Lördagsmorgon


Jag hade svårt att somna igår efter BB. Låg och skruvade mig och verkligen försökte göra mig så trött som möjligt, men ikke sa nikke. Så jag gissar på att jag somnade runt ett igår och sov väl hyfsat oroligt fram tills jag skulle upp 06.35 imorse.

Vaknade på ett fruktansvärt humör för käken värkte, trött var jag och just idag hade jag ingen lust alls att gå upp tidigt. Det är ju lördag?! Men ja upp kom jag och jag var till och med på jobb lite tidigare än vanligt, så alla sysslor är gjorda som de ska nu!

Konstigt att jag aldrig vänjer mig vid att jobba varannan helg. Inte så tidigt i alla fall, söndagen känns mer okej då jag kommer in 10.30.. Men ja, jag skulle väl sluta med gnällandet? Får väl bli senare ;)

Hoppas ni alla har en underbar sovmorgon i alla fall och att vädret blir underbart för er idag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad kul att du är tillbaka! bloggmässigt :) får bara hoppas att din käke blir bra snart!



Hoppas att allt är bra annars, solen skiner inte iallafall så du behöver inte ha ångest för att jobba!



Vad hade din pojkvän tatuerat för nånting? helarmar är alltid snyggt!



Kram på dig!

2011-04-16 @ 08:55:10
Postat av: Alice

Tack så mycket söta du! Nej ingen ångest av att sitta inne och jobba på grund av fint väder idag! Kallt och lite ruggigt här nere idag!



Han har påbörjat en helarm, så just nu har han tatuerat hela överarmen eller ja utsidan av den med en fallen ängel och en "vanlig" samt demoner och UNDERBARA skuggningar! Han fick en ruskigt bra tatuerare så den är SJUKLIGT fin!



Ha en underbar dag du!



Kramisar!

2011-04-16 @ 11:45:01
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Låter som en grym tatuering! Vad kul! Har du någon tatueringar? =) tyckte mig läsa att du var sugen på fler?



Kram!

2011-04-16 @ 18:27:52
Postat av: Alice

Det är den absolut! Men den ska helt klart upplevas!



Jadå fröken själv har tre stycken. Alla gjorda innan jag fyllt 18.. hehe! Har en skorpion på magen, en panter på ryggen och en älva som liknar mig på vaden :) Själv då?



Kram

2011-04-16 @ 19:15:07
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hehe, välgaddad alltså =)! Vad vill du göra nu då? Det är så fint med tatueringar på rätt personer! Du är säkert en som passar jättebra med det =).



Jag har en i nacken, för min fina familj :). En grekisk enkel text :). Kan du inte tänka dig att visa dina tatueringar här på bloggen någon gång?! hade varit ett roligt inlägg!



2011-04-16 @ 19:55:33
Postat av: Alice

Haha ja, det blir ju som ett gift! Den första gjorde jag när jag fyllt 16 precis.. Den andra kom precis i början av gymnasiet och den sista när jag var 17. Så jag ahde väl min period just då kan jag tro! Har inte du sug efter en till eller hur länge har du haft din?



Ja det kan jag absolut! Jag ska bara bli normal igen så ska jag göra ett blogginlägg om mina tatueringar. Tanken har slagit mig så många gånger! Så du får hålla koll lite då och då ;)

2011-04-16 @ 20:16:29
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var alltså några flitiga tatueringsår där i tonåren :P! underbart!



Jag gjorde min för två år sen ganska så exakt. Mamma var helt emot det och hotade med att jag inte fick bo hemma om jag gjorde den. Hon grät hejdlöst när jag hade gjort den men sen hämtade hon sig ganska snabbt och ville se hur den såg ut och smorde in den åt mig :P haha, typiskt mammor!



Jag är sugen på fler! Men får se, nu är det knappt lönt inför sommaren. Måste fylla i min efter sommarne också tänkte jag, den blev lite ljusare när jag var på en långresa för ett år sen i solen!



Jag ska hålla koll på dina tattoos! :)

2011-04-16 @ 20:25:24
Postat av: Alice

Haha ja det får man väl säga, men trots att det är 7 år sedan så har jag inte ångrat en enda av dem! Dock behöver min första en liten "renovering" men det får jag väl ta tag i när det blir mer pengar i kassan här :)



Aw stackars din lilla mamma. Det är tack vare min jag fick mina. Jag gick till den enda tatueraren i Malmö som faktiskt gjorde det med målsmans godkännande. Tatueraren blev senare en mycket nära vän till familjen! Så några år efter fixade han till min underbara älva som är så vacker så nu!



Ja, det tråkiga är ju att de bleknar och de bleknar säkerligen mer och mer för varje år, men som sagt! En renovering lite då och då håller dem superfina livet ut!

2011-04-16 @ 20:30:18
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad rolig liten historia om tatueraren :). Jag är verkligen nyfiken på din älva, låter fantastiskt fint :)!



2011-04-16 @ 20:32:25
Postat av: Alice

Jag ska lägga upp en bild i veckan! Om jag glömmer så påminn mig bara! Kanske bara jag som tycker den är fin :P Det vet man aldrig hihi!

2011-04-16 @ 20:49:21
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag ska påminna dig om du skulle glömma :)! Känn ingen bloggstress, var bara kul om du hade lagt upp ett någon gång :)! hihi.

2011-04-16 @ 22:19:25
Postat av: Alice

Haha nejdå, men jag har bra minne fast det är kort :P Mest därför hehe!

2011-04-17 @ 11:54:29
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0