Try me

Hittade en gammal favorit på Spotify idag som jag fick höra på musiklektionen i ja, jag tror i alla fall att det var nian! Underbara James Brown med Try me denna låten är så otroligt underbar och jag måste väl erkänna att jag fastnat lite extra för just sextiotalet av någon märklig anledning. Eller märklig är den väl ändå inte, de tycktes ha så roligt på den tiden! Bra musik, coola kläder och inte tusan behövde man oroa sig speciellt mycket för att vara ute sent om nätterna! Mord och våldtäkter var ytters få på den tiden! Tänk att få leva i en så trygg värld?

Musiken var så glad och sprallig och än idag blir man glad av att höra den! Eller så kanske det faktiskt är så att min pappa har hjärntvättat mig litegrann sedan barnsben? Ja inte vet jag men jag tycker 60-talet är något alldeles extra!



Morr..

Alltså jag blir så IRRITERAD varför tar det evigheters evigheter innan mina blogginlägg syns på nätet? Det står med bland de nya inläggen men det syns inte på nätet hur många ggr man än uppdaterar?! Någon mer som har samma problem?

Idag fyller världens bästa pappa år!


Vi gratulerar, vi gratulerar, vi gratulerar lilla pappa idag.. Med blommor och blad vi firar hans dag, ja vi gratulerar lilla pappa idag!

Grattis på födelsedagen pappa! Hoppas du har en fin dag med alla vovvarna och att vädret snart spricker upp! Imorgon ska vi fira oss båda! Du är världens bästa, bara så du vet!

Puss

Godmorgon kära läsare! Strax bär det av mo...

Godmorgon kära läsare! Strax bär det av mot jobb! Slutar halv sex idag! Yeeey vilket innebär att jag har en mysig kväll framför mig med dubbla BB avsnitt och lite kel! Nu, jobb!


2 timmar kvar

Sitter på jobb nu och tar det lite lugnt för stunden. Jag jobbar med världens bästa Arlinda idag så vi har en massa mysprat:) Himla mysigt!

Känns så skönt att få tvätta lite idag! Lite jobbtröjor och två par jeans! Riktigt underbart att ha tvättmaskin på jobb! Om det krisar, vilket det gör denna veckan eftersom jag var borta i helgen så kan tvättmaskinen på jobb rädda resten av arbetsveckan! Tack friskis :D.

Nej nu ska jag vara duktig! Hörs sen!

Wiie!


Usch så trött jag blev! Nu har jag hunnit :
  • Duscha
  • Skrivit en sida på pappas memoarer
  • Ätit
  • Handlat mat och nödvändigheter
  • Packat ihop smutstvätt som ska tvättas på jobb
  • Varit ute med hundarna en gång till
Strax dags för lite smink och sen bär det av till jobb! Inte taggad alls idag. Jag förstår inte vad det är med mig? Jag är så trött hela tiden? Not cool! Men solen försvann ju för ett tag sedan igen, den får mer än gärna börja visa sig igen! Den behövs!

Å btw!! Min jumpsuit är redan påväg!! SÅg dock att de vände lite på postnr och stad men det kan väl inte spela så stor roll? De kom bara tvärtom.. Nej, nu måste jag sluta att oroa mig! Det funkade hur bra som helst med bankkortet i alla fall, så varför oroa sig för detta nu? Nej bara dumt! Positiv ska man vara!

Ha en trevlig eftermiddag så hörs vi senare på jobb igen!

Ciao!

Morgonmotion

Sådär då har jag varit ute med hundarna och käkade precis en underbart god frukost! Innan John stack iväg med Danne så hade han köpt med sig en supergod fralla med goda tillbehör i till mig! Suuupergod! Ibland kan det vara så himla gott att bryta den där tråkiga vanan med knäckebröd varje morgon :P

Jag som numera börjat bli nyttig (ja sedan igår i alla fall) gjorde även idag en urgod smoothie! Turkisk youghourt, frysta vildbär, havregryn och lite mjölk! Voila! Alldeles underbar!






Kunde inte skicka iväg inlägget efter promenaden för blogg.se vägrade.. :P Så nu har jag hunnit springa lite nere på värket också! Alldeles underbart! Snart är det duschen som gäller!

Sådär då är allt som vanligt igen. Sitter ...

img_3647 (MMS)

Sådär då är allt som vanligt igen. Sitter på jobb och häckar.. Just idag går tiden såååå långsamt...


Jumpsuit!

Ja som ni vet har jag ju tjatat om det här med e njumpsuit och ja jag är väl lite svår! Men ÄNTLIGEN har jag beställt den här fantastiska saken från asos!




Hoppas nu bara jag fick rätt på allt med kort å grejer... Jag är lite snål av mig ibland så istället för att skaffa ett ordentligt visa så har jag skaffat mig ett "baby"visa som inte kostar mig någonting om året! Däremot kan man ju inte använda det riktigt som man vill heller vilket innebär en del problem.. Tyvärr. Så jag får väl trotsa mig själv och skaffa mig ett ordentligt visa istället. Men kanske inte idag.. tror jag :P

Aja, jag lär väl märka om det blir fel! Nu ska jag äta lite! Så hungrig efter träningen!

Morning!

Nyvaken och snart påklädd för en lång morgonpromenad med Kola och John! Måste väl säga att jag faktiskt sovit ganska så bra inatt. Känns bra eftersom jag jobbar sent idag. Blää.. men jag är i alla fall ledig på fredag och då ska vi fira både mig och pappa på samma gång. Vi hann ju aldrig det eftersom jag var i London i helgen och pappa fyller inte år förrän på torsdag! Så vi kör två flugor i en smäll! Underbart!

Hörs sen vänner!

Måndagsmys!

Sådär nu har jag städat färdigt för dagen, bara vardagsrummet och sovrummet kvar imorgon! Jag ska ju som sagt hinna med att både träna och gå och städa och helst hinna handla påskliljor innan jobb också! Av någon anledning blev jag så otroligt sugen på att få hem lite påskliljor! De är ju så fina nu när det snart är påsk!



Men nu ska jag äta lite avocado med keso och kolla in Big Brother! Ha en mysig kväll alla underbara läsare!

Baby I was born this way


Sådär då är jag hemma igen efter en heldag i Ljunghusen! Alldeles underbart, men nu är det snart dags att ta tag i allvaret... Städa. Så jävla tråkigt och jag känner inte alls för det heller. Men det måste ju dessvärre göras så småning om.

Imorgon ska jag börja träna igen! Har haft uppehåll en vecka nu eftersom jag blev lite småkass precis dagarna innan vi skulle till London så det kändes lika bra att vila. Men från och med idag ska jag inte äta så mycket skit.. Skit innebär godis, chips, dricka läsk och ja käka färdigmat. Nu tänkte jag låta hälsoalice komma fram lite. Hon dyker upp mellan varven!

Så imorgon ska det bli morgonpromenad med Kola ner till Limhamnsfältet, därefter ska jag till gymmet innan jobb. Nu ska det där extra fettet väääck! Nu kör vi stenhårt igen! Dessutom ska jag gå ner och handla lite bra mat senare, när det där hemska städandet är över!

