En tyst måndagskväll



Sådär då har man jobbat en av de fem dagarna man har denna veckan bara fyra to go. Var en ganska slö kväll och ja, tiden gick väl inte speciellt fort. Men det är ju måndag så det kanske inte är så himla konstigt.

Sitter med Pinkisan i knäet, nu har hon varit själv i fem timmar och kelar nästan ner mig totalt. Kan knappt skriva när hon kelar med handen. Mysigt, speciellt med det där brummande ljudet katter gör. Underbart <3

Ska varva ner knoppen litegrann och sen blir det sängen för mig med. Vovvarna och John ligger där redan och gosar. Sov så gott mina vänner!


Kanske såhär grov man ska bli nu när man t...

img_3753 (MMS)

Kanske såhär grov man ska bli nu när man tränar då hårt? Eller inte kanske... Men lite muskler är aldrig fel ;-)


Work

Ja jag är på liite bättre humör igen, men jag är trött och just nu känner jag mig nästan lite bakis. Hoppas det blir bra snart för det är strax dags för jobb igen. Full rulle denna veckan! Men jag ska nog klara det! Känns bara lite jobbigare innan man kommit in i det!

Kärlek <3


Inget man glömmer

Efter en trevlig promenad och lite köksstädning blev jag såå irriterad för några minuter sedan. Att skratta bort något som hänt och känts som taggar i hjärtat gör man bara inte. Jag vet precis hur jag ska tolka saker och ting utan att någon behöver förklara sig och jag vet precis hur landet ligger. Jag är sårad och det går inte att fixa. Speciellt inte nu och troligtvis inte heller sen. Men jag har lärt mig att man aldrig säger aldrig. Men om inget annat inom den närmsta framtiden.

Människor gör en del val i livet. En del väljer att göra på ett sätt medan andra gör på ett helt annat och i vissa fall kan det bli fel på vägen. Alla är vi mänskliga, men att inte veta när man gör fel och envisas med att påstå sig ha rätt fungerar inte för mig. Inte i min värld. Då avstår jag hellre, så enkelt är det. Livet är svårt som det är ändå och mår man dåligt av något är det bästa att undvika det. Mitt nyårslöfte för 2011 och det tänker jag helt klart hålla.

Hoppas ni andra har en trevlig måndag, jag fårväl fortsätta med städningen.

Ciao

I spit on your grave

Ganska så nedstämande film faktiskt såhär innan det snart är dags för sängen, men jag tror att ALLA kvinnor förstår Jennifer Hill. Om ni inte sett den, se den. Men man ska vara beredd på en tung och förödmjukande film.



Snart dags för sängen, och imorgon är det ny vecka igen. Känns helt okej, men jobbigt att veta att jag ska jobba hela nästa helg. Det suger faktiskt. Men för att se det positiva i det hela så börjar jag ju liiite senare på söndag så OM jag vill göra något mysigt på lördag så kan jag ju faktiskt det. Alltid något!

Nej, nu ska jag fortsätta och mysa denna söndagskväll!


Bakfyllan har lagt sig rejält, och efter e...

img_0539 (MMS)

Bakfyllan har lagt sig rejält, och efter en promenad och underbart goda varma mackor blev de två timmars sömn med John på soffan. Nu ser vi på top model och strax är det dags för glass . Ha en fortsatt trevlig söndag!


Underbara helg

I högtalarna ljuder just nu Rihanna med S & M, underbar låt. Den är nog bra en eller två dagar till i alla fall :P

Gårdagen var underbar! Tidig träning, födelsedagsfixande till födelsegrisen Michaela, god lunch på tanmnack thai eller hur det stavas och filmtittande innan vi för en gångs skull skulle iväg på varsitt håll innan utgången. Jag skulle fira Michaelas 23:e födelsedag och John skulle umgås med sina goa gubbar!

Underbar förfest hos Michaela igår, god dricka, god sallad och trevliga människor. Stämningen var absolut på topp. Bäst av allt var att vi alla drog till KB tillsammans! Hallå, hur ofta händer det att i princip ALLA sticker till samma ställe?! Underbart! Vi slapp stå i den långa och jobbiga kön eftersom jag jobbar där ibland och det tackar vi för! Tack Alex, tack Böna och Attila!

KB var super! Underbart att vara ute mellan varven faktiskt! Samtidigt som jag träffade min gamla Blackjack chef som jag jobbade för för något år sedan. Härligt att höra att man är välkommen tillbaka och att allt gammalt groll är glömt.

Musik var kanon, sällskapet på KB var suveränt. Frida var hemma från Stockholm så vi hade även fint dambesök med oss. Johanna och Hedvig dök upp, Ralle, Axel, Robin, Filip och en hel del gamla klasskamrater och gäster! Fan vad bra drag det var! Borde göras om oftare!











Enjoy!






Såhär såg jag ut påväg till gymmet imorse....

img_3596 (MMS)

Såhär såg jag ut påväg till gymmet imorse. Snygg hoodtröja eller hur? Nu har jag fixat det som ska fixas! Present, cider och lite mat i magen! Nu blir det lite filmmys i sovrummet innan jag ska göra mig iordning inför kvällen! Party party!!


Idag är det fest =)

Vaknade alldeles för tidigt igår, men å andra sidan så somnade jag på tok för tidigt också. Så vid halvnio befann sig jag och älsklingen på gymmet i en timme. Det kändes lite för länge att invänta bodybalancen idag så tyvärr fick jag svika.. Förlåt Michaela, men du är ändå grymmare än mig två pass i rad!

God frukost och snart ska det städas lite och ta det lugnt. Sen presentjakt! Fest ikväll juh! Ska bli såå trevligt! Troligtvis blir det en trevlig utgång senare också! Det behövs för det var ett bra tag sedan sist!

Bilder från igår:







och slutligen bildbevis på hur håret ser ut:


Efter en liten god pizza, slutet av en påb...

img_4121 (MMS)

Efter en liten god pizza, slutet av en påbörjad film har vi nu gosat ner oss i sovrummetmed lite 2,5 men. Vi får väl se, nu ska jag va lite social! Natti å trevlig kväll!


