Valborg


Det var ganska så mysigt att gå ut med vovvarna i parken idag för där var verkligen fullt av folk! Märks verkligen att det är valborg och fint väder! Nästan så jag själv blev liten sugen på att sätta mig med en picknick korg och en flaska vitt i solen. Men det får väl bli nästa år eller något, annars får jag ta igen det på midsommar!

Snart dags för mig att sticka och käka och sedan blir det Limitless som ska ses i stan! Får hoppas på att den är bra! Ha nu en fortsatt trevlig valborg så hörs vi imorgon!

Kram på er!

puh!

Än så länge så har jag hunnit med en del. En powerwlak med vovvarna på lite mer än en timme, äta frukost med min fina mamma på Melvins kaffebar och därefter var vi och hälsade på min mormor på Fridhemmet. Hon har varit dålig nu i två veckor och de senaste gångerna har hon verkat sämre. Så en glad överraskning idag var att hon satt uppe och pratade på, inte riktigt som vanligt men betydligt mer än senast! Så en tyngd från bröstet släppte litegrann!

Efter det var det dags att städa... Jag har ignorerat den misär jag levt i i säkert fyra veckor. Ja alltså jag har ju haft ont och varit sjuk etc etc... Så nu är halva lägenheten klinsikt ren! Imorgon tar vi den andra halvan! Underbart!


Mitt vanliga headset är trasigt så det fick bli mina grymma hörlurar... Tur ingen såg mig ;)

Med lite bra musik på så gick städningen hyfsat fort. Kom även på mig själv med att dansa runt i källarn när jag skulle slänga skräp.. Haha! Jag tror ingen såg mig annars hade de nog trott det slagit runt riktigt i skallen på mig :P

Men nu blir det en ny tur med hundarna och sen ska jag duscha och börja så smått med att göra mig iordning för kvällen. Mat och bio! Mysigt! Trevlig valborg!

Powerwalk


Vaknade för en liten stund sedan och jag har sovit så otroligt gott! Det är fördelen när man börjar 06.00 på morgonen, man sover som en sten sen!

Så snart ska jag ut med vovvarna i parken eller vart vi nu hamnar och därefter har jag inte hundra bestämt vad jag ska göra. Kanske ner till Ljunghusen eller kanske göra något annat! Ikväll blir det i alla fall bio och kanske middag innan? Aja, något ska jag väl äta!.. men vad och var that's the question!

Men vi får höras senare när jag har lite mer koll på vad som händer! Ni som börjar fira Valborg tidigt iår (Michaela bla. ) får ha en underbar Valborg!

I'm a dreamer


Ja som ni vet så sitter jag och lyssnar på musik... Samtidigt som jag lyssnar på nya bra låtar kan jag lyssna på gamla klassiker. Just nu spelas Gyllene tiders sommartider. En låt jag minns från skolavslutningen i lågstadiet/mellanstadiet.. Ja däromkring i alla fall. Jag minns man tyckte man var så stor och "vuxen" på den tiden. Men i själva verket var man bara en liten skitunge som hade många år kvar tills man blev torr bakom öronen. Frågan är om jag blivit det än.. Vissa dagar känns det som om jag stannat runt 15. Många kan säkerligen uppfatta mig som otroligt barnslig. Speciellt kanske idag när jag dessutom är trött. Fast den bjuder jag på ;P jag har ju kul i alla fall!

När bra musik spelas eller som förr,när man satt på en tråkig lektion i skolan så försvann jag bort i drömmarnas värld. Jag försvinner fortfarande bort i den där drömvärlden som är så jävla bra! Jag kan vara världens största rockstar, nybliven miljonär eller den där coola typen som alla vill vara. Ja, ni vet.. Man kan ju faktiskt vara precis det man vill i sin egen skalle! En underbar känsla och dessutom mår man så fruktansvärt bra den tiden man är i drömmarnas värld. Dock är det lika tråkigt varje gång man kommer på sig själ att sitta med världens största leende och bara må så gott man kan, å därefter inse att det bara var en av de där töntiga och fantasifulla drömmarna man drömmer sig bort ifrån när man vill bort från den tråkiga vardagen. Jag tröttnar lätt på vardagen så jag drömmer mig bort i princip varje dag.

Jag är tacksam att jag är född till en drömmare, det får mig i alla fall att må bra en kort stund de dagar då livet känns tungt och tråkigt. Än så länge så kan jag i alla fall skilja på drömmar och verklighet. Jag vet också att den dag jag är gammal och senil och kanske finns i min egen värld så kommer det vara Världens bästa värld och jag kommer må såååå bra!

Hoppas ni är fler drömmare därute som förstår mig annars får ni väl helt enkelt tycka jag är märklig. Varsågod!

Trevlig fredagsnatt!

A girls night out!


Sitter här hemma och bara njuter av livet och jag lyssnar fortfarande på underbar musik! Sitter och längtar efter en riktigt underbar tjejkväll snart! Herregud vad mysigt det hade varit! Nu är våren här och det är dags att plocka fram alla ljuvliga pumps och vackra sommarklänningar!

Ojojoj, en kväll som börjar hemma hos någon av oss, därefter lilla och kanske en härlig utgång som leder till dans hela natten? Ja det längtar jag verkligen efter. Så tjejer, vad säger ni? Arlinda, Michaela, Josie och Cassandra, när drar vi?

Home sweet home







Såhär såg min dag efter jobb ut idag. Hem till fina, trygga och underbara Ljunghusen. Det enda vettiga jag gjort därhemma idag är att ha promenerat en runda med mina fina vovvar, annars gick mesta dels av tiden åt att socialisera mig med mamma&pappa och mobilen.

Kom hem för en liten stund sedan med Kola, Pink ock Keddy. Så nu sitter jag och lyssnar på underbar musik med ett glas vitt vin i handen och ett och annat rött geléhjärta som jag fick av John imorse!

Jag får väl säga att jag är ganska så nöjd med dagen. Den började bra, blev ännu bättre när Arlinda kom in då vi skrattade så vi både storknade och grät på samma gång. Du är så fin min kära B1 <3. Därefter var det som sagt dags att åka "hem" en sväng och ja en lugn fredag är sååå underbart!

Dagens musik tips: Ian Carey



Godmorgon


Idag var jag uppe med tuppen, vaknade till vid fyra och tror inte jag somnade om. Klockan skulle ringa 05.20 så jag gick upp 05.10 och kunde ta det lugnt nu på morgonen. Äta i lugn och ro, klä mig i lugn och ro... etc. Ursäkta alla boende på Köpenhamnsvägen om ni vaknade av en dunderbas.. Det var bara jag som susade förbi påväg till jobb. Hög musik påväg till och från jobb är ett måste.

Idag är jag på bra humör! Jag har haft gymdisco till underbara sextiotals klassiker samtidigt som jag satte igång alla tv-apparater och kollade så det såg bra ut! Givetvis har jag sänkt volymen nu. Men än är jag på topp! Dessutom har här varit ovanligt mycket folk idag, kanske beror det på att vi har två pass som körde igång 07.00. Spinning puls och jympa medel. Fast det var ovanligt många här idag! Trevligt trevligt! Om någon timme kommer fina Arlinda in, så då ska vi ha myspys! Hoppas er morgon blir lika bra som min! Hörs sen!

Ödet eller inte?

Kom hem för ett tag sedan från en mysig powerwalk med underbara Michaela! Vi har ALLTID mycket att prata om när vi ses och just idag så gled vi (möjligtvis jag) in på ödet.

Jag har sedan, tja kanske barnsben alltid trott på ödet. Alltså att livet är förutsbestämt. Valen vi gör, ska vi göra, människorna vi träffar ska vi träffa av en anledning och troligtvis finns där en orsak till de val och människor vi träffar. Många gånger tror jag det handlar om att man ska lära sig saker, samla på sig erfarenheter på vägen i livet. Man lär sig konstant att hantera nya situationer på nya sätt. Första gången kanske man inte kunde hantera den alls medan man nästa gång klarar den hur bra som helst.

Människor vi träffar ska vi lära oss någonting av, kanske nya synsätt på situationer? Lära oss att förstå andra människor som inte tänker som vi gör. Eller så ska vi kanske lära oss hur vi INTE ska göra. En del människor ska vi leva största delen av våra liv tillsammans med, medan andra bara är passerande. Alltid lär vi oss något av varje människa vi stöter på.

Jag tror mycket är bestämt innan, vi kanske kan påverka en del saker själv. Men i det stora hela så tror jag det som är ment to be, sker. Förr eller senare, vare sig det är på gott eller ont.

