Skallebank

Det blev lite deppigt idag. Inte kul alls faktiskt, men sånt är livet. Men det är lika tråkigt och sorgset varje gång det händer. Människa eller djur spelar ingen roll, för det är en liten personlighet som försvinner. Usch.

Just nu tycker jag synd om Molle, den andre råttan som är kvar. Jag gjorde rent buren och så fort jag satte ner honom sprang han runt och letade efter sin brossa.. Det känns i hjärtat. Det gör det faktiskt. Men jag får hoppas han mår bra i alla fall och att han vänjer sig vid att vara ensam.

Blev en onyttig dag idag. Pizza, godis och glass. Imorgon ska jag börja träna igen och komma igång, allt efter tvättandet som jag ska ha på morgonen. Inget jag ser direkt framemot men det ska göras.

Sen vill jag passa på att berätta att jag har världens finaste vänner, ni är fantastiska <3 Tack för ni finns!

Nytt




Skorna från Brandos var snyggare i verkligheten än vad jag förväntat mig!


Fick fina örhängen i vitt guld av älsklingen när han kom hem från Spanien!

R.i.p.

När jag kom hem från parken och John gjort sig iordning för att gå gick jag en tur förbi råttburen, mest för att se så de hade mat och vatten. Men jag såg bara Molle som stod och raffsade i ena hörnet. Micke fanns ingenstans?! Min första tanke var att han rymt, men hur skulle han kunna rymma ensam?

Jag hittade min lilla sötnos nergrävd i ett hörn... Med något bett på här och var. Han har troligtvis dött igår eller idag och jag har inte märkt något förräns nu. Det känns tråkigt och en skvätt från ögonen kommer lite då och då.  Jag vet att många säkert tycker jag är riktigt tramisg som blir ledsen för en liten ökenråtta, men det var faktiskt MIN söta ökenråtta som bott i stan lika länge som jag.

Det känns så tråkigt :(, men det finns inte så mycket att göra. Jag hoppas bara han inte led den lille sötnosen.


Micke är den ljusa råttan. R.I.P 110630

Sol sol strååålande soool!

John kom hem för knappt en timme sedan efter en vecka i spanien nu. Han hade med sig världens sötaste kristallörhängen i vitt guld till mig! Helt fantastiska är de, jag lägger upp en bild på dem sen!

Så nu blir allt som vanligt igen, känns skönt. Har ju saknat min lille mupp! Just nu är han nere och handlar lite fika inför4 våra soltimmar vi ska ha i parken. Det känns lite tråkigt att inte ta till vara på de timmar som erbjuds när man är ledig så det ska jag göra även idag. Det sägs ju att det ska regna sen så då får man ju passa på nu!

Hoppas ni passar på att njuta av solen ni med! Annars att ni får en trevlig arbetsdag, så hörs vi sen!


Nighty night!

Nu ska jag nanna! Tröttheten bara slog till sådär så nu ska jag och mina fina djur sova supergott! Kanske kolla lite tv innan vi somnar på riktigt! Hörs imorgon!

Transformers dark of the moon

Kom hem för ett tag sedan från Royal! Shiiiit så bra den nya transformersfilmen ÄR! Jag hade väl inte direkt väntat mig sådär supermycket av en trea men tro det eller ej.. Jag satt klistrad igenom heeela filmen. Däremot gillade jag inte Shias nya motspelerska Rosie. Altså hon var duktig och så men hon lär aldrig slå Megan Fox i snygghet.. Så är det bara. Men annars var den kanon! Jag tycker helt klart den är värd att se på bio, speciellt i 3 d för detta är första 3d filmen på länge där jag verkligen tycker att man märker av effekterna under största delen av filmen! Stort plus!

Fan, jag önskar mig en egen transformer! Så coolt det hade varit! Helst en Optimus prime men han kan ju vara svår att tygla eftersom han är the big boss. Annars hade jag mer än gärna tagit en Bumblebee, han är så jävla fantastisk! Åh jag vill, jag vill, jag vill! Om jag någon gång i mitt liv köper en gul bil så ska jag döpa den till Bumblebee, jag ska sätta namnet på den! Så är jag nära nog en transformers i alla fall..


Biodags!

img_4334 (MMS)

Biodags!


Gud vad jag är trött just nu! Antar det hä...

img_2435 (MMS)

Gud vad jag är trött just nu! Antar det hänger i från gårdagen, så det är okej då! Har solat färdigt nu och sitter framför tvn hemma hos pappa och kollar på Simpsons. Märkligt man aldrig blir riktigt tröt på det. Ikväll är det bio med old mates! Ska bli trevligt! Ska se transformers 3, spännande! Hoppas nu bara den är bra!


Jag måste verkligen träffat in HELT rätt v...

img_6259 (MMS)

Jag måste verkligen träffat in HELT rätt vecka för semester, för solen har absolut varit på min sida i år! Det tackar jag för :-)


Nu Ljunghusen!

img_9170 (MMS)

Nu Ljunghusen!


Liseberg

Sådär nu är jag utvilad och tja en aning hes eller nej, man känner snarare att rösten inte är hel. Jag känner mig inte sjuk eller något annat men den fick utstå lite hosta igår och en HELDEL skrikande igår. Men fy fan vad skoj och trevligt vi hade det igår!

Det började med att jag blev upphämtad vid tio tiden av finingarna Christin och Cassie! Därefter hämtade vi upp Jossan som bor något kvarter ifrån mig och sen var vi påväg upp mot våra flickor Arlinda och Linda! Det var jag och Cassie som satt i baksätet och vi märkte hur stereon stegvis höjdes under bilturen upp mot GBG. Kanske inte så förvånande eftersom det ena samtalsämnet efter det andra kom i baksätet och samtalstonen blev högre och högre mellan garvanfallen.. Men jag vet ni tyckte vi var liiiite kul ändå.. Hihi!

När det var fyra mil kvar till Götet så var vi kissnödiga. Så vi bestämde oss för att ta en kort kisspaus och vindruve paus. Christin hade tänkt på allt och hade med sig både mat och dryck så vi slapp bli hungriga påvägen upp. Du är för söt gumman!

Väl framme var det full rulle från det att vi kom in tills det att vi gick nästan sex timmar senare. Aldrig någonsin har jag varit på Liseberg så länge. Ja inte vad jag minns i alla fall. Dessutom tror jag aldrig att jag åkt så mycket karuseller på en och samma dag heller. Men jag ÄR stolt. Jag åkte den nya atomsfear. Den var tvekis heeela dagen men slutligen så tog jag mig i kragen och åkte den med Cassie och Arlinda. Inget jag ångrar, det var nära där när den började gå upp men sen var det liksom no way back.. Haha! Det var inte så farligt fast man var 150 meter upp i luften!

Värre var det nog när jag skulle åka Svinget med Arlinda. Jag har hemska upplevelser sedan den flygande mattan i DK när jag var liten, då kändes det som om jag skulle åka rakt ur karusellen. Den där hemska känslan satt kvar och någon minut in på när vi stod i kön ångrade jag mig nästan och fick panik. But I made it! Men det var räligt! Tro mig!

När vi var hesa och goa så var det dags för lite god mat! Eftersom vi var i Götet så unnade vi något extra fint så det blev Hard Rock! Jag har faktiskt aldrig ätit där tidigare, men maten var verkligen kanon! Sen var det skoj att se vart Arlinda jobbat några år tidigare. Vi har ju varit i samma bransch hon och jag. Så det var verkligen skoj!

Efter maten blev det hemfärd, en tyst sådan för ett litet tag. Men för det mesta så var det ganska så livat i baksätet då också haha!

Underbara tjejer, tusen tack för igår! Vilken underbar dag vi hade! Helt fantastiskt! Detta ska göras om inom kort! Kärlek till er alla <3






110628

P.s det känns som om ödet har bra planer f...

P.s det känns som om ödet har bra planer för mig, det känns i hela kroppen! Hoppas allt jag känner stämmer och går i uppfyllelses, det är min tur nu! D.s


Idag har jag haft en toppendag med mina un...

Idag har jag haft en toppendag med mina underbara tjejer! Tack för att ni är bäst! Tråkigt blir det när man märket att det som förr var så otroligt självklart inte längre är det... Man blir liksom ställd och tankeprocessen sätter igång, denna gången rejält. Jag är den jag är. Jag känner när något inte är rätt och jag tänker inte heller ändra på mig för någon. För jag är iaf alltid den samme.. Aja, nu vet jag. Sov gott med er så hörs vi imorgon!


Efter en heeeldag på Liseberg atmofear och...

img_7410 (MMS)

Efter en heeeldag på Liseberg atmofear och skratt sitter vi och inväntar välbehövd mat på Hard Rock! Ni kan tro det ska bli gott!


Göteborg, here we come!

img_1847 (MMS)

Göteborg, here we come!


Godmorning!

Idag är man minsann uppe med tuppen! Idag ska jag och tjejerna göra Göteborg osäkert, speciellt Liseberg! Så om ni befinner er där är det bäst ni ser upp ;) Hoppas ni passar på att njuta ute i det underbara vädret!

Puss å kram!

Marry the night


Ja jag vet att jag sagt det förut men den är FORTFARANDE lika bra!

Livet som brunett

Ja jag har faktiskt vant mig vid det liiite liitegrann och jag tycker faktiskt det börjar se riktigt snyggt ut nu när jag är brunbränd. Fast idag är jag lite röd.. inte bara brun... Men imorgon är jag brun! :D


Min första semesterdag

Såhär började min första underbara semesterdag:



Ni kan tro det var riktigt riktigt härligt idag! Imorgon är det dags för Göteborg med världens bästa tjejer! Fan vad kul vi ska ha! Så om ni undrar var de flitiga uppdateringarna tar vägen så vet ni nu ;)


Sådär, då tackar jag för mig för idag. Jag...

img_0971 (MMS)

Sådär, då tackar jag för mig för idag. Jag är väl egentligen inte jättetrött, mer snuvig och harklig.. Bådar inte gott.. Men det är säkert bättre imorgon. Djuren kommer in och ska se så jag ligger kvar mellan varven. Jag försökte stänga dörren till pappas kontor där jag sover, ett litet tag. Jag tror inte det tog en minut innan Pink börja krafsa och jama utanför dörren så det kunde jag ju glömma. Fast bättre att vara uppskattad än att inte vara det, eller hur? Sov gott med er så hörs vi imorgon!