Fredagsmys!

Nova Lund besöket gick hur bra som helst. Jag och Johanna hittade lite grejer var, kanske mest jag i och för sig. Av någon mystisk anledning kan man inte lägga upp bilder i inlägget.. Numera heeelt normalt för blogg.se. Ruskigt irriterande, men ni får se bilder imorgon om det fungerar då!

Hursomhelst så hade jag och Johanna en trevlig shopping och en trevlig fika på Nova. Massa mysprat!

När jag kom hem så messa jag Michaela att jag nog inte pallade träna idag.. Men att vi troligtvis ses på bodybalance imorgon vid tio! Men vi hann ses innan! Det blev lite kaffe hos Michaela och sedan tog vi oss en liten promenad. Himlans mysigt! Och imorgon är det fest! Yeeey! Mysmysmys!

Men nuuu så ska jag lägga mig framför tv:n med John!

Ha så mysigt!




Weekend!



Helg igen och denna helgen är jag minsann ledig. Himla skönt! Ska strax göram iordning inför en shoppingtur på Nova Lund med Johanna. Sen får vi se vad klockan blir när jag kommer hem. Här borde städas lite och så också. Men det är ju så himla tråkigt :P

Igår när jag tvättat klart knäcktes hela tvättstället ovanför badkaret.. :P SÅ går det när man tvättar för sällan och har för många och tunga kläder haha. Så jag ringde Åbergs och fick reda på att det inte ingick i deras sortiment. Men att jag såfall kunde köpa en ny själv och få hjälp med att sätta upp den. Men OM jag vill ha en ny där kan ju såfall John hjälpa mig med det :P Men hur som helst så ska de i alla fall komma och kolla på mitt skabbiga och riktigt räliga badkar.

Därefter åkte jag, djuren och mamma hem till pappa och hängde där några timmar. Mysigt att få komma hem fast där är svinkallt! Sen fick jag fixat håret, så nu ser jag ut som den rödtott jag faktiskt är. Bilder kommer upp senare.



Söte underbara Splitt!

Boxningen igår gick bra även om jag var säker på att jag skulle få boxningssäcken över mig. John är stark kan ni tro... :P Jag slog så hårt att jag köttade upp ena fingert i handskarna, hur man nu lyckas med det. Kanske berodde det lite på den långa nageln...

Aja.. peace out, hörs sen!

Tidigt tvättmorgon

Var uppe så tidigt som tjugo i sju imorse för att tvätta. Så kan det gå när man är för trött på kvällen för att faktiskt göra något vettigt under tvättiden man hade då, men det fick räcka med att träna då :P

Så till straff blev det en tidig tvättmorgon. Rätt skönt att ha det gjort så tidigt, för hela dagen försvinner inte som den gör om man tvättar från tolv eller fem. Har det sista i torktumlarn nu sen ska jag göra mig redo för en sväng ner till pappa. Ska försöka hinna med håret, så man kommer någonstans påvägen liksom. Jag skulle ju egentligen varit hos frisör och vara fin i håret redan. Men färgningen hinner jag i alla fall denna veckan sen får frisören bli nästa!

Ikväll ska jag på PSI med John, ska bli skoj! John har bara gått på vanlig boxning så vi får väl se om han tycker detta är okej. Jag tycker det är svinball i alla fall!

RPM igår var också riiiiktigt skönt! Älskar när man känner att svetten droppar ner från pannan och i nacken. Då känns det verkligen att man tagit i! Tur Michaela fick med mig på det för annars hade det dröjt :P Om jag förblir ledig nästa onsdag kan det mycket väl vara ett RPM pass till ;) Trots att jag ahr ganska ont i baken sedan igår :P



Lite nostalgi sedan man tog studenten, snart 4 år sedan. Läskigt att tiden går så snabbt ibland!

Räkningar



Sådär då får jag bo här i en månad till och använda internet och telefon el m.m.. Hatar verkligen att göra räkningar. Sjuk ångest för att göra det varje månad. Egentligen vill jag dra ut på det, men jag vet också att det inte kostar mindre att dra ut på dem en dag till. Så lika bra att köra samma dag som pengarna kommit in! Så nu var det gjort för denna gången.

Var en sväng på Rusta med mamma tidigare. Hon skulle ha panelgardiner till köket och jag skulle väl egentligen inte ha något. Men klart blev det nagelutsmyckningar, när man ska vara lite extra fin! Sen käkade vi och ja nu är jag hemma, har gjort räkningar och ska ta en liten promenad med hundarna. Ikväll är det spinning som gäller, får se om jag blir lika genomsvettig idag som igår ;P

Onsdag



Då har vi nått mitten av veckan, dagarna har rusat fram och skönt är det att veta att jag har en halv ledig vecka till framför mig. Underbart. Det behövs verkligen efter allt kaos. One day at a time.

Idag ska jag i alla fall va med mamma några timmar nu vid middag, får se vad det blir idag. Kanske ska köpa ett vitt linne jag tänkte ha på lördag. Resten av outfiten har jag redan hemma, så bara ett långt vitt linne som saknas. Tror det kommer bli hur bra som helst. Sen en födelsedagspresent till Michaela ;P

Men först blir det duschen, ge djuren mat och klä mig!

Hörs sen!

Promenad


Efter all skallebank och med vätska och mat i kroppen så blev det en tvåtimmars promenad med underbara Michaela! Stadsbiblioteket och en vända till Zlatans hus i regndugget, men det var sååå skönt efteråt! Dessutom känns huvudet mycket mycket bättre nu! Så imorgon är jag nog människa igen och har återhämtat mig!

Snart dags för boxning, ska bli skönt även om jag är lite seg i kroppen än så ska det säkert gå hur bra som helst! John följer med på torsdag så vi får väl se om han känner att det är något för honom =)

Nej nu ska jag softa vid tv:n lite!

PUSS!

Oldie



Känns sjukt konstigt att sitta och skriva och hålla på med sin gamla dator... Ett under att jag nte fått ett nervsamanbrott för att den går så ooootroligt låååångsamt. Dessutom hoppar man tio meter varje gång idioterna börjar borra vilket de nu hållt på med i tre veckor. Renoveringen borde vara klar vid det här laget?

