Magsjuk

Jag vet inte om det är som jag blivit magsjuk eller om det är all stress med flytten som gjort att maten kommit upp igen.. Men det stressar mig så det troliga är väl att det beror på det. Tråkigt eftersom jag skulle jobba och tjäna pengar hela natten. Men som tur är har jag en fantastisk sambo som ställer upp när det kärvar och det är jag otroligt tacksam för. Tack älskling <3. Så nu får jag sitta hemma och friskna till medan han går och jobbar för mig.

SÅ kvällen blir som sagt lugn och jag hoppas att jag från och med nu kan behålla maten. Magen kurrar och skriker mellan varven samtidigt som det känns som om jag ska somna närsomhelst. Hoppas ni får en trevligare fredag!

Kramisar

Kommentarer
Postat av: Anonym

Men fy vilken otur!! Så synd om dig! Krya på dig-kramar!

2011-07-15 @ 19:38:32
Postat av: Alice

Ja, det där med stress kan knäcka en.. Tack så mycket! Kramisar!

2011-07-15 @ 19:41:40
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Susanne J

Usch!! Men du måste vara rädd om dig! Vila nu ordentligt. Rostebröd med ost och smör e bra för magen om man inte får behålla maten. :) krya på dig gumman!!

2011-07-15 @ 19:57:56
URL: http://susannejeppsson.blogg.se/
Postat av: Alice

Aw så söt du är Susanne! Jag är hemma och håller på att dö av tristess, men jag lovar att hålla mig här och vila! Inge kul med magsjuka.. men peppar peppar..än har det hållt sig! Tack så mycket sötnos! Om du känner för det får du hemskt gärna skicka lösenordet till din blogg på min FBmail, hade varit skoj å ha något till att läsa!

2011-07-15 @ 21:35:23
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0