Ha nu en underbar kväll, jag ska försöka ha det med all städångest ;)

Aloe vera, inget för mig

För några år sedan så började jag använda min mammas aloe vera kräm till ansiktet eftersom min egen tog slut. Jag tyckte den var ganska så bra och eftersom jag använder ansiktskräm både morgon och kväll så blev den ganska så välanvänd. Kanske två-tre veckor efter att jag börjat använda den tyckte jag ansiktet började kännas lite stramt, sådär efter en natt! När jag började kolla närmre på det hela så såg jag att jag ahde småsmå knottror i hela ansiktet! Kanske inget som syntes på avstånd men, tänk er en tonårstjej som känner sig lika stramt som jag kan tänka mig att en ansiktslyftning känns direkt efter operationen.. Så hemskt kändes det och givetvis blev jag helt förtvivlad! Iväg till apoteket och köpa mandelolja ( det sägs vara bra för hyn, ja enligt mamma iaf ), smörja in ansiktet hela dagarna och efter en vecka var det försvunnet.
Därefter har jag inte använt mig av någon aloe vera kräm i ansiktet, jag har inte riktigt vågat och brukar vara noga med vilken kräm jag använder. Men nu för några veckor sedan kände jag mig manad att prova på någon annan så jag köpte en garnier fresh. Den kändes kanske inte lika bra som den jag brukar använda men tänkte att den säkert var bra ändå. Märket är ju ändå ganska så känt!
Igår kändes ansiktet konstigt och ojämnt på något sätt och senare på kvällen kunde jag konstatera att de där hemska knottrerna eller utslagen var tillbaka! Så min gissning är att det finns aloe vera i krämen! Känns inte alls roligt att springa runt rödknottrig och lite kli-ig i ansiktet men nu vet jag att det är säkrast att ge fan i att byta ansiktskrämer bara sådär. Numera kommer jag hålla mig till den underbart feta Nivea krämen som jag haft de senaste åren. Där finns i alla fall ingen aloe vera som får mig att bli knottrig!
Ett tips för er som inte heller tål aloe vera i ansiktet!

Ljuvliga vår


Sitter nere hos pappa för stunden och njuter av den svenska våren! Den är inte riktigt lika underbar som den i London då det var hela 17 grader under fredagen! Man svettades vad man än hade på sig! Helt underbart var det! Dessutom hade alla träd och blommor slått ut så det var ett grönt och vackert London vi kom till!

Här hemma får vi nöja oss med 8 plusgrader och lite vackra snödroppar som börjat blomma ut! Alldeles strax ska jag och alla vovvarna ( hela fyra stycken) ut på promenad i vårvädret! Ska bli skönt även om jag är lite småseg efter helgen! Myspys!

Hörs sen!

Lovley London

Sådär då är jag utvilad efter vår London tur i helgen! Sängarna där var inte särkillt bekväma plus att hotellrummet var suuuupersuuupervarmt så någon riktig sömn fick man inte där! Men det var en härlig resa och ja man får väl trots allt säga att man fick en del nya erfarenheter... På många sätt och vis!

Mamma mådde inte så bra under tiden vi var där så hon var bara med ute i London på fredagen när vi kom dit och lite i lördags förmiddags. Därefter fick vi lämna henne någr timmsr på hotellet med jag och John försökte hinna med att se Londons turistattraktioner. Tråkigt nog var det samma dag som engelskafolket bestämt sig för att demonstrera på mot englans insats i Egypten så vi kunde till exempel inte se Big Ben så nära att man kunde röra den. Det var också en del problem med tunnelbanan pga alla demonstranter! Men jag tyckte iofs att vi hann med en hel del:












Det blev också lite shopping och spaning i butiker. Men kanske inte så mycket shopping som jag tänkt mig. Man blev ganska så trött av att springa upp och ner på Oxford Street. Men några fina tröjor blev det i alla fall och mamma fick sig en ny handväska! Nästa gång ska jag ha med mig massor av pengar när jag åker dit! Då snackar vi underbar shopping!

Jag verkligen älskar de där små söta förorterna till London! Husen är små och ihop tryckta lite sådär charmigt. Det finns små små "centrum" som ser ut som om de skulle vara hämtade ur en sagofilm! Helt underbart! Jag är tror jag är lite förälskad i London.. eller kanske ganska så mycket! Helt fantastiskt!

Kära läsare, jag är nu åter på hemmaplan! ...

img_5518 (MMS)

Kära läsare, jag är nu åter på hemmaplan! Resan var trevlig  och lärorik på många sätt och vis! En trevlig uppdatering kommer imorgon! Sov så gott!!


Värmande!


Nu börjar födelsedagen sakta lida mot sitt slut och ja jag får väl säga att det varit en underbar dag idag! Som sagt god lunch med mamma och John! Underbara grattis hälsningar av alla kära vänner på facebook och på sms. Man blir så himla varm i hjärtat <3 Jag blir i alla fall! Ni är bäst!

Nu ikväll kom Katarina och Rebecka med världens godaste blåbärs wienerbröd för att fira mig! Tack tjejer ni är fantastiska och tack alla kära kollegor för alla varma grattiskramar! Ni är underbara allihopa tack!

Snart dags för mig att räkna kassan, åka hem och lyssna på lite bra musik innan sängen kallar. För imorgon bär det av! Ni får försöka klara er utan mina uppdateringar/spammningar på bloggen tills söndag eller måndag!

Många kramar till er alla!

P.S Lämna gärna lite fotavtryck medans jag är borta, så jag har massa bra bloggar att läsa när jag kommer hem! D.S

London shopping!

Idag när vi käkat lunch på Kronprinstorget och druckit lite kaffe och tagit en god kaka till det så bestämde vi oss för att fönstershoppa lite. Där finns inte sådär supermånga "ungdoms"affärer att spana runt i men tro det eller ej så har jag faktiskt börjat gilla Lindex kläder allt mer för varje gång jag går in där! Dessutom tror jag att de börjat få rätsida på hur stor en storlek 36 faktiskt är och inte sitter det sådär förstort pösigt som det gjorde tidigare! Så tummarna upp för Lindex allihopa!

Meeen som jag tjatat om nu den senaste veckan så åker jag ju till London imorgon och hur frestade jag och mamma än var på att shoppa så lyckades John övertala oss till att vänta tills vi varit i London.. Å ja det är klart, allt är roligare i London! Men lite ledsen i ögat blev man ändå så klart :P

Min födelsedag såhär långt har varit helt underbar! Tack alla underbara vänner för gratulationerna! Man blir så himla glad av att de att så många orkar ta sig tiden att faktiskt gratta mig! Tack kära ni! Å tack de som grattat mig här! Ni är för gulliga! Så tack tack tack alla underbaringar!


Den kanske inte ser mycket ut för världen här men i verkligheten var den alldeles förtjusande!

Usch idag är jag seg i kolan! Blev nog lit...

img_0313 (MMS)

Usch idag är jag seg i kolan! Blev nog lite för lite sömn inatt. Har vant kroppen vid att vakna tidigt så klar vaken är man vid åttatiden. Blev kvälls jobb idag ändå.. Men jag hann iaf med en god lunch med mamma och John i den underbara solen! Nu sitter jag på jobb och när jag slutar är det dags för sängen direkt! Har en lång dag framför mig imorgon!


Godmorning!


Ibland vet jag inte vart tiden tar vägen. Det känns som om jag precis fyllde 15 och idag är det hela 8 år sedan.. Vart har de åren tagit vägen? Men aja, idag fyller jag i alla fall 23 även om jag kanske fortfarande både känner och beter mig som 15! Så grattis på mig!

Dagen ska firas med lite lunch med mamma och John idag och imorgon beger jag mig till London fram till söndag! Har mycket mysigheter att se fram emot! Lyckligtvis ser det ut som om jag får en underbar dag att fira på även om jag ska till jobb ikväll! Ha enh kanon dag alla!

Oh no not you again!

Kan tänka mig att en del av er tänker så när ni ser hur många uppdateringar jag faktiskt har gjort idag. Men det blir lätt så när man jobbar tidig morgon och förmiddag för det händer faktiskt inte sådär supermycket på ett gym just under dessa timmarna. Dessutom har jag ju blogg i både dator och mobil.. SÅ ni får dras med mig lite extra de mornar jag börjar tidigt eller så får ni helt enkelt pusta ut i helgen eftersom jag åker till London och inte lär ha tid att skriva då :P

Det gick bra med Keddy idag! Han har några tänder färre men annars mår han bra! Tack och lov för det! Om jag har tur tar mamma med båda vovvarna hem innan hon ska till tandläkaren så slipper jag stressa hem till pappa och kan ta en liten runda med dem istället! Men vi får se! Jag vill ju också ut i solen!