Blev inget Ikea idag. Jag har en fruktansvärd huvudvärk och tänker vila mig ordentligt inför kvällen så jag kan fightas ordentligt! Känns som om detta absolut kan bli min grej! Så det kör vi på. Sen kom jag på några saker jag kan fixa med medans jag är hemma några timmar. En del saker ska skrivas och skickas iväg. Så jag håller mig nog sysselsatt. Men först ska jag och bebisarna se lite film.

Ciao!

Tyngande tisdag



Vädret är ungefär lika tungt som min skalle, och nej jag är inte bakis. Huvudet har gått igenom en hel del känslor de senaste dagarna och som jag skrev tidigare har jag kommit fram till bra beslut. Allt som får mig att må dåligt hör inte hemma i mitt liv och det visar sig på ett eller annat sätt. Så nu kan jag bara se framåt och se det positiva i allt. Ibland tar det bara lite tid att inse vad som hör hemma och inte.

För att få tankarna på annat ska jag till Ikea med mamma en sväng idag, äta lite och slänga lite skit från lägenheten. Sen hem och sova något litet innan PSI ikväll. Idag är boxningen absolut nödvändig! Måste bara se till att få i mig lite nyttig och bra mat tillräckligt långt innan, annars finns risk för svimningar.. Å det slipper vi mer än gärna.

Skulle egentligen tvätta idag men jag känner inte alls för det, får se när jag ska ner i garaget om där finns någon tid innan helgen annars. Jag behöver ta igen mig idag.

Have a nice day!

Världens underbaraste knatte har jag här! ...

img_7999 (MMS)

Världens underbaraste knatte har jag här! Den här veckan hade ingen bra början alls. Jag trodde allt hade ordnat sig men tji fick jag. Men istället kom jag fram till en del vettiga beslut så nu behöver jag inte lägga ner för mycket negativenergi på det imorgon. Jag är ledig och jag ska verkligen se till att ha en bra dag imorgon. Ingen ska få ändra på det! Jag är tacksam att jag har en underbar pojkvän och en mamma och pappa som verkligen bryr sig. Tack för ni finns, jag älskar er otroligt mycket! Massor av kärlek till er <3 


Worktime

Ja då ska jag alldeles strax bege mig till jobb. Sen är jkag ledig i en vecka om inte någon blir sjuk eller liknande. Har sett framemot att vara ledig lite nu så det ska bli underbart!

Ska hinna med massor av träning och roliga utflykter under kommande veckan, och lite fest på det!

Hörs senare!

Ciao!

Ny vecka



Då var det måndag igen, och ny vecka. Får hoppas på att denna veckan blir mycket bättre än den förra. Jag är helt slut i kolan av både jobb och skit och mög som händer och inte händer. (Ja jag vet, sjuuukt positiv låter jag). Men som sagt ny vecka, nya tag.

Måndagsträningen är avklarad. Svettigt och tungt pass sådär en måndags förmiddag vid elva, men det gick bra! Inväntar morgondagen då det är dags för boxning igen, herregud vad den där säcken ska BLÖDA! Mycket agressioner och känslor som ska ut då. Så man känner att man är människa igen! I slutet på förra veckan kände jag mig mer som en zombie än någon levande varelse.

Usch, strax dags för duschen och lite diskande.. John lagade mat igår så jag lovade att diska och fixa lite idag. Så det får jag väl göra innan det är dags för jobb idag. Jobbar med världens bästa Arlinda! Yeeey :D

Hörs sen!

Jahapp



Då var det söndag igen.. Jag är uppe 1½ timme innan jag ens skulle gå upp. Men det kan bli så när man har mycket i skallen på en gång... Känns som om jag lika gärna kunde öppnat idag också. Men så bra är det inte, jag jobbar stängning idag också.

Känner att detta kommer bli en trött dag. När humöret inte är på topp blir allt lite jobbigare än vanligt, men jag klarar mig säkert igenom dagen.. Jag klarade igår. Sen är i alla fall helgen slut, jag jobbar imorgon också och sen är jag ledig några dagar. Jag behöver det. Ska åka till bokskogen någon gång i veckan med bebisarna. Där rensar man skallen bra och hundarna får bra motion och nya spännande dofter.

Hoppas ni har en trevlig dag.


Godmorgon

Har varit uppe i lite mer än en timme nu. Det känns verkligen lite extra att gå upp tidigt på helgen, men å andra sidan är det också dessa dagar jag tjänar bäst. Så det kan väl helt klart vara värt det.

Sov ganska dåligt inatt. Ibland finns det för mycket saker som yrar runt i skallen och dessvärre en del ständigt återkommande på ett eller annat sätt. Hade det bara varit bra saker hade det varit trevligt.. det har jag ibland också. Men just den här saker är verkligen verkligen INTE bra. Suck. Men men... Sånt är livet. Så pga sömsvårigheter så blir det en otroligt lugn och skön kväll idag ahde jag tänkt mig. Kan behövas ibland.

Btw, benet blir bättre av att jag tränar! Det kom tillbaks lite liiite idag men det är absolut mycket bättre gentemot hur det var för en vecka sedan.. Jag hade verkligen SVINONT då!

Nej, nu ska jag snoka runt lite innan det är dags att öppna!

Ciao!


<3

Friskis

En fredagskväll på Friskis och Svettis ön är ganska så lugn. En och annan som ska träna lite, basta eller sola men förhållandesvis lugn gentemot de övriga dagarna i veckan. Känns helt okej att jobba fast jag är lite småmör i kroppen.

Morgondagen här börjar tidigt, redan halvåtta ska jag vara på plats och öppna. Men är man bara vaken brukar det inte vara några problem. Skönt.

Kvällen idag blir lugn, ska packa träningskläder, mysa framför tv:n lite och lägga mig ganska så tidigt.

Ciao!

Fredag



Helg igen, och denna helgen är det jobb som gäller för hela slanten. Kanske lite mys med Charlotte imorgon? Men annars en lugn helg...

