Min söta lilla kisekatt mitt under allt st...

img_2571 (MMS)

Min söta lilla kisekatt mitt under allt städandet innan hundkalaset idag!  Både Kola å Zeus har fyllt år nu så jag tyckte det var dags att fira dem lite! Å guuud så bra det blev! Hundarna hade jätteskoj, speciellt min pappas hundar som ALDRIG vari hemma hos mig förut, jag har ändå bott hemifrån i 2,5 år. Å jag tror och hoppas att alla gästerna hade trevligt! Jag är helt nöjd och det var värt en tidig morgon och mycket fixande och donande hela dagen! Men nu blir det sängen, kan knappt hålla ögon öpnna längre! Natti!


Visst är han söt min lille bebis? Ser ju a...

img_2301 (MMS)

Visst är han söt min lille bebis? Ser ju alltid lite trevligare ut när man haren liten bild med. Dags att sova igen då, fast även idag är jag frukta s ärt trött. Hoppas på att få sova gott inatt! Passade på att aktivera mitt cv på jobsafari nu ikväll och slänga iväg ett jobbmail, så lite aktiv har jag faktskt varit. Jag behöver jobb! sen hoppas jag på att komma in på kriminologin till våren. För nu är jag trött på alla motgånar! Dags att det händer något kul nu!! Sov så gott!


=)

Bläää idag har varit en eeeemodag. Men ja, nu är jag bara trött så jag antar att allt känns lite bättre nu.

Har städat en del idag, så nu är det bara det lilla och enkla som ska göras inför Kolas födelsedagsfirande på torsdag. Riktigt skönt, men dessförinnan ska det tvättas. Alltså imorgon, segt. Man kan nästan tro att jag har städmania, å det kanske jag har litegrann för att sysselsätta mig. Ja jag letar fortfarande jobb, och gärna så snabbt som möjligt. Så snälla söta rara underbara, om du vet något så snälla säg till!

Ser på The weddingdate, en rolig film som jag sett förut. Det där med att hyra en dejt är lite sisådär. Fast å andra sidan så är det ju inte meningen att någon ska veta det heller haha!

Aja hörs imorgon!

Sådär då var sista kissrundan avklarad ...

Sådär då var sista kissrundan avklarad med Kola. Set känns faktiskt otroligt skönt att gå ner med honom, upp efter en stund och borsta tänderna för att sedan gå bums i säng. Jag saknar inte att en måndag eller en tisdag, kanske en torsdag dricka några redbull innan jag begav mig till jobb. Jag mår sååå mycket bättre av att bara jobba lite på kb då och då när det behövs! Förr kunde jag ju jobba sex nätter i veckan. Men som de flesta av er säkert redan vet så tog min kropp ut sin rätt efter 2,5 år i nattklubbsbranschen. Den sa ifrån. Å efter x antal månader kan jag som sagt hoppa in lite på kb då och då, men kroppen markerar dagen efter med en oooootrolig trötthet. Så var rädda om er. Detta hände mig och jag är då bara 22 år. Nu ska jag sova underbart gott! Just för att jag kan! Puss o kram


Blue monday

En flugsvamp jag hittade hemma hos pappa.



Då var helgen över, och efter trevligt födelsedags firande, bakefyllemat, film och ett ömmande magsår så är helgen slut igen. Ganska mysig helg om man bortser från magsåret som gick upp lite. Kanske är dags att börja ta hand om sig själv igen...

Idag var det en sväng nere hos pappa. Dags att hämta hem min lille bebis! Men jag och mamma hann med en liten runda i Trelleborg också. Spana runt lite och ja.. softa helt enkelt!

Hemma hos pappa kom vi på att både Kola och Zeus har fyllt år! Å vi hade glömt det! Fy på oss! Så på torsdags ska de firas hemma hos mig. Så vi är ett litet gäng som ska dricka kaffe, äta tårta och småprata!

Ska bli så hiiiiimla mysigt!

Hoppas det är bra med alla!


Ja ibland slutar saker och ting inte rikti...

Ja ibland slutar saker och ting inte riktigt som man tänkt sig... Go natt! P s nej detta är i vet fylle inlägg d s


Bad, firning och mys!

Har precis tappat upp ett välbehövligt bad, så snart smygen jag ner där för att bara koppla av en stund! Sen ikväll ska vi hem till Veronica och fira henne och Charlotte som fyller 23 år idag! Grattis på er underbara människor!

