Music <3

Jag ahr nästan helt glömt bort min kärlek till musik! Eller nej, inte helt men tanken att börja producera min egen musik! Jag fick tillbaka dne där längtan igår eftermiddags och samma sak idag! Nu är det nog tamigfan dags att införskaffa sig en ny dator och Fl 9 så jag kan sätta igång! Det har hänt så himla mycket nu på sistone så jag bara har skuffat musiken åt sidan, men den kommande månaden ska det bli ändring på det! Hell yeah!

Har suttit och snackat med Danielle och Micheal idag på msn också, och blir det någon möjlighet i Maj så ser det faktiskt ut som om jag ska bege mig över till Uk några dagar! Känns som om det hade varit skönt att komma iväg några dagar sådär, för sen blir det jobb för hela slanten resten av sommarn! Danielle hade väl i och för sig tankar om att komma över också, men kanske blir det smidigare om jag åker över när jag är ledig istället! Aja, vi får se vad nästa månads schema bjuder på! Håll tummarna för i alla fall två dagars ledighet eftervarandra!

Idag... vaknade ganska seg i kroppen och förkylningen sitter nog i... men det finns ändå en liten liten tanke hos mig att gå ner och träna ändå. Jag blev så jävla glad av alla tankarp å musik och england att det ändå kaaanske känns som om jag skulle orka med ett liiiiitet gympass ;P

ZzzzZzzz



Verkar inte bättre än att jag ligger inne med ett förkylningskit i kroppen igen... Jag är så otroligt skl fast jag sov nästan tolv timmar inatt! Inte bra det här, så istället för gymmet blev det till att ligga hemma och vila upp sig innan jobb!

Innan jag kom på att jag mådde sådär halvkasst blev det en tur till Burlöv center med mamma och därefter Svedala Outlet. Hittade väl inte sådär supermycket just idag men ett par snygga örhängen och ett par nya solbrillor hann det bli! Yeeey! När jag börjat bli lite nördigare med mitt bloggande ska jag lägga upp bilder på dem... men tills dess får ni nöja er med reklambilder från andra sidor som inte ens påminner om de jag köpt ;P

Nu blir det soffan igen!

Detoxing...

Ja, känns som om min kropp behöver en ordentlig avgiftining från sprit, skräpmat och ohälsosamma tankar! Sen känns det som om det är dags att fylla upp mitt klskåp ordentligt, städa bort all skit som finns i lägenheten och ordna upp mitt liv... Ja! Grymt bra där! Hoppas på att det blir så nu också!

I övrigt sitter jag och inväntar my ride, ska till Svedala outlet en sväng, käka lite..träna förhoppnngsvis jag är bara sååå helt slut i kroppen idag.. men det ordnar nog upp sig när jag får lite mat i mig! Sen ikväll ska jag blackjacka på crown, kom å säg hej till mig vet jag!

Aaaaj...



Shit, det är fanimej inte lätt att vara kvinna.. Snacka om att jag har ömma bröst och det känns nog som jag lagt på mig lika mycket vikt som en fullvuxen elefant..puh...! Ja jag snackar om pms pemenstruell syndrom, jag avskyr det! Vill bara den ska komma så jag kan känna mig normal igen! Å ja jag vet att ni tackar för infomationen! Så varsågod!

Jag är som sagt sjukt trött idag, så det känns som om det blir en tidig kväll idag, ska sitta här och häcka en stund till sen gissar jag på att det blir att slänga i en Little Britain dvd och somna till i soffan..som vanligt, och nej jag är fortfarande inte trött på dem ;P


Piña coladaboy

Jaa jag har fått den låten på huvudet, men den är bra och den bör absolut nämnas eftersom det snart är sommar och den passa så jääävla bra! Baby Alice har gjort den om ni skulle ha missat det! Men det blir inga piña coladas för mig på ett tag, tror jag i alla fall! Ser ut som om det blir en hel del jobb nu framöver, det är nu restaurangbranschens tid börjar, det är ju vår! Ja det kanske inte märks idag, men det påstås ju vara det!

