Maaaaat!



Herregud vilken dag det varit. Även om Hjärt och Lung Räddningen var rolig, så blåste man musten ur en! Sen till jobb i det kalla och ruggiga vädret. Turligt nog så har det inte snöat idag och förhoppningsvis blir det lite tö snart! Sen att köra runt i den jävla fem trafiken kan få vem som helst att vilja ta bussen övcerallt istället. Det är heeeelt sanslöst vad folk kör som idioter! Nej fy fan! Tur man normaltsätt brukar slippa köra superrunder då..

OM ni tycker jafg verkar olsken så kan det bero på att jag är ashungrig... Jag har inte ätit serdan tolv, har liite halsont och är trött som en gnu... Så ja all anledning att vara bitter idag.. dessutom känns det som om det finns små spår av pms i kroppen. Så jag får va bitter idag!

Hoppas ni alla har en bättre dag idag!

peace out!

Intensiv dag

Denna dagen har bjudit på full rulle.. som vanligt! Jobb från halv nio imorse, träningspass, laga mat, handla å full rull helt enkelt! Nu ska jag slänga mig framför tv:n och några 2½ men avsnitt och mysa med John. Sen blir det sängen!


Söndagskväll

Jaha då var det redan söndagskväll och imorgon är det dags för jobb igen. Visst är det lite märkligt att helgen alltid går så fruktansvärt fort, medans jobbveckorna känns som en evighet? Aja, thats life och så är det bara!

Helgen har varit underbar! Jag gillar inte snön egentligen, men när den kommer så man får in julstämning så kan det aldrig vara fel! Så tack vare den, adventsljusstakar, glögg och lussekatter så har jag en otrolig julstämning i kroppen som jag hoppas håller i sig julen ut!

Strax är det dags att äta hemma hos familjen Drakfelt. Så vi tar med oss några av lussekatterna och ska mysa de sista timmarna där. Älsklingen förtjänar att få vila ordentligt... Han hade ett rent helvete att få loss ena däcket på min bil idag, så han får vila extra mycket! Tack älskling!

Hoppas ni har en trevlig söndagskväll!


Jag och Keddy hemma hos pappa på farsdag!

Lussekatterna igår blev supergoda!!  Vi fi...

img_0619 (MMS)

Lussekatterna igår blev supergoda!!  Vi fick en del fler än vad receptet sa men vad tusan gör det! Om vi var tur så har vi för hela julen nu! Fast någonting säger mig att det blir miiiinst en omgång till!!


Idag blir det en liten tjuvstart på julen!...

img_0886 (MMS)

Idag blir det en liten tjuvstart på julen! Det ska bli lussekattsbakande, chokladtryffelsbskande, glögg och en hel del myspyd ikväll! Den där julstämningen har satt sig lite tack vare snön! Hoppas den håller i sig hela julen! Så det blir en ordentlig jul för en gångs skull!


Fredagsmys!


Var på en fruktansvärt humör i princip hela dagen igår. Jag tänkte bespara er all min gnällighet så därför lät jag helt enkelt bli i att publicera mina deppiga och tråkiga inlägg.

Givetvis känns allting mycket bättre idag. En av anledningarna är säkerligen att det är fredag och jag slutar vid fem. Så det blir normalt fredagsmys och eventuellt lite middag hemma hos mamma idag. Denna helgen tycks bli julig. Det ska bli julbak, glöggande, julklappsshopping och så mycket mys man bara kan ha! Underbart!

Nej, jag får väl jobba nu. Arlinda är uppe och tränar!

See ya sooooon!

Vinterland



Nu är vintern här och jag och Kola har varit ute i Kungsparken och busat runt lite i snön.  Kola har ända sedan han var valp älskat snön! Kan han så djupdyker han rakt ner i snön, men det var ju en del år sedan det var sådär superduper mycket snö i SKåne. Fast det sägs ju att vi ska få en rejäl och jävlig vinter, så han kanske får göra några djupdyk iår!



Jobbar stängning idag, så har några timmar till här hemma, sen ska jag upp med Kola till mamma och försöka köra på mina sommardäck till Friskis utan att åka av vägen eller smälla in i något. Wish me good luck!

