I love this record baby but I can't see straight anymore

Som undantagsfall just idag så lät jag friskisradion stå på top hits istället för oldies. Man får väl säga att det är rätt mycket nostalgi och minnen när fröken Gagas låt Just dance spelas på radion.

När den kom var jag precis fyllda 20 år och hade precis flyttat in i min första egna lägenhet (som förövrigt är den jag ska flytta ut från till den 1:a september), jag jobbade som Black jack croupier och eftersom jag var först ut av mina vänner att flytta ut från trygga lilla Vellinge kommun så hade jag inga drekt vänner. Jag jobbade på nätterna och socialiserade mig och på dagarna när jag vaknat åkte jag ner till mamma och pappa förutom de långa runderna med Kola på förmiddagen och kvällen.

Dock lärde jag snabbt känna nya människor och blott var de där småtrista dagarna ett minne blott. Idag har jag lyckats hitta godbitarna i Malmö, träffat de jag vill ja och även en del av dem jag gärna undvikit.. Jag har gjort Malmö till min trygghet och mitt hem. Jag har fått det att funka med familj, vänner och pojkvän samtidigt som jag har jobbat eller gått i skolan. Kanske det som är meningen att bli äldre? Man lär sig att få saker och ting att fungera?

Den gamla goda tiden var det inget fel på. Allt är så otroligt annorlunda idag bara, på gott och på ont. Idag har jag mer skinn på näsan och en hel del lärorika erfarenheter rikare. Men oj så spännande allt var. Nu ska jag snart börja om på nytt igen. I en ny stad och återigen ska jag lämna min kära trygghet.. denna gången ytterligare en timme bort. Läskigt? Jo, lite rädd är jag. Men jag vet också att det kommer gå bra, så fort allt faller på plats kommer det gå galant. Känner jag mig själv rätt, kommer jag även besöka skåne en hel del framöver.. Så klart! Detta komer ju alltid förbli hemma. Vart jag än hamnar!


Här är den 20-åriga och nyinflyttade Malmöbon Alice.. snart 3½ år sedan.

Kommentarer
Postat av: Pia Cederström

Ja! Du....snäckan...sånt är livet...

Livet förändras hela tiden. På både gott och ont!

Fråga mam....men...jag har alltid levt fort..och av den orsaken har det gått fel....stup i ett.

2011-08-05 @ 11:04:12
Postat av: Maria

Vilket tänkvärt, fint litet inlägg. Det kanske är en del av livet att ständigt bryta upp från tryggheten man skapat och anta nya utmaningar.

Hoppas verkligen att du hittar en lgh i Halmstad snarast. Kram!

2011-08-05 @ 11:44:27
URL: http://mariamelon.com
Postat av: ISA

Snygg <3 :)

2011-08-05 @ 12:53:18
URL: http://isablogg.devote.se
Postat av: Alice

Mamma: Jo jag vet.. Men det blir läskigt mellan varven ändå. Även om jag vet att det ändras konstant..



Maria: Tack så mycket! Ibland kan även jag få in lite tänkvärda inlägg.. även om de inte är så vanliga ;) Kram

2011-08-06 @ 11:33:19
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0