B-b-b-bingo!

Såhär på morgonkvisten när man är på jobb och det fortfarande är semester så har man inte mycket bättre saker för sig än att surfa runt på lite trevliga sidor. Då slog tanken mig om det fanns någon bra sida man kan spela bingo på? Och visst fanns det det! Jag tycker bingo kan vara rätt så roligt lite då och då! Dessutom finns det så många bra online bingo nu som kör igång direkt, istället för de gamla traditionella bingohallarna man hade förr!

Idag finns det bingoklasser i alla dess sorter. Små bingo där man kan vinna småsummor lite oftare, större bingo där man kan vinna lite större summor och ytterligare större bingo där man kan vinna STOORA summor. Dessutom körs de flesta igång efter bara några minuter, vilket gör att man slipper sitta och invänta Bingolotto en söndag klockan sju. Istället spelar man när man känner för det! Visst är det väl perfekt? Jag tycker det i alla fall och dessutom är det roligt! Det finns ju lite spänning i det hela när man väljer att spela bingo.

Själv brukar jag oftast spela på Svenska spels hemsida, mest för att det känns enklast då jag mellan varven spelar lite olika spel där också. Har man sen några kr över brukar jag köra en liten bingo! Ibland har man turen att vinna lite extra till spelkassan och det är aldrig fel!

Någon mer som gillar att spela bingo? Eller är det bara jag som tycker det är trevligt lite då och då?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad söt du är med ditt bingo! :) det lät faktiskt väldigt mysigt och trevligt så här på morgonen. Hoppas du vinner något. Hittat nåt boende i halmstad än? Kram sötnos!

2011-08-04 @ 06:53:19
Postat av: Alice

Haha ja men lite kul är det ju! Du borde testa om du inte gjort det innan! Man kan tro det bara är för tanter... å ja skulle det vara det så är jag väl tant i förtid :P



Usch.. nej. Jag söker och söker och söker! Har dock fått ett nr av min syster så om jag har en riktig tur så kanske det kan lösa sig snart, annars får jag väl pendla lite längre tid bara! Hoppas allt är bra med dig! Du är morgonpigg idag? Kramisar!

2011-08-04 @ 07:00:37
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Okej men det löser sig nog snart, någon måste ju flytta från Halmstad!! :P ja idag är jag morgonpigg, har massa ärenden att uträtta! Lycka till på jobbet!

2011-08-04 @ 10:16:56
Postat av: Alice

Ja jag tycker ju det också haha :P Säg det till dem ;)



Vad duktig du är! Hoppas du har en fin dag!

2011-08-04 @ 12:30:31
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0