Människans natur

Som ni säkerligen märker så funderar jag ganska så mycket.. Det har liksom blivit min grej, och tja jag har väl varit så, så långe jag kan minnas! Inget som går att göra någonting åt, för i så fall hade jag gjort det! Tro mig! Analysering har helt klart sina fördelar men det har också sina mörka baksidor. Dessutom kan man få huvudvärk!

Dagens analysering handlar om att människan alltid, och då menar jag verkligen ALLTID ska blanda sig i andras liv. Det finns ingen situation som är den andre lik men det finns alltid någon som ska blanda sig i. På gott och på ont. Men vafan, har folk inga egna liv att bry sig om eller är andras bara så mycket mer intressanta? Jag misstänker mycket handlar om att andras är mer intressanta och dessutom om man puschar någon att göra något så är det oftast inte man själv som drabbas. Det är också mycket lättare att säga till andra hur man SKA göra, eftersom du slipper göra det själv. Så enkelt är det.

Så en önskan från min sida skulle vara att alla sköter sitt eget..? Okej? Ja jag vet att önskan kommer vara förgäves för folk kan verkligen inte hålla sig ifrån andras privatliv. Så är det. Men drömma kan man väl, eller?

Kommentarer
Postat av: Susanne

Då är vi två, men tyvärr blir man inte så mycket klokare på att fundera och grubbla :P



Och folk som lägger sig i kommer man nog ALDRIG ifrån. Man lär sig ganska snabbt vem man ska lyssna på när de gäller råd och annat. Vem som vill en väl och så.

Men trött blir man! oohyeeeesss!

2011-08-05 @ 21:39:42
URL: http://susannejeppsson.blogg.se/
Postat av: Alice

Jo jag vet... Jag ahde som sagt mer än gärna sluppit allt jävla grubblande och analyserande. Men det gör jag inte, har slutat försöka för sån är jag bara. Det går inte att ändra på!



Ja det är helt rätt, men trots det ska idioterna ändå försöka blanda sig i.. Jobbigt men sant.. Men som du sa, man lär sig ju snabbt vem man ska lyssna på och inte!

2011-08-06 @ 11:36:08
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0