Ett kärt återseende


Då var jag tillbaka, lite halvt i alla fall. Jag har känt hur otroligt mycket gnällande det varit på min blogg den senaste veckan och ja, jag kan väl inte påstå att jag på något sätt hade gnällt mindre.. Men jag tänkte i alla fall bespara er lite av det deppiga och gnälliga jaget för några dagar. Jag gillar inte själv när människor bara ser allt negativt hela tiden så varför skulle jag då själv gnälla och vara negativ?

Nej så de senaste dagarna har jag varit ganska så utslagen och sängliggandes mycket för att ta igen mig efter inflammationer, fel medicin och alla värktabletter och ja för första gången på en vecka känner jag mig ändå hyfsat mänsklig idag. Visst jag har en enorm krater bak i käken och visst fan svider det när jag käkar och dåligt sover jag men ändå känner jag mig mänsklig. Tack, för det!

Så imorgon blir det jobb för hela slanten, så idag sitter jag nere hos pappa med alla vovvarna. Ska alldeles strax bege oss ner mot Falsterbo för en tur med sötnosarna och för att få lite luft. Själv har jag inte fått alltför mycket den senaste veckan. Så vi hörs senare! Ciao!

Kommentarer
Postat av: maria

vad jobbigt att du har så ont! tycker verkligen synd om dig och det är nog ingen som stör sig på om du gnäller. det är ju ingen som tvingar oss att läsa din blogg. så gnäll du på, det är ju inte helt omotiverat gnäll iaf :) hoppas att det känns bättre snart dock! :)

2011-04-15 @ 14:00:01
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Jag lovar, detta är nog det värsta jag haft sedan jag var 15 år och hade körtelfeber! Men äntligen är det på rätt håll och jag kan äta hyfsat okej i alla fall! Aw du är så hiimla go tjejen! Tack för du orkar stå ut med mitt gnällande! Många kramar!

2011-04-15 @ 19:49:39
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0