Nu kan jag pusta ut

Jag kunde pusta ut helt och hållet för några timmar sedan. Vid halvfyra tiden ringde jag och fick höra att han iaf hade kommit till uppvaket en timme tidigare men att man inte visste hur länge han skulle vara kvar där eller hur operationen i övrigt hade gått.

Jag kände mig lite lättad och hoppade in i duschen och bestämde möte med mamma. Vi stack till svågertorp för att käka, det är ju så perfekt eftersom alla kan väla precis vad de vill ha. När jag satt och väntade på maten så ringde jag en andra gång för att se hur operationen gick och om han mådde okej. För tidigare under dagen fick vi besked på att vi inte skulle få träffa honom mer idag.

Vänta sa de på avdelningen och till min lycka fick jag prata med honom! 50 minuter innan besökstiden var slut... Så vi kastade i oss maten och stack dit. Tack och lov mådde han bra och var pigg! Så nu är jag så lättad! Det firar jag med en Salt & blandat påse och en coca colaoch slutligen för att slå på riktigt stort så köpte jag även en trisslott! Så håll nu alla era tummar för att det är min tur att vinna lite, det hade verkligen varit till stoooooor nytta just nu!


Detta fick bli lunchen för dagen. Gott kan ni tro!


Efter en stressad dag kunde jag känna att jag faktiskt förtjänade detta liiite litegrann :D

Kommentarer
Postat av: Maria

åh vad skönt att det gick bra!

hoppas att du vann nåt på trisslotten :) kram!

2011-03-09 @ 02:06:53
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Johanna

Vad skönt att de gick bra :)

Postat av: Alice

Tack söta ni!

Tyvärr ingen vinst på trisslotten :( Inte ens 25 spänn.. sånt skit =(

2011-03-09 @ 08:25:27
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0