Har hunnit med ett grymt kondispass på gymmet och duschat och fixat fint i köket. Bara vardagsrummet kvar och dammsugaren sen ser här absolut okej ut! Rätt så skönt att göra lite vettiga saker innan jobb.. annars sitter man bara på häcken och gör absolut ingenting.

Mamma hämtade min lille bebis innan =( saknar honom redan. Det värsta är att han är hos pappa till sönbdag eller måndag =( Men jag vet i alla fall att han har superkul med collisarna, och får god mat av pappa!

P.S Tyvärr kan jag inte ladda upp någon ny bild, av någon märklig anledning. Så ni får nöja er med en gammal bild! D.S

Sveeeettigt!

Ah man känner sig så jävla grym efter ett riktigt boxningspass! Otrolig känsla när adrenalinet flödar! SJUKT bra pass för att vara på tok för mätt! Om jag inte dör av träningsvärk imorgon eller benet har fuckat ur helt så blir det ett pass vid middagstid imorgon också! Annars får jag nöja mig med gymmet... Fast det är ju helst boxning...


Ska strax iväg och boxas, fast jag eentlig...

img_1413 (MMS)

Ska strax iväg och boxas, fast jag eentligen är lite för mätt för det. Desstutom är jag på tok för tidigt ute så nu får jag stå och vänta i fem min på Michaela i kylan. Brrrr.. Men lär snart bli varm igen :p


Ljunghusen



Jag är otroligt seg i kolan idag men förkylningen jag kände av igår verkar mycket bättre. Så det hoppas vi på!

Ska strax åka ner till pappa och hälsa på. Det har inte blivit så mycket nu när jag jobbat ofta! Men idag ska vi nog ta en promenad med hundarna och snacka en massa skit, och viktigast av allt... Dricka kaffe. Jag och pappa kan lätt dricka varsin kanna utan några som helst problem. Sen att vi båda blivit immuna mot koffein är ju en helt annan sak!

Hörs senare!

Sovedags nu, trött är jag och känner ett l...

img_3295 (MMS)

Sovedags nu, trött är jag och känner ett litet förskede av en förkylning jag tänkt sova bort. Hoppas det lyckas för imorgon ska det gås på PSI :-) btw se INTE saw filmen.. Riktigt dålig och seg.. Inte alls i min smak. Go nat!


Home again!

Äntligen hemma från bastufriskis å svettis.. Om det inte är jag som håller på att bli sjuk så var där ruuuuggit varmt! Å de andra underbaringarna tyckte också det, så det var nog inte bara jag denna gången =)

Snart dags för lite filmmys och godis... Jag jobbar ju hela helgen så vi har lite filmkväll å lite helg idag istället. Fungerar minst lika bra! Även om det aldrig blir riktigt samma sak förstås... Helg är ju ändå helg.

Hoppas ni har en trevlig kväll!


Worktime



Sitter i princip klar inför jobb om 40 min... Jag sitter dock i ett par jättemycket förstora mjukisbrallor och de tänker jag ha till fem min innan jag beger mig ner till garaget för att hämta bilen =) Jag äääälskar mjukisbyxor!

Ikväll ska det bli film, ingen aning om vilken men jag hoppas fortfarande på Emiley Rose? Men John ska se vad han kan hitta. Skönt med myskväll! Å eftersom träningen är avklarad kan man njuta lite extra!

Hörs sen!

Vad man kan åstakomma på en tjugominuter

Såhär mycket disk kan man få om man är för lat för att köpa nytt diskmedel på tre dagar:



Såhär fint kan det bli, och då får ni ta hänsyn till det lilla lilla dorkdiskstället :P


Choklad suffler

Efter en lång tur med Michaela kom man hem till ett väldoftande kök! Min underbara älskling hade gjort choklad suffler till oss! Tack så mycket min kärlek de var UNDERBART goda!

Kärlek

Tvätta tvätta tvääääätta!

Sista maskinen är i, nu ska allt bara centrifugeras och det som går ska torktumlas.. sen ska allt hänga på tork.. Å sen är jag klar! Yeeeey!

Efter att det varit stopp i dammsugaren ett tag och det såg ut såhär:



Har här faktiskt blivit riktigt fint nu, allt äckligt är borta.. eller nja det kanske finns ett och annat barr kvar som jag missat ;P

Inte som planerat



Jaha, ännu en dag som inte alls blev som den var planerad.. eller ja inte alls ska jag ju inte säga för den är ju inte slut än. Men ja, så blir det ibland och tydligen har mitt liv bestämt sig för att leva jävel med mig och se till så allt blir så svårt som möjligt. Men vi går mot ljusrae tider så det ordnar sig säkert av sig själv.

Var på Ö o B och inhandlade städgrejer och billiga hygienartiklar och lite dentasticks till mina små underbara vovvar. Både deras tänder och deras andedräkt behöver dem.. Å ni skulle se deras miner när de såg den prasslande påsen!

Lagar lite pasta just nu och snart ska det städas lite och plockas undan innan det är tvättdags. Sen förhoppningsvis blir det ett litet avbreck i tvättningen när Michaela är klar med allt hon skulle göra, och så beger vi oss ut på promenad =) Då får John ta hand om tvätten ;-)

Äntligen matdags!

Vad är sovmorgon?



Nja jag har väl iofs sovmorgon t.o.m fredag men ja, vissa dagar önskar man att man kunnat sova längre. Men det finns alltid saker man ska oroa sig för och fixa så det kunde jag glömma idag. Men men.. sånt är livet.

Några trevligheter är i alla fall att jag ska träffa Sophie idag för första gången sedan  i somras! Vi ska ha hunddejt med Kola och Leon... Eller nja, kanske kompisträff låter bättre? :P

Sen ska det tränas lite gym idag, känns absolut mycket bättre i benet sedan igår! Lite stelt kanske men jag har nog lyckats sträcka någon konstig muskel som jag inte visste fanns :P. PSI:n får vänta tills torsdag när Michaela också ska med! Spännande! Så istället tar vi en promenad senare idag, var ju så trevligt sist!