I was calling you my baby, and now you left me

Ännu mer nostalgi. Sitter och lyssnar på Paolo Nutinis gamla album These streets. För kanske snart fem år sedan spelades det albumet flitigt både hemma och i bilen. Gymnasiet skulle ta slut och mycket ändrades under den tiden. Just då var det inte alltid till det positiva men nu i slutändan visade det sig vara ganska så bra. Ja det var bara en liten parentes liksom.. Underbart med nostalgimusik!
Jag vet inte om det är jag som är konstig eller om fler gör så? Alltså sätter ihop musik med en viss tid eller period i ens liv. Som t.ex detta albumet, främst låten Last request och Jenny don't be hasty.. De kopplar jag till slutet av trean på gymnasiet när så mycket nytt började och så mycket gammalt tog slut. Jag gör ofta så, eller så kopplar jag ihop låtar med en viss person. Det kan ha varit en vän jag umgåtts mycket med eller någon som föreslagit låten eller ja.. Ni fattar? Är det bara jag eller är det mer än jag som gör så?
En dirty version av Jenny don't be hasty har ni här. Tro mig, den är riiiktigt bra! Nästan, men bara nästan, bättre än originalet han gjorde :)

Ljudet av ett annat hjärta

Vet inte riktigt vad som hänt men jag har suttit och nostalgiat med Gyllene tider i två dygn nu..snart tre. Bra svensk pop kanske man kan kalla det? Så många underbara låtar de gjort och dessutom blir man på gott humör av dem! Dessutom är de suveräna att fira sin första helt lediga vecka på hundra år, jag har nu officiellt en hel veckas semester. Tro mig det är sååå skönt! Sitter redan nere i Ljunghusen och myser med alla fina husdjur!
Nu ska jag lyssna vidare och mysa till det lite extra! Ha en mysig kväll!

5,5 timmar kvar

Inte så värst lång tid kvar, men visst känns det ändå. Jag känner mig fortfarande trött, dock inte som igår. När hände det att jag gick och la mig vid tio liksom? Ja det är ett bra tag sedan i alla fall för jag minns det inte!

Imorgon får jag träna igen! Yes! Ska nog ta mig en tur i Ljunghusen ned Zeus, ja och sen ska jag nog göra som sjukgymnasten sa, springa i intervaller. Kroppen behöver tid att vänja sig vid den typen av träning eftersom jag aldrig gjort det förr. Jag orkar inte fler muskelinflammationer nu. Så roligt är det faktiskt inte... Sen saknar man träningen sååå mycket.

Hoppas ni alla har en fin söndag!


Sunday sunday

Sådär då är man på jobb igen.. Har varit här sedan halvnio idag. Sista dagen innan en hel veckas semester! Wohoo! Som jag längtar! Efter 18.30 idag så har jag officiellt semester! Det blir en förhoppningsvis en härlig vecka, det enda som är planerat är en tur till gbg med mina fina flickor på tisdag! Vi får hoppas på att vädret är på vår sida den dagen. Det blir Liseberg för hela slanten! Yeeey!

Nu back to work!

Lördagskärlek

Nu är jag mätt och belåten och tröttheten smyger sig på sakta men säkert.. Jag ska inte sova än, men mycket snar.. Avslutar dagens bloggande med en video på mig och Pink för en liten stund sedan. Jag skulle givetvis redigera den och laddade ner ett videoprogram, men jag vet inte om det är jag som är för seg i skallen eller programmet det är fel på.. Men rätt på det fick jag inte så ni får se lite onödig dötid efteråt.. sorry!


Matdags!

Medan den är i ugnen tänkte jag lägga ut mitt recept på ytterligare en paj. Ja det får bli min specialité för har man en gång lyckats med att göra paj så misslyckas man inte igen!

Idag är det tacopaj som står på menyn.

Man behöver till pajen:
Smördegsplattor
300g Köttfärs/veggiefärs (Själv använder jag givetvis veggiefärs eftersom jag är en ikke köttätare)
½ fetaost/salladsost
10 svarta oliver
3 soltorkade tomater

Till stanning behöver man:
1 ägg
1 dl mjölk

Tillbehör:
1 kesella naturell
3 vitlöksklyftor
Lite goda kryddor förslagsvis piffi eller grillkryda
1 burk tacosås

Värm smördegsplattorna i ungnen från start så att de tinar. När de är klara lägg dem i formen så att den är helt täckt.

Stek upp färsen i en kastrull, eller ja i stekpanna om man så vill.. Men jag föredrar kastrull så man inte har färs i hela köket. Blanda i kryddmixen och låt det bli helt färdigt så att säga. När den är klar häll över den i pajformen och smeta ut det så det är jämtfördelat.

Dela de svarta oliverna på hälften och spre ut över färsen, därefter delar du de soltorkade tomaterna på samma sätt och även den halva fetaosten. Lägg det utspritt så där inte är någon del av pajen som inte får något.

Knäck ett ägg i en bunke och häll i mjölken. Vispa så det blir jämt fördelat. Häll över pajen.

Sådär, in i ugnen i 220 grader i cirka 20-25 minuter.

När pajen svalnat skär upp en bit och ta några skedar av varje sås och bón apitit!

Snabbt, enkelt och supergott!





Brownie goes blackie

Tänkte ladda upp en lite bättre bild på hur håret ser ut, men jag orkade inte vara seriös.. förlåt ;)


På tal om bloggar..

Några av mina kära arbetskollegor har fått mig att gå in på Kenzas och Kissies bloggar.. Jo jag kanske läste någon av dem när jag började blogga för några år sedan. Jag och Kenza låg faktiskt på topplistan samtidigt, tro det eller ej.. Men ja, mitt liv blev kaos så jag slutade blogga.. Jag kan muttra lite över det ibland, men äh skitsamma det var väl inte meningen . Nu när jag fått skryta lite ska jag komma till det jag faktiskt tänkte säga eller tja, ha åsikter om.

Satt och läste Kissies blogg precis och tja jag kan väl bara sådär tycka att hon är för smal och jag kan nog inte tycka att hon är en bra förebild för unga flickor. Till min stora fasa hade Kissie länkat en tjej vars gjort en blogg OM Kissie, alltså inte om sig själv alls. De enda bilder denna tjejen lägger upp är på Kissies smala smala kropp. Hon skriver att hon måste träna så att hon blir lika smal som Kissie och ja Kissie hit och dit.. Det skrämmer mig. Vad Kissie gör mot sig själv är upp till henne. Men att förespråka spinkighet och hetsträning, silikonimplantat stora som bowlingklot.. Nej, jag tycker inte riktigt att det är okej faktiskt.

Kissie har blivit så stor att jag tycker det är dags för henne att se på sig själv som en förebild för unga flickor. Det är många unga flickor från 12 och uppåt som läser hennes blogg och ser henne som en idol. De tror att hon handlar rätt, att man ska svälta sig och vara smal som ett skelett. Det är inte hälsosamt tjejer! Men ja, vad ska man göra? Om inte Kissie själv inser att det är farligt att leva som hon gör hur ska då de unga flickorna göra det?

Jag kan inte hjälpa att bli lite förbannad. Det tjänar ingenting till.. Jag önskar bara att hon vaknar fröken Kissie. Hon var ju så söt när hon började blogga, man kan ju undra vad som hände på vägen? Hoppas hon vaknar snart och tar sitt förnuft till fånga. Om inte bara för sin egen skull så även för alla de unga tjejerna därute!

Fint på rea

H&M fortsätter sin rea och visst finns det fina saker kvar?


74:50 kr

179 kr

149 kr

Bäst ni passar på tjejer! Det finns fortfarande massor av snyggt till bra priser!

Vad tycker ni om håret? Vet inte hur mycke...

img_9266 (MMS)

Vad tycker ni om håret? Vet inte hur mycket det syns heller iofs :p


Snyggingar

Det slog mig igår att jag inte har några snygga sandaler att ta med mig ner till Magaluf om några veckor.. Detta kom jag på igår och trots att jag älskar alla mina kilklackar och höga klackar lärde jag mig från förra året att några par att byta mellan kan vara bra! Så nu är dehär snyggingarna påväg hem till mig från Brandos.

Bullboxer: 166014 från Brandos.se


Man får absolut vara helt nöjd med dagen. ...

Man får absolut vara helt nöjd med dagen. God mat och efterrätt och en trevlig familjedag helt enkelt! Ja föressten så skulle jag skaffa mig lite mörkare slingor idag som ni kanske såg i det tidigare inlägget..? Ja mörkt blev det, nästan hela håret är numera svart. Det blev inte riktig som jag tänkt mig men det kanske blir bra tillslut i alla fall? Annars får det helt enkelt vara som det är ett tag, inte mycket att göra! Hoppas ni haft en trevlig dag, nu ska jag sussa sött! Go natt!


Oj, men vad ska jag göra? Eller skyddar ja...

img_0698 (MMS)

Oj, men vad ska jag göra? Eller skyddar jag mig bara mot aliens? :o


And off we go

Sådär då har jag stäådat klart, tvättat klart och inhandlat det sista mamma glömt så nu beger sig jag och husdjuren hem till Ljunghusen för lite midsommar firning! Hoppas ni alla får en underbar dag/kväll så hörs vi senare;)


Favoojackan får följa med, man vet ju aldrig med vädret...

Midsommar

Goddaggen alla underbara läsare!

Hoppas ni haft en bra start på morgonen! Själv började min tio i sju med lite tvättande.. Ja och lite städ ska det bli innan det är dags att bege sig ner till underbara Ljunghusen! Blir god mat och gott sällskap med mina underbara föräldrar och alla husdjuren!

Hoppas ni alla har sol hos er, i Malmö är det grått och regnar lite droppar då och då.Men vad gör det, varför ska man bryta den svenska traditionen om regn på midsommarafton?

Vill ni vara söta änglar och rösta på mina designklänningar? Den som röstat kan skriva här så lägger jag upp en länk i bloggen till er, låter det bra? Jag kan se om ni fuskar så inte lönt å säga att ni röstat när ni inte gjort det ;) Bara så ni vet sötnosar!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Gärna på båda, men annars på er favorit såklart :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Tack på förhand underbaringar!


