Mellan målandet av naglar..

Jag har haft samma hemska nagellack på tok för länge på mina naglar.. De har varit avbitna, utväxta och trasiga så nu är de äntligen fixade. Ja hyfsat i alla fall fast de är korta! De ser helt klart fräschare ut.  För att låta tiden gå lite så har jag suttit och spanat in lite olika bloggar som jag brukar läsa och av någon anledning har jag fastnat på Vanessa Lopes blogg, ni vet tjejen som var med i BB som gjort en könsoperation? Det finns helt klart en del intressant läsning där så jag tänkte faktiskt dela med mig av hennes blogg. Ni finner den här.

För några dagar fanns även Rozas blogg på nätet men den tycks ha blivit borttagen. Hon kunde ju verkligen skriva skit om sinna fd rumskamrater så det var väl bara en tidsfråga innan den åkte bort. Enligt rykten så åkte den bort pga av att hon snackade skit om en av Nickys kompisar som gjort hennes hemsida för 500 spänn och skötte allt. Smart kille! Jag hade gjort detsamma om jag var i hans kläder!

Aja, där ser ni hur mycket liv jag har utanför jobb haha! Sitter och läser BB-folket bloggar etc. Men nu när jag inte vågar träna får jag väl sysselsätta mig med något.. eller? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0