Känner mig så slö just nu, kanske beror lite på powenappen jag tog för en liten stund sedan, eller kanske för det tidiga morgonpasset jag hann med på gymmet idag? Eller så är det helt enkelt den goda frukosten jag åt innan!

Snaaaark!

Igår var det mysfredag med hemmalagad vegetarisk spagetti å "kötfärssås" senare såg vi en tuuung film. Mr. Schnidler tror jag det hette. Om Nazi-tyskland och den visade att det fanns godhjärtade människor även på den tiden. Dessutom, ett stort plus var att den är baserad på en verklighändelse!

Neej som sagt badet kallar!

Puss haj!

Sexy bitch

Låten som spelas i mina iPhone lurar som jag kommit fram till att man kan koppla i datorn efter sisådär 3½ år! Bra jobbat Alice!!! Aja, jag tänker bättre sent än aldrig!

Jag försökte sova och egentligen var jag ganska så trött men av någon konstig anledning så somnade jag aldrig... Så ja jag hamnade framför datorn istället!

Äntligen funkar FB men äh.. den tycks ha klyddat för alla s¨därför har det inte hänt något skoj! Suck! Hmm.. jag e seg, men om jag inte blir tröttare snart så får jag väl slå på något skit på tv:n och kolla tills jag somnar i soffan! Det var ju trots allt ett tag sedan jag såg sista säsongen av Little Britain nu :P..

Btw, ni får inte glömma att spana in här mellan varven. Numera länkar jag bara från min fb när jag skriver från datorn. Jag brukar messa in mina inlägg nu också, så ni vet!

Nej back to the music!

Idag har faktiskt varit en mysig dag. Åkte...

img_9041 (MMS)

Idag har faktiskt varit en mysig dag. Åkte hem till pappa vid tolvtiden. Vi stack till Trellehulla en sväng och handlade på Maxi, umgicks å snackade en massa! På hemvägen åkte vi inom macken Något under biln gnisslade... Snabbt fixat! Så jag tog med mi pappas bil hem  och ska besiktiga den imorgon! Sp har jag något at göra då! Nu ska jag försöka sova!! Natti


Dutti tööööös!

Ja det har jag minsann varit idag! Jag har diskat, städat och bytt dammsugar påsar och dammsugit hela lägenheten! Därefter har jag sökt två jobb, mest spontant men ändå.. Och sen har jag skickat in ansökan till Malmöhögskolan. Det var dags igen, kände att efter förra floppandet är detta nog något som passar mig! Kriminologi! Jag avr däremot inte helt beredd på att den skulle vara ett halvår och jag hade inte tänkt mig att ta med studielån... om jag ens får något denna gången :S Aja, det får väl lösa sig på något sätt! Om jag får ett okej jobb kan jag nog göra både och.. Ja så får det nog bli!

Nu ska jag bara chilla lite, sen ska jag ner med Keddy och 16.45 är det dags för Inddorwalking! Yeeey! Har inte kört pass på hur länge som helst! Så det ska bli jääätteskönt!!

Äh jag kan aldrig hålla mig från att me...

Äh jag kan aldrig hålla mig från att messa in ett sista blogg inlägg. Jag spelar alltid något spel en stund och sen känner jag att jag vill skriva något. Oftast är det ju inget väsentligt men ibland så! Nu tänkte jag berätta att morgondagen ska bli hiiiiimlans aktiv för mig, morgonrunda med Keddy och indoorwalking på eftermiddagen ska jag söka kurser till våren och skicka in lite jobbansökningar! Om någon har ett bra jobbtips är det bara att höra av sig! Det uppskattas myyyyyyycket! Nej nu ska det sovas!! Natti!


Tisdag

Fortfarande har jag tvätt kvar fast jag tvättat sedan fem.. Men det var ju faktiskt ett tag sedan jag tvättade så sent, men det blir så när man har överkast och filtar som ska tvättas. Bättre att ha god tid på sig då.

Annars har jag hunnit med en visit hemma hos pappa idag, kaffe och lite mackor! Träna har jag också hunni med, riktigt grymt kondispass faktiskt även om det var ganska så kort. Men det blir så när man tvättar!

Ehm jaaaa, nej vafan.. Nu har jag inget mer att säga idag! Hörs imorgon!

Puss!

Snacka om att det regnat idag! nästan hel...

