Snaaaark

Ja som vanligt är jag trött.. Men just idag är jag inte riktigt på humör. Egentligen vill jag inte göra någonting eller kanske ta mig en picknickfilt, lite goda mackor och sätta mig under ett tak någonstans och bara mysa av regndropparna och den ljumna luften. Men så blir det inte idag. Just nu är jag på jobb och det är segare än livet här. Ikväll åker vi en sväng till Vellinge för sällskap och hem hyfsat tidigt eftersom jag börjar klockan nio imorgon.

Hatar att inte vara på humör. Riktigt tråkigt och deprimerande. Min teori är att det beror på den svenska sommarn. Men jag vet inte riktigt säkert? Aja hur som helst så är det tråkigt som f..

Hörs senare eller imorgon kära läsare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch, jag sitter här och känner exakt likadant. Och jag tror verkligen att det beror på den svenska "sommaren". FY vad deppig jag blir!! Hoppas du får en fin helg! Kramar!

2011-07-08 @ 18:26:10
Postat av: Alice

Usch vad ska vi ta oss till?! Aja, vi får väl hoppas på ett mirakel eller något så sommarn kommer tillbaka så vi blir pigga och glada! Tack söta du! Hoppas att du också får en fin helg! Kram på dig!

2011-07-08 @ 18:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0