Aj!

Jag överlevde operationen igår, trots att jag kände mig sne och olustig hela kvällen så däckade jag till Big Brother säkert runt halv tio! Så trött jag var och hungrig! Jag var givetvis så nervös igår att jag glömde äta innan jag skulle till tandläkarn och ja då får man stå sitt kast. Lite filmjölk och keso fick jag dock i mig igår kväll.. Idag ska jag försöka mig på mellankokta ägg och se hur det går. Tur jag bara drog ut en tand på en sida annars hade det varit svårt att äta överhuvudtaget!

Igår hämtade vi hem Kola direkt efter tandläkarn, har haft lite Kolaabstinens de senaste veckorna och eftersom jag är ledig så många dagar kändes det bra att få hem honom! SÅ imorse gick vi ner till Turbinen och det var fullfräs på honom hela vägen! Nu är vi båda suuperduper trötta och jag ska försöka få i mig äggen sen ska jag nog sova lite. Käken ömmar... Å bästa medicinen får nog bli att sova. Så vare sig jag vill det eller ej så får det bli en vilodag från gymmet idag. Jag får hinna med ett pass på söndag!

Ha en supermysig fredag så hörs vi senare!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt att det gick bra igår!! Bra att ta en vilodag från träningen, kan nog behövas :) hoppas får en mysig fredag trots tandvärk! Idag är det jag som får stå för kvällsjobbandet! Krya-på-dig-kram!

2011-04-08 @ 12:44:51
Postat av: Alice

Ja jag orkar tyvärr inget annant än att vila just nu =( Men guuud så tråkigt det är! Tack så mycket! Hoppas dina timmar på jobb är roliga och går fort! Många kramar!

2011-04-08 @ 14:14:19
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0