Laundry



Då var jobbdagen över och i en dryg timmer har jag suttit och bara tagit det lugnt. Kan nog göra detsamma lika länge till, men sen är det dags att ta tag i tvätten. Förhoppningsvis så går det fort idag, det var ju inte så länge sedan som jag tvättade senast.

Kom på att jag är hungrig, så satte in en vitlöksbaguette i ugnen. Man får hoppas påatt den hållt sig och inte smakar skit. Pappa har ju trots allt ingen ordentlig kyl och frys så det är inte alls omöjligt att det smakar gammalt och ruggit. Bläää!


Back to work

Då var den lediga dagen över och jag började tidigt idag 06.15. Tur man la sig vid tio igår annars hade jag känt mig helt död idag. Men allt har gått bra!

Dock är jag lite konfunderad över hur tusan torktumlarn fungerar.. Där står nada och ja... där är en handduk kvar så jag satte igång den och hoppas på det bästa. Annars får Robban visa mig när han kommer. Jag menar en torktumlare utan instruktioner.. hur tusan ska man veta? Men man testar sig fram och hoppas man inte pajjar något!

Hade nästan lite ont i halsen imorse när jag vaknade :|, så vi får se om det blir någon träning idag. Sen efter jobb ska jag hem och tvätta lite. Drygt men lika bra att ta tag i det när man ändå slutar tidigt. Annars blir de superberg och det är det ingen som orkar med.

Ha en bra dag!

Underbara lediga måndag

Dagen börjar saaaaakta saaakta dra sig mot sitt slut. JO visst några timmar till ska jag väl hålla mig vaken.. Men ni förstår säker vad jag menar.

Dagen började tidigt idag, redan vid sju. Inte fan kunde jag sova mer, så det var väl lika bra att gå upp. Blev ett tillvaknande på en timme och sen bestämde jag mig för att träna lite. Ganska så okej pass faktiskt får man väl säga. Sen duschen, hämta Keddy och möta upp Johanna vid hundrastplatsen. Så det blev en promenad med hundarna och lite gs (gott snack) som John skulle ha sagt :P

Därefter begav jag mig hem till pappa för att.. ja bara va helt enkelt! Handlade lite mat och lagade pasta med veggifärs. Helt okej och dessutom räcker det till två arbetsdagar på Friskis. Två flugor i en smäll som man säger.



Ja och nu sitter jag här hemma och häckar. Har skjutit upp disken sedan imorse så det känns som om det kanske är dags att ta tag i den nu, och sen städa råttburen.. Suck! Men sen är det måndagsmys! Ja jag vet det är olika dagarmys i princip varje dag! Men hallå, det är höst och vinter och då får man faktiskt! Så det så!

Oj, jag höll ju på att glömma bilderna från min och Wirres underbara söndag på Friskis igår!



Vår superfina skulptur!



Schampootorner Wirre byggde.. Soft eller hur?




High five!

Då har man jobbat klart för den här veckan och är ledig imorgon. Underbart skönt!

Nu väntar jag på John som ska komma hem, sen blir det filmmys och kanske lite mat. Det känns som om jag kommer avlida om jag inte får mat snart!

Fan, nu har jag föröskt ladda upp bilder på hur otroligt roligt vi har på vårt jobb en söndagseftermiddag. Men inte fan vill bloggen lägga upp dem! Gah! Jag blir så trött! Men aja, ni får helt enkelt hålla ut tills imorgon, vi får väl tro att det funkar att ladda upp bilder då.

Ha en trevlig kväll, puss hej!

Vill ha!

Jag behöver verkligen nya träningsskor! De jag har vittrar sönder och gummit är så slitet att man ser dämpningen igenom.. Men sen har de ju några år på nacken också. Så jag hittade dessa Reebok skorna, de ser snygga ut, tycks ha bra dämpning och bör passa till de flesta aktiviteter jag håller på med! Det enda tragiska är att sånna här skor är dyra... 1000 spänn... Men ja, ibland är det ju värt att betala mer för något som håller bättre och längre=)


Bloody sunday

Ja nästan, jobbar man hela helgen och har öppning får man faktiskt säga så... Lite...