Efter en fullspäckad dag hit, dit och jobb...

img_4532 (MMS)

Efter en fullspäckad dag hit, dit och jobb till sist hamnade jag hos världens bästa tjejer! Fan vad jag tycker om er töser! Ni är underbara och bäst, bara så ni vet <3. Nu ska jag Nanna ensam i min stooora säng ( nynnar på vill ha dig i mörkret hos mig). Imorgon är det tidig tvätt, därefter ska det firas midsommar ! natti kära läsare!


Snaaaark!

Shit så seg jag äääär! Jag vet.. Gnäll, gnäll gnäll.. Men man får, ibland! Eller som i mitt fall, varje dag! Lite :P

Jobbar med CG idag så jag har trevligt arbetssällskap men annars händer här väl inte direkt för mycket. Men ändå skönt att sluta en hel timme tidigare! I måndags började vi ha öppet till nio på vardagar istället för tio, så en hel timme innan är jag i alla fall hemma. Har man lite kväll innan det är dags för sängen. Ikväll ska jag nog förbi flickorna och säga hej. Sen blir det sängen hyfsat tidigt för imorgon tvättar fröken klockan sju. Jag tyckte det var helt okej. Midsommar börjar inte firas förrän vid två ändå.

Ska käka med mina underbara föräldrar och bara mysa på ordentligt! Jag har ännu inte bestämt mig för om jag ska stanna nere på näset hela kvällen eller om jag ska åka tillbaka till stan. Vi får se, jag kan ju faktiskt bestämma det imorgon!

Hoppas ni alla har en underbar och mysig midsommar och att vi alla slipper regn på årets mest regniga dag!

Dagens tips

Detta riktar sig ju givetvis främst till tjejer. Eller kanske herrar som trivs med att gå i Bh? Nåja anyway..

Jag beställde en t-shirts bh som de kallades från Lindex förra fredagen och jag lovar er att jag är suuuuupernöjd! Så skönt att kunna ha "brottar" linnen och linnen med lite fomr i ärmarna! En sådanhär bör alla kvinoor äga! En i svart och en i vit! De är underbara tro mig och sååå bekväma! Enda kruxen man kan ha om man är van vi de vanliga är att man knäpper den fram. Man får liksom ta på sig bh:n som en jacka :P Men man vänjer sig snabbt!

Såhär sitter den på mig

Ni får ursäkta mina "blöjmjukisar", ni kan tro de är underbart sköna!

Tadaaa!


Såhär ser min BH ut, ett tips är att beställa den frånb Lindex shoponline. Man betalar allt och därefter skickas den fraktfritt till din närmsta Lindex butik! Smart, billigt och effektivt! Dessutom kan man byta dem hur lätt som helst ifall de inte skulle passa!
Lindex Shop Online - T-shirt BH

Vi skulle ju bara ta en promenad...

Ja det kunde ju vi tro.. Vi kom till Rönneholmsparken där vi tänkte ta vår ängdalarunda som vi inte gjort på ett tag nu. Träffade en annan som hade hund och stod och snackade en stundn är himlen plötsligt öppnade sig.. Först trodde jag bara det var en skur och fortsatte gå lite, men senare kom jag på att det var otroligt superkorkat att gå längre.. Så istället vände vi och jag lovar er att vi båda var geeenomblöta...



Men det är sånt som händer. Istället bytte jag om och sprang ner och handlade sushi och en god Likes L.A. Funkade alldeles perfekt det också! Nu väntar jag bara på lite gott kaffe efter maten :)

Papper papper papper

Ja alltså jag ska vara riktigt ärlig nu.. Papper är verkligen INTE min grej. Jag vet att man ska spara alla viktiga papper och det gör jag. Men sen om de hamnar på mikron, i en låda eller på något annat märkligt ställe.. tja det vet ju inte jag... SÅ idag tog jag tag i en del av dem. Äntligen har jag börjat sätta in papperna i rätt pärm och tro det eller ej men det känns faktiskt riktigt riktigt skönt! Detta är bara ett litet smakprov på all kaos..





Klänning

Hittade en kul grej på Nelly's sida.. Vill ni vara supersöta och rösta på min klänning? Det hade uppskattats superdupermycket! Kram på er!

Mina designade klänning på NELLY.COM

I've been a bad girl..

SOm jag sa så skulle jag ju besiktiga bilen idag.. Å jag var ju helt säker på att jag ahde till den 11:e juli på mig.. Ja och det har jag haft också, dock missade jag att läsa den där lilla detaljen om att det inträdde körförbud på den från och med den 11:e juni.. Så jag ahr ju nästan kört runt med den i en månad fast jag inte fått.. Jag i ett nötskal. Läser inte papper sådär supernoga. KLANTIGT!

Men hur som helst så gick det bra, jag är numera lovlig att köra runt. Måste faktiskt lägga in ett gott ord för Carspect ute på svåertorp som tog min bil direkt. Okej, det är en efterkontroll men jagf ahde räknat med att stå och vänta i minst en timme på dropin. Inte en chans, jag hann komma in genom dörren innan det var min tur! Så dagens ros går till Carspect!

Sjukgymnasten gick också bra. Visst ahde jag en muskelinflammation. Fick laser på rumpan och blev strechad, blir det inte bättre är jag välkommen tillbaka.. Men jag tror nog det ska gå bra! Det berodde så klart på joggingen som jag själv misstänkte.. Eftersom jag inte är van så tog jag kål på musklerna genom att tuta och köra stenhårt direkt. Nästa vecka föreslog hon mig att köra intervall istället, så musklerna hänger med! Så det kör vi på! Men resten av veckan kommer vara vilodagar!


Sjukgymnast och efterbesiktning..

Uppe med tuppen idag, ja klockan sju i varje fall. Ska strax bege mig bort till sjukgymnasterna på Ön.. Nu börjar allt kännas bättre så det känns nästan lite onödigt, fast de kanske har några bra strechövningar så jag slipper problem?

Därefter tänkte jag sticka direkt till bilbesiktningen så den åker på efterkontroll, hoppas på att det går bra nu så jag slipper bekymra mig. Så trött på bilar som krånglar. Eller tja, jag ska inte säga så om min kära bil. Den är välanvänd och sliten bara. Så något fel får där vara ibland men helst inte på efterkontrollen.. Håll tummarna för mig!


1 hour left

Om en timme stänger vi och då är jag påväg hem! Yeey! Filmmys tror jag det är idag :)

Börjar bli lite småseg idag, vet inte varför. Tyckte ändå inte jag var uppe sådär superduker tidigt, men det kanske jag var ändå? Haha inte vet jag, första motionen jag fick denna veckan imorse i alla fall. Lite mer än en timmes promenad med världens bästa Kola! Fast tråkigt nog kände jag av det lite i benet.. Hoppas sjukgymnasten kan hjälpa mig med några bra övningar imorgon. Det suger att inte kunna träna...


Sommarn är tillbaka!

Idag kan man väl verkligen säga att sommarn varit tillbaka trots att det varit en del blåst? Underbart tycker jag. Extra skönt var det att ta morgonrundan med Kola idag. Lagom varmt, Kola sprang på som en hjort nere på limhamnsfältet. Som ni kanske vet så var han ju hos veterinären igår.. Det visade sig att vi har samma.. muskelinflammation. Sådan matte sådan hund?

Mamma hämtade upp mig i eftermiddags för att ordna hans medicin som inte fanns i Höllviken igår.. Men på Jägersrocenter fanns den! Yeey! Därefter blev det lite småshopping och lite god mat efteråt! En riktigt mysig eftermiddag innan det var dags att bege sig till jobb..

Ikväll är det jobb tills nio och därefter kärleksmys! John åker till spanien imorgon och stannar en vecka så därefter är jag ensam hemma.. snyft!

Sött inköp?

img_8168 (MMS)

Sött inköp?


Äventyr med mamma!

img_3241 (MMS)

Äventyr med mamma!


Drömtofflor



Ed Hardy tofflorna är väl uuuuuunderbara? Tyvärr är de lite dyra för mig just nu, men visst hade jag passat i dem? Jag som är toffelfantast!

Ni hittar dem på brandos.se

En del förändringar eller?

Medan jag väntade på John hittade jag en del gamla bilder från 12 och upp kanske till 17 årså lder.. Så jag gjorde ett litet galet kollage av det hela.. Men bara ett litet.. Är för trött för att pilla och trixa för mycket idag. Man har nog sett ganska så olika ut genom åren.. trots allt?

P.S Nej jag var aldrig riktig pinkare med grönt och rosa hår.. Det användes på Halloween ;) D.S

Kamera

Åh just nu önksar jag mig en systemkamera! Jag vet att de är dyra och har superduper bra funktioner som jag kanske knappt kommer använda, men det vet man ju trots allt aldrig? Jag verkligen älskar att ta bilder och jag har kamera med mig alltid. Även om det kanske vissa gånger innefattar min iPhone kamera så finns den alltid med.

På tal om min iPhone kamera så såg jag att jag häromdagen lyckades ligga uppe i över tusen bilder i mitt album.. Då har jag dessutom rensat den x-antal gånger emellan. Inte klokt.. Men visst, jag ahr haft den i över ett år så det kanske inte är så märkligt ändå.. Eller?

Aja, får hoppas jag vinner mycket pengar på Lotto på lördag så kanske jag kan köpa en systemkamera också! Inte för det ör något fel på min snart femåriga olympus men en systemkamera är ju ändå en systemkamera..

Kärlek


Nu är jag påväg ner till pappa för att hämta hem min underbara bebis!

Sommarfint från Gina!

När jag ändå var på spaning på nätet hittade jag de här godingarna från Gina!




Ryan Dunn död


Läste precis på aftonbladet att jackss stjärnan Ryan Dunn dog i en bilolycka igår. Tydlígen hade han kört av vägen rakt in i ett träd och dött.. Det var Bam's mamma som identifierade kroppen..

Ruskigt läskigt och så sjukt! Hur många ggr har man inte sett Jackass och all idioti de höll på med? Han var bara 34 år gammal. Sjukt sjukt sjukt... Ni kan läsa artikeln här.