För att sväva ut ytterligare i det blå så kan meningen med livet alltså vara att skaffa sig alla märkliga och omärkliga erfarenheter påväg tills det är dags att ge sig av.

Som ni kanske märker är jag en tänkare... Detta inlägget blev lite småflummigt och lite halvdjupt kanske.. Hur tror du det ligger till?


Snart helg

Två timmar kvar av arbetsdagen nu. Känns som om tiden gått ganska så fort idag, vilket alltid är skönt! Ikväll blir det promenad med Michaela och därefter blir det sängen ganska tidigt eftersom jag börjar redan 06.00 imorgon. Även om det är lite tråkigt att gå upp tidigt så är det OTROLIGT skönt att komma hem tidigt! Det måste jag säga så det är absolut värt det! Dessutom har jag ju en extra ledig helg nu! Ännu bättre!

Aja, back to work! Hörs sen!

Godmorning kära vänner! Sitter med en kall...

img_8051 (MMS)

Godmorning kära vänner! Sitter med en kall kaffelatte( ja den ska ju vara det) på jobb. Riktigt gott faktiskt! Länge sedan jag drack en sådan! Skönt att börja tidigt idag, för då har jag hela eftermiddagen på mig att powerwalka och dofta lite! Jag vågar mig inte på träningen idag heller, halsen känns lite tjock och småirriterad. Hoppas på att det går tillbaka nu när jag ä ledig en hel helg extra! Ha en kanondag vänner!


Sitter just nu och har min lunch på jobb.....

Sitter just nu och har min lunch på jobb.. Är ganska så trött nu fryser faktiskt litegrann. Antar det är så det går när man går upp svintidigt utan att faktiskt behöva det! Dock hann jag faktiskt med en del grejer innan jobb. Nä nu ska jag laga lite gott kaffe och sen ska jag upp och sola! Hörs senare vänner!


We do it like a leopard

Efter en tur med mamma kom jag hem med detta:






Another lovley day

Efter förra inlägget gick jag in i sovrummet och väckte Kola så han och jag kunde gå på vår morgonrunda! Även idag blev det en sväng i Pildammarna men sedan gick vi även ner mot Köpenhamnsvägen och avrundade hela rundan med ängdalarundan som vi kallar den, fast idag gick vi den bakvänt! Därefter igenom Rönneholmsparken som var lugn och fridfull idag!

Efter dte köpte jag med mig lite frukost upp till mig och John och ja nu sitter jag här nydsuchad och redo för dagens äventyr! Jag och mamma ska hälsa på mormor på sjukhuset och därefter hade jag planerat att sätta mig en stund i solen innan jobb! Ha en underbar dag!






Iwantit.com

Av någon mycket märklig anledning var jag klarvaken halvsju imorse... Lite smått irriterande med tanke på att jag börjar fyra idag. Å andra sidan hinner jag med en del under dagen utan att stressa ihjäl mig. Men den närmsta tiden har jag suttit och kelat med Pink och spanat in Asos kläder. Man dör ju nästan...



Natti!

Nu har jag stekt i powerwalkat, stekt i solen, ätit med mamma och jobbat. Så nu är det strax dags för sängen! Hoppas ni alla har haft en bra dag och att ni sover gott! Natti!


Tänkte bara uppdatera er om att ett par vi...

Tänkte bara uppdatera er om att ett par vita Easytone skor snart är påväg hem till mig :-)! Så snar kommer allt powerwalkande ge ännu bättre effekt! I alla fall så hoppas jag på det!! Wiie! En annan kul sak jag fick reda på idag är att jag är ledig HELA nästa helg också!! Hoppas självklart på en lika underbar helg som påskhelgen var, med sol och nära och kära! Lovley! Nu ska jag njuta lite till av de 15min jag har kvar på min lunch :-)


Måste säga att det är underbart att glassa...

img_3235 (MMS)

Måste säga att det är underbart att glassa i solen idag! Sitter man bara där det är vindstilla känns det nästan som högsommar!


Å nu ska jag och vovvarna sitta och sola p...

img_4709 (MMS)

Å nu ska jag och vovvarna sitta och sola på Johns balkong! Mys!


Easytone eller inte?


Mellan varven funderar jag faktiskt på OM jag ändå inte skulle införskaffa mig ett par easytone?
MEN jag är väldigt kluven, för jag har inte en susning om ifall de är bra?
NÅGON av er kära läsare som har något tips att ge?

Kramar till er alla!

Pildammarna


Godmorgon mina kära läsare!

Dagen började med en timmes powerwalk i Pildammarna med vovvarna. Jag vet jag varit där mycket nu den senaste veckan och jag minns att jag faktiskt går där oftare när vädret börjar lätta och det börjar bli vår/sommar och ljuvligt där! När det är vinter håller jag mig till smågator och kanske kanske Turbinen/Limhamnsfältet för att mina små älsklingar ska få röra på sig lite.

Igår var vi som sagt jätteduktiga jag och vovvarna. Jag räknade ut att vi gått i fem timmar totalt! SÅ nog fick vi rört ordentligt på oss igår. Idag blir det inte mer än max två eftersom jag ska iväg till jobb vid fyra. Inte jättetaggad just nu men det blir säkert bra ändå, alltid lite motigt innan och när man haft långledigt! Men jag är säker på att det kommer gå bra!

Nu blir det snart lite frukost! Mm så gott det ska bli!

Powerwalk deluxe


Min morgon började med 1½ timmes powerwalk med vovvarna i Pildammarna. Underbart väder men dock liiite liiite kyliga vindar. När jag kom hem kastade jag i mig lite avocado och keso, sen var det dags att byta om för gymmet. Ner till garaget och ta bilen till Friskis. Sprang 30 min och cyklade 10, tyckte det fick bli en helt okej nystart för gymmet!

När jag kom hem från gymmet var klockan redan så mycket så det var bara att ta på vovvarna koppel igen och bege sig ner mot underbara Michaela! Eftersom det var ett tag sedan vi sågs hade vi verkligen MASSOR att snacka om och det resulterade i 2½ timmes powerwalk till! Varm och mysigt var det!

De som är tröttast är nog vovvarna, och om några timmar ska vi möta upp Arlinda och Leo för ytterligare en promenad :P


Water for Elephants


Ja som ni vet så var jag ju på bio igår och såg just Water for Elephants! Å ni kan ju tro att den var bra! Om man gillar filmer där man sitter fängslad filmen igenom och gråter en liten skvätt då och då(ja, jag kanske är lite väääl blödig ibland), så är denna filmen perfekt! Verkligen något utöver det vanliga!

Den handlar om en kille vars föräldrar dör i en bilolycka och eftersom han inte har någonstans att ta vägen så beger han sig ut mot järnvägen. Filmen utspelar sig på 1930-talet. Han hoppar på ett tåg där han genast finner nya vänner och börjar jobba som en redig knegare på en cirkus. Direktörns fru är huvudattraktionen och har mer hjärta i sig än direktörn själv som låter alla djur och människor arbeta tills de stupar. Hur illa skadade eller sjuka de än må vara.

Så se den! Man blir helt tagen jag lovar!


Lovley sun

Ja som ni vet så begav jag mig ner till pappa tidigt idag! Jag har spenderat i princip heela dagen i solen, eller ja i alla fall fram tills tre då solen försvann från terassen. Det har varit en riktigt kanondag! Solen har varit lagom varm att sitta i och blåsten har hållt sig väck. Hundar och katter har myst på i det fina vädret och pappa vårstädade trädgården! Så nu börjar där bli riktigt fint!

Ikväll är det som sagt dags för bio! Ska bli mysigt! Ha en trevlig kväll mina vänner!


Pink sitter och filosoferar!


Sola sola sooooola!

Jag med världens bästa colliebrossa!

Tre saker jag MÅSTE införskaffa mig

Har under helgen kommit på 3 viktiga saker jag glömt införskaffa mig nu till vår/sommarn:

1. Ett par nya snygga slimmade jeans:

2. Ett par tygskor att bara hoppa ner i inför grillfesten

3. Ett par nya vita slimmade byxor

En del saker kommer man inte på att man saknar förrän de ska användas.. Hur ser din checklista ut?

Bikinitajm!


Idag är det återigen dags för bikinin att se solljuset! Dock blir det inte min nnya vackra zebrakompis utan det får bli någon av de andra 100 gamla jag har någonstans haha! Ska käka lite frukost nu efter hundarnas morgonrunda, byta om och ge djuren mat sen ska jag hämta upp John som stack hem emellan för att släppa av honom i Vellinge och sedan ska jag ner till underbara Ljunghusen över dagen! Ska bli supermysigt!