Sen får vi se för utom allt detta trevliga vad dagen har att erbjuda.. lite god mat kanske? :P


Helgplanering

Jag vet det bara är måndag men eftersom jag ska jobba hela helgen så börjar jag ändå fundera lite på vad jag ska hitta på för mysigt på lördag. Jag börjar ju inte förrän halvtio på söndag. Något ska jag nog komma på. Kanske får bjuda hem lite trevliga vänner på filmmys eller liknande? Aja.. finns ju några dagar kvar att planera på!

Jobbtimmarna gick fort idag! Jobbade förvisso med Robin och CG så inte så konstigt. Dessutom var det full rulle mellan passen så tiden springer iväg då!

Nu blir det lite nedvarvning och myspys framför både tv och dator. Ska se om jag kyckas trolla bort det där blåa som finns på bloggen, hjälp tas emot med öppen famn.. Om någon mot förmodan skulle känna sig extra snäll! ;-)

T.a.t.u.



Någon som minns dem?

Jag tror inte ens jag hunnit fylla 15 när låten All the things she said kom. Minns det var på den tiden man sprang runt på fjortis SB som vi kallade den gamla byggnaden av Strandbaden för. Alltså inte den som står där idag.

All the things she said var helt klart en av mina favoritlåtar som höll i sig i några år framöver, och än idag tycker jag den är UNDERBAR. Jag minns också att de blev så stora för att de var två lesbiska tjejer från Ryssland, där det under den tiden tydligen absolut inte var accepterat att vara homosexuell. Därav videon till All the things she said:



Jag minns också att Frida eller om det kanske var Veckorevyn? Ja det vill jag i alla fall låta vara osagt.. Hur som helst att många skribenter hyllade dem för att de vågade stå upp för sin homosexualitet. Just eftersom det då var så oaccepterat.

I slutändan så kom det också fram att allt var en stor lögn från T.a.t.u;s skivbolag... De misstänkte att detta skulle göra dem otroligt stora och kända. Å visst lyckades det?

Idag är det inga som helst konstigheter att vara homosexuell eller att vara bisexuell eller transexuell. Tänk så långt vi kommit på 8 år? Helt faschinerande och visst är det underbart? Att man faktiskt får vara den man är.. Även om T.a.t.u. valde att inte vara sig själva ;-)



Tack Spotify för att det mesta finns där <3

En vanlig trist måndag



Vädret är grått och mulet, luften är lite fuktig och mitt lockiga hår blir lockigt och stort på samma gång av fukten i luften. Men trots det har jag ändå pyttepyttepyyyyyttelite vårkänslor i kroppen. Det kanske mest beror på att snön i skåne nästan är borta.

En långpromenad med Kola på morgonen gjorde att man vaknade till litegrann, och att benen inte känns lika jävligt som igår är också ett stort plus! Hoppas på det håller i sig efter gymbesöket jag planerat om drygt en timme.

Usch, idag som så många andra gånger är jag en riktig drömmare. Jag drömmer och drömmer och hoppas på att de snart ska slå in! Men just idag känner jag mig på tok för lat för att ens försöka tat ag i misären som ska kallas mitt liv. Jo, det finns många bra saker med mitt liv också såklart! Jag har en kärleksfull pojkvän, underbara föräldrar och de absolut bästa husdjuren man kan ha! Men givetvis menar jag resten runt omkring det här underbara. Kanske känner jag mig mer manad imorgon att ta tag i livet. Jag tror det, och jag hoppas!

Har som vanligt lite svårt att somna, fast...

img_6214 (MMS)

Har som vanligt lite svårt att somna, fast jag är trött. Vet inte riktigt varför faktiskt men som ni säkert läst tidigare har det varit så de senaste veckorna. Tankarna surrar runt som ilska bi i skallen på mig. Det finns så mycket jag vill göra i livet oh just nu står jag och stampar på samma ställe. Jag vill verkligen flytta. Jag har velat det ett tag typ sen första året jag bodde här. Jag vill så gärna bo i en bostadsrätt och få måla som man vill, spika som man vill ja göra som man vill. Jag är trött på hyresrätter nu.. Sen vill jag resa. Jag vill sjunga för allt vad livet bär, men ja tids nog kanske? Men hemskt gärna i år. Drömmar är underbara, fast det är dags att börja fånga dem nu. Natti!


Gah!

Gah..söndagsirritation såhär innan sängdags och ALLT bråkar med mig! Morr.. jag blir så arg!

Å dessutom är jag senil och minns inte hur man ändrar allt på bloggen.. suck suck suck..


Gonatt!

PS

Bloggen är numera under ombyggnad om ni undrar varför den ser så fruktansvärt märklig ut ;P


=)



Jaha då var det kväll igen.. Tiden springer iväg fast jag inte hunnit med allt jag tänkte. Blev lunch med Eva-Marie och mamma på Vegegården och en tur inom Dalaplan. Sen har jag plockat bort allt julgranspynt så när John kommer ska granen ner på gården. Sen var julen bortstädad för denna gången!

Blev ingen träning idag, har ganska ont i benet eller i höften.. Undrar vad tusan det kan vara? Jag tror bestämt jag varit för flitig på gymmet denna veckan, så det fick bli en extra vilodag! Men imorgon kör vi gymmet igen! Hoppas det är bättre då.

Veckan som kommer känns faktiskt lite jobbig. Den känns så full på något vis. Mycket jobb och absolut ingen helg =( men ja, det blir ju bra pengar av det och tur man har trevliga arbetskamrater. Annars hade det varit ääännu tråkigare. Fördelen när man jobbar på gym är att man håller igång sin träning som man ska i alla fall ;P

Matplanerna blev nyss ändrade så.. ja jag sitter väl här och häckar ett tag till! Hörs sen!

Ciao!

Söndag..igen



Japp så var snart denna veckan slut också. Tiden går sjukt fort får man väl säga och det är väl både på gott och ont.

Festen för att fira Tjugge igår var sjukligt trevlig! Mysig stämning och alldeles lagom med folk! Hoppas ni hade ball efteråt också mina vänner!

Vi fick sticka vid toöv eftersom hundarna varit ensamma tre timmar då och mamma var ute på sitt håll så kändes det likabra att sticka hem då. Vi tar igen festandet nästa gång! Promise!

