A girls night out!


Sitter här hemma och bara njuter av livet och jag lyssnar fortfarande på underbar musik! Sitter och längtar efter en riktigt underbar tjejkväll snart! Herregud vad mysigt det hade varit! Nu är våren här och det är dags att plocka fram alla ljuvliga pumps och vackra sommarklänningar!

Ojojoj, en kväll som börjar hemma hos någon av oss, därefter lilla och kanske en härlig utgång som leder till dans hela natten? Ja det längtar jag verkligen efter. Så tjejer, vad säger ni? Arlinda, Michaela, Josie och Cassandra, när drar vi?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter så himla härligt. Tjejkvällar, pumps, sommarklänningar, vin, drinkar, dans... underbart! Du verkar ha en mysig kväll ikväll, mys på =)!

2011-04-29 @ 22:11:38
Postat av: Alice

Åh det ska jag göra! Fast tröttheten verkar komma ikapp mig så smått! Hoppas du har en trevlig kväll! :D

2011-04-29 @ 22:28:02
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Inte konstigt så som du jobbar! Jag har det trevligt! Eller ja, en hemmakväll men det funkar det med för imorgon blir det väl lite mer festligt!

Ska du hitta på nåt speciellt imorgon på Valborg? :)

2011-04-29 @ 22:38:16
Postat av: Alice

Haha nej... Inte mycket sömn blev det heller, man är ju rädd man ska försova sig haha! Åh så mysigt! Det har jag med! Tycker det är så mysigt ibland! Jag ska nog äta middag med min pojkvän och därefter ska vi gå på bio hade vi tänkt! Så vi ska väl inte direkt fira valborg, bara mysa bort den! Vad ska fröken själv hitta på imorgon? Lät som du skulle ha lite trevligheter med fest? :)

2011-04-29 @ 22:49:47
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det låter som en trevlig Valborg! Jag vet inte riktigt än, något blir det! antagligen grillning och gott vin i Stadsparken med vännerna. Har inte så stora krav på Valborg som jag hade förr.. :P! Bara att vädret är någorlunda varmt! Sov så gott och trevlig Valborg! Kram

2011-04-29 @ 23:11:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0