Tänkte bara visa att jag faktiskt använder...

img_7704 (MMS)

Tänkte bara visa att jag faktiskt använder min nya och fina skinnjacka! Hoppas nu våren håller i sig så även de andra två kan invigas! Dock har jag otrolig beslutsångest ang. Vilken jacka jag ska åka i till London! Svårt svårt svårt!!


Fint från Ellos


Nej vad säger ni... Om man skulle ta och bli lite rik?


Oro

Sådär nu var alla morgonpigga jympamotionärer insläppta och jag kan åter sitta bak i personalrummet och avnjuta en god kopp kaffe med lite mjölk. Det är 1½ timme tills Robban kommer in, så jag har god tid på mig att bara sitta och häcka.. Samtidigt som det är ganska så tråkig att sitta här själv. Ja själv och själv, vi har glada motionärer här på mornarna så helt ensam känner jag mig inte :)

Idag ska mamma lämna Keddy hos veterinären, han har massor med lösa tänder och hans andedräkt är fruktansvärd. Så troligtvis kommer det bli en hel del tänder utdragna på stackarn. Ägaren som hade honom innan oss har inte varit så flitig med den där hemska tandstenen. Dessutom har små hundar betydligt sämre tänder än stora tyvärr. Det som oroar mig mest är sövningen... Kola gjorde det för några månader sen och det är superjobbigt! Alltid när det är narkos KAN något gå fel även om det inte är ofta. Vare sig för människor eller djur. Men jag är ändå orolig. Jag ska ner och hämta honom och Kola hos pappa efter jobb och det ska bli så skönt när det är över! Usch..


Håll nu alla era tummar för att det går bra! Vi är ju så oroliga!

Hörs senare!


SMS-inlägg

img_2644 (MMS)

Godmorgon kära läsare! Sitter nu på jobb och klockan är 06.16, vaknade för knappt en timme sedan. Känner mig ganska utvilad på något märkligt sätt idag, men även idag ska dagen stressas igenom efter jobb. Men man måste ställa upp för sina nära och kära och då blir det så ibland. Men sen är det ju faktiskt så att jag åker till London om 2 dagar :D så då kan jag koppla av och bara njuta hela helgen! Underbart ska det bli! Men nu, kaffe!


Regn

Sådär då har jag slutat och hunnit få i mig lite underbar gogogreen sallad på hemvägen! Ska trots det ner och handla sen när John kommer så vi får laga lite ordentlig mat, och snart ska det tas tag i städningen. Inte skoj och jag får väl erkänna att jag drar mig lite för det.. Mest för det är så tråkigt!

Ni minns att jag sa att jag gärna ville ut i det fina vädret? Ja.. Så när jag slutade såg jag världens största och gråaste moln. My kind of luck I guess. Men vad tusan det kommer fler dagar och förhoppningsvis håller sig vädret i London fint! Hoppas hoppas hoppas!

Annars blir det nog en ganska så lugn kväll eftersom det är jag som öppnar imorgon 06.00 ska jag vara på plats! Uch så tidigt! Skönt är dock att jag kan kila iväg 14.00, men då blir det snabbt ner till Ljunghusen för att hämta hem mina underbara vovvar och sen tas ombyte med för 18.00 är det födelsedagsmiddag! Fullrulle även imorgon. Tycks inte vara min grej längre att ta det lugnt. Aja, så är det!

Ha en mysig kväll i regnet ni som bor i Malmö, tror dessvärre inte vi missar det :(


14 grader!

Åh nu är det 14 grader i soliga Malmö! Varför är jag inte ledig idag istället? Det är ju så tråkigt att sitta inne och häcka på jobb när det är underbart väder! Kan bara tänka mig hur det känns sen i sommar =(. Men äh, man ska inte klaga man ska väl vara glad att man har ett jobb! Funderar stark på att söka den heltidstjänsten som annonserades ut här... Men jag vill ju så gärna plugga också... Aja.. jag har en vecka att fundera på det!

Nu är det fyra timmar kvar tills jag får lov att gå hem. Vet inteo m det blir middag ikväll eller om jag ska städa, jobbigt att inte veta helt hundra. Men förhoppningsvis får jag reda på det snart! Måste städa idag, får inte finnas några undanflykter idag!

=)

Självklart sitter jag inne på jobb när det...

img_3856 (MMS)

Självklart sitter jag inne på jobb när det är såhär underbart ute :-( äntligen vår i Skåne!! Om jag känner mig okej i eftermiddag ska jag ta en mysig promenad md hundarna! Mysmysmys!!


God morgon!

Dags för jobb idag igen efter en dags ledighet. Välbehövd kan jag säga, herregud vad min huvud dunkade och värkte igår. Det kvittade vilka värktabletter jag tog eller om jag åt, sov eller ja vad jag gjorde. Det vägrade släppa! Men idag känns i alla fall skallen bättre, det enda nu är väl att jag känner mig trött trots god nattssömn. Men men, bara jag är frisk till helgen så gör det inget om jag är trött hela dagen :)

Ikväll ska jag försöka städa lite därhemma. Det blev ju aldrig igår eftersom jag fick skallebank och röjde bort en del skit från Ribevägen. Nu har jag i alla fall superfina champangeglas hemma! ÄNTLIGEN efter tre år så har jag det! Ska bara ha något kul att fira nu :P

Ha en underbar tisdag kära ni!

 


Jag som liten, denna hittades också igår :P


Skallebank

Jag kände mig bara trött innan men nu fick jag skallebank som vi säger här nere i skåne.. Alltså huvudvärk. Orkar inte vara trött och tycka synd om mig själv idag. Har mycket jag ska hinna med innan London om 4 dagar! Städa är priroritering nr 1. Här ser ut som huset som gud glömde ungefär, ja fast utan spökena eller om det var gamla indianer?

Aja, nu ska jag möta mamma hörs senare. Jag lovar å gnälla lite till då ;)

Monday

Idag är jag trött som vanligt. Jag känner av den där förbaskade förkylningen lite då och då. SÅ idag blir det ingen träning eller något för ansträngande faktiskt. Ska vila och bara vara idag. Tur Ida var gullig nog att ta min kväll idag! Du är en ängel!

Äntligen är Kola hemmai gen! Gud vad man saknar den lille krabaten när han inte är hemma! Men jag vet också att han har det mycket roligare hemma hos pappa de helger jag jobbar heldagar. Så det känns bättre för hans skull om han får vara med sina collibrosor!

Satt och spanade runt bland gamla bilder såhär på morgonkvisten och hittade en på lilla söta Pinkisan när hon var liten. Jag tycker fortfarande att hon är ganska så liten men vilken liten bebis hon faktiskt var!

Nu ska jag bara ta det lite lugnt innan jag ska möta upp mamma för att hämta lite grejer :)

Hörs sen!


Innan jobb..

Jag tänkte bara lägga upp en länk jag fick på facebook idag för er läsare jag inte har på facebook :P Joina och bjud med vänner. För visst fan är vi trötta på de ständigt stigande bensinpriserna? Vi kan ju i alla fall försöka att få ner priserna.

Tack på förhand!

Sovmorgon och lång lunch

Hello kära läsare!

Idag hade jag sovmorgon och började 10.30 istället för 08.30. Helt underbart trodde jag eftersom jag var inställd på att sova som en liuten prinsessa. Dessvärre har jag snurrat runt i täcket hela natten och inte tusan var jag pigg när jag vaknade. Dock trodde jag förkylningen gått tillbaka som jag kände av igår. Men väl på jobb kände jag lite tjochet i halsen och snuvan.. Aja, håll nu tummarna på att det inte blir värre!

Just nu har jag två timmars lunch, så jag har kört hem och käkar lite pizzarester från gårdages goda pizza! vSen ska jag sitta och spana på nätet (ja precis.. som vanligt :P ) sen är det jobb till halvåtta ikväll och därefter film hos John! Ska bli mysigt! Ha nu en underbar söndag och njut av den underbara solen!

Ciao!