Ingen aning om vad som händer idag. Benet känns bättre så frågan är om det inte ska bli lite PSI i eftermiddag, suget finns där helt klart. Men sen är frågan om det är bra för mitt ben? Hmm..aja har några timmar till att fundera på!

Party

Har ätit en god frukost idag bestående av grova mackor och avokado med keso. Lite annorlunda gentemot de andra mornarna jag brukar ha med knäckebröd..

Sen var jag hemma hos Maria och Lukas för att se på underbarnet Neo, han är ju bara alldeles för söt! Lille snutten sov hela tiden men guuud så söt! Det gjorde ni bra!



Sen när jag körde fick jag så sjukligt ont i höften... måste gjort något konstigt på träningen denna veckan för jag kan få skitont! Inte skoj alls, men får hoppas på att det känns bättre tills ikväll. Idag ska vi fira att Tjugge fyllt 21 år! Underbart! Så kameran är på laddning så det kan bli en hel del underbara och mysiga bilder!

Avslutningsvis bjuder jag på denna charmiga bilden på mig ;P


Det blev godis ikväll men det är nästan så...

Det blev godis ikväll men det är nästan så att jag ångrar mig faktiskt för det var inte särskillt gott. Aja.. Jag fickas the social network och den var ändå en besvikelse. Tyckte faktiskt den var rätt så tråkig! Men men nu har man sett den i allafall! imorgon blir det mys och fest! Det ser vi framemot! Nu sängen! Natti!!


3 hours left

Så mycket tid har jag kvar att arbeta idag, skönt med tanke på att jag började 17.00 :P Tiihi! Jobbar med bästaste Arlinda idag, så det blir en trevlig och rolig kväll. Det känner jag på mig :D

Nej, inte mer att säga än förut egentligen. Ser fram emot att se The social network med John och vovvarna ikväll. Står också i valet och kvalet om man kan vara förtjänt av lite godis till filmen... ELLER om jag ska invänta onyttigheterna till Tjugges 21årsfest imorgon.. Svårt val det dära, men ja jag berättar för er imorgon hur det blev. Vare sig ni vill veta eller ej ;P

Ciao!

Weekend!



Förutom att jag blev lite sådär småseg just nu har jag faktiskt sett fram emot helgen! Ska bli mysigt att umgås med dem man tycker om och festa till det litegrann! Märks att våren är på ingång, jag tittar ut ur mitt låååånga låååånga ide jag varit i sedan jag brände ut mig förra året. Så kanske har jag börjat återhämta mig igen? Å kanske är det dags att ta tag i livet och leva lite igen, det känns så. So watch out cause here I come!

Sovit kasst som ni kanske förstod på de tidigare inläggen jag skrev... Somnade i alla fall vid halv ett och väcktes vid halv tre av att hundarna ville ut.. De var säkert jättetrötta och törstiga efter den där 1½ timmes promenaden vi var på med Michaela tidigare under kvällen så de glömde väl bort det under kvällen och tyckte jag kunde upp och hoppa. Min stora fasa var OM de var kassa i magen igen.. inte kul att ha två hundar inom så kort tid som var det.. Men det var falskt alarm!

Vaknade av borrande och bankande typ vid halv åtta... Underbara renoveringar säger jag bara!

Blev hur som helst ändå ganska lagom, jag fick käkat och piggnat till innan PSI (power strike impact) och körde ett rejält och OTROLIGT gött pass! Yeeeey! Så nu är jag taggad inför de tre och en halv timmarna jag ska jobba ikväll! Sen blir det en massa filmmys!

Äh nu ligger jag framför tvn med vovvarna ...

img_0298 (MMS)

Äh nu ligger jag framför tvn med vovvarna och sneglar på 2,5 men.. Tråkigt man sett de flesta typ hundra gånger.. Men ja ändå! Jag gillar dem ändå! Satt och funderade lite på kamera, det bli ingen ny så länge den jag har funkar men när den bestämmer sig för att gå i graven tror ja faktiskt det är en systemkamera som gäller. De kan ju vara ganska så små och lätthanterliga idag. Sen kan man ju överleva att objektiven är stora :-)


Om ni inte märkt det så är Kola min lille ...

img_0103 (MMS)

Om ni inte märkt det så är Kola min lille fotomodell . Nu har jag svårt att somna igen.. Sjukt jobbigt faktiskt, samma visa varje kväll. Svintrött, går och lägger sig, pigg och rastlös! Suck så tråkigt! Aja dags för en tur upp en stund igen. Natti!


Torsdag

Ny dag och ja jag skrev ingenting igår för jag var så OTROLIGT förbannad på Tele2. Återigen fick jag en hemsk räkning som jag inte skulle betala och jag har nog ringt dem säkert 10 ggr under de senaste halvåret för att få rätt på det. Å det har funkat tills nästa räkning... Senast jag bloggade om Tele2 hörde en av sig därifrån och sa att OM det skulle bli ytterligare problem så var jag välkommen att maila henne. Så det gjorde jag och den snälla människan har hjälpt mig! Tack Ida! Nu har de i alla fall sett vad som blir fel och hon lovade att en tekniker skulle sms:a mig så fort det var löst. Hon sa också att hon skulle hålla ett öga på ärendet åt mig. Tack! SÅ nu förhoppningsvis ska jag inte ha mer klydd med Tele2 och jag fortsätter ha dem som bredband och telefonbolag.

I övrigt har jag hunnit hänga runt med mamma lite på Entré. Fanns väl inte sådär suuuupermycket roligt att handla såhär i slutet av alla mellandagsreor.. Men något hittade jag i alla fall:



Något skoj ska man väl kunna hitta på med de här underbara klädesplaggen även om de inte gör sig så bra på bild!



Ja jag är konstig... Jag vet ;) men det bjuder jag på idag



Vart tog tröttheten vägen?



För 30 minuter sedan somnade jag nästan.. M;en poff sa det och nu sitter jag här klarvaken i vardagsrummet och datanördar mig. Men äh, vad gör det. Jag är ju trots allt ledig imorgon.