Misstänker att ni Malmöbor som bor nära Rönneholmsparken får slåss om platserna på gräsmattan, värmen finns redan i luften och klockan är bara 09.30! Lovley!

Godmorgon solen

Vaknade tidigt som vanligt idag. Det har blivit min och Johns grej att vakna tidigt hur sent vi än lägger oss. Dock kunde han sova liiite längre idag, så han fick ligga kvar!

Igår fick vi ett presentkort på bio i påkspresent av Johns mormor och morfar, tack så mycket! Så jag har faktiskt köpt biljetter för ikväll. Vi ska se Water for Elephants. Vi får väl hoppas på att den är bra, men syskonen Olofsson hade sagt det till John så det stämmer säkert! Vi får se ikväll i alla fall!

Igår var det filmdejt hemma i sovrummet med lite chips och påskmust. John hade fixat Ritualen med Anthony Hopkins.Jag får väl säga att det faktiskt var en av de bättre exorcist filmer jag sett som blivit gjord nu. Ingenting slår ändå The Exorcist som kom på 70-talet. Tänk så gammal den ändå är och så jävla obehaglig och skrämmande den fortfarande är. Men ja som sagt om ni gillar skräck och inte sett Ritualen så är det absolut dags! Helt klar sevärdig!


Mr. Saxobeat

Måste ju även passa på att dela med mig av denna mysiga remix... Kanske passande en lördag?

Den friska lantluften

Lunchen med mamma var både god och trevlig tidigare idag. Vi hamnade på kinarestaurangen nere på regementsgatan. Satt och snackade lite och precis när jag skulle gå kom en vännina till mamma som hon kunde fortsätta att prata med! Så jag skyndade mig upp för att hämta hem Keddy. Upp snabbt, packa in alla djuren i bilen och sedan hämtade jag upp John för att bege oss mot landet och Stenlycke!

Vi hade det hur mysigt och skönt som helst i den underbara varma vårsolen med trevligt sällskap! Bättre påskafton får man nog leta efter! Hundarna sprang omkring och utförskade i skogen och runt om husen medan Pink lugnt och fint satt vid huset eller ja mellan varven under huset för att bara vara. Mysigt!

Ikväll ser det ut som en filmdejt framför tv:n med min kära! Sitter och funderar på om jag ska ta en lite längre runda med vovvarna innan det är dags för film. Fast alla djuren ligger iofs heeeelt utslagna bakom mig. Så jag antar att de får slippa för idag ;) Trevlig kväll!




Sitter just nu på en filt bredvid John på ...

img_5519 (MMS)

Sitter just nu på en filt bredvid John på gräsmattan upp på Stenlycke, ligger en bit utanför Ladskrona. Här är lugnt och skönt och fåglarna kvittrar ikapp! Hundarna ligger och gottar sig på gräsmattan medan Pink har det svalt och skönt under det lilla röda huset med blåa knutar. Underbart sätt att fira påskafton på!


Påskafton

Vaknade tidigt som vanligt trots att jag inte la mig förrän två! Ibland känns det som om man har en inbyggd klocka i skallen. Så morgonen började med den dagliga morgonrundan för Kola, sen hamnade jag en sväng framför datorn och därefter bestämde jag och John hur vår påskafton skulle se ut idag. Min påskafton blev ändrad igår så jag ahde verkligen inte en aning om vad jag skulle göra. Så om en kvart ska jag möta upp mamma för en lunch, därefter ska jag "packa" in alla djuren i bilen och sedan beger vi oss upp till Stenlycke för att påska lite med Johns familj. Mysigt! Underbart väder idag också! Tyvärr känner jag mig dock lite småförkyld, inte skoj alls men det får väl gå över vet jag! Ha en trevlig påskafton så hörs vi senare! KRAM!


Nyss hemkommen från en mycket trevlig 25år...

Nyss hemkommen från en mycket trevlig 25års fest i Vellinge med underbara människor, underbart väder och underbar mat! Kola har varit i sitt esse med alla fina tikar som sprungit omkring där, mest förtjust blev han i Leia och jag tror att Leia blev lite småförtjust i Kola också. Dock är det gaaanska så stor skillnad storleksmässigt på dem så hur deras valpar hade blivit kan väl ingen ge något direkt svar på.. Nu är det nannedags om en stund, så fort jag slutat nysa.. Gör det hela tiden för tillfället jäkla skit! Dessutom ställdes påsken in kväll, inte skoj alls. Lite besviken blev jag väl, men ja så är det ibland allt kan inte vara bra alltid. Sov gott mina vänner!


Party party

Nu har jag suttit och tagit igen mig litegrann efter många utflykter på samma gång. SOm sagt så började dagen med en timmes runda runt i pildammsparken med John och vovvarna. Därefter lämnade vi av Keddy hos mamma och stack till triangeln för att köpa med oss lite god thaimat som vi kunde äta ute i solen på min gård! Riktigt gott och så himla mysigt att kunna sitta i tunna kläder ute!

John stack hem efter lunchen och jag satt kvar på gården och njöt av solen. Men efter ett tag bestämde jag mig för att det var dags för en långrunda till med Kola. Så vi gick vår vanliga ängdalarunda och därefter snirklade vi in på lite gator hit och dit. Slutligen drog Kola så mycket hem att jag gav med mig. Han är helt slut den stackarn!

Ikväll blir det 25års fest i Vellinge! Känns som om det kan bli en mycket trevlig kväll idag! Hoppas ni andrah ar det lika underbart!






Hej kära vänner! Idag var det alldeles und...

img_3609 (MMS)

Hej kära vänner! Idag var det alldeles underbart att vakna upp till en varm vårmorgon! Detta vädret är efterlängtat! Så efter lite morgonmys steg vi upp och tog med oss vovvarna ut i Pildammsparken! Otroligt mysigt!!


Med ett glas vitt vin i handen..

Sådär då har jag jobbat klart för denna veckan och efter en trevlig kväll med Cassandra och Kola på Friskis så begav jag mig hem till min underbara mamma för att äta lite god kinamat! Tofu med stekta grönsaker och ris! Verkligen supergott!

Nu sitter jag hemma och lyssnar på lite bra musik och kände att jag i alla fall kunde unna mig ett glas kallt vitt vin. Som belöning för att jag jobbat det mest händelserika-passet detta året! Funderar även på att öppna påskägget jag fick från Friskis.. Men det är inte säkert jag orkar. Jag är mätt sedan kinamaten än ;)



Kola kände sig rätt så hemma på jobb

Såhär trött och uttråkad såg jag ut den sista timmen...

Nu ska jag bara ta det lite lugnt! Hörs sen eller imorgon!

Suck

Ibland blir jag bara sååååå trött på saker som kommer upp. En liten liten sak kan i mitt huvud bli så stor. Men ibland förstår jag mig verkligen inte på människor? Inte ens litegrann faktiskt. Shit så trött jag blir! Gnäll gnäll gnäll... Men ja, JAG FÅR FAKTISKT! Så enkelt är det. Folk borde försöka förstå sig på andra människor bättre. PUNKT!

Seghet

Sitter på jobb och man får väl säga att det inte finns allt för mycket att göra. Här finns knappt några motionärer. Nu är det i och för sig bara 1½ timme kvar och om jag har tur så går väl tiden ganska så fort. Jag hade i alla fall turen att få glassa runt lite i det fina vädret tidigare idag! Jag tror till och med jag fick lite fin färg när jag satt och lunchade med mamma!

Hur kvällen blir vet jag inte riktigt, funderar på att sikta in mig på en rejäl långrunda med Kola men jag känner samtidigt att jag är svintrött. Så vi får väl se hur det blir med den saken. Annars får väl jag och Kola gosa ner oss i soffan och kolla på BB eller någon bra film!

Ha en fortsatt trevlig torsdag!


Nu har jag och mamma varit duktiga och hun...

img_6482 (MMS)

Nu har jag och mamma varit duktiga och hunnit fixa fint p kyrkogården och efter det begav vi oss till svågertorp där vi tog en god lunch ute i solen tillsammans med vovvarna! Nu ska jag hem om innan det är dags för jobb! Hörs senare under dagen!


Underbara vår!

Kom nyss hem från ängdalarundan med Kola! Idag är vädret alldeles underbart, det känns verkligen att sommarn snart är på ingång! Snart kan man sitta ute och ha picknick och grilla och dricka vin och bara mysa mysa mysa! Herregud vad jag längtar! Om jag hade varit ledig ikväll hade jag absolut sett till att få någon att grilla med mig! Fast å andra sidan OM jag hade varit ledig så hade jag varit bortlovad på hockey! Å det hade nog varit roligare :P .