Ganska lugnt idag förutom att jag slog sönder en lampa sådär precis innan öppning, fick panik, sprang runt och letade efter dammsugare, hittade dammsugare, kasade fram dammsugaren, dammsög upp alla glasskärvor och kasade tillbaka dammsugarn och öppnade. Men ja annars en helt okej söndagsmorgon!

Nu återstår drygt fem timmar till, sen blir dte lite träning och sen hem och duscha, käka och sen söndagsmys hos familjen Drakfelt! Supermyyys! Jag har i alla fall något att se fram emot plus att jag är ledig imorgon. Det betyder soooooovmorgon!

<3

Work work work

Då sitter man på jobbet en lördagsmorgon, eller ja nu är det väl precis förmiddag i och för sig. Men jag har varit här sedan halv nio så det känns som om det fortfarande är morgon!

Ganska lugn lördagsmorgon, känns som om en del folk var ute igår så kanske kanske orkade de inte ta sig till gymmet.. Eller så har de kanske bara helt enkelt andra planer för sig. Människor kan ju faktiskt ha ett liv utanför gymmet och jobbet.

Idag jobbar jag till stängning, typ lite över fem.. Lite segt men gött sen att ha lite kväll. Tur man har trevligt arbetssällskap! Å så snart han tränat klart är det min tur att röra på fläsket som av någon konstig anledning försvinner utan att jag gör något speciellt.. eller ja jag jobbar. Det är kanske det som gör det haha! Tappat ett kilo till på bara en vecka! Sjukt soft! Fast det enda jag egentligen vill är att bli tight ;)

Men men nu kallar jobbet hörs sen!


Puh!

Äntligen färdigtvättad och färdigstädad för idag och för ja resten av veckan! Herregud vad nannig jag är idag! Det kändes inte alls rätt att gå upp tidigt idag för att tvätta! Ändå tog jag en halvtimmes sovmorgon... Men aja, upp kom jag och färdig blev jag!

Nu väntar jag på att Charlotte ska bli klar så vi kan snacka lite skit, det var ju ett tag sedan!  Annars ska det tränas, köpas godis, glögga och kolla på Beck filmer idag! Känns hiiimlans mysigt! Ganska så passande eftersom det är snöblandat skitväder idag! Så jag kommer undvika att vara ute så mycket som jag bara kan idag! Brrrr!

Tihi...

Ja och av någon hemskt underlig anledning hamnade jag vid datorn istället för i sängen... Men ja jag lovar! Snart ska jag sova! Jag har lite ångest att jag ska upp så tidigt fast jag är ledig! Men ja, att vila ut är väl aldrig fel!

Såg föressten Inception för andra gången idag! Den ÄR ruskigt bra, men trots det får jag väl säga att den kanske inte är riktigt liiiika bra som första gången. Men å andra sidan satte det igång flera tankar i huvudet än vad den gjorde första gången. Mm... så om ni bara sett den en gång kan det vara lämpligt att se den igen, ni ska se så mycket mer komplicerad den blir.

Det känns som fredag för mig idag, nog för jag är ledig imorgon och kanske för att det blev pizza och film idag. Som vi brukar göra på helgerna jag och John. Men något som var lite sådär utöver det vanliga var helt klart glöggen. Årets första glögg!


Så nu känns det nästan som om julen är här, fast ja jag vet den är ju ganska så nära ändå. Mysigt! Kanske blir det en helt underbar jul i år? Det känns nästan som om det skulle kunna bli så!

Äääntligen lite ledighet! Bara imorgon men...

Äääntligen lite ledighet! Bara imorgon men det gör ändå att det känns som lite helg! Min helg denna veckan ju så det är öppnig både lördag och söndag! Men det ska nog gå bra det är ju trots allt bara halv nio . Usch, jag ska tvätta imorgon sju.. Nej usch vad jag gnäller! Sov gott mina vänner!