Guuud så hungrig jag är! John skynda dig, jag vill ha mat nu!!!

Peace out!

Rock that body

Fortfarande en klasslåt av Black eyed peas, så den måste nämnas om och om igen...!

Uppe tidigt idag igen, drygt halvsju tror jag och tja... jag hade kanske inte gått upp så tidigt själv men nu var det någon annan som skulle upp tidigt idag så jag sympati går upp, fan vad snäll jag är! Men ja, det ska nog erkännas att jag är ganska så seg, plus att hissen inte funkar så jag får extra mycket motion för tillfället... Men men men... Gosh!

Ska strax klä mig, ska ner till pappa och vara hundvakt medan han och mamma fixar grejer i Stigs gamla lägenhet! När jag kommer hem blir det gym och sedan blir det förhoppningsvis lite indisk mat,tror jag tjatat om det i drygt en vecka, ser ut som om John tänker offra sig så yeeeey!

Aja.. Peace out så länge!

Slutfestat



Då var min födelsedag färdigfirad för iår, blev en hel vecka med firande, nästan som om jag skulle nollat haha! Men men, det har varit en rolig vecka och utgången igår var underbar! Verkligen ett stort tack till alla underbara människor som kom och firade mig igår, fan vad kul jag hade! Ni är bäst! Jag saknade några av er härhemma, en del av mina underbara kollegor träffade jag på jobb (Etage), andra jobba! Men tack!

Idag harj jag hunnit kränga 1½ pizza hemma hos mamma, gått hem och chillat lite, har satt på en av Little Britain boxarna.. jag är beroende jag vet! Men jag äääälskar det så mycket haha!

Ser ut att bli en lugn kväll, tror inte jag orkar annat idag faktiskt! Mene ja v hörs av senare eller imorgon! Peace out!

Snacka om celebration

Ursäkta avbrottet men det har varit fullt ös hela veckan och mer ös blir det resterande delen av vecka! Som ni säkert vet (en del av er i alla fall) Så fyllde jag år i onsdags, men eftersom jag jobba onsdagnatt så firade vi mig lite på tisdagen. Tusen tack underbaringar för en superkväll, ni är fanimej bäst!

Onsdagen blev det käk på Pers Krog, tack så mycket Filip för fri dessert, den var super! Sen var det ju som sagt jobb och det gick väl faktiskt helt okej och någon bakfylla slapp jag faktiskt! Men tröttheten fanns där helt klart!

Gårdagen blev det middag på Ljunghusens golfklubb med mamma och pappa, en tur inom KB för att jämta dricksen sedan konserten i lördags. Mat på max och därefter avslutades kvällen med en deckancde Alizée framför tv:n haha!

Å idag ska det köras ett grymt gympass, förhoppningsvis en tur på Nova om mamma inte 'är iväg för länge, sen inatt är det jobb på Etage med Emma å Gabriella! Tjejer! Som jag saknat er, så jag ser faktiskt fram emot att jobba ikväll!

Uppdaterar senare igen för nu ska jag spana liiite på hem till gården innan jag sticker ner till gymmet ;P

Tvätta...

För tillfället är det just det jag gör.. jag skuuuulle städa också men har inte hunnit komma så långt än. Men antar att det snart är dags för det, typ nästa gång jag varit i tvättstugan!

Ska försöka få lite fint härhemma, sen träna lite och få igång min Iphone, jaaa jag ahr inte hunnit än.. eller orkat! Men snart så! Sen ikväll ska jag till lilla med Etagegänget, ska bli riktigt trevligt! Hmm.. kanske iofs dags att börja rota igenom garderoben och komma på vad man ska ha på sig.. hade varit ganska bra haha! Aja.. mycket att göra känner jag!

Men en senare uppdatering kommer upp!


It just feel so good

Snacka om intensiv dag idag, eller ja lite slöande kanske det var imorse. Uppe tidigt som sagt, hem till pappa chilla och hämta hem Kola. Handla på Willys i Vellinge, hämta Iphone, sova å mysa lite... sen ja det var väl det jag hann med! Iphonen ska jag packa upp imorgon, har fanimej ingen ork till det idag, inte heller orkar jag städa... Så det får också bli imorgon i samband med att jag tvättar!