Underbara musik

Tänkte lista de 5 mest spelade låtarna hos mig den senaste månaden.
  1. Katy Perry - E.T
  2. Pink - Fucking perfect
  3. Tove Styrke - White light moment
  4. David Guetta - On the dancefloor
  5. Akon - Angel
Nya låtar har hittats idag så de kommer säkert upp nästa gång haha! Nu ska jag fortsätta spana runt på kläder och jumpsuits.. Fan, ibland önskar man att man var rik! Just nu finns det så mycket fint!!!! Men ska verkligen försöka hålla mig från att beställa för mycket innan London! Lär bli svårt dock...

Quality time



Ikväll har jag quality time med mig själv. Jag är trött efter en dags arbete och kanske finns där en liten hemsk förkylning i kroppen. Längtan efter att bara sitta och häcka framför datorn med underbar musik och en god rom och cola har funnits här ganska länge, men aldrig tiden. Så idag unnar jag mig lite tid med mig själv. Känns så skönt att bara få lov att vara ibland. Underbart. Ja och helt ensam är jag ju faktiskt inte, jag har min lille kelegris Pink här.

Nu åter till musikens värld.


Making pizza!

Idag var jag sugen på pizza, fast inte sån där suuperflottig och dyr köppizza. Så istället bestämde jag mig för att göra en egen! Fast... Ja det blev lite fusk ska väl erkännas. Jag köpte ett pizzakit på hemköp för 26 kr med färdig deg och tomatsås. Kändes som om jag inte hade ork i kroppen efter en hel dags arbetande.. Såhär kul hade jag i min ensamhet:










Den blev faktiskt god! Jag var lite tveksam till färdigbakad pizzadeg, men eftersom man själv väljer vad som ska finnas på och kanske för att jag gillar tjocka pizzabottnar så blev den supergod! MUMS!

Jumpsuit... vilken?

Jag har hittat tre supersöta jumsuits som inte är alltför pluffsiga i vid magen. Har man förstora byst ser man bara tjock eller gravid ut och det känner jag inte för. Så vilken tycker ni är finast?

Den svarta är snygg för att byxorna är ballong och midjan korsettaktig. Den vita i mitten är söt för det ser ut som en liten klänning. Ja och leoparden är underbar för den är tight OCH leopard.. Så svårt! Å har ni fler tips välkomnas de också! Mer än gärna!


Snark!

Nu har jag tränat Camillas underbara skivstångspass, svettats som en gris... Ätit och duschat. Nu är jag färdig för att åka hem och softa lite. Men tyvärr så stänger vi inte förrän fem idag. Suck. Jobbigt att vara trött ibland. Men man ska inte klaga! Inte alla som kan träna på jobb, det är faktiskt ganska så bra! We like it alot!

Har inte riktigt bestämt mig för hur min afton ska se ut idag. Jag orkar inte gå ut eftersom jag ska jobba imorgon, men å andra sidan så har jag sovmorgon till halv elva. Aja.. Vi får se! Kanske blir en sväng ner till pappa som jag eventuellt tänkt på. Men vi får se.

Lyssnar på covern till Katy Perrys E.T, man blir nästan tårögd så bra killen är! Om ni missat den finns den här. Visst är den väl bra?  



Nu ska jag spana på kläder... Så jag håller mig lite sysselsatt!

Skotips!

Satt och spanade runt på facebook då en annons från Brandos dök upp. Så jag satt och kollade runt deras söta små nyheter och fann den här modellen i tre olika söta utföranden:


Speciellt charmiga tycker jag givetvis att den "blå" och "lila" är, men dessvärre är jag ingen flitig användare av just dessa två färger. Men kanske någon av er kära läsare är det? Hur som helst så ville jag bara visa hur otroligt söta de är!


Godmorning!


Sådär då sitter man på jobb, ganska så tidigt en lördag igen då! Måste säga att jag sov helt okej, men trots det så lyckades jag vakna och vara både trött och ganska så irriterad. Man har väl sånna dagar ibland, och idag är en sådan! Kanske blir bättre efter lite skivstång/kondition med Camilla sen. I hope so, men det blir det säkert. Kroppen fick inte sin dagliga träning igår så det är säkert därför!

Så nu har jag Big brother på i bakgrunden, gårdagens repris. Alla är fulla och glada.. Vanessa är nog den som är absolut slampigast i huset, i gårdagens avsnitt var hon på ALLA killar på något sätt.. Å sa ta på mig, till Christian och Peter.. Ja herregud! Någpn jag retar mig mer och mer på hela tiden är Roza. Shit, hon är bara ett år yngre än mig och tror hon är svincool, pratar som om alla skulle tycka och tänka som henne och en mer egocentrisk människa får du nog leta efter! Jag jag jag! All the time! Orka! Men ja, trots det kommer jag nog fortsätta följa det ;P Fast man retar sig på de flesta där inne på ett eller annat sätt! Men Gurkan och Katerina är bäst! Bara så ni vet!

Nä kanske dags för lite kaffe såhär på morgonkvisten. Ha en underbar lördag kära läsare!

Laundry



Sådär då var man hemma för att tvätta.. Så tråkigt en fredag men å andra sidan känns det inte som helg eftersom jag ska upp och jobba tidigt imorgon! Men lite film, godis och mys ska jag nog hinna med idag! Tyvärr blir det nog att jag skippar träningen idag... Ganska så öm i magen, och det finns där lite olika anledningar till. Kanske berättar en annan gång för er som inte vet :P

Ja, och dessutom beställde jag den där underbara bikinin som ni kan se i förra inlägget! Någon vänlig läsare tyckte att det var helt rätt, och det är inte ofta jag fastar för vad som är inne eller inte :P Så varför inte passa på! Tack denne någon som inte lämnade namn eller bloggadress?

Dock var det lite besvärligt med storlekarna.. Jag har ganska så stor byst, men är rätt så liten i övrigt.. Ja lite rumpa också, och då blir det svårt att bestämma om man ska ha 36 eller 38 i överdelen. Men eftersom det var ett spänne i ryggen så provar vi en 36 till att börja med! Annars har jag ju faktiskt någon månad på mig att byta till en större :)

Ha nu en kanon fredag så hörs vi senare!

Bikini!

Jag tror precis att jag hittade året bikini? Vad säger ni?

E.T igen..

Hittade den här underbara covern på Katy Perrys låt E.T.. Ja ni som känner mig vet att jag gillar covers när jag lyssnat sönder orignalet på repeat.. så here it is!
Visst är den väl uuuuunderbar?

Kom hem till pappa för en liten stund seda...

img_0338 (MMS)

Kom hem till pappa för en liten stund sedan och åt frukost! Idag är det min lediga dag innan maratonsjobbandet i sex dagar! Därefter blir det London! Yeey! Mysigt! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!


Musik är det underbaraste som finns! Sitte...

img_3603 (MMS)

Musik är det underbaraste som finns! Sitter just nu ute i receptionen på jobb och på radion spelar de gamla underbara klassiker! Just nu spelad creed vilket får minnena till första ring i gymnasiet . Allt var nytt och spännande, man träffade nya människor och många nya upplevelser. Jag kan inte fatta att jag reda fyller 23 år nästa vecka.. Jag känner mig som 15 fortfarande! De här 8 åren har bara sprungit förbi utan att jag ens humor märka något? Läskigt.. Men än är jag ung i sinnet!


Sitter just nu på jobb och har ätit en rik...

img_5912 (MMS)

Sitter just nu på jobb och har ätit en riktigt god lunch från veggegården, som mamma tog med sig efter hennes lunch där. Mår fortfarande lite småkympigt i kroppen. Är ganska så trött, men man får väl hoppas att tiden går fort tills jag slutar idag :-) trevlig torsdag mina kära vänner!


Regnrusk

Usch, var precis nere med vovvarna i regnet. Man blir så deppig när det är sånt här väder, grått, mulet, kallt och regnigt! I och för sig så föredrar ajg regnet framför snön.. Men oj vad jag saknar solen och de där extra plusgraderna!

Inne: Sol, värme och plusgrader.



Ute: Regn, kyla, vind och grått!