Idag var man uppe med tuppen! Öppning, skö...

img_9077 (MMS)

Idag var man uppe med tuppen! Öppning, skönt eftersom man är hemma tidigt! Satt och läst tidningen och blev sååååå sugen på att köpa julblommor!! De är inte alls dyra!! Myyyys!!


Sitter på jobb och har min halvtimmeslunch...

Sitter på jobb och har min halvtimmeslunch. Av någon konstig anledning blir man så fruktansvärt trött efter maten... Jag fattar inte varför! Fast det är bara drygt tre timmar kvar nu och jag tycker nog att tidengått föhållandesvis snabbt idag! Now up and work!


Gah! Jag blir så arg när jag inte kan somn...

img_5814 (MMS)

Gah! Jag blir så arg när jag inte kan somna! Å ju mer stressad jag blir av att jag MÅSTE somna ju mer går jag upp i varv och kan inte somna. Så sjukt jobbigt och verkligen ett i-lands problem. Meeeen ändå! Minst lika irriterande ändå, suck! Aja hoppas resten av er lyckas somna ordentligt. Så någon får sova ut..


Bedtime

Då var man färdigjobbad för idag och nästintill nyss hemkommen. Börjar tidigt imorgon så det känns som om det snart är dags att sova igen.

Helt okej jobbdag, tiden går fort när man har kul! Himla underbart att man har underbara arbetskollegor! Det gör att det faktiskt inte är så illa att åka till jobbet om dagarna.

Men nu, natti!

Jobbdag 2

Förstår inte varför jag tvingar mig själv att gå upp vid nio egentligen..eller jo kanske lite. Jag har ju trots allt Kola som ska ut på sin långa morgonrunda när jag börjar 13.30. Men ändå... Fast det kan ju vara skönt att vara hemma lite också så jag antar att det bara finns fördelar med det.

Snart dags att äta lite igen så jag inte håller på att dö av hunger ikväll!

Jag vill åka till London... Helst typ NU! Men det får vänta tills december, ska prata med Charlotte om det på fredag så håll tummarna för att det går vägen! Lite myspys i London är aldrig fel! Å nej jag vet inte varför jag har hakat upp mig på London och England men jag trivdes så ooootroligt bra där när jag var där i Januari. Då bör det även tilläggas att jag var där cirka 26 timmar.. Å ändå hann jag älska både staden och landet!



Avslutningsvis tänkte jag bjuda på den här underbara låten!

Måndag

Då tycks denna måndagen också ha gått och snart är det sängen som väntar igen. Kom hem från jobb för en stund sedan och ja för en gångs skull stämde allt som det skulle! Yeeey! Så man var hemma hyfsat tidigt. Men att hitta en parkering såhär i städardagarna är nästintill omöjligt.. Tur man har en snäll mamma som erbjöd sig att flytta den imorgonbitti så jag kan få sova ut lite. Sista sovmorgonen denhär veckan på jobb.

Vädret har varit underbart idag, var på en långrunda med Kola imorse och den enda som kunde varit bättre är att det skulle blåst mindre. Men äh, visst är Malmö underbar?



Imorgon är det jobb vid samma tid, en långrunda med Kola och lite okej frukost! Nu blir det till att chilla lite!

Puss haj!

Visst har man en hiiiiimlans söt pojkvän?

img_5404 (MMS)

Visst har man en hiiiiimlans söt pojkvän?


=)

Då var helgen strax över och imorgon väntar en ny jobbvecka, denna dock liiite längre än normalt. Men det ska jag nog fixa! Man ska ju egentligen undvika att tänka så, så det får jag göra!

Söndagskvällen har bjudit på lite myspys med John och Kola. Kollat lite tv och tagit en kvällspromenad. Men nu gick han och la sig, och jag kände att det inte var sovedags riktigt än, jag börjar ju trots allt inte förrän halv två imorgon.

Just det, såhär såg en av de tre flanellskjortorna ut som pappa fick idag:



Sen fick han en blå och en röd också, ja jag vet kanske lite dålig fantasi... Men å andra sidan är det väl ändå aldrig fel att ha flera av något som man tycker om? Jag bruklar i alla fall själv göra så...

