Harmoniskt

Har varit hemma i Ljunghusen några timmar nog och hur deppig, stressad och kaotisk jag än varit så mår jag ganska så bra nu. Att komma hem vissa dagar bara får all oro att sköljas bort. Inte klokt.. Men så är det och skönt är väl det. Just nu känns det som om jag ska gå mitt itu med allt jag har i skallen.
Jag skulle egentligen bara ta de små kleinarna på en liten promenad men collisarna bestämde sig för att de minsann också skulle följa med så när jag atängde dörren klämde sötnosarna sig emellan och ja vad gör man inte? Klart de skulle följa med på en vad jag trodde skulle vara en liten runda.. Splitt, den äldre collin hade helt andra planer för oss. En lite längre tur.. Men skönt var det så jag är glad att han var lite extra envis idag, det rensade liksom knoppen på mig. Fantastiskt!
Ikväll ska jag äta hemma hos familjen Drakfelt! Blev inget igår för jag mådde dåligt. Huvudet värkte och kroppen var trött.. Ja jag antar det blir så när man stressar 24/7, borde lägga av med det. Men det är inte så lätt! Så idag ska vi äta middag och kolla film hemma hos dem! Ska bli mysigt! Men innan dess ska jag ge alla hundarna mat innan jag kan bege mig hemåt. Dessutom måste jag lämna lilla Pinkisan hemma också.
Hörs sen kära vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0