!

Ang. FL, Fruity Loops för er som inte förstår förkortningen, någon som vet vart man enklast laddar ner de instrument man behöver till FL ? Den som vet kan få en stor puss!!! Haha, om ni nu vill ha det av mig förstås ;P. Hade varit super om någon kunde föreslå någon bra sida att ladda ner dem på, så jag enkelt kan börja sitta och pilla med programmet!

Jag är så jävla trött, sjukt jobbigt! Dumma, dumma, dumma förkylning! Försvinn! NU! Haha jaa jag är lite psyko men det har ni säkert märkt, eller inte psyko bara allmänt knepig och störd. Maria du behöver inte skriva att du vet, för jag vet att du vet att jag vet att du vet..eller ja? Nu blev det nog något fel där, men ni fattar säääkert! Å gör ni inte det så är det tråkigt hah!

Har inte riktigt släppt att jag börjat få så många läsare nu, känns inte som om min blogg egentligen är speciellt vettig eller intressant, men jag är väl lite udda och kanske är det därför ni läser den? Detsamma gäller min youtubechannel, där är mest skit men ändå så ökar antalet views varje dag..? Skumt, men himla roligt i alla fall! Ni får gärna lämna ett litet avtryck och berätta vem ni är innan ni går! Hade varit himla roligt för en tokfia som jag!

Puss haj!

Kommentarer
Postat av: kola

jag hade börjat med att ladda ner vad jag kan på pirate bay, t ex från listan på

http://thepiratebay.org/search/fl%20studio/0/7/0

sen kan du från FLs hemsida hitta vad som finns för plugins på http://flstudio.image-line.com/documents/flstudioplugins.html för att därefter återigen försöka hitta de som intresserar dig på en fildelningssida (förutsatt att du inte vill punga upp rejält).

om du behöver guider för att komma igång så finns det jättemånga på nätet, bl a på din favoritsite youtube :) hör av dig om du inte hittar så kan jag skicka länkar

lycka till!

2010-01-08 @ 06:12:02
Postat av: Alice

Tackar tack herr K! Ska försöka mig på det här så fort FL är installerat!

2010-01-08 @ 17:06:31
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0