Ska strax iväg med mamma för att plantera påskliljor på morfar, farmor och farfars gravar. Det hör till och det blir ju så otroligt fint när det är gjort! Sen i eftermiddag ska jag och Kola jobba på Friskis tills stängning! Jag har ingen bebisvakt idag så han fick följa med :) Ska bli en mysig dag! Hoppas ni andra också har en underbar dag i solen och njuter av er ledighet! Hörs sen!


Det här bestämde jag mig för att promenera ut i den underbara våren med

Otroligt smart förvaring om jag får säga det själv!

Vackert utslaget i Rönneholmsparken


Dags för äventyr!

Nu blir det lite slöande framför tv:n och ...

img_7744 (MMS)

Nu blir det lite slöande framför tv:n och sen sova ordentligt för jag är trött som ja jag vet inte vad!! Imorgon ska det jobbas några timmar till innan jag håller påsk! Sov så gott mina vänner!


Nu börjar jag bli nannig! Men det är inte ...

Nu börjar jag bli nannig! Men det är inte fasligt lång tid kvar nu, tre timmar så de ska nog gå ganska fort! Ska snart äta och sen solar jag och duschar. jag har ju legat inne medan alla andra solat sig och blivit bruna! Fuuusk!!


Filosofen

Sitter här hemma och filosoferar i min lilla drömvärld som vanligt. Mesta dels har jag suttit och funderat över hur min blivande (möjligtvis inte speciellt nära i framtiden tyvärr...) lägenhet ska inredas och hur den ska se ut! Just nu är jag så jävla trött på min egen lägenhet så jag håller på att spy! Dessutom vill jag inte bo i en hyreslägenhet längre utan jag vill ha mitt eget! Men det är ju inte så jäkla lätt idag. Man ska helst födas till miljönär för att det ens ska bli möjligt!

Hursomhelst så vill jag inreda den annorlunda än det skit jag har här. Nja allt är väl kanske inte skit men mycket är jag så trött på. Så en nystart hade varit kanon. Istället för att köra i guldkanten som jag gjort härhemma så kan jag tänka mig lite gammeldagsmöbler som enbart är vita! Bord, soffa, vitrinskåp etc etc. Vit och gammalt! Har sett det hos en del vänner och jag tycker det är jävligt snyggt alltså! I denna stilen kanske:

Visst är det väl fint? Eller så må jag ah knepigt smak men det tror jag inte! Inte denna gången i alla fall :P

Uppe med tuppen

Idag var jag uppe redan 06.15 för ett (förhoppningsvis)sista tandläkarbesök för iår. De sa jag hade fått hål i tanden bredvid visdomstanden. Den hade liksom växt in i den och därför var den tvungen att dras ut! Så ja upp med tuppen, borsta tänderna ordentligt och på medk kläder och ner i garaget.

Fördelen med att gå till tandläkarn så tidigt är att det fanns hur många parkeringsplatser som helst. Så jag hittade en parkering direkt och fick lov att stå där till 08.00 utan att det kostade något. Gött mos!

Väl inne hos tandläkaren tog de en ny röntgen där de kunde konstatera att de trodde att min tand skulle klara sig utan lagning. Tack och lov för det! Jag är ju fortfarande otroligt öm i munnen eller ja det är bättre nu men tänk om där skulle hamna massa skit och grejer i kratern igen? Aja förhoppningsvis slipper jag det nu!

Så det blev en tidig morgon idag, i eftermiddag ska jag äntligen tillbaka på jobb! SKa faktiskt bli skönt att göra lite vettiga saker om dagarna! Det behövs verkligen! Sen ser det dessutom ut som om jag är ledig imorgon! Yeeey!

Ha nu en underbar dag kära ni! Så avslutar jag med Jonas och BB-deltagarnas låt! Den är ju lite medryckande får man väl erkänna :P

Grejen med bloggar

Alltså det här med bloggar.. Jag bloggar i princip varje dag och ja eftersom jag gör det så brukar jag även läsa andra bloggar. En del av dem är släktingar andra är vänner och sen finns det en del bloggar jag läser där jag faktiskt inte ens träffat personen i fråga. Eventuellt kanske bara fått en skymt av denne någon.

Men trots att jag kanske aldrig träffat bloggaren till en av de bloggar jag läser dagligen, så känns det faktiskt som om jag känner personen! Visst är det väl lite märkligt? Ja, det kanske beror lite på att jag helst läser lite personliga bloggar där det handlar om människors liv och om jag får välja skippar jag helst alla "kända"bloggerskor och modebloggar. Det lockar mig inte riktigt.

Alltså, jag vet inte om det bara är jag.. Men visst känns det väl lite så? Jag skulle lika gärna kunna gå fram till personen på stan och hälsa just för att det känns så naturligt! Klart jag känner denna personen! I och för sig tror jag inte det skulle uppskattas av bloggaren haha, personen hade kanske blivit rädd! Men ni kanske förstår vad jag menar? Eller är det bara jag som känner så? :S Jag vet ju iofs att jag är lite knepig haha!


Sånt här gör man när man har för lite att göra


Kan man inte göra så mycket annat för man är trött och sliten av infektioner så gör man sina naglar fina! Sen hur länge det håller det är en helt annan sak! Men fina blev dem väl? :D

The sun is shining

Har suttit ute lite i solen för att ta igen mig idag, men det var inte sådär superskönt eftersom det blåste rätt så kallt. Så nu får jag sitta inne och vila upp mig resten av dagen. Känns så tråkigt att inte kunna jobba pga den där hemska gamla visdomstanden! Jag som trodde det bara skulle kännas en två dagar efter... tji fick jag! Förhoppningsvis kan jag ta mig till jobb imorgon och känna mig hyfsat okej. Ska dock till tanlkaren 07.00..igen. Det känns nästan som om man är världens äldsta människa med världens sämsta tänder. Usch! Man får väl hoppas att man slipper mer besvär framöver..
Snart är det påsk så jag tyckte det kunde vara passande med en fin påsklilja från pappas trädgård! Jag tror att jag är en liten skogsmulle egentligen.. :P Har kommit fram till att jag trivs så underbar bra i naturen! Ännu bättre hade det varit om jag haft en systemkamera! Tänk så fina bilderna varit då? Aja, tids nog ;)
Hoppas ni har en trevlig tisdag, så hörs vi senare!

Ligger bredvid en snarkandes John just nu ...

Ligger bredvid en snarkandes John just nu och kollar på cheaters i sovrummet. Jag känner mig lite smågroggig i kroppen efter citodonen jag tog för ett tag sedan. Men utan den blir det ingen sömn alls. Dessutom har min käre vän mr hunger kommit tillbaka så jag var bara tvungen att ta två mackor till med Johns mormors underbara vitlöksost! Jag tror att jag hade kunnat äta hela förpackningen helt själv! Den är alldeles underbar Lena!!! Men nu kallar sömnen, måste sova bort allt som är infekterat nu! Natti!!!


Jag saknar min lille snuttebebis idag! Suu...

img_7234 (MMS)

Jag saknar min lille snuttebebis idag! Suuuuper suuuuupermycket! Han är verkligen värdens bästa!


I'm in love with Judas

Nej, det får vi väl inte tro att jag är. Däremot är det Lady Gagas nya superunderbara Alice-aktiga låt! Måste väl säga att denna låten påminner mer om Gaga än vad Born this way gjorde, men ja vi gillar väl att man är mångsidig och förösker få med även den skarav av fans som normaltsätt inte gillar ens stil. Kanske? Eller ja något åt det hållet!

Lyssna och njut nu!


Hemsk bild jag vet, men man måste bjuda på...

img_8524 (MMS)

Hemsk bild jag vet, men man måste bjuda på sig själv ibland. Sitter hos tandläkarn nu.. Ruskigt tråkigt! Jag känner mig som en riktig stammis! Tyvärr av tråkigheter.. Usch och fy! Håll tummarna för att Nina har bra saker att säga!!


Måndag

Då var det återigen måndag och för en gångs skull har jag kunnat sova ganska så bra inatt. Men inte konstigt, kroppen borde vara helt utslagen efter alla sömnlösa nätter och all smärta. Dock sitter ju smärtan kvar och jag lovade mig själv igår att ta tag i det idag. Tur jag har världens bästa arbetskollegor! Robin tar min kväll idag så jag får bukt med besvären. Tack Robin!

Så snart blir det duschen, ner med två maskiner i tvättmaskinerna så jag har lite rena kläder.. Sen kör älsklingen mig till Tandläkaren. Fan, hoppas de bara har bra saker att säga! Orkar inte gå och ha ont mer, det är fruktansvärt. Munnen är nog det värsta stället att ha ont på. Man blir verkligen handikappad! Dessutom blir jag smalare och smalare för varje dag..