Ett tips, Paramore är riktgt bra!

Å nu..chill å soooova!

Puss haj!

Partyvecka

Sitter för stunden nere hos pappa i Ljunghusen, lyssnar på några av mina gamla låtar i min gamla gamla dator som fortfarande står kvar här! Sjukt mycket nostalgi! Nästan så man dras tillbaka till tonåren där runt 15-16, det var tider det! Å nu fyller jag snart 22 år, det är inte klokt asså... Men men, än är jag inte så gammal och jag ahr hunnit med en del och mer ska jag hinna med!
Denna veckan kommer det bli mycket firande och fest för min del, jag fyller 22 på onsdag så igår hade jag familjekalas, alla var trötta å sega men tårta och pizza fick vi ner. Imorgon ska jag dricka lite vin och sitta på lilla med några vänner, onsdag då jag fyller år blir det middag med mamma och pappa, jobb på kvällen och sedan lördag då är det fest! Fullt ös medvetslös säger jag haha! Denna veckan är rena döden för min träning.. :P
Gudvad trött jag blev helt plötsligt, vid halvsju imorse var jag ändå riktigt pigg! Men det är väl såhär dags det känns som om man ska trilla av pinnen av trötthet. Ändå ska ja ginom apoteket, handla och träna innan det blir tid över för annat.. suck! Aja... Nu ska jag chilla lite innan jag beger mig hemåt!

Dygnsrythm..

Man får väl nästan säga att det verkar som om jag börjat få normalrutin på mina dygnstimmar, jag går upp hyyyfsat tidigt och sen lägger jag mig väl inte alltför sent heller.. Faktiskt himla skönt, men snart blir det mer jobb och då är det back on track med att vara upp tills det ljusnar och jobba hela natten igen, men det är okej. I like it!

Klockan är bara halvåtta, helt otorligt att jag faktiskt är uppe haha, fast det har ju sina anledningar (mycket bra sådanna dessutom!) Funderar faktiskt på att bege mig ner till pappa för att hämta Kola idag, sen blir det väl till att träna och en sväng inom KB för att hämta dricksen sedan konserten i lördags!

Aja peace out så länge!

Haaaallåååå...

Jaa jag är hungrig! Å lat dessutom, så jag borde faktiskt springa ner på hemköp å handla något ätbart... men vad fan ska man äta idag?? Aja, det får väl lösa sig!

Har hunnit träna på värket idag, kondis och armar blev det och det kändes superbra, trots att jag var så trött att jag nästan trillade av maskinerna :P.

Harj ag tur idag får jag besök innan jobb! Å det vill jag, så det håller vi tummarna för! Sen ikväll ska jag jobba på Etage, länge sedan jag var där en helg nu så det är dags nu! Kom förbi å säg hej vet jag!

Nu, hemköp!!! Huuaaarggh!!

Ghetto Superstar!

En riktig klassiker med Pras feat Maya, nästan så man glömt bort den!

Nu har jag fanimej varit duktig, jag har diskat undan, jag har bytt kattströ och dammsugit hela lägenheten! Ja skafferiet blev det väl inte mycket av förstås, jag öppnade luckan tittade in... stängde :P Det får vi ta en annan dag! Funderar på att ta mig en lur nu sådär innan jobb, så jag inte sitter och somnar vid blackjack bordet på Etage, hoppas det händer lite!

Well, Now it's Simpsons!

Iphone here I come!



Ja idag känns det verkligen som vår och det är ju bara såååå underbart!!! Jag har till och med plockat fram min "skinnjacka", det är då man känner av våren :P.

Var på möte idag och det kändes ändå  bra, därefter begav jag mig till triangelnför att förnya mitt abonnemang, min telefon har ju varit helt knas den senaste tiden, bara hänger och har sig! Så därför kändes det som att det var dags, så nytt abonnemang och ny telefon! Nu kommer jag vara lika häftig som alla andra, jag ska ämligen ha en Iphone *grupptryck*. Tråkigt nog får jag inte den förrän på måndag eftersom dem inte hade den inne, fast jag överlever nog några dagar till med min gamla!