Snacka om att det regnat idag! nästan hela dagen har det öst ner, och av någon märklig anledning så har jag bara njutit av det idag. Visst har jag varit ute i rusket lite då och då. Extra mysigt har det nog också varit för att jag känt att mitt humör har varit extra bra idag. Något konstigt lugn d Sköljde över mig och ja det kändes som om alla bekymmer bara var borta. Tyvärr r dem ju inte det och tyvärr inte dem som tynger mig mest. Men hoppet har hittat mig igen :D. Jag har för övrigt en mycket trevlig helg att se framemot. Yeeey! Nu ska jag sussa med pojken! Natti


Då har jag lyckas förflytta mig till sänge...

img_3106 (MMS)

Då har jag lyckas förflytta mig till sängen istället. Jag är faktiskt ganska så trött, så lite sömn ska inte skada! Ville bara visa hur vackra de röda rosorna var <3 sov gott!


Valvakan

Tanken var inte att jag skulle se resultatet men idag kände jag mig ovanligt pigg, så därför kände jag att jag lika gärna kunde göra det. För min del kändes det absolut som om rätt sida vann i år. Hoppas de fortsätter sköta det bra, och att det inte blir stilladtående.

Segeparken. Vackert eller hur?



Har varit en ganska så mysig dag idag. Jag fick röda rosor av min älskling i eftermiddags! Så hiiiiimla gulligt! Sen stack vi iväg till segeparken där hundarna fick springa lösa ett tag. Därefter var det middag och kaffe hemma hos mamma och sen film hemma hos Johns fötäldrar. Vi såg The curious case of Benjamin Button. Ruuuskigt bra och mysig film även om den var ganska så sorglig också. Helt klart värd att se om ni inte redan gjort det!

Medan Kola och John sover så sitter Pink troget bredvid mig i soffan medan jag sitter och spanar runt här och gör väl egentligen inget viktigt.. Eller ja, jag la ju faktiskt upp de få bilderna som fanns från i kräftskivan i fredags. Det är ju ganska så viktigt ;)

Nej nu ska jag snoka vidare, go natt!

Söndagsmorgon

Vaknade för en timme sedan, med ägg och mackor till frukost som baby hade dukat fram! Sen nu blir det ut och lufta sig lite med hundarna, tror det blir en sväng i bokskogen! Men först ska John göra något som jag inte får veta än, så ni kan ju tro att jag är nyfiken!

Sen får vi väl se vad dagen har att erbjuda. Men det ser ut att bli en lugn och skön söndag. Hörs av senare!

Fina naglar



Har precis suttit och målat om naglarna, satt på någon fin dekoration och ja nu är jag väl lite småseg. Jag och John tog oss en runda i stan tidigare idag. Tanken var att vi skulle gå in men eftersom det blåste så mycket så ångrade vi oss bara en bit påväg in mot stan, så det blev bilen istället!

Ser ut att bli en mysig kväll, lite kaffe och skitsnack, sen tror jag att det blir träning vid sju. Huvudet känns ÄNTLIGEN okej, så jag hoppas det håller i sig! Har haft problem nu med det i några veckor, men denna veckan ahr varit ren katastrof faktiskt!

Men ja, peace out!

Kräftskiva

Ja jag vet att klockan är fem på morgonen, och nej jag har inte varit på kräftskiva hela kvällen.  Vi stack redan vid nio eftersom John blev jätteallergisk =(. Men annars var det suuuuupertrevligt Maria och Lucas!

Hmm, nackdelen med att lägga sig tidigt en fredag är att man vaknar klarvaken typ nu..fem på morgonen! Men ja jag tänkte ta en timme uppe och sen gå och lägga mig igen! Pink blev i alla fall glad! Hon sitter bredvid och spinner som tusan!

Finns inte mycket på tv kan jag säga.. Men det är kanske för att man ska sova och ingenting annat :P

Dags för sängen, fast jag har legat här et...

img_5018 (MMS)

Dags för sängen, fast jag har legat här ett tag! John ville lägga sig tidigt och ja jag passade på att ladda ner Myspace appen till min telefon. Har inte använt min Myspace på huuuuur länge som helst, sen ville någon lägga till mig så jag tänkte det var lika bra att spana läget. Den sidan är nog den enda där jag kommer acceptera alla vänner förfrågningar, som de flesta av er säkert vet så gör jag ju inte det på Facebook. Imorgon ska det bli kräftskiva i Trelleborg. Mysigt värre!! Sleep tight!


Aj aj aj!