Gött träningspass idag efter jobb. Träningsvärk sedan igår har man väl, trappsen känns extra mycket.. Men det är okej, man ska känna att man faktiskt är igång igen. Riktigt riktigt riiiiktigt skönt!

Imorgon ska det städas undan i vardagsrummet, eftersom det varit täckt av skruvar och ställningar tidigare så har här inte blivit ordentligt rengjort på kanske snart två veckor.. Ja jag vet.. det är ruuuskigt äckligt men ibland blir det så. Inte mycket att göra åt. Sen kanske det bär av en sväng ner till pappa ,har inte varit där på snart tre veckor! Så ska bli skoj att hälsa på! Sen på kvällen kör vi indoorwalking och core igen. Skam den som ger sig!

Ha en trevlig kväll!

Power



Passen igår gick oootroligt bra, har redan träningsvärk lite här och var och visst är det väl så det ska vara när man kör stenhårt? Har jag tur blir det detsamma imorgon om jag inte ska jobba.

Snart dags för jobb så dags att klä sig lite, ut med hundarna och äta lite innan jag ska stå där ett tag. Sen får jag förhoppningsvis reda på hur jag ska jobba framöver, alltså lite mer säkert än bara på måfå eller får reda på nya tider när jag kommer ner. Ibland behöver man kunna planera lite. Jag har några saker jag ska ta tag i också så det hade varit bra att veta. Men idag får jag säkert det!

Efter jobb tänkte jag köra ett gympass, så jag är väl hemma vid nio tiden ikväll!

Hörs då!

Ciao!

Tvätt å städdag



Lika roligt som det låter.. Men nu är det gjort för denna gången iaf =)

Var nyss ute med hundarna så skallen blev lite klarare om inget annat. Ännu klarare ska den bli efter mitt grymma träningspass idag. Idag står Indoorwalking och Core på schemat! Yeeey :D

Nej, annars inget skojigt att skriva alls!

Puss haj!


Bloody sunday

Festandet igår var hur trevligt som helst! God mat och trevliga människor! När jag kände att spriten tog övertaget så satte jag mig inne hos Vigge någon timme, funkade hur bra som helst, hoppas bara inte han tyckte jag var ivägen för allt spelandet :P



Idag har det varit en riktig bakfylledag. Jag klarade mig i och för sig ifrån den där hemska huvudvärken man får ibland, eller känslan när man vaknar på morgonen att man faktiskt INTE vågar röra sig... Risken finns ju att illamående eller spyor kommer farande. Å det slipper man ju helst... Men som sagt jag hade turen att slippa detta idag. Men tröttheten och ömheten i kroppen har funnits där hela dagen. Men äh, smällar man får ta när man har trevligt dagen innan, och när man inte är van vid spriten längre!

Imorgon ska jag sova ut, städa och tvätta. Det ser ut som ett riktigt bombnedslag varit och härjat under natten. Så det är bara att bita ihop och fixa fint =)

Nu ska jag fortsätta datanörda mig, ha en fortsatt trevlig kväll!

Det fina armbandet jag fick av John igår <3

img_6403 (MMS)

Det fina armbandet jag fick av John igår <3


Cause it's satur-satur-daaaay!

En mycket tidig sådan och med en mycket dålig nattsömn så sitter jag nu på jobb. Klar med det som ska göras så jag har hela 12 minuter att ta igen mig på innan det är dags att öppna dörrarna för friskusarna =)

Idag ska det tränas, har med mig kläder till jobb. Håll tummarna för att jag inte tappat kondisen helt och hållet under dessa två veckor. Det är så jobbigt att träna då haha.

Fest ikväll så om vi inte hörs innan morgondagen kan ni själv räkna ut vad som hänt!

Over and out!

All snö hamnar på Limhamnsfältet kunde jag...

img_4175 (MMS)

All snö hamnar på Limhamnsfältet kunde jag och Kola konstatera i förmiddags. Med genomblöta skor och en väntandes god frukost så vände vi på klacken och gick hem igen. Vi kunde konstatera att vi inväntar allt töväder innan vi beger oss dit igen. Å ja klockan är snart halv tolv och jag ska upp tidigt imorgon och öppna på Friskis. Visst är det så konstigt? När man är trött och vil somna, då somnar man aldrig? Å sen när man vill hålla sig uppe då deckar man i soffan istället himlans konstigt.. Aja inte mycket att göra åt, hoppas på att jag somnar snart! Natti!


Skallebank

Några få jobbtimmar på jobb idag.. Trött är jag, skallebank har jag men snart får jag hem och sova..för att gå upp tidigt imorgon och öppna.. Gäsp! Aja, det blir säkert bra. Sen imorgon är det fest fest fest. Ja efter jobb då så klart.

Första träningspasset för i år blev framflyttat till imorgon på jobb. Man har ju trots allt en timmes lunch att göra av med ;P

Jag vaknade helt på fel sida imorse.. Tur man har en underbar pojkvän som försöker pigga upp en, han köpte världens sötaste armband till mig. Ska lägga upp en bild imorgon eller på söndag. Jättejättejättegulligt =) Tack skatt!


Snaaark

Känns som om förkylningen nästan är borta, men trött är jag. Å sen ska jag till jobb lite tidigare idag än vad som var tänkt men lika bra. Jag gör ändå inget vettigt innan dess så jag kan lika gärna tjäna lite extra pengar.

Ska käka lunch med mamma vid tolv tiden, sen snacka lite skit å ja vila mig innan jobb helt enkelt. Sen mailade jag Malmö högskola ang. uppropet den 17e, jag står som tredje reserv i två grupper och frågade om det kanske var någon meningm ed att jag dök upp på uppropet då. Men än har han inte svarat. Hoppas han gör det idag så jag vet vad jag ska och inte ska.

För övrigt känner jag mig lite förvirrad. Har inte en susning om vad som ska hända i mitt liv. Jag drömmer om hav och gröna skogar, men det är ingenting som löser sig själv. Känns som om det är dags att ta tag i livet en gång för alla. Men vart ska jag börja?