Avslutningsvis ville jag visa en bild på min fina pojkväns tatuering som han gjorde i fredags! Visst är den väl fin?!


Jag ska försöka mig på at tta en närmre bild med min vanliga kamera sen, men vi börjar med denna :)

Mitt sovsällskap i soffan. Världens bästa ...

img_9032 (MMS)

Mitt sovsällskap i soffan. Världens bästa Pink <3! nu ska vi sova bort käkvärken!


Skräpmat

Usch har blivit mycket skräpmat nu den senaste veckan eftersom jag inte kunnat äta normalt.. Så blir det även idag. Inte mycket att göra åt saken, äta bör man annars dör man :)

Vill sova nu..  JÄTTEmkt faktiskt.. snark!

Bloody sunday

Usch, ingen bra natt alls. Jag somnade till i två timmar och vaknade av dundervärk i käken. Envis är jag och vill absolut INTE ta värktabletter när jag ska sova, men jag hade efter några timmars envishet inget val. Idag känns det inte bra... Jävla skit.. Så om ni inte behöver ta bort era visdomständer så gör det inte! Denna smärtan önskar jag ingen!

Ska försöka klara mig igenom arbetsdagen och ikväll blir det bio. Har jag tur kanske någon kan ta min kväll imorgon, annars får jag stå ut de 5½ timmarna jag har då. Klarade jag gårdagen och OM jag klarar idag ska det nog inte vara några problem.

Ut och njut i det fina vårvädret.. Jag kan ju inte det idag..

Kram på er!

Before the movie

Normaltsätt så brukar jag sitta och häcka framför datorn tills det är sovdags. Men för att fira att det är lördag och kanskel ite för att ta kål på de hemska bakterier som härjar i min krater i munnen så tog jag mig två glas vin! Riktigt gott! Det behövdes idag! Nu öpnnade jag påskmusten.. Vilket kanske var liiiite liiite dumt.. Men vafan det är helg och jag har tappat 2-3 kg på en vecka för att jag inte kunnat äta. Så idag kunde jag unna mig det. Lite i alla fall! Måndag ska jag försöka komma igång med träning och motion igen! Jag saknar det såååååå! Ni kan inte ana!

Dessutom har jag hittat mina löparskor jag köpte för 1½ år sedan som jag tänkte använda för att motionera Kola med. Det längsta jag har kommit med dem är att gå långrunder med dem. Men så fort det slutar ömma ska jag och Kola ut och springa i pildammsparken! Heja oss!!!

Nu ska jag dricka upp min påskmust och glo lite till.. Sen ska jag sätta igång en film jag kan somna till!

Hoppas ni alla har en underbar lördag!

Natti!


Mer underbar nostalgi









Snark

Då är jag äntligen hemma efter en ganska så tung arbetsdag idag faktiskt. Inte för att det var mer att göra än vanligt, men det kändes tungt. Kanske vädret som hjälper till lite? Dessutom har jag ju faktiskt inte ätit ordentligt på 1½ vecka, så kroppen tar väl ut sin rätt så småning om. Fördelen med det hela är väl kanske att det där extra fettet har försvunnit, men å andra sidan tar kroppen mer stryk av det än vad det gör nytta för stunden.. Så det kan nog gå på ett ut?

Saknar träningen något kollosalt! Men så länge det ömmar i munnen får jag väl hålla mig i schack ett tag till. Några dagar till om inget annat. Men OJ som det saknas!

Ikväll blir det väldigt väldigt lugnt. Hade egentligen tänkt kolla förbi middagen hos Rasmus, men kroppen vill inte idag. Den är inte med på noterna alls. Så mot min vilja, ja för en gångs skull. Så får jag nog hålla mig hemma. Jag musiken, lite god mat och sängen/soffan. Får försöka mysa till det lite!

Satt och kollade igenom lite nostalgibilder idag... Så jag delar med mig.. LITE ;)








Alla nostalgibilderna ville inte vara med så resten kommer senare =)

Vackra rosor


De här vackra rosorna kom min underbara pojkvän in med imorse på jobb! Snacka om att man har en underbar pojkvän som trots en otrolig surkärring till flickvän imorse kände att han ville ge mig en bukett vackra rosor!

Om drygt en timme ska jag och mamma mus ut på lunch, jag ahr ju mina tvåtimmars luncher på helgerna så vi får väl se vad det kan bli för gott idag som inte svider i kratern där visdomstanden satt!

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Lördagsmorgon


Jag hade svårt att somna igår efter BB. Låg och skruvade mig och verkligen försökte göra mig så trött som möjligt, men ikke sa nikke. Så jag gissar på att jag somnade runt ett igår och sov väl hyfsat oroligt fram tills jag skulle upp 06.35 imorse.

Vaknade på ett fruktansvärt humör för käken värkte, trött var jag och just idag hade jag ingen lust alls att gå upp tidigt. Det är ju lördag?! Men ja upp kom jag och jag var till och med på jobb lite tidigare än vanligt, så alla sysslor är gjorda som de ska nu!

Konstigt att jag aldrig vänjer mig vid att jobba varannan helg. Inte så tidigt i alla fall, söndagen känns mer okej då jag kommer in 10.30.. Men ja, jag skulle väl sluta med gnällandet? Får väl bli senare ;)

Hoppas ni alla har en underbar sovmorgon i alla fall och att vädret blir underbart för er idag!

Mysfredag

Sådär nyss hemkommen från John och affären. Måste säga att Johns gaddning var riktigt riiiiiiktigt fin! Så han gjorde helt klart ett bra val av tatuerare! Nästan så jag blir sugen på att göra en till innan sommarn, men för vilka pengar då? Det kan man ju undra.. Aja, jag får väl nöja mig tills skattepengarna kommer eller tills jag blir rik!

Var nere på hemköp för att införskaffa frukost inför morgondagen. Som sagt imorgon är det jobb som gäller igen! Upp tidigt ska man, så en keso till frukost kan inte vara fel! Sen vågar jag mig inte på att träna riktigt än, på grund av inflammationer och tabletter. Så min tvåtimmars lunch kommer spenderas hemma tror jag, eller eventuellt med trevligt sällskap? Vi får väl la se imorgon!

Nu ska jag bara datanörda mig lite innan BB börjar, sen blir det sängen tidigt. Å lite glass och påskmust förstås!

Trevlig kväll!

Kvinnan som talar med hundar


Nja, mina egna om inget annat! Hade en underbar tur i Falsterbo med alla vovvarna och pappa idag! Första gången på över en vecka jag får gå ut och röra mig lite och få en nypa frisk luft! Alldeles underbart!

När vi kom hem hade mamma varit underbar och köpt med sig kinamat som väntade på oss! Smarrigt kan ni tro!

Om en liten stund ska jag hämta upp John hos Zoi, han är numera en riktig tuffing som har helgaddad överarm. Ska bli otroligt spännande att se resultatet! Håll utkik efter update!

Ett kärt återseende


Då var jag tillbaka, lite halvt i alla fall. Jag har känt hur otroligt mycket gnällande det varit på min blogg den senaste veckan och ja, jag kan väl inte påstå att jag på något sätt hade gnällt mindre.. Men jag tänkte i alla fall bespara er lite av det deppiga och gnälliga jaget för några dagar. Jag gillar inte själv när människor bara ser allt negativt hela tiden så varför skulle jag då själv gnälla och vara negativ?

Nej så de senaste dagarna har jag varit ganska så utslagen och sängliggandes mycket för att ta igen mig efter inflammationer, fel medicin och alla värktabletter och ja för första gången på en vecka känner jag mig ändå hyfsat mänsklig idag. Visst jag har en enorm krater bak i käken och visst fan svider det när jag käkar och dåligt sover jag men ändå känner jag mig mänsklig. Tack, för det!

Så imorgon blir det jobb för hela slanten, så idag sitter jag nere hos pappa med alla vovvarna. Ska alldeles strax bege oss ner mot Falsterbo för en tur med sötnosarna och för att få lite luft. Själv har jag inte fått alltför mycket den senaste veckan. Så vi hörs senare! Ciao!

usch..

Idag har jag legat helt utslagen HELA dagen. Kroppen är helt slut och värker det inte i käken så värker det fan i magen nu. Usch vad jag är trött på detta. Jag känner mig som en gammal tant på 100 bast som lever på medicin och gnäller om hur ont jag ahr hela tiden. Nog för vi visste att jag var gnällig innan... Men detta... Ja herrejesus säger jag bara!