Iron fist

Ett skomärke jag fascinerats av otroligt ofta är Iron Fist. Skorna är verkligen SNYGGA och de är så annorlunda. Sorgligt nog så äger jag ännu inget par? Varför gör jag inte det? Kolla bara in dessa snygga Iron Fist som Brandos plockat in:



5 timmar

Morgonen har gått ganska så fort idag eftersom jag jobbar med Cassandra idag. Skönt! Nu har jag fem timmar kvar av arbetsdagen och sen bär det av hemåt för att byta om, hämta Pink och ner till Ljunghusen. Min stackars bebis har också ont i tassen (Kola) och ska till doktorn vid ett idag. Tur jag har underbara föräldrar som ställer upp, tack för ni finns <3

Lite orolig är jag, för han har haltat i lite mer än en vecka och han har inte sprungit på så mycket som han brukar annars. Så jag hoppas det inte är något allvarligt. Just nu kan vi i alla fall halta tillsammans.. :(

Misstänker det blir lite middag och så när jag kommer ner. Sticker redan vid två idag! Underbart! Hur ser er tisdag ut?


Godmorgon

Sådär då öppnar vi snart Friskis på ÖN jag och världens bästa Cassie! Riktigt skönt med sällskap såhär tidigt på morgonen, annars sitter jag mest i min egen värld såhär dags. Speciellt när man sover så dåligt som jag gjort inatt. Jag kunde verkligen inte somna.. När jag väl gjorde det så vaknade jag från och till hela natten. JOBBIGT!

Benet känns lite bättre idag, men ömmar lite när jag sover. Precis som om jag sträcker det liksom. Tur jag ska till sjukgymnast på torsdag. Får hoppas på hon kan ge mig några bra tips förutom vila. Jag är redan sjukligt rastlös och ledsen för att jag inte kan träna normalt :(

Ha en underbar tisdag bästa ni!

Pärlor åt svin

Eftersom jag fortfarande inte har alltför mycket att göra så satt jag och kollade runt på Panduros hemsida och gissa vad jag blev sugen på att göra?! Ja just det mina egna smycken!!! Egentligen föredrar jag ju guld och silver men eftersom jag inte är smed eller har lust att gå en smedutbildning just nu så får det bli pärlsmycken eller liknande! Guuud så sugen jag blev! Dock vet jag inte om jag ska beställa det från hemsidan eller gå ner dit och handla? Åh så spännande! Jag lovar att hålla er uppdaterade om hur det blir!


Mellan målandet av naglar..

Jag har haft samma hemska nagellack på tok för länge på mina naglar.. De har varit avbitna, utväxta och trasiga så nu är de äntligen fixade. Ja hyfsat i alla fall fast de är korta! De ser helt klart fräschare ut.  För att låta tiden gå lite så har jag suttit och spanat in lite olika bloggar som jag brukar läsa och av någon anledning har jag fastnat på Vanessa Lopes blogg, ni vet tjejen som var med i BB som gjort en könsoperation? Det finns helt klart en del intressant läsning där så jag tänkte faktiskt dela med mig av hennes blogg. Ni finner den här.

För några dagar fanns även Rozas blogg på nätet men den tycks ha blivit borttagen. Hon kunde ju verkligen skriva skit om sinna fd rumskamrater så det var väl bara en tidsfråga innan den åkte bort. Enligt rykten så åkte den bort pga av att hon snackade skit om en av Nickys kompisar som gjort hennes hemsida för 500 spänn och skötte allt. Smart kille! Jag hade gjort detsamma om jag var i hans kläder!

Aja, där ser ni hur mycket liv jag har utanför jobb haha! Sitter och läser BB-folket bloggar etc. Men nu när jag inte vågar träna får jag väl sysselsätta mig med något.. eller? :)


Sommarkänsla eller vad?

Ja jag vet den är gammal men man blir bara så sjukt glad av den!


Recept

Fick önskemål av en Anonym läsare som brukar kommentera.. eller ja jag tror det är samma person iaf.. Som ville ha receptet på min spenat och fetaost paj så här kommer det.

Ingredienser:
1 Paket smördegsplattor
1-2 paket hackad spenat
1 liten gul lök
2 ägg
2 dl lättmjölk/vatten
Svarta oliver

Jag brukar fuska med pajdeg, jag vet inte riktigt varför men jag misstänker att det har att göra med lite lathet... Så jag köper färdiga smördegsplattor som jag tinar i ugnen. Lägger dem på ett bakplåts papper så fort jag sätter igång ugnen och de tar inte många minuter innan de är så pass tinade att man kan forma dem. Ugnen ska stå på 220 grader.

Därefter häller jag önskad mängd hackad spenat i en kastrull för att tina, man får ha hyfsat hög temperatur men glöm för gudsskull inte att röra om. Annars bränns det fast i bottnen och tro mig.. Man blir aldrig av med den där bräna smaken då! Ett tips är att ta lite mer hackad spenat än vad man tror. Jag brukar köpa Findus små hackade spenat förpackningar men tar då två och häller i  på en gång för det blir så kompakt därefter och man behöver en del för att fylla upp pajformen med.

När spenaten tinat och är "matredo" får man hälla det i en sil med supersmåhål. När spenaten varit fryst finns där otroligt mycket överskottsvatten och för att undvika en kletig och geggig paj så bör man få bort så mycket vätska man bara kan. Därefter lägger man tillbaka spenaten i kastrullen på låg värme och börjar smula ner fetaosten och röra om. Man vill ju att fetan ska smälta och bli jämnare med spenaten, tillsätt därefter hackade svarta oliver och rör om.

Medan fetan och spenaten smälter samman hacka löken i lagom bitar (upp till var och en), fräs i en stekpanna några minuter innan du blandar den tillsammans med spenaten och fetan. Krydda med salt och peppar och örtkryddor efter egen smak.

Därefter lägger du din fyllning i pajformen, men se till att du inte lägger det för högt upp. Alltså över pajkanten eller dylikt för du ska få plats med lite stanning så pajen blir fast i ugnen.

Stanningen är enkel. Ta två ägg och två dl vätska, själv brukar jag använda mig av lättmjölk för mättnadens skull. Voilá, in i ugnen och låt stå mellan 20--25 minuter.

Sen ser den såhär fin ut:



Hoppas ni hängde med på mitt märkliga kokspråk ;)

Likes L.A


Slutade vid fyra idag och just idag är alla upptagna med vad de nu ska hitta på... Så en timme efter att jag kommit hem så slog det mig att jag faktiskt kan göra en god fetaostpaj! Många år sedan jag gjorde det så det kändes helt rätt även om jag var trött. Så jag sprang ner på hemköp och inhandla vad som behövdes!



Idag är det jag och Pink för hela slanten, jag unnade mig att smaka Lokas Likes L.A med smak peachy peach och vilket suuuupergott vatten! Jag får nog ändå säga att Loka slår ramlösa med hästlängder med goda smaker! Om ni inte testat det innan så tycker jag helt klart att det är dags!

Men eftersom jag har på tok för lite att göra medans ugnen gör sitt så tänkte jag visa hur gott det ser ut med paj just idag ;) Kaaanske är jag lite av en insperationskälla idag?





Tro mig spenat och fetaost-paj är så ooootroligt gott! Jag hade nästan glömt bort det!

Sjukgymnast

Sådär då har jag pratat med våra sjukgymnaster på ön så förhoppningsvis får jag en tid nu i veckan så jag får bukt med problemet och så jag vet hur och vad jag ska göra för att motverka det. Tro mig, man blir verkligen sååååååå deprimerad av att ha ont och inte kunna röra sig så som man brukar. Jag blir i alla fall.. Jag lever ju för mitt aktiva liv. Känns inte riktigt som det ska när man inte kan det. Men äh snart blir jag nog av med besvären! O hope so!


Volvo och monsterpins till tofflorna, kan ...

img_9078 (MMS)

Volvo och monsterpins till tofflorna, kan ni gissa vem jag fått dem av?


Rastlös

Nu är jag på jobb och lite lite rastlös är jag allt.. Jag harj u bestämt mig för att hålla mig lugn från träningen i en vecka nu så min misstänkta muskelinflammation kan gå över.. Om det nu är det. Funderar fortfarande på att gå till läkaren nu på onsdag eller torsdag när jag börjar sent. Så det nu inte är något annat som kan bli värre. Men av vad jag har läst mig till så tycks det vara en sådan hemsk sak :(

Typiskt mig att alltid överdriva allt jag ska göra.. Ja när det gäller träning då. Kan aldrig hålla mig till lagom är bäst. Så himla dumt, och aldrig lär jag mig. Suck...

Hmm nu kommer frågan till vad man kan sysselsätta sig med på jobb på lunchen förutom att träna.. Aja.. Löser sig!

Hörs sen kära vänner!


Guuud så trött jag ät idag. Ibland så glöm...

img_1450 (MMS)

Guuud så trött jag ät idag. Ibland så glömmer man bort tröttheten man kan få efter att ha jobbat natt... För lite mer än ett åt sedan var jag aaaaaalltid såhär trött. Skönt att bara vara det ibland numera. Tråkigt nog så har jag kommit fram till att jag troligtvis fått en muskelinflammation i höften. Jag har ju gnällt och gnällt nu i två-tre veckor och det har kommit och gått. Så värme, voltaren och aktivvila är det som gäller i en vecka framöver. Har inte bestämt mig för om det är lönt att gå till läkare än eller om jag ska testa att bota mig själv..? Vad tycker ni?


Efter en trevlig afton med Johns familj oc...

img_5127 (MMS)

Efter en trevlig afton med Johns familj och födelsedagsfirande av både Lena och Cassie och lite jobb på kb igår så kände jag att det var dags att ladda batterierna i Ljunghusen. Hörs snart igen!


Idag är det födelsedagsfirande så på med f...

img_0339 (MMS)

Idag är det födelsedagsfirande så på med fina klänningen!


Paintball?

Igår hade vi en superdupermysig fredag! Jag har börjat få liiite liiite smak på paintball. Så John tog med mig ut på en gammal skjutbana igår där jag fick testa hans nya paintballpistol! SKITSKOJ å heeelt grym var den! Om ni inte passar er så kanske ni snart möter mig ute på paintball banorna ;)






Senaste skorna vad tycks?

img_9382 (MMS)

Senaste skorna vad tycks?


