hmm..

Sitter i min ensamhet och funderar lite som ni säkert förstått att jag gör idag.. Shit vad man saknar många människor i sitt liv. Eller man, nej jag saknar många människor i mitt liv. En del människor som fanns när jag växte upp finns inte längre, en del har jag tappat kontakten med, en del kära underbara vänner har kontakten runnit ut i sanden med, andra människor har satt sina spår och av märkliga anledningar så saknar jag dem... Kanske borde jag göra det, kanske borde jag inte? Ja inte vet jag. Det finns bara så många som saknas i mitt liv, som jag gärna haft där idag. Men ibland finns där inte så mycket man kan göra åt saken. Hur mycket man än vill.

Så deppigt allt blev nu. Det bör vara dags att rycka upp sig som jag brukar säga till folk när de blir FÖR sentimentala eller deppiga. Ingen orkar höra sånt gnäll en hel dag ändå. Så därför tänkte jag bjuda på en underbar låt från Veronica Maggio. Hoppas den går att spela upp för datorn här är för oldie för att ens spela upp dem idag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Perfekt låt för att bli pigg på morgonen. Att musik kan göra så mycket! Lycka till med tanden idag, det går säkert jättebra!! :) Kram!

2011-04-07 @ 07:23:48
Postat av: Anonym

Ooh, en annan låt du kan lyssna på (om du kan ha musik där du jobbar) är - http://www.youtube.com/watch?v=VZt7J0iaUD0 Den får mig att må bra! Känns som en filmlåt =) Enjoy!

2011-04-07 @ 07:26:55
Postat av: Alice

Ja musik är underbart såhär på morgonkvisten! Å tack, vi får väl tro att det går snabbt och smärtfritt:P



Låten lyssnar jag på när jag kommer hem, datorn vill sig inte som jag vill idag=(!



Kramisar!

2011-04-07 @ 07:45:50
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Pia Cederström

Bra...syster yster....:):):) Livet är konstigt...allt förändras på en dag! I hela ens liv hur gammal man är blir...det är sanningen....

Fråga mam....

Hon vet!

puss min underbara dotter.

2011-04-07 @ 08:57:41
Postat av: Alice

Ja det är det verkligen, ibland undrar man vad som hände? Men det är väl så livet ska vara. Vare sig man vill eller ej.



Puss på dig mammi!

2011-04-07 @ 08:58:35
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0