Skulle egentligen tagit mig ett pass på gymmet, men huvudet har gått på högvarv nu några dagar och jag sover väl inte så himla bra heller, så därför skippar jag det idag och har faktiskt planer på att gå igenom skafferiet idag, å rensa lite! Sen ser det ut som om jag får underbart besök innan jag ska jobba på Etage ikväll!

Till skafferiet!!!

Uppdatering



Gud, det har hunnit hända mycket nu sedan helgen så jag har knappt hunnit med att uppdatera! Å neej tyvärr orkar jag inte skriva ner allt som hänt, men det har hänt något riktigt riktigt bra, så håll tummarna för att det fortsätter såhär! Å fortsätter det såhär så lovar jag att berätta vad som hänt!

Skulle egentligen gått ut idag, men jag ahr sovit så lite den senaste veckan att jag inte orkade! Så istället begav jag mig till Bunkan och hem till Fifflan å Denice på kaffe och pannkaka! Fifflans pannkakor är bäst!

Neej ska lyssna på lite musik nu sen är det faktiskt sängen som kallar!

Sov gott!

Städa städa stääääda!

Känns som om jag faktiskt städat bort lite av min ilska... skönt! Hoppas på att den släpper ytterligare tills det är dags att bege sig till jobb! Ska börja en timme innan idag, alltid bra med extra timmar!

Sitter och funderar på om jag ska orka platta håret idag... men vettetusan om det är lönt om det regnar? hmmm! Aja vi får se!

trevlig kväll!

Work out

Snart dags att bege sig ner till gymmet och hoppas på att man vaknar till liv och det känns lite lättare i skallen! Finns mycket som surrar runt, jobb, kärlek och framtid bland annat! Sen är jag väl lite trött också, inte sovit så himla bra så jag utgår från att det är lite därför jag är lite småemo... :P Ordnar säkert snart upp sig!

Seg dag idag, ska städa och tvätta.. blää.. Fast här behöver faktiskt städas! Så det ska göras, och det ska bli så fint så fint så!

Aja, hörs senare!

Puss

Do you really want me?

Ja det är den stora frågan? Do you really want me? Ja och förutom att det är en stor fråga så är det även en låt som Robyn gjorde på 90-talet när jag var liten, kanske runt 8-10 minns inte riktigt.

Kärlek... ibland undrar jag hur fan jag lyckas? Jag måste ändå vara ganska grym, tänk ändå jag lyckas nästan alltid träffa in att bli intresserade av "fel" killar. Fel kan innebära att de är upptagna, redan dejtar någon, flyttar, udda vanor, pälsallergiker eller helt enkelt inte intresserade, sen har jag väl säkerligen missat en hel del andra orsaker. Vi kan ju säga att jag lyckas med det mesta haha! Men men, kanske dyker min drömprins upp någon gång? Eller så är det bara inte meningen nu, jag börjar tro att ödet har andra planer för mig, jag får fanimej hoppas att det är något bra bara :P. Aja, jag ska inte hänga läpp, och det gör jag inte heller! Jag försöker ta för mig av livet så kärlek/pojkar får vänta ett tag till... kräsen är jag ju dessutom haha!

Jobbade på KB ikväll, gick bra, lite segt ute idag men tiden gick! Jag gillar mina arbetskollegor där också, nu känner man ändå de flesta! Men aja, sovedags nu för imorgon blir det garanterat, städning, tvättning och ytterligare ett arbetspass på KB!

Sov gott!

P.S Jag ska inte gnälla imorgon, jag lovar :P D.S


Sleepytime?