Vilken supermysig fredag jag har idag! För...

img_1565 (MMS)

Vilken supermysig fredag jag har idag! Först käkade vi kinamat på regementsgatan, därefter gick jag skjuta lite paintball och efter de tog älsklingen, jag och vovvarna en härlig promenad vid utsiltsplatsen. Nu väntar film och godis! Snacka om en härlig ledig dag!


Snaaaark!

Man blir verkligen helt slut av att tvätta.. Dessutom ska man in i värmen med det som inte får torktumlas (med värmen menar jag vårt fina torkrum jag nyss bekantat mig med) . Men det ska bli så skönt när det är färdigt! Ska strax ner för att hänga upp det sista och städa vardagsrummet sen ska bara dammsugarn fram och sen tänker jag räkna mig färdigstädad för denna helgen!


Mysfrukost

Som ni vet så var jag uppe tidigt idag för att ha en mysig frukost med bästaste Arlinda och Leo idag och guuud så mysigt vi hade! Jag och Kola vandrade bort till Arlinda vid nio och innan vi begav oss bort till Amarant för inköp av god baguette fick jag ta bort en spindel Arlinda fångat :P .

Sen promenerade vi ner på Köpenhamsvägens konditori Amarant och köpte varsin god baguette som vi avnjöt hemma hos Arlinda med en god kopp kaffe och en massa massa härligt prat om allt mellan himmel och jord. Som vanligt ;)

Kola och Leo busade heeela tiden så jag misstänker att Leo är lika slut som Kola är. Eller?

Nu är jag hemma och tvättar och för en liten stund sedan kom mamma med Keddy också! Som jag saknat den lille plutten! Så nu är min lilla vovvefamilj samlad igen! Ikväll blir det en riktig myskväll! Det ser vi framemot. Nu är det ju tråkigt tvätt och städ.. BLÄ!

Ha en fin dag kära ni!

P.S Skitkul med alla nya läsare och kommentarer! I like! D.S


Supergod baguette!


Bästisarna



Breakfast

Uppe med tuppen idag igen.. Nja nästan i alla fall. Blev sömn till halvåtta ungefär. Nu ska jag och Kola strax iväg för att möta upp Leo och Arlinda för en härlig och mysig frukost innan det är dags att tvätta. Ja jag vet, kul nöje en fredag eftermiddag. Men det är så illa att det faktiskt måste göras.. Annars hade jag gladeligen hoppat över det. Men skönt att ha det gjort sen och kanske ha liiiite mer kläder att välja mellan..

Hoppas ni har en kanonmorgon!


Soon!

Snart snart snart är det dags att bege sig hemåt, knappt en timme kvar! Ska bli sååå skönt att komma hem idag! Just nu är jag så trött att jag fnissar åt det mesta.. skumt?

Underbart fin


Sluuut..

Då var man på jobb och slut som aldrig förr. vet inte om det beror på min härliga joggingtur tidigare? Man blir ju lite slö av det. Dessutom tyckte jag inte ens det gick bra... Men ja uppehåll i några dagar å då kan det bli så! Går bättre nästa gång! Min största fasa är att benen ska värka imorgon, så håll tummarna för att jag slipper.

På eftermiddagspromenaden innan jobb träffa jag en gammal klasskamrat! Alltid lika gla och trevlig tjej! Det är så härligt att träffa gamla vänner bara sådär. Så roligt att höra vad de har gjort sedan sist och den här härliga tjejen hade skaffat sig en underbartsöt grandanoir vid namn Hera! Sååå söt! Var rädd om henne!

Ja som sagt.. Nu sitter jag på jobb och håller på att dööö så trött jag är. Tog en Cola light så får se om jag blir lite piggare snart! Peace!


Jag ääääälskar min nya jacka från H&M, visst sitter den väl bra?

New

Mitt nya snygga träningslinne från H&M, ni får ursäkta min märkliga hållning på första bilden... I look like a duck!



Jag äääälskar ryggen! Dessutom kan jag ut och jogga på kvällarna nu för jag lär synas ;)

Min söta lilla apa

Satt och kollade igenom gamla bilder från några år tillbaks och fram till idag. Det slog mig som det faktiskt gjort några gånger om detta året.. Hur mycket jag saknar min lilla apa Maria! Shit vilka äventyr vi varit med om och så mycket skit vi hittat på. Vi har haft tossiga utekvällar mitt i veckorna.. Ja verkligen MASSOR! Jag lurade ju in henne i nattklubbsbranschen.. Förlåt Lukas..

Övernattningar hos varandra, roadtrips till Göteborg och en bartenderutbildning tillsammans. Maria du har nu officiellt erkänt att du gillar Everymorning(ja förutom den där facerapen jag gjorde för något år sedan), och jag vet att varje gång du hör den så kommer du tänka på mig. Så därför hoppas jag att den kommer spelas år in och år ut på Gran Canaria... Bara så du vet! Annars ska jag fanimej se till det! Det är nostalgi från varje morgon under vår bartenderutbildning :P

Vi var eller ja jag tror vi forttfarande ÄR som systrar. Men våra liv är så olika just nu och det händer så otroligt mycket för oss på varsitt håll. Maria har skaffat sig en söt liten familj med bästaste Lukas, och snart bor hon på Gran Canaria och kommer ha en underbart liv där! Jag får väl stanna kvar hemma i min tråkiga och trista lägenhet och hoppas på att det blir pluggning till hösten.. Annars kommer helt klart nya möjligheter.

Maria, fan vad jag saknar dig och faaaaaan vad jag kommer sakna dig nu när du snart sticker till Gran Canaria! Men Jag önskar er all lycka i världen. Du är värld det absolut bästa för du är min "Maria Den Bästa Rosdahl", som du för några år sedan döpte dig till i min mobil. Och ja du kommer ALLTID att få heta det också, för du kommer förbli den bästa Maria någonsin, vad som än händer! Dock måste ni räkna med x-antal våldgästningar när jag tröttnar på livet i Malmö.. Bara så ni vet, hoppas du förstår Lukas. Jag ska bara våldgästa litegrann..

Maria, du är som den bästa systern man kan ha och jag ser fram emot fler äventyr vare sig det blir här eller på Gran Canaria! Jag hjärtar dig!


Avslutningsmiddag efter vår bartenderutbildning

Roadtrip till Göteborg


Spontantur till London, vi var vakna och där i cirka 24 h...

Gipsy move

Helt klart min nya favoritlåt! Lyssna här!


Jogging eller inte jogging?

Mitt ben känns helt klart mycket bättre än tidigare men nu är frågan om jag ska våga mig på en joggingtur? Jag ahrj u vilat sedan i måndags så jag kan tycka att det inte kan skada? Annars får jag beställa en läkartid om det blir kasst igen, eller hur?

Aja hörs sen!

Nytt nytt nytt!!

img_7420 (MMS)

Nytt nytt nytt!!


Lunch

Sådär då var man mätt och belåten på denna lunchen också! Idag blev det en grönsakslasagne från Ica, mycket godare än Hemköps egna och dessutom var den hela 2 kr billigare! Haha! Inte för det spelar någon roll.. men ändå :P

Ska strax på möte på Pastell data, utbildningsdag två av vårt nya system. Ska bli helt okej idag. Misstänker dock att jag kommer känna mig lite rastlös.. Tredje dagen utan träning. Men benet börjar kännas bra så jag tror det blir en joggingrunda imorgon förmiddag. Tänk vad svårt det ska vara att hålla sig ifrån träningen?

Efter mötet ska jag på massage för första gången på 8 år.. Sist mådde jag illa, så jag får hoppas jag slipper det denna gången! Men skönt ska det bli, jag är så jäkla stel i hela kroppen så det kan inte skada!

Ha en fortsatt trevlig onsdag kära ni!


En färgklick

En liten kul detalj som jag gillar med de nya ramlösa.. Deras färgglada korkar och etiketter! Så förutom det gods smaksatta vattnet blir man även glad av färgerna! Jag blir i alla fall :P


Är ni vakna eller?

Ja själv har jag ju varit vaken sedan 05.20.. Så kan det vara när man jobbar på gym, men trots att det är OTROLIGT tidigt, så är det också jäkligt skönt att komma upp! Jag har vant mig nu efter snart ett år på Friskis. Man uppskattar dagen på ett helt annat sätt. Jag kan nog säga att jag hellre går upp tidigt och öppnar än att bara jobba stängningar hela veckor (som förövrigt fungerade alldeles utmärkt hela förra veckan) .

På måndag kör sommarschemat igång och en hel del av mina underbara kollegor går på semester så en del av dem lär jag inte träffa så mycket. Fast å andra sidan känns det som om jag kommer träffa en hel del av dem privat istället. Ibland blir det liksom bara mitt i prick med personkemier. Jag som tror på ödet är helt övertygad om att jag hamnade här av en anledning och förutom att det är ett kul jobb så kanske jag fått vänner för livet? Så känns det i alla fall! Underbart!

Det blir en del jobb i sommar som sagt. Kanske inte så mycket nattjobb som jag räknat med och det är ju både på gott och ont. Saknar nattjobben ibland, men  å andra sidan fungerar det bra som det varit denna månaden. Ja eller är. Jag ska ju faktiskt jobba nu på lördag också. Två pass i månaden och tja knappt jag hinner med det ens i sommar. Men visst, sen kan det vara skönt att vara ledig en hel helg också... Äh, jag tycker det funkar bra som det är just nu i alla fall! Men jag hoppas det blir plugg för min del till hösten. Annars kanske jag får vidga mina vyer angående vad som kan pluggas?

 

Ha en underbar dag alla kära läsare! Ni är bäst, bara så ni vet! Ni får mig helt klart inspirerad att skriva både mer och oftare! Roligast är när ni lite då och då lämnar ett litet avtryck i form av kommentar. Det uppskattas!


Morning!

img_2837 (MMS)

Morning!


Bildbevis

Innan jag och John sticker och har picknick tänkte jag visa hur håret blev! Vad tycks?


Humor..

Jag vet inte alls vilken typ av humor ni har.. Men jag tycker den här videon är ganska så rolig, vad tycker ni?

Sol eller inte sol?