Hoppas på en vacker dag imorgon, eftersom den ska spenderas nere i underbara Ljunghusen!

So long mates!

Thursday



Idag är jag seg i kolan.. riktigt seg. Men trots det har jag hunnit ha ett ganska så bra gympass nere på värket och kom precis ut ur duschen! Så nu har jag tre timmar att ta det lite lugnt på och käka något gott, innan det är dags att bege sig till jobb... igen.

Imorgon är jag ledig! Ska försöka orka med ett PSI pass på träningsväket, det var nog en eller två månader sedan sist! Som tur är så har jag ju faktiskt orkat träna, även om det inte varit där! Så jag tror nog att kondisen ska funka ganska så bra ändå!

Nu ska jag lyssna på lite musik! Hörs senare!

Ciao!

Då var ansökan iväg skickad!


Gammal bild från 2008 ;P


Godkväll på er underbara läsare!

För en timme sedan kunde man ÄNTLIGEN lägga till utbildningarna man ville söka på Studera.nu, så nu har jag skickat iväg min ansökan till kriminologprogrammet inför hösten. Så det enda man kan gör nu är att hålla tummarna så hårt man bara kan och HOPPAS HOPPAS HOPPAS på att man faktiskt kan komma in så jag får komma igång nu!

Annars har vi det ganska så lugnt här på jobb jag och Arlinda. Inte mycket som händer nu.. Så vi får väl försöka liva upp stämningen lite här och göra den sista tiden rolig!

Hoppas ni har en underbar kväll kära vänner!


Jag tror snart jag skapat en Friskis trend...

img_9104 (MMS)

Jag tror snart jag skapat en Friskis trend här på Ön. Jag har en känsla av att vi kommer vara några  st med blomdoftande crockertofflor här ;)


Worktime

Så trött jag var igår kväll, jag däckade så fort Big Brother börjat och sen sov jag till halv nio idag. Så skönt! Igår var som ni vet en intensiv dag och jag hann med mycket på den långa långa dagen som det blev!

Skönt på ett sätt att börja sent idag för man hinner göra saker innan. Så jag och John käkade som sagt nere På Kronprinsen och därefter soppade vi loss lite på e-bay.. Farligt det dära! Men snart kommer jag få hem de här vackra sakerna:



Kanske kommer de när det slutat att vara varmt, men om inget annat så har jag ett par skitsnygga handskar till hösten!  Oh yeah!

Nu tar jag det bara lite lugnt med vovvarna och sen ska jag lämna av hundarna hos John innan det är dags för jobb! Hoppas ni har en underbar dag, så hörs vi senare!

Ciao!


I väntan på John så sitter jag på en bänk ...

img_9160 (MMS)

I väntan på John så sitter jag på en bänk och häckar inne på kronprinsen :) vi åt nyss lunch här, jag käkade sushi medan John tog sig en rejäl husmanskost idag :)


Som jag längtar efter sommar, sol och värm...

img_0959 (MMS)

Som jag längtar efter sommar, sol och värme! Solen är förvisso framme idag så vi är väl på rätt håll? Börjar sent idag så idag ska jag bara ta det lugnt innan jobb :-) hörs sen!


Tror jag ser något piggare ut nu än kvart ...

img_7205 (MMS)

Tror jag ser något piggare ut nu än kvart i sex imorse. Har hunnit träna, äta och duscha också så efter jobb blir det raka vägen ner till ljunghusen. Har läkartid 16.00 idag å lite stressad ä jag... Får hoppas det går bra. Håll tummarna för mig idag!


Nostalgi



Gud vad jag saknar gymnasietiden ibland! Fan vad roligt jag hade och tänk så tokiga vi var hela högen! Alltid hade vi en massa skit för oss och trots att vi hade total inbördeskrig i klassen i princip i tre år så hade vi någon konstig typ av hatkärlek till varandra! Vi skulle bråka och vi skulle bli sams!

Man fattade det inte då, men gymnasiet var en rolig och lärorik tid för oss alla. Man tyckte att de problem man hade då var världens största, men man skulle bara veta vad som väntade sig! Ibland vill jag bara tillbaka! Underbara gymnasiet!

Jag saknar er Sp3C! Fan vad grymma vi var!

Ännu en tidig morgon

Idag har man varit uppe tidigt igen. Det blir lätt så när man börjar jobba 06.00. Det tråkiga inatt är att jag sovit riktigt dåligt och dessutom kunde jag inte somna i tid. I två nätter i rad har jag sovit som en kratta. Fattar inte riktigt varför? Någon som vet om det är fullmåne? Ja jag vet det låter skumt men faktiskt brukar det vara så att man sover ganska så dåligt när det är fullmåne. Kanske någon gammal djurisk instinkt som finns kvar? :P

Idag ska jag hinna med mycket känns det som. Det roliga med mig är att jag alltid är stressad på morgonen för allt jag ska hinna med, och ja vissa andra grejer jag ska hinna med är mer stressande ön en del andra.. *pust* men jag ska nog hinna med allt utan att stressa sönder mig.

Ha nu en trevlig tisdag mina kära vänner så hörs vi senare!

På hemma plan

Ännu en ledig dag idag. Känns faktiskt helt otroligt skönt att faktiskt ha varit ledig ett tag nu. Känns som det enda jag gjort de senaste månaderna är att jobba, jobba och jobba. Inte heller har det varit på de bekvämaste tiderna.. Ofta kvällar vilket jag kommit fram till är ganska så tråkigt. Tyvärr.. Nu känns det mer okej när det är mixade tider, så detta schemat fram till sommarn känns ändå helt okej! Ska bara skicka in mina semesterveckor imorgon också sen ska det mesta nog vara planerat fram till höst.
På tal om hösten! GLÖM INTE att skicka in er anmälan till högskola imorgon! Jag hade nästan själv glömt det! Tur jag kollade på datumet nu! Jag vet inte riktigt hur länge man kan skicka in för det datumet hittade jag inte. Men eftersom jag vet vad jag ska söka så gör jag det direkt imorgon! Bra, då har jag något att göra mellan 6-8 på morgonen imorgon!
Sitter just nu hemma hos pappa och ja jag vet att jag tjatar om det, men jag verkligen älskar att komma hem till ljuvliga Ljunghusen och det underbara hem jag vuxit upp i. Det må vara lite nergått och kallt men det är trots allt ändå hemma. Mer hemma än så kommer ingenting någonsin att bli! Jag älskar naturen här och jag älskar havsluften och den hemska tången som doftar på sommrarna! I just love it!

Shoe-addiction



Alla har vi väl någonting som vi är som besatta i. Ja nu menar jag i shoppingväg och ingenting annat. En del tycks ha fastnat i sminkträsket medan andra är faschinerade av klänningar eller jackor? Inte jag. Min stora last är små söta/fräcka/snygga/sexiga/underbara/udda (u name it) skor! Speciellt faschinerad är jag av sandaletter eller pumps! Gärna med öppna tår! Jag har inte vågat mig på att räkna hur många par skor jag faktiskt har... Jag kan göra en vild chansning på kanske runt 40 par, om ens det räcker!

Jag har alla dess former, färger, typer ja.. Allt ni kan tänka er! En del av skorna använder jag nästan dagligen, medans andra bara blivit använda ett få gånger. Men bara för att jag inte använt dem mer än en gång betyder inte det att man sorterar bort skor. Nonono! Skor är nog också det enda jag har riiiktigt riiiktigt svårt att göra mig av med! Kläder kan jag fastna för litegrann och få lite ångest av att göra mig av med. Men skor.. Nej, det är verkligen inte lätt! Jag älskar ALLA mina skor, även de jag inte använder så ofta!

Nu när våren är på ingång ska det användas underbara underbara skor! Jag lovar att visa upp en del av dem här ;)

Någon mer som är beroende av skor?

Söndagsmys



Nu har jag städat undan lite i köket... Så det känns lite fräschare. Sen gjorde jag rent fröken Pinks låda ifall hon skulle få ett infall att kissa under köksbordet igen.. Det händer nämligen när hon tycker lådan är för äcklig eller ja snarare att den luktar illa. Då är det dags!