Ja jag antar det snart är dags för att sova.. Jag övervägde faktiskt att snabbt springa ner till träningsvärket och in på solariet, men neej jag orkar inte! Jag skippar det och tar det efter träningen imorgon och innan jobb.. ingen som ser om jag är lite rosig om kinderna :P de flesta andras lär vara lite smårosiga av alkoholen :P

Fan jag har varit på så himla bra humör idag! Så jag är så trött, men jag är klart hellre trött av glädje än av ilska som jag avrit lite då och då haha :P Jaa jag vet jag tjatar men jag är på bra humör idag! Av flera orsaker!! Tihi.. :P Jag e knäpp jag vet!

Men vi hörs av imorgon kära vänner! Sov gott!

Nya inköp!



Är hemkommen från stan för en stunds sedan! Jag och mamma var en vända på Entre och fikade och gjorde lite nya inköpt! Mamma ville gärna ha en dipliner så jag lovade att hjälpa henne hitta en sådan! Så både jag och mamma hann hitta en del trevliga saker! Jag hittade en tröja från gina, och en svart kjol jag tänkte ha på min födelsedagsfest! Ser även ut som om den kan tänkas användas på onsdag när jag ska ut och fira St. Patricks med några vänner! Neej jag är inte irländare men jag har vänner som ska fira och tyckte det kunde vara kul!!!

Jag är lite stressad inombords idag känner jag, gillar inte när folk blir arga på mig.. Fast vem gör det? Fast mestadels är jag på solskenshumör idag :D Å det är jag faktiskt, håller tummarna för att allt håller på att ordna upp sig i mitt liv nu! Nytt jobb känns super, med kanontrevliga arbetskollegor, vänner som kommer fira min födelsedag den 27:e från olika städer, england och jobb, våren är snart på g förhoppningsvis, snart nytt tränings kort, nya träningsformer!

Ja för er som missat det och som jag inte pratat med på några dagar så ska jag börja boxas! Dock är jag inte helt klar med om det blir Lady kick N Box som gäller eller om det blir traditionell nybörjarboxning! Mara tycker nybörjar boxning och säger att lady Kick N box är fjolligt.. jag vet inte? Men ska snacka med vakterna på Etage som håller i träningen å se vad de säger!

Näää men mat å städa kanske ;)

Sunshine in my life

Just idag skiner väl inte solen så starkt i Malmö, fast för mig gör den det! Var på Etage och träffade Palle imorse, angående bartenderjobb och det ser lovande ut! Känns superbra, jag trivs ju så himla bra med personalen och på ställena så det känns så himla roligt att han vill sätta mig i baren istället för vid BlackJack bordet! Om jag fixar provjobbandet i April bra nu så kanske jag kan sluta som BlackJack dealer helt! Missförstå mig inte, jag har tyckt det varit jättekul och jag ahr träffat mycket bra människor tack vare det, men det jag egentligen vill göra är ju faktiskt att stå bakom en bardisk! Så håll nu tummarna för mig att det går bra!

Jag vet att inte alla blir lika glada av att se mig bakom bardisken, men ibland måste man göra val och tänka på sig själv, och det är just det jag gör nu! Förlåt alla som tar illa vid sig eller som jag trampar på tårna på något vis men det är detta jag har velat göra så länge och jag tänker ta chansen nu när jag får den! Hoppas ni förstår!

Inväntar min kära mor nu, så jag skriver vidare senare!!

Puss å kram hela dan!

Ajajaj

Ja shit sikken träningsvärk jag ahr i röven efter gårdagens gympass... men det kan det väl vara värt, då känns det i alla fall att man tränat ordentligt!

Sov väl till en ett idag, upp ut och gå med Kola, träna, långrunda med Kola, käka och sen begav jag mig en sväng hem till Annika! Som jag saknar dig hjärtat! Riktigt mysigt var det! Sen nu sitter jag här hemma och häckar, ska vara hos tandläkaren 09.00 imorgon.. så snart dags för sängen!

Sleep tight mina vänner!

In my head I can see you all over me

Riktigt skönt att vara nydsuchad efter ett ganska så bra gympass på träningsvärket, blev kondis en halvtimme och därefter mage och röven som skulle tränas lite! Man kan nästan studsa en enkrona på min röv nu ;P

Är på bra humör idag, gårdagen var katastrof var på fruktansvärt humör... Därför besparade jag er ett ilsket och depprimerande inlägg, hoppas ni är glada för det, annars är jag det!! Haha!