Har Scrubs på i bakgrunden, jag förstår verkligen inte att det fortfarande går! Det har blivit för vuxet och för tråkigt att kolla på. I och för sig så gillade jag det inte särkillt mycket från början, men när man väl kommit in i det så var det ganska så skoj mellan varven. Men nu... Nej ruskigt tråkigt. Men det är ju klart, allt kan ju inte vara en barnlek, det är ju inte livet heller.

Neeej men jag får väl snoka vidare på facebook å alla andra tusen communitys som finns tills jag blir trött!
Sov så gott!

Farsdag <3

Medans mamma och pappa sitter och kollar på Shoppoholic, så hamnade jag här. Sitter nere i Ljunghusen med mina föräldrar och alla djuren. Idag är det en riktig innesittar kväll. Det har regnat lite från och till hela dagen men just idag är det otroligt mysigt!
Jag hade köpt flanellskjortor till pappa, tre stycken. Han tyckte om dem och ja de är ju varma och sköna nu på hösten/vintern så jag tyckte tre stycken i olika färger var lämpligt. Lägger upp bilder på dem senare! För tro det eller ej men jag har faktiskt min kamera med mig idag. Ska lägga upp en del på facebook också från förra helgen å sådär!
Har återigen fått Stamp on tehe ground på huvudet idag, ni vet låten som Italiobrothers har gjort.. Eller ni vet inte? Okej lika bra å lägga upp videon här då:
Visst är den bra? Man blir sååå glad av den! I alla fall så tycker jag det!
Nej, ut och snoka lite på facebook innan det är dags att bege sig hemåt!
Puss å kram!

Idag har har det varit riktigt lördagsmysi...

img_5036 (MMS)

Idag har har det varit riktigt lördagsmysigt! låååånga sovmorgon med Kola och John. En liten promenad, 3 filmer, god middag och godis. Hur bra lördag som helst. Fast just nu känns det som om John blund ärpåväg. Jag kan knappt hålla ögonen öppna. Imorgon bär det av hem till pappa och fira fars dag <3 natt


Morgonpigg javisst!

Inte för jag har så mycket till val idag, börjar 06.15. Men eftersom jag var klar med alla sysslorna lite innan så passade jag på att unna mig de här få minuterna framför datorn innan resterande del av jobbet, och innan jag släpper in alla som ska köra ett tungt pass på spinningen.

Vill bara önska alla en trevlig dag!

Puss hej!

Uss vad jag saknar min lille snuttebebis!!...

img_4167 (MMS)

Uss vad jag saknar min lille snuttebebis!! Fast jag vet att han har det hur kul som helst hemma hos pappa, så saknar jag honom ändå. Snart fredag å då får jag äntligen hämta honom. Jobbet går bra, saker och ting sätter sig bättre och bättre nu. Tiderna har jag väl inte riktigt vant mig vid än de är lite oregelbundna men man kommer in i det också! Borde sova eftersom jag ska upp sju men hjärnan har inte varvat ner än.. Hoppas på att den gör det snart. Sov gott 


Snart helg

Kanske inte riktigt men det är inte så fruktansvärt många dagar tills dess!

Usch, idag är det ingen bra dag. Jag är trött, irriterad, ledsen på livet och ja lite alltmöjligt.. Kanske detta som kallas för höstdeprition? Hoppas på att humöret går upp när jag hamnar på jobb, jag har ju trevliga arbetskollegor så det är säkert inget problem.

Tror dessutom att det finns ett hemskt litet virus i kroppen, eller bakterie som kallar sig för förkylning som försöker bryta sig in. Men jag hoppas stenhårt på mitt immunförsvar så håll tummarna för dem du med! Så jag håller mig frisk!

Helgen gick visst fort



Ja visst har den? Ja den är ju i och för sig inte slut än! Men oj vad tiden gått fort!