Så nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan ska jag på med myskläderna! Fast egentligen så är jag så supersugen på att gå en långpromenad med hundarna.. Men jag tror inte John känner för det nu nu när han inte kan ha en ordentlig jacka på sig =(. Aja, vi får väl se vad det blir idag!

Btw, en ny favoritlåt igen... Jag vet jag byter favoritlåt så ofta, men det är något jag kallar för repeat-funktionen. När jag hittar en låt som jag tycker är jäääättebra så sätter jag den på repeat i ett dygn ungefär. Sen är jag sådär lagom småtrött på låten och kan bara lyssna på den lite då och då.. Ja, jag vet jag är lite konstig men sån är jag!

Hur som helst.. Det är Swingfly som är tillbaka och den nya låten heter Me and my drum.

Ha nu en mysig kväll, får se om ni slipper fler inlägg av mig idag.. Man vet aldrig ;)

Slö söndag?

Nej jag kan inte påstå att jag legat på latsidan idag faktiskt. Jag har hunnit vara med mamma på fyndbörsen och Rusta. Där jag hittade en del nödvändigheter som det här:



Därefter begav jag mig till Friskis och körde ett underbart cirkelfyspass trots att jag var totalt opeppad för att åka och träna idag igen. Där finns tankar för ett skivstångspass imorgon, men å andra sidan så har jag kört hårt nu fem dagar i rad så kroppen kanske behöver vila? Aja vi får se..



Efter cirkelfysen hämtade jag upp John och vi köpte med oss Pizza hem! Så himla gott och fort slank den ner kan ni tro. Svinhungrig var jag! Nu väntar lite traditionellt söndagsstäd. Inte speciellt taggad för det heller, men om inget annat så känns det nog lite fräschare när det är gjort!

Ha en underbar söndag!

Nu ska jag och lilla mamma ut på äventyr ;-)

img_7413 (MMS)

Nu ska jag och lilla mamma ut på äventyr ;-)


Efter en mysig bio med Johns familj så åkt...

img_4445 (MMS)

Efter en mysig bio med Johns familj så åkte vi upp en sväng till mamma som bjöd på ägg och makrillmackor och en kall cider! Danskarna kan de också! För att se om cidern är kall så är trädet blått, annard är det gyllenfärgad dom över färg! Precis som Norrlandsguld :-) ha en fortsatt trevlig lördag <3


Välkommen våren!

Var precis ute med vovvarna på ängdalarundan och guuud så underbart väder det är! Imorse var det kall vind, men den tycks ha avtagit nu! Underbart! Det luktar vår och det börjar smått kännas som vår i luften. Nu får vi väl bara hoppas på att vintern är slut för denna gången.


Snart ser nog Rönneholmsparken ut såhär!

Om en timme ska jag, John och hans familj på bio och se Rango! Hoppas på att den är ruskigt rolig! Jag behöver piggna till lite idag. Jag är så himla trött! Tror det beror på allt skivstångandet jag hållt på med denna veckan! Men dagens skivstång med Camilla var SUPER. Hennes musik peppade en till max! Så alla ni Friskismotionärer.. ni borde verkligen testa Camillas Skivs/kond 75 minuters pass för det är bara sååå bra!

Imorgon är det cirkelfys halv fyra för mig. Undrar om kroppen orkar ytterligare ett marigt och tungt pass imorgon? Det blir femte passet för veckan och ändå funderar jag på att hoppa på ett skivstångstpass på måndag kväll också.. Man kan ju undra om det slagit slint i skallen på mig? Lite kanske... Aja! Vi får se hur träningsvärken är ikväll! Hörs sen!



1 år sedan


Idag för exakt ett år sedan så kom John hem till mig för första gången, vi hade alltså vår första dejt :). Vi hade bestämt sedan innan att vi skulle kolla film så vi satte på Hannibal (fråga mig inte om filmvalet, känns som om det var jag som valde och då tänker man inte riktigt efter..) . Vi kanske såg max 30 minuter av hela filmen, resterande av tiden satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord. Kvällen avslutade vid Johns bil med en underbar mysig kyss.

Ja och hur det gick sen har ni nog förstått vid detta laget? Så vi har träffats i ett helt år nu. Helt galet vad tiden går fort. Men vi har hunnit med massor av roliga äventyr, en del tråkiga också men det bästa av allt är att det väntas en massa roliga och spännande äventyr till! Love you John!


Fucking perfect

OM ni skulle ha missat Pinks nya låt tycker jag ni ska höra den nu.

Lugn fredag



Idag ahr jag verkligen inte gjort ett dugg vettigt.. Ja förutom att ha varit hos tandläkarn och tvättat. Jag är så hiiiiiimla trött! Jag och John låg däckade i sovrummet från 11.00- 16.00 och bara sov och glodde på tv. Helt sjukt skönt. Normaltsätt så brukar jag bli rastlös, men fortfarande så är jag ganska så trött så en lugn fredag var exakt vad jag behövde.

Men när träni9ngsångesten kom tillbaks var det förstås dags att ta ett litet pass nere på gymmet! Tänkte träna skivstång imorgon och träningsvärk har jag som tusan sedan igår... Så tänkte mjuka upp med ett kondispass. Får hoppas det blir lite lättare imorgon...

Aja, nu ska jag chilla lite till innan det är dags för sängen! Ha en trevlig fredag!

Seglarskor kanske är att tänka på för 99 s...

img_5527 (MMS)

Seglarskor kanske är att tänka på för 99 spänn? De senaste jag ägde fick jag lämna kvar i Magaluf, lite mindre fräscha och hela.


Suck



Jag som precis skrev ett superlångt inlägg å sen bara startade datorn om sig... Aja. Det jag skulle komma fram till idag var i alla fall att jag ahr hunnit med en heeeeel del! Rumpan har redan börjat värka sedan skivstången och ja... det sägs ju att man ska passa på att äta så kroppen kan återhämta sig. Så det tänker jag göra idag.

Trots dålig kost denna veckan så ska jag nog fortsätta att trycka i mig lite chips idag! Det var ju så gott igår! Jag och John ska se American Psyco, typ 8 år sedan jag såg den sist. För visso minns jag den som ganska så dålig, men hur som helst så tänkte jag ge den en chans till.

Hoppas ni har en mysig torsdag!

Såhär pigg såg jag ut imorse i hissen påvä...

img_2421 (MMS)

Såhär pigg såg jag ut imorse i hissen påväg ner till garaget :-)


Onepiece

Jag vill ha ha ha ha!



Fast just nu är de lite väl dyra... snyft!

05.20

Steg jag upp idag, jag får nog faktiskt erkänna att det är det tidigaste jag stigit upp på många många år... Om jag någonsin gjort det? Att inte gå och lägga sig förrän vid denna tiden har jag gjort massor med gånger under den tid jag jobba på nattklubbar. Men att stiga upp såhär tidigt är inte riiiktigt min grej egentligen. Det förvånar mig faktiskt att jag inte somnat om eller känner mig som ett spöke idag. Kanske kommer sen ;-)

Aja, nu ska jag jubba lite om det nu finns någon morgonpigg motionär som vill träna!

Inte världens bästa bild på min nya skinnj...

img_7176 (MMS)

Inte världens bästa bild på min nya skinnjacka, men en liten förhandstitt! Kvällen har varit otroligt lugn och om en stund ska vi se slutet på filmen hämnden med Mikael Persbrandt och troligvis somna till big brother. Jag ska upp 05.20 för att kunna öppna Friskis! Usch ja det är tidigt... Hoppas ni alla har en trevlig onsdags kväll så hörs vi imorgon! Natti!


Två timmar kvar



Nu är det bara två timmar kvar tills jag får åka hem! Ska bli så skönt! Dagen har ju känts lite längre eftersom jag varit ensam så mycket idag. Men så fort Arlinda kom tillbaka fick jag upp och köra mitt träningspass. Riktigt skönt nu efteråt, men man blir så trött när man tränar, äter och duschar. Helt såsig.