Dagen började bra, något som ser mycket lovande blev sagt, men vad det är tänker jag inte berätta förrän efter mötet på torsdag, så ni får hålla er till tåls, ja om det nu går bra.. :P Annars tänker jag bara låtsas som ingenting haha!

Mamma hämtade upp mig en snabbis i eftermiddags, blev Ö o B, handlade en massa nödvändigheter, mer än jag hade tänkt mig men ja, det brukar ju faktiskt bli så! Städgrejer å sånt är alltid bra för det används, även om det varit lite dåligt på den fronten här hemma de senaste månaderna :P

För tillfället vill jag hemsktgärna tro på horoskopet... Det påstås att det ska hända bra saker inom jobb och kärlek... Hmm men jag ahr lyckats hamna i en svår situation.. igen :P. Denna veckan är jag en vecka försent på det och det retar mig! Som fan! Å nej det är inte min mens som är försenad, detta handlar om annat! Å jag vet att ni tackar för informationen ;)

In my head I can see you all over me... avslutandevis med Jason Derulo.. :P

Berg av disk

Ja shiit vad jag har disk, det är så tråkigt att jag är så jävla lat när jag jobbar mycket, jag bara låter hela lägenheten förfalla och kommer på att det är dags att diska när jag inte har några rena tallrikar kvar längre... ojojoj, vad ska det bli av mig?

Aja hur som helst är ett berg av disk rent nu, så jag ahr bara två berg kvar men de lär jag inte hinna ta idag tyvärr. Ska föröska få ordning på köket idag innan jobb, där ligger grejer överallt! Ibland önskar jag faktiskt att jag var född pedantisk.. men bara ibland :P Annars kanske jag hade varit som Fifflan, stå och diska på förfesten haha! Men du är så duktig hjärtat!!

Nej, musik och chill innan det blir mer städande!

Magpass

Idag har jag i vanlig ordning varit nere på gymmet, en timmes hårdträning med kondis och mage som avslutades med en underbar strech =)

Så nu återstår bara en gudomlig dusch, därefter lite käk och sen ska jag väl städa.. inte så farligt mycket att städa undan idag, mest tråkig disk som vanligt. Mamma kom upp här igår och sa att det såg ut som om jag haft värsta röjjarfesten haha! Så jag antar det måste bort idag, imorgon kommer jag nog inte spendera så mycket tid hemma!

Jag älskar Jason derulos låt watcha saying.. man nästan dör i sticket! Gaaaah! I don really want you to leave me! Varför kan ingen göra en sådan låt till mig? Haaallå? Haha, fast jag kanske ska bli tillsammans med någon först ;P

Aja, hörs senare!

Rosa pantern



Nej det här handlar inte om den rosa pantern som är på bilden bredvid, men jag tyckte det var en passande bild så därför fick han vara med på ett hörn :P. Som en del av er säkert vet så är ju rosa pantern även en riktigt god mjölkdrink! Två killar beställde en sådan innan idag på Kb, ganska gulligt! Men jag förstår dem det är gott!

Var en ganska lugn kväll idag, inte så mycket stress och vad jag tyckte ändå de småliven var ganska så trevliga idag! Dessutom fick jag fint besök av Victor och Anders idag! Alltid lika trevligt!

Har käkat lite knäckebröd med keso, så jag antar det är dags att gå och lägga sig innan det blir ljust! Men innan dess ska sängen bäddas... suck! Varför gör jag aldrig det INNAN jag åker till jobb... aja sov gott mina vänner, eller ska jag säga god morgon?


Washiwaaaaash!



Har hållt på att tvätta sen tre idag, så fruktansvärt tråkigt, blää! Fick förvisso börja två timmar tidigare och det tackar vi för annars hade jag väl tvättat fram tills jag skulle till jobb idag! Å DET hade varit tråkigt!