Idag är ingen bra dag så jag ska bespara er ytterligare gnäll och dålig energi. Hoppas ni alla mår bra och är på bra humör! Hörs imorgon!


Fina Bikbok!


It's my life


Precis när jag flyttat in till Malmö fann jag den här underbara låten på gymmet. Än idag älskar jag den och blir på så gott humör man kan. Idag är det lite svårare eftersom värken kommer och går hela tiden, men inte så mycket att göra åt saken än att hoppas på att det snart går över.

När jag satt här och häckade så hamnade jag på studera.nu, tänkte jag skulle ta en dubbelkoll på vilka andra möjligheter den fanns förutom malmö. Jag hittade en annan typ av kriminologutbildning i Halmstad. Inte samma och om jag får möjligheten att välja hade jag nog hellre valt den i Malmö. Meeen jag känner ändå att jag hamnar inom samma område it-tekniker blir jag då. Så jag får gå igenom människor datorer eller kolla upp vem de talade med vid vilken tidpunkt etc. Jag hamnar på samma ställen. Så jag sökte den också, men som andra val. Första prio är självklart lilla Malmö. Men att komma ifrån Malmö har säkert sina fördelar också! Jag tar det som det kommer och när det är dags. It's my life ;)

Sick of pills


Jag är så jävla trött på alla tabletter jag proppar i mig hela tiden! Jag vill inte mer! Jag AVSKYR att ta tabletter ens när jag har huvudvärk och nu har jag inget val för annars väker käken sönder på mig! Åh! Jag orkar inte, kan det inte bara släppa nu? Detta är lätt det värsta jag varit med om sedan jag hade körtelfeber när jag var 15. Men å andra sidan så sov jag bort det mesta av den tiden, i detta fallet kan jag sova några timmar tills jag vaknar av att käken vrålvärker..

Jag vet jag är bitter, men jag kan garanbtera er att vem som helst i mina kläder hade varit det. Usch...

Medicinmonstret


Just nu känner jag mig helt kemiskt gående. Jag har levt på värktabletter sedan i torsdags. Jag har inte kunnat eller kan inte äta ordentligmat så det blir allt som går att krossa med tungan mot gummen i princip. Dessutom gjorde kroppen klart flr mig igår att jag inte tålde tramadol. Så när det var som vackrast väder och när vi planerat att åka till landet med vovvarna så sa min kropp nej och sen var det kört. Jag mådde illa hela dagen, kunde varken dricka eller äta något för det kom upp max en halvtimme efter. Käken ömmade som fan eftersom den troligtvis blivit inflammerad. Vilket den fortfarande är, kanske lite bättre av peniclinen..

Så var nästan hela min gårdag. Vid sextiden började vätskan få stanna i kroppen. Sedan dess har jag än så länge fått behålla allt. Herregud vilken dag. Så dålig har jag inte varit på år! Jag blev nästan rädd där ett tag.. Allt åkte verkligen upp och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Usch usch usch. Det där önskar jag inte ens min värsta fiende.

Idag ska jag vila mig och bara vara, jag orkar inget annan nuförtiden. Ska försöka mig på att äta lite mer idag eftersom jag inte fick ner någonting av näringsvärde igår. Kul dag va?

Hoppas ni har en underbar dag i alla fall!

Vilken mardrömsdag jag haft idag. Har lega...

Vilken mardrömsdag jag haft idag. Har legat pall i sängen hela dagen och försökt äta men inte tusan har det blivit kvar... Efter en hel dag av hulkande så mår jag faktiskt lite bättre.. Hoppas alla andra haft en underbar söndag i solen idag!


Ensamvarg

För mig finns det inget underbarare än att mellan varven ta en lördag och bara sitta hela kvällen för mig själv. Jag är uppvuxen som ett ensambarn, eller ja alltså jag har ju syskon men det är stora hopp mellan och jag är den riktigt lilla lilla sladdisen i familjen. Så ja, jag har väl varit som ett ensambarn och lärt mig att alltid sysselsätta mig själv. Än idag har jag ett otroligt stor behov av att sitta i min ensamhet och bara njuta av att vara med mig själv.

Men vad gör jag när jag är ensam då? Jo det jag gör och har gjort sedan jag var liten är att jag lyssnar på musik. Det absolut underbaraste som finns och det absolut bästa människan någonsin skapat! Musiken har funnits i mitt liv sedan mammas mage och hela min uppväxt. Jag kan sitta i timmar och bara lyssna på alla bra låtar jag hittar och drömma mig tillbaka i nostalgiska tillfällen eller bara drömma mig bort. Jag är en drömmare och med hjälp av musiken kan jag drömma mig bort mycket lättare. Det är så underbart!

Utan musiken hade mitt liv varit grått och tråkigt. Troligtvis hade jag inte varit den personen jag är idag utan en grå och trist version av mig själv. Helt glädjelös. Så jag tackar musiken för att jag är den jag är idag. Njo, jag vet att det kanske må låta konstigt och att jag säkert kan uppfattas som knepig (vilket jag kanske är också) men det är verkligen så det är. Musiken har format mig och mitt sätt att vara. Alla saker man drömmer sig bortom eller hur man drömmer om att vara vågar jag göra för att musiken fått mig att tänka tankarna förr.

Ni kanske undrar varför jag inte själv håller på med musik? Jag vill så gärna, men jag är så rädd. Jag vet inte om man kan kalla det för scenskräck eller osäkerhet eller kanske eventuellt en kombination av båda. Jag har rösten, men när jag blir nervös... Låter det inte alls som det KAN göra. Jag har lovat mig själv att någon gång faktiskt våga och verkligen anstränga mig för att få göra det jag älskar mest av allt. Men om jag skulle bli för feg så är min högsta önskan att få leva så nära musiken som möjligt. Helst arbeta med den, men jag vet fan inte hur jag ska ta mig dit. Idag är det inte så lätt. Allt handlar om kontakter.

Men hur det än går i livet kommer jag ALLTID att älska musiken och jag kommer alltid ha sånna här underbara kvällar för mig själv där jag lyssnar på den musik jag älskar mest av allt och bara njuter! Musiken är mitt liv!


Bara en låt till..

Ja jag måste ju låta er lyssna på Loreens låt My heart is refusing me den är också sååå bra! Sådär, trevlig lördag kära ni! 

Coconut tree

Har precis ätit lite ärtsoppa hemma hos pappa och nu sitter jag och lyssnar på coconut tree med Mohombi. Suuuupermys låt! Så om ni inte hört den innan ta er en ordentlig lyssning nu!

Satt och glassade lite i solen tidigare idag och guuud så skönt det var! Jag somnade nästan! Satt och pillade med iphonen och laddade ner lite nya appar för att fördriva tiden på-. Hittade H&Ms så ladda ner den och få 20 % på nästa köp om ni visar erbjudandet i butiken! I will!

Förövrigt har jag kommit på att jag har på tok för lite kläder.. eller ja kanske inte för lite för jag har massor! Men ja för lite grejer som jag tycker är snygga numera. Om det inte är urtvättat så är jag trött på det av någon orsak. Känns som om det snart är dags för en liten rensning igen. Men det är så tråkigt! But it has to be done.

Kvällen blir nog lugn eftersom jag får värk lite från och till i käken. Men men.. jag har gnällt vad jag ska idag...

Hoppas ni alla har en underbar lördagskväll! Festa för mig ocksåp de som nu ska det!


P.S Jag saknar min bästis... massor D.S

Himlen är blå och solen skiner i lilla Lju...

img_6263 (MMS)

Himlen är blå och solen skiner i lilla Ljunghusen idag. För tillfället mår jag faktiskt helt okej, men annat var det inatt. Vaknade vid ett av att jag hade så fruktansvärt ont i käken. Samma sak hände i morse. Fyfan säger jag bara, hoppas ni alla slipper att dra ut en visdomstand för det gör FRUKTANSVÄRT ont efteråt. Dessutom smakar det bara blod i munnen konstant och man har en märklig och äcklig andedräkt. Bläää! Aja, nu fick jag gnällt av mig lite. Nu ska jag sitta och njuta i solen nere hos pappa lite! Ha en underbar lördag <3


ZzzzZzz

Nu har jag gjort lite vettigt, jag ahr diskat och jag har varit och hämtat Keddy hos mamma som inte alls mår bra idag=( Krya på dig mammi!

Nu slänger jag mig framför tv:n tills det är dags att fixa mat :)

Suck


Jag är trött, samtidigt som jag är rastlös och vill göra något. Men jag orkar inte. Så jävla tråkigt! Ja jag vet att jag är gnällig, men är jag sjuk eller har ont så är det faktiskt min grej att vara gnällig! Kan inte rå för det, även om jag vet hur otroligt irriterande det faktiskt kan vara med gnälliga människor. Men det får vara en av nackdelarna med mig. Min gnällighet.