Imorgon blir det ett rejält pass, ska bli skivstång för andra gången.Det kändes rätt så bra sist så jag tror det kommer gå minst lika bra imorgon. Kanske blir lite stressigt i slutet eftersom grabbarna ska på möte men äh.. Det löser sig!

Hoppas ni har en trevlig onsdag =)


Underbara Bikbok


It's gonna be a long day

Arlinda messa mig vid sju imorse och undrade om jag kunde komma in redan vid åtta eftersom hon skulle på möte. Å ja, en halvtimme hit eller dit spelar ingen större roll för min del så det var klart.

Så nu sitter jag här och häckar ensam. Ska vara ensam till tolv och sen kommer Arlinda igen men hon sticker ju redan vid två... Så jag hoppas det finns någon annan som också hoppar in? Messa Robban men han har inte svarat än. Annars kommer jag vara ensam heeeeela dagen och det är sååååå tråkigt! Dessutom hinner jag varken träna eller äta.. Suck. Aja. Vi får väl se!

Ikväll ska det bli filmmys! John kommer förhoppningsvis hem idag!

Återbesök


Tack alla trevliga besökare som faktiskt bestämmer sig för att göra återbesök på mnin blogg. Det blåa är de besökare som kommer tillbaka ganska så ofta för att spana, medan den gröna är de som "råkat" halka in på min lilla blogg.

Tack för ni orkar intressera er för mitt liv, vare sig det är roligt, tråkigt eller deprimerande, förbannat ja... Allt vad det nu kan vara! Ni gör det så mycket roligare att blogga! Tack!

E.T



Den här vackra tjejen har gjort en uuuuunderbar låt! Klicka på bilden för att höra!

Nu kan jag pusta ut

Jag kunde pusta ut helt och hållet för några timmar sedan. Vid halvfyra tiden ringde jag och fick höra att han iaf hade kommit till uppvaket en timme tidigare men att man inte visste hur länge han skulle vara kvar där eller hur operationen i övrigt hade gått.

Jag kände mig lite lättad och hoppade in i duschen och bestämde möte med mamma. Vi stack till svågertorp för att käka, det är ju så perfekt eftersom alla kan väla precis vad de vill ha. När jag satt och väntade på maten så ringde jag en andra gång för att se hur operationen gick och om han mådde okej. För tidigare under dagen fick vi besked på att vi inte skulle få träffa honom mer idag.

Vänta sa de på avdelningen och till min lycka fick jag prata med honom! 50 minuter innan besökstiden var slut... Så vi kastade i oss maten och stack dit. Tack och lov mådde han bra och var pigg! Så nu är jag så lättad! Det firar jag med en Salt & blandat påse och en coca colaoch slutligen för att slå på riktigt stort så köpte jag även en trisslott! Så håll nu alla era tummar för att det är min tur att vinna lite, det hade verkligen varit till stoooooor nytta just nu!


Detta fick bli lunchen för dagen. Gott kan ni tro!


Efter en stressad dag kunde jag känna att jag faktiskt förtjänade detta liiite litegrann :D

Tisdag



Usch, just nu är jag ganska så stressad. Inte för att jag tror saker och ting ska gå dåligt men en operation är alltid en operation och när det är en människa man älskar så mycket så är det klart att man blir orolig. Dessutom är det värsta jag vet att stå där i ovishet. Jag trodde jag skulle få träffa John mer idag, men tydligen kommer han tillbaka så sent att besökstiden är slut. Men för att ta ner oron litegrann så fick jag och Johns pappa ett nr vi skulle ringa när operationen beräknades vara klar... Men det är cirka 2 timmar kvar tills jag kan ringa det där nr för att veta hur det gått...

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att lugna mig lite... Funderar på att beställa lite sushi och käka och sen träna. Men ja vi får väl se vad det blir av det hela. Jag måste ju äta i alla fall så det blir nog ett besök ner till kronprinstorget. Hörs senare!

Hemma en vända från sjukhuset idag. John s...

img_6018 (MMS)

Hemma en vända från sjukhuset idag. John ska opereras så jag och hans pappa var och lämnade honom :-) ska tillbaka om två timmar igen då han ska opereras. Hoppas att all går bra! Hörs senare!


En ledig förmiddag



Ja som vanligt hamnade jag nere hos pappa nu när jag börjar sent idag. Ser ut som om detta förövrigt är min sista måndag på några månader framöver och det känns underbart. Man känner sig ändå rätt så sliten när man först jobbar fredag,lördag,söndag och sen en måndag till på det. Så det ska bli skönt!

Snart dags att planera lite semester. Jag och John ska iväg på något och sedan hade killarna bestämt sig för att de skulle iväg på sitt håll så då passar jag och mamma mus på att sticka ner en vända till underbaraunderbaraunderbara Magaluf i sommar igen. Man blev heeelt frälst när man kom ner där! Helt underbart var det, så just nu har jag spanat runt lite på resor dit men de är ju så jäkla dyrt. Kanske får bli en sista minuten även i år. Vi får väl se! Jag ska i alla fall hålla koll på när jag ska ta semester. Blir nog bara två veckor denna sommarn. Men det får duga!

Gud vad jag längtar efter sommar och sol nu. Jag är så trött på denna kylan! Brr!

Gokväll kära läsare! Då var denna arbetshe...

img_0809 (MMS)

Gokväll kära läsare! Då var denna arbetshelgen över och det känns faktiskt ganska så bra. Träningen i helgen har gått helt underbart! Skivstången igår gick bra och tro det eller ej men trots lite stelhet från gårdagen så gick det ändå såå bra! Tack för bra push Wirre och Linda! Hade säkert bara fixat hälften av armhävningarna annars :-) nu ska jag försöka sova lite vänner! Sov gott! P.s om ni ser denna skylten har ni hamnat hos mig! Natti!


Morning

Nyvaken och kaffet är påsatt, om någon timme är det dags för jobb igen. Ännu en heldag att möta motionärer på Friskis. Men det är helt okej, på helgerna har man absolut helt okej lön.

Var faktiskt på Skivstång/kondition 75 minuters igår. Har tänkt gå på det ganska så många gånger, men det har aldrig blivit av. Så numera när vi har två timmars lunch så kan man passa på, för man behöver intre stressa efter passaet utan kan duscha i lugn och ro, och äta i lugn och ro. Faktiskt ganska skönt även om lunchen kan bli liiiite liiite utdragen ibland.

Så idag har jag faktiskt lite träningsvärk. Får känna av hur pass illa den blir framemot eftermiddagen om jag kommer fixa att gå på cirkelfys. Jag kanske inte kan ta ut mig riktigt ordentligt idag, fast å andra sidan så gjorde jag det på skivstången igår.

Hoppas ni har en underbar söndag!

Morning

Nyvaken och kaffet är påsatt, om någon timme är det dags för jobb igen. Ännu en heldag att möta motionärer på Friskis. Men det är helt okej, på helgerna har man absolut helt okej lön.

Var faktiskt på Skivstång/kondition 75 minuters igår. Har tänkt gå på det ganska så många gånger, men det har aldrig blivit av. Så numera när vi har två timmars lunch så kan man passa på, för man behöver intre stressa efter passaet utan kan duscha i lugn och ro, och äta i lugn och ro. Faktiskt ganska skönt även om lunchen kan bli liiiite liiite utdragen ibland.

Så idag har jag faktiskt lite träningsvärk. Får känna av hur pass illa den blir framemot eftermiddagen om jag kommer fixa att gå på cirkelfys. Jag kanske inte kan ta ut mig riktigt ordentligt idag, fast å andra sidan så gjorde jag det på skivstången igår.

Hoppas ni har en underbar söndag!

London

Jag glömde ju berätta att vi bokat både resa och hotell inför min födelsedag nu! 25-27 mars blir det. Det ska bli så roligt! Det blir jag, mamma och John så jag tror vi kommer ha en superduper helg! Dessutom ska jag träffa en av mina engelska vänner, Danielle. Det är över ett år sedan vi träffades! Så nu har jag något roligt att se fram emot!