Har bestämt att det ska bli thaipicknick ikväll om vädret tillåter det! Jag och John åker och köper någon god thaimat och sen tar vi med oss en filt och sätter oss i någon mysig park eller på något annat mysigt ställe. Känns helt klart som en mysig eftermiddag! Sen väntar det tråkiga när vi kommer hem.. städande, städande och städande..

Tråkigt nog så märks det alltid när jag jobbar mycket för mitt hem ser ut som tredje världskriget... I princip alltid.. Suck. Måste skärpa mig.

Hoppas ni har en underbar tisdag!

Här är brunetten! Vet inte om man kan se s...

img_7502 (MMS)

Här är brunetten! Vet inte om man kan se så stor skillnad? Än så länge så är det inte en kotte som sett någon skillnad :p. Vet inte om det är bra eller dåligt haha?


Dagens irritationsmoment

Imorse när jag var påväg till jobb, ja som man gör en helt vanlig tisdag. Så blir jag lika förbannad varje gång.. jag kan inte hjälpa det men det riktigt kryper i hela kroppen på mig! Jag börjar till och med förstå min egen mamma nu, och det säger en hel del. Ja alltså jag pratar om de här jäkla cyklisterna som bara kör rakt ut i vägen! Inte en blick ut mot trafiken eller ens en liten yns av vett nog att vara rädda om både sig själv eller andra i trafiken?!

Jag menar vaddå? Tror du för att där är en cykelbana att du har en skyddande bubbla runt om dig eller är du bara korkad nog att utgå från att alla bilister i trafiken är vettiga? Alla kan vara mer eller mindre fokuserade på vägen, man kan pilla med bilstereon, pilla med papper eller tja av någon anledning vara väldigt ouppmärksamma? Tror du att det räddar dig att du cyklar på en jäkla cykelbana då eller? Ja visst, det är bilistens fel, men hade du kollat dig för hade du kanske märkt att just DEN bilen körde lite väl snabbt för att ens hinna stanna?

Nej sånt här gör mig förbannad! Var rädda om er själv och andra! Alla är inte lika uppmärksamma som ni. Ni kanske räddar ert eget liv genom en snabb blick till höger och en till vänster..

Efter 11 år så var det dags

Ja efter 13 år totlat med röd hårfärg och de 11 senaste med exakt samma så kände jag att det var dags för en förändring. Ja över sommaren då alltså! Så nu har jag den färgen jag egentligen ska ha.. Mörkbrunett! Yeey! Dock har jag inte bestämt mig för om jag trivs eller ej.. Men jag får ge det några dagar och jag lovade mig själv igår att jag i alla fall ska ha denna underbara färgen över sommarn om inte längre!

Märkligt, eller hur? Bild får ni ikväll!

En kul sak..

Btw så såg jag en ganska så rolig sak på bloggen häromdagen. Jag har som ni kanske sett bytt header? Om ni fortfarande ser den gamla får ni högerklicka på den och trycka på uppdatera! Men hur som helst så var jag på jobb och la upp en gammal bild som fanns i mitt bloggalbum.. Ja jag gör lite så ibland, kanske tråkigt för er men jag misstänker att ni inte sett alla i vilket fall som helst :P Sen publicerade jag det och kollade så det såg ut som det skulle och då såg jag en superskillnad i mitt ansikte! Kolla här:
Bild från i höstas
Bild tagen för några veckor sedan

Om det nu inte är jag som ser synvillor så visst ser jag väl mycket smalare ut i ansiktet på den sista bilden? Yeeey träningen ger effekt! Wohooo! Bara en liten detalj.. hörs sen!

Be with you

Efter en hyfsat hektisk dag med bilar, husdjur och papper så är jag äntligen nere i Ljunghusen. Bilen fungerar superbra men de tyckte jag skulle vänta med ombesiktningen några dagar till så de slits till som de ska. Så då gör vi väl det också. Nu vet jag till och med vart Carspekts-bilbesiktning ligger på Svågertorp så innan jobb en dag ska jag nog hinna fixa det!
Fan, idag har jag ont i mitt ben. Det är ritkigt mög! Känns som om det låser sig inne i höften! Jag hoppas på någon typ av sträckning eller liknande så det inte är en inflammation eller något! Jag vill inte komma ifrån träningen nu när det går så jäkla bra! Men jag får väl ge det några dagar till innan jag beställer en läkartid.
Har kul planer att utföra idag.. Men vad det är tänker jag inte berätta än! Inte säkert det blir något resultat alls så lika väl att inget säga :P Nu blev ni nyfikna va?:P Hihi!
Nostalgilåten idag är vår käre Enrique med Be with you. Enjoy!

Sitter just nu och inväntar att bilen ska ...

img_3437 (MMS)

Sitter just nu och inväntar att bilen ska bli färdig! Känns nästan som en årlig tradition numera. Känns som om det snart är dags för en ny bil. Bara pengarna som saknas... Suck!


Då var bilen lämnad på verkstaden.. Två ti...

img_1944 (MMS)

Då var bilen lämnad på verkstaden.. Två timmars väntan och sen kör vi en drivein besiktning på det! Håll tummarna!


Måst ju gratta världens bäst collie på sin...

img_1528 (MMS)

Måst ju gratta världens bäst collie på sin nioårsdag idag! Grattis Splitt! Eftersom jag jobbat idag får jag fira honom imorgon <3


Långklänning nr 2



Vad tycks?

Det här med åldersskillnad

Jag vet inte om det bara är jag som tänker såhär eller om jag bara fått det på skallen.. Tro det eller ej men ibland så bara låser skallen sig totalt på saker och ting. På gott och ont kanske men ja där finns inte mycket jag kan göra åt det.

Jag och min kollega Christin pratade igår på jobb om åldersskillnad. Vi pratade om syskon, förhållanden, vänner etc. Jag berättade att när jag var yngre så kunde jag absolut inte under några somhelst omständiheter umgås med dem som var ett-två år yngre. Ja jag vet att det är otroligt tramsigt men jag varj u trots allt några år yngre. Var de äldre gick det alldeles förträffligt såklart.. Men oftast var det ju killarna som var ett-två år äldre on oss tjejer. Man ahde ju sina gäng på den tiden.

När jag blev äldre och började gymnasiet fick mina killkompisar flickvänner och ofta var de ett eller två år yngre. Det kändes lite märkligt till en början, att umgås med dem men med tiden vande man sig och jag började väl helt enkelt förstå att åldern inte spelade så stor roll. Vi tänkte ungefär likadant.

När jag var nitton började jag arbeta som Black Jack croupier , jag var väl bland dem yngsta men det kom även in tjejer som var ett år yngre än mig såsmåning om. Klubbarna/pubarna jag arbetade, ja där fanns alla dess olika åldrar. Allt från arton till femtioåringar. Mina gäster som spelade var också allt mellan arton och tja säkert över sextiofem! Till en början kändes det märkligt. Väääldigt märkligt.. Ja alltså de som var så pass mycket äldre än mig. Men ju längre tid jag jobbade med det ju mindre blev åldersskillnaden. Jag märkte alltså inte av den speciellt mycket längre. Ja kanske att några var gifta och hade barn.. Men mer än så var det inte.

Nu är jag tjugotre år gammal. Jag har lagt lite av nattklubbslivet bakom mig, men inte riktigt helt. Tack vare det eller kanske tack vare min ålder(?), så bekymrar inte åldern mig ett skavtt idag. Tja vissa saker kan jag tycka vara märkliga (Då syftar jag mestadels på kanske tjugoåringar som är tillsammans med fyrtio-femtioåringar). Idag kan jag inte ritkigt förstå varför man hakar upp sig så mycket på en persons ålder? Jag kan ha lika roligt med en trrettiofemåring som med en tjugoåring. Vare sig de är killr eller tjejer. Jag har insett att åldern inte spelar någonsomhelst roll. Eller vad tycker du? Är jag helt fel på det hela?

Dagens workout.. Check!

Jag vaknade tidigt imorse, redan vid sju och kände mig ordentligt utvilad. Likaså gjorde Kola som glatt följde med mig ut ur sovrummet! Efter morgonkaffe tog vi en timmes powerwalk, mest för att det blir så varmt för Kola när solen börjar värma. Det var riktigt undernbart nere på turbinen idag! Inte alls många hundar och knepiga människor. Så vi kunde njuta av denna underbara sommarmorgon!

Så fort vi kom hem bytte jag om till träningskläder och körde min första lång joggingtur alldeles ensam! Jag sprang hemifrån och runt hela pildammen och hem igen på 30 minuter! Dessutom stannade jag inte en enda gång! Just nu är jag otroligt stolt över mig själv! Det kanske inte är så långt för er som är vana, men för mig som bara joggat i en månad är det helt fantastiskt att jag inte blivit trött!

När jag kom hem såg jag på funlights hemsida att man kunde ladda ner en gratis app för att se hur många kalorier man bränt och hur långt man sprungit! Allt tack vara gps:en i telefonen! Så om ni är nyfikna heter den fun running. Om den funkar bra än vet jag inte eftersom jag hittade den när jag kom hem. Men den ska testas imorgon!








Solning i parken

Ja som ni vet så jobbade jag fram till halvtvå igår på Friskis. Visst var där folk men inte heller sådär övermycket och inga sura miner alls. Vi stängde ju några timmar tidigare eftersom det var pinstafton igår.

Så efter jobb hämtade jag upp John och Kola, hem snabbt för att byta om till bikini och ikke friskiskläder. Packa ner lite handdukar och lite vatten och snacks för att sedan gå ner någon timme till Rönneholmsparken. Å det var riktigt skönt där! Så vi halvsov och mös lite i parken innan det var dags att bege sig hemåt för ytterligare ett ombyte.

Färdigombytta och klara så packade vi in oss själva, Kola och Pink i belen och begav oss ner till Ljunghusen för en middag på Santa Lucia med mamma och pappa! Det var riktigt mysigt och vid femtiden var där inte fullsatt på uteserberingen än! Alldels underbart!

På kvällen blev det lite lösgodis, chips och tv. En perfekt lördag för en som jobbat hela veckan.. Ja och som skulle jobba dagen efter.. Mig själv :P


Tröttis

Bebisen myser i skuggan

PUSS



Just nu kollar jag på family guy! Riktigt ...

img_2788 (MMS)

Just nu kollar jag på family guy! Riktigt härligt en lördagskväll! Berättar allt jag hunnit med idag imorgon!