Ikväll var det egentligen tänkt att det skulle bli bio, men inte tusan blev det det. För de filmer vi hade tänkt se hade slutat gå eller så har de inte premiär förrän nästa helg. Skoj! Så vad kvällen bjuder på det ve jag inte. Men ja, det får väl lösa sig.

Sitter just nu och lyssnar på Daddy Dj, herregud vad jag älskar den låten! SJukt mycket nostalgi! Påmninner mig även om en del andra låtar som också får mig att må bra. Tack för att musiken finns! Det är riktig kärlek, något bättre finns inte än musik!

Nu ska jag sitta och vara emo ett tag till tror jag, innan jag bestämmer mig för att göra något trevligt eller mindre trevligt. Ha en underbar fredag kära ni!

Aj!

Jag överlevde operationen igår, trots att jag kände mig sne och olustig hela kvällen så däckade jag till Big Brother säkert runt halv tio! Så trött jag var och hungrig! Jag var givetvis så nervös igår att jag glömde äta innan jag skulle till tandläkarn och ja då får man stå sitt kast. Lite filmjölk och keso fick jag dock i mig igår kväll.. Idag ska jag försöka mig på mellankokta ägg och se hur det går. Tur jag bara drog ut en tand på en sida annars hade det varit svårt att äta överhuvudtaget!

Igår hämtade vi hem Kola direkt efter tandläkarn, har haft lite Kolaabstinens de senaste veckorna och eftersom jag är ledig så många dagar kändes det bra att få hem honom! SÅ imorse gick vi ner till Turbinen och det var fullfräs på honom hela vägen! Nu är vi båda suuperduper trötta och jag ska försöka få i mig äggen sen ska jag nog sova lite. Käken ömmar... Å bästa medicinen får nog bli att sova. Så vare sig jag vill det eller ej så får det bli en vilodag från gymmet idag. Jag får hinna med ett pass på söndag!

Ha en supermysig fredag så hörs vi senare!


Nu är tanden ute, jag känner mig sneare än...

Nu är tanden ute, jag känner mig sneare än sneast i ansiktet och det ser ut som om jag satt silikon i underläppen heja bedövning!


Oh yes!


Äntligen börjar bra kost och träning ge bra resultat efter snart två veckor! Nu börjar det synas, till och med min arbetskollega såg det idag! yeey! Jag mår bättre och orkar mer även om jag är trött efter/på jobb. Jag har hållt mig till 5 dagars träning motiverad eller omotiverad så har jag hållt igång i MINST 40 min! Mycket cardio just nu, ibland känns styrketräning eller skivstång lite tungt. Dessutom är mitt favoritpass inställt på lördag med Camilla. Så skivstången fick va denna veckan. Tar igen den dubbelt nästa ;)

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

P.S Tyvärr är det inte min mage på bilden idag ;) D.S

Ljuvlig från asos


Visst är den väl underbar? När jag blir rik ska jag köpa en sånhär, eller kanske till nästa lön ;)

hmm..

Sitter i min ensamhet och funderar lite som ni säkert förstått att jag gör idag.. Shit vad man saknar många människor i sitt liv. Eller man, nej jag saknar många människor i mitt liv. En del människor som fanns när jag växte upp finns inte längre, en del har jag tappat kontakten med, en del kära underbara vänner har kontakten runnit ut i sanden med, andra människor har satt sina spår och av märkliga anledningar så saknar jag dem... Kanske borde jag göra det, kanske borde jag inte? Ja inte vet jag. Det finns bara så många som saknas i mitt liv, som jag gärna haft där idag. Men ibland finns där inte så mycket man kan göra åt saken. Hur mycket man än vill.

Så deppigt allt blev nu. Det bör vara dags att rycka upp sig som jag brukar säga till folk när de blir FÖR sentimentala eller deppiga. Ingen orkar höra sånt gnäll en hel dag ändå. Så därför tänkte jag bjuda på en underbar låt från Veronica Maggio. Hoppas den går att spela upp för datorn här är för oldie för att ens spela upp dem idag.


Snart långhelg


Uppe med tippen idag då och tyvärr inte på bättre humör än igår av någon märklig anledning. Så jäkla jobbigt! Fast jag får väl erkänna att när de spelade the first cut is the deepest på gymradion för en stund sedan så blev jag liiite liiite gladare i alla fall! Gillar inte att vakna på fel sida eller hur man nu ska uttrycka det. Men men.. vi får hoppas dagen blir bra!

Sitter med en god kopp kaffe och myser såhär tio minuter innan det är dags att öppna dörren för de morgonpigga motionärerna! Efter idag och ja.. egentligen efter det att visdomstanden är ute så tar jag långhelg och är ledig i hela fyra dagar! Yeeeey! Hoppas mamma tar med sig lilla Kola hem idag, annars ska jag minsann ner och hämta honom själv för det är keldags idag! Sen ser det faktiskt ut som om jag har en ganska så mysig helg framför mig! Bio, träning och bastning med sötaste Arlinda och sen födelsedagsfirande på landet. Låter väl mysigt? Det tycker jag i alla fall :)

Ha en underbar torsdag vänner!

P.S Tack alla underbara för er pepp! Även du som är anonym som verkar vara så hiiimla snäll! Ni är bäst! D.S

Inte riktigt på topp

Alla dagar kan givetvis inte vara bra dagar och just idag är ingen bra dag. Inte för att det har hänt något speciellt eller för att någon eller jag betett sig/mig illa på något sätt alls. Men just idag är ingen bra dag helt enkelt. Förutom oron för att dra ut min visdomstand imorgon så känner jag mig otroligt trött, lite småhungrig (vilket givetvis går lätt att åtgärda) , deppig, olustig och ja allt känns helt enkelt lite tungt idag.

Mina förhoppningar ligger i att OM jag bara somnar i tid idag, så kan jag vakna upp pigg och utvilad imorgon med ett leende på läpparna. Ja det är möjligt att det inte finns något leende på läpparna vare sig under tiden eller tiden efter att taden dragits ut. Men innan dess i alla fall.

Men ja, man kan aldrig garantera något såklart, men det hade varit bra! Hoppas att ni andra är på strålande humör i alla fall så alla är lika tråkiga och bittra som jag är idag. Ha en superdag vänner!

Nervöööös!

Gah! Ju mer jag tänker på det ju mer nervös blir jag inför morgon dagen då min visdomstand ska ut :|. Det är säkert 12 år sedan jag drog ut en tand senast och då var det för att jag skulle ha tandställning..

Usch usch usch! Räligt räligt räääälidgt!


Lillördag

Har en trevlig onsdag på jobb med Arlinda och Anders här på ön. Ska strax bli dags för ett grymt cardiopass på gymmet är det tänkt. Ska bränna litta fett som vi säger nere i skåne! Hinner itne något pass idag så gymmet känns helt rätt idag.

Hade tänkt mig en lugn lugn kväll idag för jag är bara sååå trött, utan någon särkilld anledning. Men men, man ska inte klaga. Cashen rullar in! Hörs senare!


And then we just fall asleep

Ja snart så får jag åka hem och sova och glo lite på BB. Kaaanske missar jag halva, men det är smällar man får ta när man jobbar kvällar ibland. Bara lite småångest att gå upp tidigt imorgon igen, eller ja idag gick jag ju inte upp tidiigt men jag hade lika gärna kunnat övernatta här idag haha. Men neej, så skoj ska vi inte ha det :)

Imorgon kommer jag ha en mysmorgon med världens bästa Arlinda, yeeey! Så morgondagen kommer säkert bara springa iväg! Men när morgondagen är över kan jag börja bli nervös.. Jag är redan ganska så stressad inför torsdagen. Jag ska nämligen till tandläkaren och dra ut en av mina sneväxande visdomständer... :|. Inget jag direkt ser fram emot. Men det har blivit uppskjutet lite väl länge nu så på torsdag efter jobb är det kört! Men man får väl glädja sig med att det bara är en av dem som inte vill sig, det hade ju likagärna kunnat vara fler!

Nej nu ska jag spana lite innan det är dags för kassan! Ciao!


Snaaaark! Idag har jag varit helt slut hel...

Snaaaark! Idag har jag varit helt slut hela dagen. Dessutom gick jag på ett pass där jag var den absolut minst graciösa personen någonsin.. Jag skrattade mig igenom passet och kände väl att någon fick bjuda på sig själv.. Denna någon fick bli jag idag ;-). Snart hem och nanna för att jobba tidigt imorgon! Tror det blir ett rejält gympass imorgon! Det ser vi framemot!