Fredagen tillbringades med några timmar på jobb, en pizza och lite tv mys hemma hos John.
Gårdagen var en aktiv dag, vi handlade, tände ljus på min morfar, farmor och farfars grav, käkade middag med mamma och pappa på Lucia i Höllviken, åkte en sväng inom Foldéns på hemvägen ochslutligen landade vi i Johns soffa framför en Beck film. I stormens öga. Den var heeeelt okej faktiskt, en av de mer spännande Beck filmerna om ni frågar mig.

Idag har det varit jag och Kola hela dagen. Vi har varit en långrunda i Bokskogen! Det är ju så underbart att promenera runt när det är så vackert väder! Det tråkiga är ju att det är så otroligt mycket folk ute när det är helg och fint väder. Alla uppskattar ju inte hundar (även om inte jag kan förstå hur man INTE kan det), så mellan varven fick han gå kopplad. Men över det stora hela fick han skutta omkring som bara den! Dessutom hittade jag var alla julgranar gömmer sig under sommarhalvåret, inte illa eller hur :P

Så nu är matlådan fixad inför morgondagen, jag som har öppning på Friskis. Som ni kanske vet så ska jag vara heltid där nu i November så det är bara att vänja sig vid att gå upp tidigt på morgonen och få gjort det man ska, annars blir det inte så¨mycket gjort!

Friday

Äntligen fredag, fast jag har mina jobbtimmar kvar. Börjar halvfem på Friskis idag och jobbar stängning idag igen. Men sen är det riktig helg för mig! På måndag börjar jag heltid en månad framöver så en ordentlig helg med mycket vila och softning verkar ganska så vettigt!

Träningen denna veckan har gått fantastikst bra. Min träningsvärk i benen sitter kvar litegrann sedan i tisdags men den börjar sakta men säkert avta. Till min stora glädje såg jag idag att jag gått ner 5 kilo på drygt en månad! Inte illa pinkat, eller hur? Det har räddat hela min dag! Så äntligen är jag en bit under 60 kilo igen! Yeees!

Men nu ska det chillas lite innan jobb!

Puss!

Denna dagen har varit katastrofal, jag har...

img_9328 (MMS)

Denna dagen har varit katastrofal, jag har stressat söner hela morgonen för att Kola, min underbara bebis var sövd. Men mitt stirreri gjorde att jag fick hem min underbaring en hel timme innan och trots en del färre tänder var han som vanligt. Tack för det!! Jag var ju så orolig! Sen fick jag reda på under arbetstimmarna att jag ska arbeta heltid under resterande del av november. En glad överraskning mitt bland allt elände som tycks dra sig till mig. Men livet ska visst vara lite komplicerat.


Ligger just nu i min pappas soffa. Kola sk...

img_3637 (MMS)

Ligger just nu i min pappas soffa. Kola ska tidigt till veterinären imorgon och jag är superstressade. Tycker inte alls om att han ska sövas, men jag vet också att de måste det för att plocka bort all den fruktansvärda tandstenen. Hoppas allt går bra. Ja om ni undrar så går Kola hos samma veterinär som när vi bodde hemma. Det känns bäst så, och mitt gamla flickrum är omgjort till pappas stora sovrum numera. De gamla tiderna var underbara <3 natti!


Weekend over



Då var denna helgen över och jag måste säga att jag haft en fantastisk helg.

Fredagen var ganska lugn eftersom jag jobbade, så det blev en film och lite pizza hemma hos John.

Lördagen tillbringades nere hos pappa några timmar på dagen i det underbara höstvädret! Givetvis blev det en långtur, och för en gångs skull frös man inte av blåsten!

Kvällen tillbringades hemma hos Johns mormor och morfar! Det var verkligen en suverän och suuuuupermysig kväll! Maten var underbart god, lite roliga sällskapsspel och några goda drinkar! Herregud vad mysigt vi hade det!

Även igår blev det en sväng ner till pappa, vädret var väl inte lika mysigt då, men en strandtur lite god mat och bara att ta det lugnt är mysigt nog!

Idag ska det tvättas, städas och tränas litegrann! Det blir jobb på onsdagkväll så det är lika bra att tvätta idag, annars skulle jag ju gjort det på onsdag. Menar, så slipper jag tänka på det mer denna veckan i alla fall!

Men nu, lite frukost!