Workday

Idag vet jag knappt vart huvudet sitter, även om jag sov ganska så bra inatt. Det kändes som om det försvann några timmar och egentligen hade jag så gärna velat sova hos pappa. Fast det tråkiga då hade varit att jag hade fått gå upp svintidigt för att köra till jobb. Men snart är det läge att sova där, jag mår oftast så bra när jag är där nere. Men hemma kommer alltid vara hemma även om jag trivs här i Malmö.

Lång arbetsdag framför mig idag. Känns lite jobbigt eftersom jag är helt tom i skallen och lite huvudvärk har jag. Men det går säkert snart över. Kroppen har nog varit i chock sedan igår, min första riktiga föda fick jag i mig halvtio på kvällen. Innan dess åt jag lite godis på jobb.. Hade ingen hunger överhuvudtaget. Jag vill itne påstå att den är tillbaka idag men jag har i alla fall ätit ett knäckebröd och hittade några bullar på jobb. Lite bättre än igår!

Aja, nu ska det jobbas! Ha en trevlig lördag!

Idag var det så otroligt lugnande och harm...

img_6142 (MMS)

Idag var det så otroligt lugnande och harmoniskt att komma hem till pappa. Jag kände hur alls känslor och jobbiga tankar bara försvann, de liksom rann av mig. Ibland saknar jag att bo nere i Ljunghusen så otroligt mycket. Det kändes ofta som om där fanns en vakande ängel över mig som tog bort allt ont man kan känna ibland Som det lugnet dom svepte över mig förut. Det lugnet får jag inte här hemma, det är något som saknas... Men men life goes on. Nu ska jag sova, jobb tidigt imorgon men innan jag slocknar vill jag tacka mina underbara föräldrar för att ni är bäst på så många underbar sätt! Tack för ni finns för mig och för att ni förstår mig, alltid! Ni är bäst <3


Born this way



Jag gillade inte den här låten speciellt mycket när jag hörde den kanske 10 ggr på radio samma dag som den hade radiopremiär. Jag trodde inte jag skulle fastna för den särkillt mycket heller imorse när jag såg den på Spotify, men nu är jag hooked.

Fröken Gaga må ha en del konstigheter för sig men en del av hennes texter kan slå så klockrent även om det finns en del kärleksdravel som alla andra artister också har.

Klicka på bilden för att lyssna på Spotify

Grymt träningspass och underbar powerwalk



Idag har jag hunnit röra på fläsket en hel del! Dagen började ganska så tidigt på gymmet med Micki i 1½ timme då vi hann med att cykla i 30 min, crossa i 30 min och körde min nya träningssyssla rodd. Helt underbart gick det och normalt sätt tycker jag cykeln är så tråkig att jag nästan tuppar av, men med trevligt sällskap så bara sprang tiden iväg!



Nu kom jag nyss upp från en dejt med Michaela ( nej, det är inte samma person även o mde stavar sina namn likadant ;) ), vi powerwalakde lite med vovvarna och sen tog vi en varm kopp kaffe nere på Kronprisen. Ja.. vi syndade kanske lite också. Jag tog mig en suuupergod araxbolle medan Michaela tog en kanelbulle. Skönt att värma sig efter den isande powerwalken vi tog. Det är ju ganska så kallt ute tyvärr.. Brrr...

Å Michaela sooooom jag saknat dig bara så du vet! Vi ska träningsdejta i veckan, så fort jag vet hur jag jobbar :D I won't forget!

Nu ska jag strax springa ner och handla mat med John, nyttig mat givetvis ;)

Ciao så länge!

Mina kära besökare



Brukar lite då och då kolla vart ni mina kära läsare är ifrån, mest för skojs skull! Såhär ser det ut.
Mina flesta besökare är från
  • Malmö
  • Stockholm
  • Bromma
  • Göteborg
  • Lund
  • Limhamn
Sen finns där massor av besökare från lite olika ställen också, och det är sååååå roligt att se att det finns så många som intresserar sig för mig och vad jag håller på med! Om ni själva har blogg får ni gärna lämna ett litet tassavtryck så jag kan spana in er! Man kan aldrig ha för många bloggar att läsa!

And now I'm back


Inget internet på hela dagen igår.. Jag blevg nästan dum i huvudet, men lyckligtvis så kom det tillbaka idag så nu är jag återigen i bloggvärlden.

Jag har faktiskt inte varit hemma så mycket de dagar jag varit ledig, eller ja det blev ju en det väntan på mamma igår som segade sig innan vi kom iväg till Möllan igår. Mitt supersöta halsband hade gått sönder igen, och hade jag inte lämnat in det samma dag så vet jag med migsjälv att jag hade skjutit upp det, som med allt annat.



När vi kom dit blev det en helt ny kedja istället, vi bytte in den gamla mot en lite tjockare. Så OM jag har tur nu så går den inte sönder mer. Jag ahde blivit så ledsen om det försvannn!

Efter möllan stack vi till Entré en sväng, blev en ny vårjacka och ett par nya underbara skor. Nu är det bara våren som saknas! Komsi komsi lilla våren! Den svarta skinnjackan är också påväg hem till mig! Så nu är jag lite vårredo, så just Bring it on!




Jag ska visa detta på en dag när jag känner mig mindre stressad! I promise!

Utan internet för ett tag, hoppas det komm...

Utan internet för ett tag, hoppas det kommer tillbaka imorgon! Har mycket nytt att visa ;-)


P.S

Nu är den här underbara saken påväg hem till mig i veckan.. Hoppas på att storleken blir bra, annars är det kört =(

Snark

Sitter hemma hos pappa och håller koll på alla vovvarna och katterna. Blev så fruktansvärt trött och har övervägt om jag verkligen ska gå på spinning idag.. Men jag tror det blir så, ska vila ögonen lite om en stund sen känns allt säkert mycket bättre.
Gruvar mig lite för tisdag nästa vecka. Sjukt jag kommer på det en vecka innan, men som ni kanske märkt ska det alltid finnas någon sort oro i mitt liv. Jag får väl bara slå bort tankarna litegrann så blir det säkert bra. Dessutom ska jag ha myspys med John ikväll efter träningen! Mysigt!
Titta så söta mina vovvar var i baksätet när vi åkte ner

BB

Btw om det var mer än jag som missade Rikards knäppinfall så kan ni se det här, riktigt obehagligt!


Ljunghusen

Nyss hemkommen från min och Kolas morgonrunda. Det är ganska så gulligt att han tycksk unna klockan numera, för när klockan närmar sig halv tio så börjar han vakna till och kommer och sätter sig bredvid mig. Precis som om han säger att - Hallå mamma, nu är det dags att gå ut och kissa!. Min lille sötnos!

Som vanligt blev det Ängdalarundan nu på morgonen, tog faktiskt bara 35 min idag, kanske för att jag bara har en hund som ska kissa och lukta överallt istället för två. Keddy sov hos mamma inatt :)

Ska alldeles strax ner till pappa idag, har inte hunnit träffa honom så mycket nu den senaste tiden och tänkte passa på denna veckan. För från och med nästa vecka kommer jag jobba mer på Friskis, jag ska hoppa in som lite extra vikarie för Josefine när hon jobbar på TTM, så jag kommer ha tre fasta dagar tisdag,onsdag och torsdag. Sen kommer jag ha kvar varannan helg. Så nu blir det lite mer pengar, alltid trevligt! Hoppas bara jag kan få ledigt nästa tisdag när John ska opereras, hade känts bäst så. Vill vara där när han vaknar så klart!

Bokskogen igår var underbar, träffade inte på en enda människa och hela skogen låg tyst. Alldeles underbart! Jag är nog en liten skogsmulle egentlig :P ♥





Jag älskar denna söta lilla figuren på trädet! Den har fått vara där ett tag nu så jag tänkte bara föreviga den ;)