Mys i solen

Snaaart får jag lov att gå ut i solen och bara mysa en himlans massa! Middag nere i Höllviken med mamma, pappa och John. Därefter blir det strandmys och lite gott med kaffe och mjölk och massa skitsnack! Ska bli skönt att ha lite helg såhär en lördag fast jag ska jobba imorgon. Börjar ju inte förrän halvtvå imorgon så det lär inte bli några problem alls!

Idag har jag kommit fram till att världen är så otroligt liten... Vi kan at det senare!

Hörs sen!


Jubba jubba jubba

Ser ut att bli en underbar dag i solen idag. Men än har jag några timmar kvar på jobb.. Sen blir det middag och mys nere på näset kan jag tro! Det hade vi tänkt i alla fall :)

Jobbar med en supergo tjej som heter Cristin idag! Så det känns som om denna korta arbestdag kommer gå undan idag! Härligt värre! Hoppas ni alla är ute och njuter av det vackra vädret!

Peace!

Changed plans

Blev ingen student idag utan tidigt jobb.. Hann däremot med en kvällspromenad med Kola och då invigdes jackan på riktigt!



Kola kan också jobba i reception :-). Dryg...

img_3425 (MMS)

Kola kan också jobba i reception :-). Drygt en timme kvar på jobb innan jag ska bege mig hemåt för ett ombyte. Hoppas det händer mer för er än oss...


Hit the road

Home sweet home.. För en 15 minuter i alla fall. Nu har jag hunnit byta om och packa ner Kolas mat och valt ut klänning till studenten. Oh yeah! Nu är det bara jobb kvar i 4 timmar, hem igen och byta om och en snabb visit på student. Imorgon ska det börja jobbas tidigt igen...

Ha en underbar fredag kära ni!


Work work work

Det känns som om Juni har en hel del arbete att erbjuda.. Både dag och natt. Men cash is king så om man arbetar ihjäl sig gör väl inte det någonting..eller?

Har som ni kanske förstått suttit hemma hos pappa hela dagen. Solen tittar fram lite då och då men medan den inte gör det fryser man rumpan av sig. Dock inträffade inte det när jag och Zeus tog vår vanliga joggingtur. Han är så charmig, efter bara 1 månads joggande har han redan lärt sig att vi faktiskt ska göra det när jag kommer hem. Så fram tills dess att vi har varit ute så springer han efter mig så fort jag går in i huset! Sen tar vi vår tur och sedan är han nöjd. Han är väl för söt!
Nu ska jag hemom innan jobb, byta om sminka mig. Byta bil och eventuellt hitta något att ha på Malins studentfest ikväll. Har mina planer på vad men vi får se!
Ha en trevlig fredag kära ni!

Efter en svettig joggingtur med Zeus sitte...

img_3127 (MMS)

Efter en svettig joggingtur med Zeus sitter jag en stund till i solen och bara myser! Riktigt härligt väder nere i Ljunghusen idag! Synd man ska iväg och jobba några timmar senare.. Men men, what to do? Lycka just nu hade varit att vinna en härlig summa pengar på Lotto imorgon.. Cross ur fingers! Njut nu i det vackra vädret!!


Underbara sommar!

img_3801 (MMS)

Underbara sommar!


A diffrent

Märker ni någon skillnad på bloggen idag? :)

It's a hot night baby

Nja kanske inte idag, men så heter en av mina gamla nattklubbskollegors låt. Kom just att tänka på den av någon märklig anledning. I första videon som spelades in skulle jag faktiskt vara huvudroll! Men materialet blev inte bra och sedan lades videon på is.. Men ja jag blir kanske huvudroll i en musikvideo en annan gång! Det var ju ganska kul att vara med och se hur det faktiskt går till!

Kvällen på jobb har varit mycket mycket lugn.. Lite för lugn nästan. Men det är ju studentvecka och man kan gott märka av att det snart vankas semester och vädret är nästan på topp. Inte många som vill hålla sig inne då! Knappt jag heller, fast jag får ju betalt för att vara där om inget annat :)

Jag är faktiskt riktigt nöjd med mina senaste inköp från H&M! De sitter som handen i handsken, bara kroppen som ska slimmas till lite extra! Så imorgon ska jag bege mig ner till Ljunghusen igen för en lång joggingtur med Zeus, det gick ju så bra igår. Underbart.

Nu blir det chilledill!




Min lilla sötnos <3

img_7279 (MMS)

Min lilla sötnos <3


Minns ni?

Hej kära läsare!

Minns ni att jag la in en bild på det här superfina armbandet för någon vecka sedan?

Som ni kanske också minns (ja ni som är stammisar här i alla fall;) )så tappade jag bort min älskade fina armband jag fick i julklapp av mamma.. Jag sörjer fortfarande det, bara så ni vet!

Hur som helst, igår när jag kom hem från jobb hade John varit superdupergulligt och köpt det här vackra armbandet till mig! Superfint! Dessutom hade han fixat ett nytt relä till bilen och ett nytt headset! Pinks favorit tuggleksaker är mina hörlurar.. laddare.. ja sladdar som är tunna. Som givetvis går itu när man tuggar på dem! Tack min älskling för fina presenter!


Såhär fint på!


Nyheter


Jackan kommer från H&M, 149 kr på deras stora rea

Shortsen är från Only 299 kr


En grå torsdag

Idag ringde klockan 08.00, jag tänkte det var lika bra att gå upp så man kunde vakna till innan morgonpromenaden med fina Michaela! Men tro mig, det var inte enkelt att komma upp ur sängen idag. Jag ahr sovit som en kratta och snurrat varv efter varv i sängen. Men så är det ibland! Upp kom jag i alla fall!

Efter en runda på 2 timmar runt Limhamn så begav vi oss hemåt. Jag ahde två härliga paket att hämta och magen skrek efter mat. Så jag lämnade Kola uppe och sprang ner och fixade allt!

Så nu när allt lagt sig och jag äntligen införskaffat mig nytt kaffe så bara sitter jag och myser och drömmer mig bort till soliga dagar! Fast man skai nte gnä'lla, solen har ju faktiskt varit här och det gillas starkt! Lite regn behövs säkert!

Ha en fin dag kära ni, bilder på kläderna kommer inom kort!

Puss!


Vill ha...


P.S

Såhär mysigt har jag och Pink det just nu!


Back home

Sådär då kom jag hem från ytterligare en supertrevlig arbetskväll med bästaste Arlinda! Jag är lite varm fortfarande efter 40 minuters träning på jobb också. Blev 20 minuters löpning på bandet och 20 minuters cykling innan det var dags för strech och för att stänga för dagen.  Skönt!

Imorgon väntar ytterligare en kväll med jobb och likaså på fredag. Helgen vet jag faktiskt inte alls hur den ser ut? Får fråga Robban imorgon när vi jobbar. Kan vara bra att veta om man ska jobba eller ej.

Men nu ska jag bara chilla runt på nätet och inte göra ett dugg fram tills jag ska nanna!

Sov så gott fina ni!


Vääärmeslag!

Idag kommer och går solen lite från och till.. Men snacka om VÄRMESLAG, men jag antar att vi inte ska gnälla på värmen. Jag har ju snarare gnällt på att den försvann så bara så alla vet så gnäller jag inte! Bara svettas en jäkla massa ;-)


Tjuverier

Hittade två bilder från igår på Arlindas blogg (tyvärr kan jag inte länka henne eftersom hennes är privat och lösenordsskyddad) Som jag tjuvade till min egen! Stackars lilla Cassandras vovve Limo som numera är omdöpt till Tratten! Den stackars fick en infektion efter kastreringen :(
Lille tratten!

Ljuva sommardoft

Idag satte jag klockan på 08.30 och så fort den ringde gick jag upp, på med träningskläder, borsta tänderna och packa väskan och in med Pink i buren. Direkt begav jag mig ner till fina Ljunghusen. Så fort jag körde av ner mot bron slog sommardofterna emot mig. Äntligen är det sommar på riktigt och jag är hemma!
Tyvärr stannar jag inte hela dagen idag, även om jag vill! Just idag känns det som en perfekt dag att sitta här nere och bara njuta av dofterna, skogen, djuren och familjen! Men dessvärre måste jag sticka vid två. Har ju utbildning vid tre och därefter är det jobb hela kvällen... Tror det blir en timmes tränande på lunchen fast jag ganska nyligen kom hem från en 30 minuters joggingtur med Zeus! Det gick faktiskt riktigt bra idag och jag tror jag sprang det längsta jag lyckats med än så länge! Heja mig!
Nu ska jag lyssna på lite bra musik som den här med Flo Rida, och därefter är det duschen och mat!
Hörs senare!

Nighty night

Nyss hemkommen från jobb, och ja jag är trött idag. Lite småirritationer av olika saker har fått mig lite trött idag. Ibland fattar jag inte ens varför jag bryr mig. Men när det gäller en själv kan det vara svårt att låta bli att bry sig. Men trots alla motgångar så har jag lärt mig att det alltid löser sig på något sätt. Det ena eller det andra.

Imorgon hade jag tänkt gå upp i hyfsad tid för att hämta hem Kolisen! Jag skulle börjat fyra imorgon men får börja tre istället för jag visst skulle på någon utbildning.. Men ja jag ska nog hinna ändå. Om jag vaknar lika tidigt som idag så blir det inga som helst problem alls! Dessutom tänkte jag packa ner lite träningskläder så jag och Zeus kan ta oss en rejäl joggingtur imorgon! Kanske dags att packa ner det innan jag blir för trött? Hmm ja jag får nog göra det nu faktiskt.. Annars rusar tiden bara iväg! Sov så gott sötingar så hörs vi imorgon!


Waiting..

Än har jag inte tränat men jag har haft en snabbislunchdejt med Arlinda bak i personalrummet innan Robban skulle sticka. Aj vad jag brände tungan på den suuuuupervarma lasagnen! Men nu är jag hyfsat mätt i magen i alla fall, alltid något! Om en-två timmar ska jag upp och köra stenhårt i gymmet! Har mycket energi att förbränna!

När man dessutom blir lite småirriterad på en del saker har man extra mycket energi att ta ut sig på! Ibland kan jag undra hur folk tänker eller om de tänker alls?! Jag tror mest på det sistnämnda!