Ja å lite gnäll till.. så har jag nog låtit hela dagen ungefär.. tur jag varit ensam den största tiden. Jag borde nog verkligen få en läkartid för dne här huvudvärken, den blir värre och kommer oftare. Får se om jag har ork att ringa imorgon.

Usch, dag har inte heller varit någon superbra dag, jag undrar verkligen vart min tur tog vägen? Den bara försvann... Aja, jag får väl hoppas att den hittar mig snart igen. Lite tur hade verkligen inte skadat nu!

Men allt är inte svart, jag tror jag har kommit på lite saker jag ska söka till våren, och ja sen får vi se om jag väjer att gå eller inte. Kanske har livet rett upp sig lite då. Det hoppas jag i alla fall!

Nu ska jag kolla Skånefruar!

Från och med Du

En underbar låt som Oskar Linnros gjort, om ni inte hört den bör ni genast söka på den!

Ett tag sedan jag skrev nu, eller nej snarare några dagar sedan bara. Ibland är det fullrulle i mitt liv och då skriver jag inte, eller så är det många tankar som surrar runt i skallen på mig och då skriver jag inte heller... Hmm jaha men nä skriver jag då? Jo kanske när jag har sådär lagom mycket tankar i huvudet eller när något speciellt har hänt.

Helgen var absolut helt okej, fredagen fanns det mycket kärlek i luften. Det var även mitt första barpass sedan min utbrändhet i Maj. Givetvis jobbade jag på mitt favoritställe, och det gick hur bra som helst. Inga panikångest attacker eller ens någon ångest. Kanske lite trött, men kanske inte helt otippat eftersom jag ställt om dygnet rätt.

Lördagen var en riiiiktig slödag. Jag och John gjorde inte många knop, det vi väl faktiskt hann med var en sväng på mobilia. Därefter spenderades både dagen och kvällen framför tv:n utan att göra ett skit. Fö en gångs skull tyckte vi båda att det var uuuuunderbart!

Söndagen däremot bjöd på en tur till Höllviken, a walk ut till piren och tillbaka. Lite hemmagjorda baguetter och därefter lite BK-kaffe innan filmmyset på kvällen!

Så ja, nu är det vardag igen och i förra veckan var det fullt ös och då hann jag inte tänka så mycket men just idag hann verkligheten ifatt mig igen. Just nu har jag en hemsk klump i magen angående framtiden. Alla säger att det löser sig och innerst inne vet jag väl att det gör det. Jag antar det är min tur att inte ha medflyt för tillfället. Jag ahr klarat mig så bra hittentills... Men aj vad ont det gör och gud vad mycket tankar som finns i huvudet.

Jag hoppas på att inom kort kunna se tillbaka på det här och bara skratta åt det.. Kanske om ett halvår och om ett år hoppas jag på att kunna åtgälda alla de människor som stödjer mig och hjälper mig under denna tunga tid. Tack för ni finns, ni vet själv vem ni är. Ni är underbara <3! Om ett år hoppas jag också att mina drömmar börjar slå in, så snälla, snälla, snälla håll era tummar för mig. Jag behöver dem mer än någonsin nu!


Nedslag

När allt ser som ljusast ut kommer de där förbaskade nedslagen som man drabbas av lite då och då. Tråkigt nog tycks mina aldrig ta slut, men jag görsom man ska.. Jag reser på mig igen och hoppas på det bästa, det enda man kan göra!



Förkylningen tycks faktiskt ha lugnat sig ganska mycket, men visst... Det känns liiiite skumt i halsen, men inte sådär superfarligt! Sen så ska jag faktiskt jobba på mitt efterlängtade KB igen! Det har jag verkligen saknat, kanske kommer jag ha lite svårt med tiderna nu när jag vänt dygnet rätt.. Men ähhh det går säkert super!

Hoppas alla har en trevlig kväll!

Sovedags och det känns som om den spanska ...

img_3452 (MMS)

Sovedags och det känns som om den spanska näsprayen gör susen! Tog den igår innan jobb och har in behövt ta förräns nu innan sovdags! Men faktiskt, allt jag köpte i Magaluf när jag var dålig har funkat suuuuper! Man borde nog åka dit oftare och köpa med sig ett helt apotek hem haha!! Nya jobbet känns okej, det är trevligt och socialt och de andra anställda är suuupertrevliga! Men dessvärre få timmar så jag ska iväg med några fler jobbansökningar imorgon tänkte jag. Sen ska jag spana vidare klart! Så om ni vt något kan ni väl säga till? Det hade varit guld!! Sov så gott!!


