Fjäskeri?

För att vara lite sådär morgonbitter eller kanske bitter rent i allmänhet som ni kanske lärt er att jag kan vara ibland.. Så finns det saker som retar mig. Alltså sådär lite utöver det vanliga. Idag är det fjäskeri och falskhet. Jag misstänker att det är flera av mig som håller med mig. Eller?

Jag avskyr när människor försöker ställa sig in hos någon bara för egen vinningsskull eller som jag säger man fjäskar helt enkelt in sig. Det finns inget som är värre än det för mig. Som fjäskare kan man inte vara sig själv utan gör lite som barn.. Ni vet under den tiden de har låtsaskompisar? Man hittar på en person att vara. Det tråkiga är dock att den här "låtsas"personen oftast är så långt ifrån den personen man verkligen ÄR. Jag tror man skulle kunna säga att den är så som man vill vara, men man är det inte.  För gång på gång kommer ens rätta jag fram och verkligen SKÄR igenom. Det märks absolut förr eller senare. Tro mig.

Nej jag pratar inte om mig själv. Jag pratar om människor i ren allmänhet. En del betydligt mycket värre än den andra.. Tragiskt nog. Dock vet jag att karman alltid slår tillbaka på de människor som är såhär. För de är inte på riktigt och det lurar människor.. Å detta gör mig lite lugnare över det hela. Jag kan alltid tänka att det straffar sig i slutändan, för det gör det!

Kommentarer
Postat av: Maria

Usch ja, fy fa-an för rövslickeri!

2011-08-04 @ 19:21:06
URL: http://mariamelon.com
Postat av: Alice

Ja boooort med dem!

2011-08-04 @ 19:30:34
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0