Aja, tänkte bjuda på min nuvarande favoritlåt:


Suck

Det är så tråkigt att vara kass för man sitter typ bara hemma hela dagen och blir rastlös.. Jag ahr bara varit ute med hundarna idag, annars har jag inte gjort ett skit..  Men men, jag mår ju trots allt liiite bättre så det verkar ju iallafall göra någon nytta å bara vila å ha tradigt hemma.

En annan positiv sak är att julgrejerna åkt ner, ja allt utom julgardiner och julgran. Nu ser vi fram emot våren och att en massa roliga saker ska hända.



Tagen på nyårsdagen innan bion

En god gärning



Pratade med pappa för någon timme sedan, och eftersom mamma,pappa och jag alltid varit djurvänner så gjorde det lite extra ont i hjärtat när vi började tala om djurplågeri. Han hade hört talas om en kvinna i skåne som hade haft sina hundar i bur. Numera räknas det som djurplågeri när man har sina hundar i bur hemma. Vilket inte är mer änb rätt, hundar är inga burdjur. Möjligtvis att man har en liten inhängnad när de är valpar för att de inte ska bajsa och kissa ner hela huset/lägenheten men ju äldre de blir ju större yta måste de ha att få röra sig på!

Hur som helst så är Keddy adopterad för två år sedan. Han var då 5 år gammal och adopterades av min mamma. Kvinnan som tidigare hade honom sades ha hjärtbesvär och att det var den anöedningen till att hon inte längre kunde ha honom. Konstigt nog, tycktes hon inte ha några hjärtproblem när hon sedan av uppfödaren köpte en ny liten valp bara några veckor senare.

När Keddy kom till oss var han inte speciellt social. Han morrade om man kom för nära och hukade sig (gör han även än idag med vissa människor) när man skulle klappa honom. Han var ganska nykastrerade och saknade en del tänder (vi vet inte säkert varför, kanske är det faktiskt bara så att han har dåliga tänder..). Han ogillade speciellt män, och än idag är det männen han tar lite mer avstånd ifrån. Han var van vid att åka runt på utställningar i bur och ja fördes överallt i bur. Jag låter er själva dra slutsatserna om hur han haft det, för jag vet ju inte riktigt säkert hur det gått till... Men Keddys beteende då talade lite för sig själv..

Två år senare är han ganska så social, visar att han är lycklig genom att skälla (fast man får ganska så ont i öronen ibland) och är kelgris nr ett. Han har vant sig vid männen som är omkring oss såsom min pappa, John och hans pappa. Han är numera en glad och lycklig hund. Jag kan heltk lart se en otroligt stor förändring. Han bits inte numera. När han kom till oss i början högg han oss om han kände sig hotad. Han har många hundar i familjen nu också och har blivit ganska så social gentemot andra hundar.

Det hag egentligen ville komma fram till här var att det absolut är värt att fundera på att skaffa en omplaceringshund om man nu funderar på att skaffa hund. Jag hade tidigare inga erfarenheter om hur det var att inte ha haft dem som valp. Det är ju trots allt någon annan som utformat dem från början då och uppfostrat dem på ett helt annat sätt. Man vet inte heller vad de har för bakgrund sedan tidigare.En del hundar har blivit slagna, en del hundar har blivit vanvårdade. Men jag tycker att alla förtjänar en andra chans, hundarna har inte valt att komma till människan. Det är människan som tagit hunden till sig, och i min mening gäller det hundens hela liv ut. Tyvärr tänker inte alla så¨, men du kanske gör? Jag tänkte tipsa om en del hemsidor där man kan finna omplaceringshundar:

http://www.hundarutanhem.se/

http://www.hundstallet.se/

http://www.hundar.org/omplacering-hund.php

Det finns så många fler bra sidor, men detta kanske är en början om man funderar på att skaffa hund?

Hoppas ni har en underbar dag!

En nybadad Keddy ligger i sin lilla säng o...

img_4427 (MMS)

En nybadad Keddy ligger i sin lilla säng och snarar. Under sängen ligger Kola och snarkar, och bredvid mig i sängen ligger John och andas tugnt. Själv har jag sett ett program om farliga husdjur, schimpanser. När de når 15års ålder kommer de agressiva instinkterna fram och de kan hur enkelt som helst döda en människa. Himla obehagligt att se. Tur man inte har en sån även om de säkert är helt underbara som bebisar!


Snart är julen slut

Ja kureringen igår hjälpte kanske till lite lite liiiiite, å det är helt klart bättre än inget. Men det är ju SÅ tråkigt när man äntligen är ledig att vara småsjuk..IGEN dessutom... Men men, vila och kurering så kanske dagarna och sjukdomen blir bättre snart!



Snart är julen över... Lite tråkigt men trots en småfull julafton och ett helt oväntat nyårsfirande så får man väl ändå slå ut det på det hela.. Å då var denna julen otroligt mysig <3. Jag hade julstämning, julbakade, julpyntade och glöggade som aldrig förr. En perfekt jul. Nästan. Nästa julafton ska nog vara hemma hos mig, å då ska det bli ännu mer julstämning!

Svullen hals och trött det är jag just nu....

Svullen hals och trött det är jag just nu. Men trots tröttheten kan jag inte somna.. Segt! Det bästa hade varit att decka och sova bort baciluskerna i halsen. Ja jag ÄR gnällig men ibland får man. Ledig imorgon, ska bli riktigt skönt! Så kan jag vila ordentligt!! Håll nu tummarna för mig! Natti!!


2011-01-01

Första dagen på det nya året. Det känns helt okej förutom att jag är lite småseg i skallen, men ingenting som kommer förstöra kvällen.

Gårdagen var verkligen inte alls som planerat, och det blev ju ett otroligt annorlunda nyår jämfört med hur jag ahde tänkt att det skulle bli. Men vad gör det, det slutade i alla fall bra även om jag var den enda som stod i korsningen mariedalsvägen regementsgatan med 4 storlekar förstora mjukisbyxor, jag var unik igår!

Ikväll ska jag, mamma och John se Tron på bio. Jag har inga direkta förväntningar på filmen, så vi får väl tro att den är sevärd. Den är ju trots allt i 3d.

Ha en fortsatt trevlig kväll!