Är det bara jag eller känner fler att man faktiskt blir jävligt rastlös av att nästan bara sitta hemma hela dagen? Jag vaknade halv två, steg upp, handlade bullar, käkade bullar, ner i tvättstugan upp ur tvättstugan ner och upp ner och upp... drygt! Aja, tur jag jobbar ikväll ändå, så jag gör något vettigt idag!

Ner i källarn igen!!


Bullar

Känns fortfarande som om det är morgon, men det bör ju mer vara åt eftermiddagshållet eftersom klockan är halvfyra redan! Men sover man till halvtvå så antar jag det blir min morgon då ;P.

Jag är sjukt sugen på bullar, ni vet nybakade bullar.. mmmm så gott! Jag överväger faktiskt att gå ner och köpa, men jag är inte säker.. det är ju faktiskt inte så himla nyttigt, egentligen! Aja jag får väl ta mig en funderare på det antar jag! I-landsproblem deleuxe!


Har ni tänkt på hur otroligt snabbt alla veckorna bara springer iväg? Okej nu har jag i och för sig jobbat varje dag denna veckan än så länge men ändå, de bara försvinner liksom! Men men vad gör man!

Ikväll står jag i baren på KB, ska bli trevligt, man börjar ju komma in i rutinerna nu och börjar känna mig lite mer hemma så jag tycker bara det är kul! Jag är bara lite småseg i skallen för stunden, hoppasp å att vakna till liv närmre kvällen!


Too much

Ja jag ska lägga mig, ville bara dela med mig av denna underbara men gamla spice girls låten!! Mys på högnivå!


En tidig fredagsmorgon



Ja eller en sen torsdagsnatt? Fast egentligen är det väl en tidig fredagsmorgon eftersom klockan är långt över 00.00 ;P.

Jag har kommit hem från jobb, käkat lite och kollat vad som uppdaterats på facebook och jag antar att det snart är dags för att nanna kudden några timmar. Innan man ska gå upp, träna, tvätta och jobba! Under hela helgen finner ni mig i baren på KB där jag blandar alla dess möjliga och omöjliga drinkar.

Känns ganska bra att jag ska stå i baren i helgen, känns som om jag mest haft otur i spel den här veckan, ja kanske inte igår då jag fick in 72% vinst men i tisdags backade jag 2000 och både i måndags och idag har jag bara bankat några hundralappar, hoppas på att min otur i spel vänder tills nästa vecka! Gärna redan på måndag för då jobbar jag på Etage!!

Bra musik som spelades av Johan idag, så tummen upp! Tror att anledningen till att jag tycker om att jobba så mycket ute på nattklubbar beror på min kärlek till musiken! Jag kan inte komma på något bättre än musik, det är passande till allt, vare sig du är på strålande humör eller du är nere på botten och krälar och tycker allt är skit, musik hjälper dig alltid! Music rocks my world!


Gääääsp!



Shit vad jag tryckt i mig onyttigheter precis! Men å andra sidan ahr jag faktiskt varit ätteduktig i över en vecka så just idag kändes det ändå ganska så okej! Men imorgon är det ordning och reda igen!

Träningen gick ruskigt lätt idag och det kändes riktigt bra! Sen nu  eftermiddag så hämtade apan Maria upp mig! Som vanligt blev det en del galenheter, och god mat och många många goda skratt! Saknar dig din apa sluta jobba dag :P

Så nu sitter jag härhemma och häckar lite innan jobb, ska infinna mig på Etage ikväll igen, sen är det helg och då jobbar jag i baren på kb =)

Jag och Maria diskuterade kärlek idag, och det fick mig att fundera på en kille som flyttade, och nej det är inte den ni tror! Han var himla kär egentligen, jag vet inte om han var intresserad eller så men jag tror vi hade funkat ganska så bra ihop faktiskt. Söt var han dessutom också ;P Aja, jag lär aldrig få veta det men ändå.. en liten underlig tanke som slog mig sådär!

Over and out!

