Easytone eller inte?


Mellan varven funderar jag faktiskt på OM jag ändå inte skulle införskaffa mig ett par easytone?
MEN jag är väldigt kluven, för jag har inte en susning om ifall de är bra?
NÅGON av er kära läsare som har något tips att ge?

Kramar till er alla!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det jag har hört är att de ger ganska bra träningsvärk i rumpa och lår av att gå med dem, men de är inte alls bra om man vill springa eller jogga i dem eftersom det inte är samma stöd under fötterna som vanliga springskor, och om man då springer med den kan man lätt skada sina ben och knä osv! Kanske inte gav dig svar på nåt men så är det iallafall :) har en kompis som jobbar på skoavdelningen på stadium och han sa så :) kram!

2011-04-26 @ 12:23:00
Postat av: Alice

Åh men det var ju ett bra svar! Jag hade tänkt att bara gå i dem så det passar mig perfekt! Jag har riktiga joggingskor som jag för tillfället bara går i så då kan jag ju börja springa också :-)! Tack för infon!!! Kram

2011-04-26 @ 12:44:58
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja men då är det ju perfekt för dig!! :) jag springer mest så har aldrig köpt ett par men varit sugen! Perfekt för dig ju som alltid går långrundor med vovvarna! Är det skönt i solen idag? Ser underbart ut. Jag är avundsjuk! Sitter i en föreläsningssal och sover!! Så jag var tvungen att läsa lite bloggar för att vakna till ;)

2011-04-26 @ 13:47:17
Postat av: Johanna

Dom är skit bra, dock tar de ganska lång tid innan foten "vänjer" sig vid skorna. Så de kan göra rikigt ont första gångerna. Men efter några gånger går de bra :)

Postat av: maria

jag har också hört att dom ska vara riktigt bra att gå i. att man kan få träningsvärk i lår och rumapa av dom. men man ska, som någon redan nämnt, inte springa i dom. bara gå.

är själv rätt sugen på ett par. om du köper några så får du skriva en recension sen ;)

2011-04-26 @ 17:54:25
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Anonym; ja det var ju så jag tänkte också! Så jag bad min underbara pojkvän beställa från usa så sparar jag 500 spänn :-). Så förhoppningsvis kommer de nästa vecka!! Ja solen är underbar!! Satt en timme innan och bara mös! Stackars dig som sitter på föreläsning i det fina vädret hoppas dagen i skolan gick fort!! Kram



Ja just det läste ju om att du fick lite ont av dem! Men skönt att du känner att de funkar bra nu! När du kommer hem näsa gång kan vi ut å gå i våra fina skor då :-) hoppas du mår bra annars gumman! Puss

2011-04-26 @ 18:22:02
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Perfekt ju =) akta er för tullavgifter från USA bara, de brukar bli så jäkla dyra! Men förhoppningsvis slipper du det! =) Vad kul med nya skor!

2011-04-26 @ 20:26:35
Postat av: Alice

Ja jag vet men jag tror det är ordnat så vi slipper det :p men tack för vArningen! Lägger upp bild när de kommer hem :-) hoppas du haft en trevlig kväll!!

2011-04-26 @ 21:20:03
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0