Aja hörs sen!

Puss hej!


Work work work

Efter en suuupermysig förmiddag med flickorna och fyra söta vovvar så är man tillbaka på jobb efter tre dagars ledighet härifrån. Känns helt okej! Sen ikväll så jobbar jag med bästaste Arlinda så det känns som om kvällen kommer bli både rolig och gå snabbt!

Ikväll ska det tränas ordentligt på gymmet tänkte jag! Måste ta tag i det nu så nu kör vi!!! Wohooo!

Hörs senare, dags att jubba jubba jubba!


Fina flickor

Sådär då är jag i princip klar för att bege mig till mina fina flickor i Bunkan. Jag och Arlinda börjar ju halvtvå så lite tjejsnack och myspys hemma hos Cassandra kan ju aldrig bli fel! Nu ska jag ju bara hitta dit iofs också men det ska nog inte bli några problem. Mobilen löser ju allt!

Hoppas ni alla har en fin dag fast vädret inte är på topp idag!

Puss å kram!


Mama I just shot a man down


Låten spelades på repeat här i julas men videon har jag inte sett tidigare! Som en liten film! En hemsk sådan dock..

Kvavt och svettigt

Precis hemkommen från min första motionsrunda på över en vecka. Grattis till mig. Saknade att ha Kola med mig idag, han fick följa med mamma hem till Ljunghusen igår eftersom jag skulle på personalfest och jag visste inte hur länge eller vart vi skulle hamna. Så därför har han det bättre hos pappa!

Tog mig en ordentlig powerwalk nu på morgonen med mina easytone, som jag fortfarande inte får någon träningsvärk av :(. Jag blev ju svettig så jag antar att det tog litegrann. Gick ner till ribban och gick en bit längsstranden, men jag får inte samma underbara känsla som när jag går på stranden nere i Ljunghusen. Kanske för att det är mer hemma och lite mer natur runtom.. Jag vet inte. Kanske!

Sen har jag inhandlat lite god frukost som strax ska intagas och därefter ska jag bara ta det lugnt ett tag. Städa undan lite till, det blir ju lätt skit här eftersom jag inte är speciellt ordningsam..

Å personalfesten/middagen igår var underbar! Vi käkade supergott på Mando och snackade en massa gött och skrattade högt. Ja jag, Arlinda och Cassandra i alla fall.. Vi hördes nog mest, men kul hade vi!

Hörs senare vänner!


Kvällens


Såhär kommer jag se ut ikväll mina kära vänner.

Det blev inte ritkigt det jag plannerat men detta blev bättre :) Hörs sen!

Tvätt, migrän och sol

Efter en tidig morgon med massor av tvätt och ett huvud som dunkade av migrän begav jag och Kola oss ner till Rönneholmsparken för lite sol.



Snart bär det av på personalfest! Ska bli såå mysigt!

Solen skiner och jag sitter och njuter av ...

img_4805 (MMS)

Solen skiner och jag sitter och njuter av den på balkongen mellan alla tvättningar. Idag var det ruggigt mycket tvätt.. Bläää! Hade hellre varit på stranden och glassat!


Som en helt vanlig och solig söndag har ja...

img_7360 (MMS)

Som en helt vanlig och solig söndag har jag hamnat nere i fina och underbara Ljunghusen. Efter 9 timmars nattjobb kan det vara skönt att bara få vara. Solen är underbar idag den bränner sådär sommarskönt mot huden. Underbart!


Bloggpause

Jag återkommer inom kort.. Inte alls på humör för att skriva just nu. Kasst humör och det mesta går fel för tillfället. Återkommer med bättre humör och ny skrivarenergi! Imorgon om en vecka eller om en månad.. Jag vet inte! Håll utkik!


När jag inte trodde det kunde bli värre..

Ja vad händer då? Jo någonstans på Limhamnsfältet/bo01 eller tja någon annastans tappade jag det absolut finaste armband jag någonsin ägt.. Det där superfina armbandet jag fick i julklapp av min mamma :'(. Jag kanske ör tramsig men jag kan inte låta bli att fälla tårar för det! Det absolut vackraste jag ägt! Jag vet att någon gång tappar alla bort någonting dyrbart och sånt är livet. Men fan vad tråkigt det är! Jag håller mina tummar för att det ska dyka upp någonstans bara sådär, men jag är tveksam... Jävla PISSDAG! Fy fan säger jag bara!


Gone and away :'(

Woopppa!

Jag ska vara helt ärlig och säga att jag faktiskt är på liiiiiite bättre humör. Men bara lite! Bättre än inte alls om inget annat och förhoppningsvis blir det snart bättre. Ska ut och ta mig en promenad med John och därefter blir det lugnt tills det är dags att nanna kudden. Jobb imorgon också, börjar halv nio till fem. Man kan ju alltid hoppas att det finns lite mer trevligt besök på gymmet imorgon! Alltså inte för att folket idag inte var trevliga men de var ganska så få.. :)

Men men, trevlig kväll på er vänner!

Lågt blodsocker

Jag är ju inte riktigt på topp idag och det märktes när jag satt och höll på med junischemat. Ett två tre så blev jag snurrig och då kom jag på att jag glömt äta.. Hur man nu kan glömma att äta utan att det känns det vet inte jag. Men jag antar att det är sånt som händer ibland. Kanske inte bör hända för ofta men det var säkert år sedan jag glömde äta senast så idag kan ju vara okej..

Ska strax ut och sätta mig lite i solen och bara vara. Försöka i alla fall, mår knepigt idag. Så det blir en lugn och skön kväll för min del idag. Tror jag väljer att vara ensam och bara filosofera sådär lagom eller nej föressten! Mer än lagom! Man mår så bra då!

Sen imorgon är det jobb halvnio till fem och därefter har jag helg från Friskis till tisdag! Ska hem och grilla i Ljunghusen med mina föräldrar och fina fina husdjur! Ser fram emot morgondagen! Lördag blir det bar jobb på kära Kb. Snart ett år sedan jag jobbade där sist så en liten uppfräschning i sinnet sen sitter säkert allt som det gjorde senast. I hope so. Hoppas ni alla är ute och njuter av solen, misstänker att de flesta av er är lediga!

Njut på!


Loveley


Fint från Asos <3

Torsdag


Lite sovmorgon idag innan det var dags för att bege sig till jobb ännu en dag. Lite småseg av förkylningen och lite trött och tja lite av gårdagens tankar sitter kvar i knoppen på mig. Men med lite Tool som strömmade ur bilstereon blev jag på lite bättre humör påväg till jobb.

Har inte så lång dag framför mig, slutar vid halvsju och inga speciella planer för kvällen. Kanske borde hem och diska undan och dammsuga lite så det inte är totalkaos i helgen. Har satt som mål att försöka få fint hemma till varje helg så man slipper må kasst av att där är ostädat. Man trivs liksom inte riktigt då, inte jag i alla fall!

Idag drömmer jag om lite extra pengar i plånboken.. Nja lite.. kanske LITE mer än liiite extra i plånboken. Drömma går ju! Hörs senare vänner!


Blue stars


Dessa godingar från Only är beställda. Nu får jag bara hoppas på att storleken sitter som ett smäck.. En vild chansning.

A blue day

Fan alltså, jag vet inte vaför mitt humör de senaste två dagarna bara har dalat? Jag är trött och då menar jag inte lite sådär småseg utan STENtrött.. Förvisso har jag som ni kanske vet lite ont i halsen från och till, men jag tror inte det bara beror på det. Känns som en blue monday men det är onsdag och jag borde se framemot en massa kul saker. Men just idag så gör jag inte det.

Ibland får man ju sig en tankeställare om att det är dags att ta tag i livet. Sånna dagar är riktgit tråkiga. Plus att man får rejäl ångest över diverse stora som små saker. Fan vilket tråkigt liv jag lever mellan varven. Fast å andra sidan har jag mycket udda och speciellt i mitt liv som ingen annan har. Det är sjukt bra! Men de bra sakerna brukar man inte tänka på utan det som oroar en mest är också det som får hjärnan att arbeta som mest. Not good!

Tråkigast av allt är det väl egentligen eftersom jag ställt in mig på att detta året, 2011 skulle vara mitt år. Nu är vi inne på sjättemånaden detta året och inte mycket lovande har hänt.. Inte än i alla fall. Värst av allt var övergången från 2010-2011. Ingen bra start där heller. Men det kanske blir bättre nu? Eller så får jag helt enkelt ändra mitt tankesätt och sluta leva på mitt "glid" som jag många gånger tycks ha... Det har liksom slutat glida på av sig själv eller tja knappt alls.. Not good!

Något bra är dock att jag har världens bästa och mysigaste katt som känner av när jag behöver henne som mest. Just nu har hon hoppat upp i mitt knä och bara myser in sig och finns här. Mellan varven pussar hon mig med sin sträva tunga på näsan.. Precis som om hon säger att allt kommer bli bra! Å jag tror hon har rätt, allt kommer bli bra. Vare sig det blir nu eller senare.

Ska försöka att undvika mer gnäll idag och kanske imorgon. Hoppas ni överlever mina downs lite då och då. Det hör liksom till.. Mellan varven.

För mycket samvete?


Ibland känns det som om jag har på tok för mycket samvete för mitt eget bästa. Jag vill ställa upp för många människor i den mån jag kan, både i kris och okris. Sem brukar det lite då och då bli fel på vägen... När det blir fel på vägen så är det jag som sitter där med dåligt samvete.. Om det inte är för den saken så är det den andra.. Men ja sån är jag! Jag misstänker jag ahr fått den här egenskapen av min käre mor?

Aja, hur som helst så har mycket löst sig i alla fall. Tillslut!

Hann gå en långpromenad med Kola imorse, en ordentlig sådan! Kola var på strålande humör och jag tror inte han blev så varm som igår! Så han kutade runt som en liten hjort överallt och var allmänt lycklig!

Nu har jag fyra timmar kvar på jobb och sen blir det lillördagsmys hemma hade jag tänkt! Vet inte om min andre hälft har något annat planerat men om inget annat kan jag mysa till det med min fina Pinkisa som troget är hemma och väntar på mamma.

Ha en fin onsdag kära ni!