Hello!

Sådär efter lite sovmorgon till halvtio idag så var det bara att masa sig upp ur sängen och ta på hundarna kopplena för en underbar långrunda på morgonen! Det regnade lite smått när vi kom ner men när vi befann oss på turbinen så slutade det efter ett tag.

Vi träffade en trevlig "tant" eller ja kanske mer dam därnere som blev överförtjust i hundarna, men speciellt i Kola. Hon hade aldrig sett en brun kleinspitz förut. Å jag tror nog jag vet det mesta om henne vids det här laget haha! Men guud vad trevlig hon var! Glad och positiv! Det gillas STARKT.

Nu sitter jag här med min smoothie och mina lunchmuffins till frukost! Supergott! Jag glömde ju lägga upp bilder på hur de blev tillagade så here they are:




Mina lunchmuffins består av soltorkadetomater, svarta oliver och fetaost! Mumsigt!

Om några timmar är det dags för personalmöte och en kväll av hårt arbete, cash is king!

Ha en underbar tisdag på er så hörs vi!

Puh!

Usch så mycket tvätt jag har... Snart ska de två suuuperfulla maskinerna in sen ska det centrifugeras..torktumlas och hängas upp. Det enda jag har kvar av stäsningen nu är i alla fall dammsugningen! Heja mig och John! Vi kan om vi bara vill! Sen finns det alltid lite småsaker att fixa.. Men det får nog räcka med grovgörat så fort dammsugningen är klar!

Å idag fick jag en avi från posten om att mitt packet från asos har kommit! Iiih! Men jag har faktiskt inte hunnit hämta det än! Får bli senare eller imorgon!

Hörs sen!


Finally home

Efter en heldag hemma hos pappa med hundar, katter, mamma och John så är jag äntligen hemma. Dessutom är det äntligen dags för att tvätta! Nej, jag tycker inte om att tvätta men pga Londonturen så blev tvättningen lidande en vecka. Så ja jag har alltså två veckors tvätt tillgodo, jag har knappt kunnat gå i badrummet överhuvudtaget!

Det ska städas lite idag och senare ska det även ätas tacos! Yeeey! Alldeles underbart! Men nu väntar disken! Hörs sen vänner!


Mellan passen finns här inte mycket att gö...

img_1999 (MMS)

Mellan passen finns här inte mycket att göra..  Fördelen med att jobba idag är att man slipper ha ångest. Inget fint väder i lilla Malmö idag. Alltid något!


Sådär då är man på jobb igen. Somnade nog ...

Sådär då är man på jobb igen. Somnade nog vid halv elva igår. Jag blev så trött av vinet och ja kanske för att jag steg upp tidigt. Vaknade med träningsvärk sedan skivstången igår. Aj. Men jag tror ändå att jag ska på cirkelfysen i eftermiddag :-) imorgon blir det vilodag! Ha en mysig söndag vänner!


Lovley

Ljuvlig nostalgi finns i den här låten från Sash!

Myslördag

Har precis ätit lite mozzarella ost och avocado med keso. Så otroligt gott och lagom efter en två timmar powerwalk från Kronprinsen ner till Limhamn och tillbaka! Det känns lite ömt i fötterna nu trots de ordentliga skorna jag hade! Så nu sitter jag med ett glas kallt, gott vitt vin framför datorn och kollar bilderna från mitt och pappas firande igår. Tyckte jag kunde unna mig ett glas vin efter en bra träningsvecka med bra kost. Så jag tänkte lägga in lite bilder från igår. Enyoj.












Visst ser väl maten god ut? Såhär fin mat får man på Ljunghusens golfklubbs restaurang! Absolut en mumisgt alternativ till alla dyra små pubar som finns där nere och när man är sugen på riktigt god och fin mat!

Ha en mysig kväll mina vänner!

Man ser väl ändå rätt så pigg ut på morgon...

img_9504 (MMS)

Man ser väl ändå rätt så pigg ut på morgonen när man öppnar åtta en lördag? Eller lurar jag bara mig själv?? Just nu är här sååå liiiite att göra! Men så är det när det är fint väder ute! Jag vill också ut i solen :-(


Soligt värre

Med min vanliga tur så är det underbart väder i lilla Malmö nu när jag jobbar helg. Slår i princip aldrig fel även om jag ahde tur igår med solen en stund på eftermiddagen sen! Sen ska ni se att när jag är ledig hela nästa helg så kommer det bli räligt och regnigt ute. Typiskt my luck haha. Aja, inte ska jag vara bitter för det nu. Jag tjänar faktiskt pengar medan ni går och glassar runt ;)

Körde skivstång tidigare idag. Har inte varit på det på cirka två veckor på grund av resa och sjukdom så jag kan tala om för er att Camillas pass faktiskt var superjobbigt idag. Men jag är stolt över mig själv, jag fixade det i princip hela passet utan att pausa för mycket. Duktiga jag!

Så nu efter träning, lunch och dusch är jag redo för att åka hem och sova! Men nej, jag har några timmar kvar tills jag kan det. Jag tror jag ska ha en lugn ensam kväll idag om jag inte hinner ändra mig tills jag slutar. Men vi får se! Hörs senare kära läsare! Njut i solen!

Bikini

Åh jag glömde ju berätta! Min bikini från Haléns kom i slutet av förra veckan men av någon märklig anledning så har jag inte orkat eller haft tid att prova den förrän tio i sju imorse :P . Jag tänkte mest på om underdelen skulle retuneras eftersom jag trodde den blev liiiite liiite för stor. Men jag testade den imorse och det var inte alls farligt! Kanske för en gångs skull slipper jag springa runt och dra ut den ur häcken hela sommarn :P. Överdelen var också underbart vacker på! Så nu kan jag skifta mellan att leka zebra och leopard i bikinin ;)



Men ett STORT minus till Haléns kundtjänst som INTE kunde ändra i ordern innan den ens gått iväg. Det enda de sade sig kunna göra är att skicka iväg en retursedel. Vilket företag kan inte själv ändra i sina kunders ordrar? Det har jag aldrig varit med om tidigare. Men någon gång ska ju faktiskt vara den första. Nej, bättring med det Haléns!

Jag och gamlingarna


Då är man tillbaka till arbetslivet denna veckan, även om det bara var en dags uppehåll :P . Just nu så är det bara jag och alla gamla goda oldies som ljuder ur högtalarna. Alldeles underbart. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är 50 och 60-tal så underbart att jag nästan önskar själv att jag var född på den tiden. Kanske inte eftersom jag skulle varit säkert 60 bast nu men rent tidsmässigt! Älskar deras söta klänningar och deras glada musik!

Så jag tror bestämt att jag kommer anordna en 60-tals fest under sommarn! Vad säger ni om det kära vänner? Visst hade det väl varit alldeles underbart? Om inget annat får jag väl bjuda in de halvgamla ( de som faktiskt var födda under den tiden) . Ja vi får väl se, låter som en bra plan i alla fall! Jag får flirta lite extra med pappa så jag kan ha det hemma hos honom så vi kan vara i en trädgård! Hade varit mysigt!

Men nu, kaffe!


Efter en god middag, kaffe och tårta är ja...

img_3912 (MMS)

Efter en god middag, kaffe och tårta är jag helt slut! Det var en perfekt dag att fira våra födelsedagar på eftersom solen sken, det var vindstilla och cirka 13 grader i luften! Alldeles underbart! Idag väntar en lugn kväll med lite film hemma hos John och därefter blir det nog sängen tidigt. Jobb tidigt imorgon igen! Snark... Känns inte som om jag hunnit ta igen mig efter Londonresan än men å andra sidan så hinner jag nog det nästa helg! Ha en trevlig kväll mina vänner!!


Älskade lediga dag

Idag vaknade jag vid nio, så jag tog med mig Kola ner till Limhamnsfältet för att få springa av sig. Tråkigt nog var jag inte smidig nog att ta på mig oredntliga byxor innan jag gick utan tog mina tunna mjukisbyxor. Några gånger funderade jag på att bara gå några kvarter för det blåste så kallt, men sen å andra sidan så var det mitt eget fel att jag inte tog på mig ordentligt! Så efter en timme nere på fältet så begav vi oss hem. Jag satte på ugnen till bullarna och samtidigt som jag vänta på att den skulle bli klar påbörjade jag mina lunchmuffins som precis blev klara! Hoppas de blir goda! Bilder kommer senare ;P

Snart ska jag göra mig iordning för en tur ner till Ljunghusen. Vi ska fira min och pappas födelsedag idag så det blir lite fin restaurang och lite myspys! Hörs ikväll!