Flyttlådor sökes!


Godmorgon igen!

Jag ser att mina kära läsare sakta men säkert börjar vakna till liv! Hoppas att er dag börjat bra och att den fortsätter i samma anda! Jag vet inte alls hur många läsare som flyttat nyligen eller bor i mitt område (läs Malmö), men jag tänkte försöka mig på en efterlysning av flyttlådor?!

Någon som har några som bara står och dammar ni vill bli av med eller eventuellt vill låna ut? Ni kan givetvis få dem tillbaka om ni så önskar! Dock kan det dröja fram tills jag får en lägenhet vilket kan vara om tre veckor eller två månader. Bara så ni vet.. Någon som har? Så fall kan ni väl skriva här eller skicka iväg ett mail till mig på [email protected] :)

Tack på förhand!

Kommentarer
Postat av: Maria

Tack, Alice, för alla svar på mina högskolefunderingar. Känns lite bättre nu :)



Ang. flyttlådor så rekommenderar jag närmaste ICA, COOP eller whatever, en butik alltså. Fråga om du kan få bananlådor. Dom är hållbara och bäst att stapla. Dom flesta affärer blir bara glada om du tar deras bananlådor, så slipper dom slänga dom.

Jag hämtade massa på ICA när jag skulle flytta en gång. Då ville dom iofs att man skänkte 2 kr/låda till Rädda Barnen men det kändes ju faktiskt bara som en fin gest :)

Om du annars vill ha "riktiga" flyttkartonger så brukar det finnas på Blocket. Hoppas att du får tag i några, kram!

2011-08-09 @ 13:03:16
URL: http://mariamelon.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0