P.S Bjöd på en ego bild, hoppas ni inte misstycker :P D.S

Birthday sex-up tempo

Spelas just nu på min spotify, ÄLSKAR den remixen! Sjuk bra, det tackar vi Crowns Dj i fredags för att jag hittade denna ;P. Sen tycker jag titeln var ganska så passande eftersom jag snart fyller år haha, nej jag skoja, fast jag fyller ju faktiskt år snart, om två veckor :D eller ska man göra en =(, man blir ju trots allt ett år äldre.

Jobb igår sög eftersom jag backade 2300 kr, så mycket har jag ALDRIG backat! Jag gjorde ju vad jag kunde för att försöka ordna upp det men ja.. lite kanske det hjälpte vann igen en del sista halvtimmen...SUCK!

Men jag ska på det idag igen, Gabby kommer idag fast hon är sjuk! Så vi får hålla tummarna för att det går bättre idag!

Var nyss på gymmet och tränade kondis och bröst idag. Träffade Anders som är plaschef på Träningsvärket, han gillade inte min ide att byta gym :P. Så det kanske ändå lutar lite mer åt att stanna kvar haha, men om jag nu gör det ska du faktiskt vara liiiiite mer personligtränare, vi har faktiskt bara haft ett pass, och då dödade du mina bröstmuskler i över en vecka efter ;P Så resten av kroppen också tack ;)

Nej ska klä mig inför jobb, jag börjar elva idag =)

Träning efter jobb



Ja det trodde jag att jag skulle göra, inte för att jag egentligen orkade, men kände att jag lika gärna kunde göra det nu när jag ändå kommit hem. Så på med träningskläder och fram med vattenflaskan, ta hissen ner och in genom entrén... Nej men då kan man heeelt plötsligt INTE träna under nätterna för tillfället för där är något tekniskt fel... Istället kan man ju ta sig till kronborg... som ligger för långt bort nu. Nej tack! Så den nattliga träningen sket sig... Aja! Något ska man väl ha att gnälla för! Tur jag tränade innan idag i alla fall, får ta ett nytt träningspass imorgon innan jag åker ner till pappa!

I övrigt var det en ganska så händelserik kväll på jobb, även om den var ganska seg i sig! En tjej tuppa nästan av eller ja hon gjorde väl det, jag såg inte henne själv. Så hennes kompis fick ringa efter ambulans, men det slutligen kunde hon i alla fall resa på sig och gå med ambulanspersonalen ner, strax därefter utbröt en catfight mellan två tjejer, så personal fick ingripa, men det löste sig också tillslut och förhoppningsvis tog det inte så illa!

Ja för mig gick det väl sådär, låg 500 back ett bra tag där men lyckades slutligen vinna tillbaka det tack och lov! Så jag slutade på några hudnra plus! Skönt eftersom jag hatar att förlora!

Jaha nej dags för sängen nu väl, sov gott mina vänner!

Träningsvärket vs Fitness24/7

Om cirka en månad går mitt gymkort ut, och ett i-landsproblem har kommit mig tillhanda. Frågan är nu om jag ska träna kvar på träningsvärket som jag tränat på sedan jag flyttade in till Malmö, eller om det kanske är dags att testa ett annat gym nu.. hmm! Ja asså grejen är den att Träningsvärket harj u byggt ett gym till och där kan man även skaffa ett kombikort som då kommer kosta 3500 kr för ett år. Då kan jag även träna gruppaktiviteter, men då kan jag enbart träna på dessa två gym.

Tecknar jag nytt kort på 24/seven så kan jag träna på alla gym i hela sverige inklusive gruppträningen och det kommer kosta mig kanske 2600 kr för ett år. Dock får jag längre till gymmet men å andra sidan så harj ag tillgång till flera plus att det blir billigare?

Fast å andra sidan vet jag att träningsvärkets gym är bra som tusan och att personalen är supertevlig plus att jag bara behöver ta hissen ner och så är jag på gymmet! Fast sen sparar jag mycket pengar på att välja 24/seven plus att det inte blir dyrare att betala hela beloppet på en gång...


Ja vad gör man?