Morgonpigg? Nej knappast, bara tidigt jobbmorgon

Var ett tag sedan jag skrev nu och ja, det får jag väl be om ursäkt för, har haft en underbar helg!
Fredag var det en undrbar middag på Casa Mia med John och därefter såg vi Inception som heeelt klart var en av de absolut bästa filmer jag sett! Ruskigt bra!

Detta stod på "min bardisk" under lördagen



Lördagen var det dagsmys med John och därefter jobbade jag på ett bröllop några timmar. Himla trevligt, och första gången jag agerar som bartender sedan nattjobben gjorde mig sjuk i maj detta året. Så nu känns det bra och det var roligt, jag kunde experimentera lite och ja det verkade uppskattas!

Det blev en lugn men mysig söndag, jag hämtade hem min lilla bebis ( Kola), och ja ganska tidigt kväll eftersom jag skulle upp tiiiiidigt idag! Men det blev lite dålig sömn eftersom John blev sjuk under natten den stackarn, och det har väl hållt i sig lite idag, men det tycks ha lugnat sig litegrann nu!

Idag var man uppe halvsex, skulle börja jobba på Friskis kvart över sex.. Så det var liksom bara att asa sig upp ur sängen tidigt som tusan! Det var introduktion idag så bara tre timmar, men ändå helt okej och ärligtalat känns det bra att göra någonting igen! Ska dit imorgon kväll och på onsdagkväll sen ser det ut som om introduktionen är klar sen får vi hoppas på en del tider!

Ja som sagt har John varit dålig idag stackarn och även jag börja känna mig ganska hängig och har hunnit med några extra timmars sömn idag, blir nog en tidig kväll idag. Jag tänkte lura förkylningen eller vad det nu är för konstigheter jag har i kroppen...  Så träningen får dessvärre kanke vänta några dagar till, men vad tusan gör det om jag äter bra mat och inte en massa skit?" =)

Nej, nu ska jag fortsätta spana på stövlar som jag inte har råd med... Jag får nöja mig med att bara titta idag och ett tag framöver!

Jag kom precis på en ganska så läskig sak....

img_1286 (MMS)

Jag kom precis på en ganska så läskig sak... När jag var liten, så drömde jag att jag bodde p regementsgatan, i de där rosa huset som ligger i korsningen mellan regementsgatan och mariedalsvägen. Det såg ut ungefär som det gör idag, fast vad jag vet så såg det inte ut så då... Jag bor ju faktiskt inte alls så långtdärifrån och varför jag kom på det JUST nu har jag inte en susning om. Men lite obehagligt var det allt. Jag kanske ska tillägga att jag inte varit just i det området under min barndom heller, så hur det kunde bli så i knoppen det har jag ingen aning om alls. Jag var bara tvungen att dela md mig av min smått läskiga upplevelse! Sov så gott!


And me, I'm a freak

Nja lite udda kanske men inte freak!

Fyyy vad jag har varit duktig idag! Tvättat och städat ordentligt! Sista torktumlingen kvar sen blir det ner å träna en sväng, jag har blivit tjock så nu ska fettet brännas! Bränn fettet, bränn fettet (tänk låten till fevens låt Bränn BHn)..

Usch.. jag ahr träningsvärk i armarna.. triceps... suck.. men ja då har jag tränat väl i alla fall =)

Puss haaaj!

What do you want from me?

Adam Lambert (staving osäker:P)'s låt har satt sig i skallen på mig och den är ju faktiskt ganska så bra så det gör ingenting.

Nu är det snart sovdags och ja, en del bra saker hann jag med men inte riktigt allt jag skulle hinna med. Men glädjande saker är nog snart på gång igen så, fan.. håll tummarna för mig nu framöver! Det känns som om oturen är påväg att försvinna nu!

Fingers crossed!


Work out

Jaha onsdag redan och klockan är snart tolv. Tänka sig, jag går upp runt åtta varje morgon, tar hundarna på en långrunda och sedan fastnar jag här... Ja, kanskel ätt hänt. Men lite vettiga saker har jag fått gjort idag ändå. Kanske blir en tur i bokskogen idag, fast ja v får se. Först ska det tränas, nu har jag varit emo i en vecka så nu kan det vara passande att börja igen.

Ska börja om på nytt lite med mitt liv. Det har inte fungerat så bra den sista tiden så idag är första dagen på det nya livet. Dags att ta tag i saker!

Hörs sen!