Träningsångest?

Gah jag hatar att bli lite förkyld. Alltså att man har liiite liite ont i halsen och just halsont är inte bra att träna med. Så nu har jag varit såhär sedan i söndags och för ett litet litet tag tidigare idag hade jag planer på att ta mig en fin joggingtur. Det blev inte så eftersom jag tog en god lunch med John och Kola istället.. Kanske tur eftersom jag fick ont i halsen påväg till jobb :(

Men ja jag saknar att träna så vi får se hur jag mår imorgon, kanske finns tid för en liten joggingtur och invigning av mina nya träningskläder som kom förra veckan! Aja jag har hela veckan på mig att träna!


Tisdag


Sådär då är det bara 3,5 timme kvar av arbetsdagen, tiden harj u gått hyfsat fort men å andra sidan har jag inte varit här så länge..  Men men.. Snart dags för lite gomat i magen och en god kopp kaffe på det sen ska man väl vara människa för kvällen.

Ska visst bli filmmys ikväll också! Vi började se The red riding hood igår men jag tror bara vi såg halva.. Inte alls min stil för mycket saga och FÖR strange.. Men men! Då vet man det så det ska bli spännande att se vad det blir idag!

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Maxi dress

Sådär då var en vit lång maxiklänning också påväg hem till lilla mig i nästa vecka! Yeeey! Jag verkligen ÄLSKAR dem, jag blev så tok förälskad igår att det blir minst en till efter denna.. Lovley!

Käkade lunch i småbåtshamnen tidigare idag, supermysigt! Vädret har äntligen hittat tillbaka vilket känns underbart! Jag hoppas bara det kan stanna ett tag nu, värmen i alla fall! Det gör inget om det är lite grått och trist mellan varven men bara värmen stannar!

Ska strax till jobb, ska bara käka lite innan och sen är det jobb med Robin resten av kvällen!

Ha en trevlig tisdag!

Sommaren är här igen

Så går en gammal sommarplåga från hemmafest-tiderna när man var för ung för att gå ut på ritkgit och fick nöja sig med hemmafester. Men de var härliga de också! På sitt eget lilla vis förstås!



Blev en lång promenad med Kola idag, eller ja lika lång som vanligt men han hade så mycket för sig så det tog 1½ timme istället för en idag. Jag tror han var lite social idag! Han väntade på hundar han inte kände så jag tänkte det kunde vara okej!

Ska strax ut på en joggingtur hade jag tänkt och därefter blir det duschen och jobb. Har en kort kväll idag så det ska nog gå ganska så fort! Idag när det är sommar är det skönt att börja sent! Så hinner man mysa runt lite innan det är dags för allvar!

Ha en fin dag i solen!

Välkommen in


Som musikälskare hittar man ständigt nya och bra låtar/artister. En ny favorit som ständigt återkommer med nya och fräscha BRA låtar är fröken Maggio. Jag är helt frälst i hennes nya radioplåga Välkommen in. Om ni skulle ha missat den finns den ju givetvis på Spotify här.

Dessutom som får jag ett enormt sug på att besöka Sveriges huvudstad.. Det är verkligen år sedan jag var där! Veronica Maggio får mig att tänka Stockholm?! Jag har ingen aning om varför, men det känns som om det är dags för ett besök snart! Jag tror min söta B1 kan tänka sig att följa med en helg i sommar! Så det ska vi nog hinna med, hade varit sååå trevligt! Dessutom kommerm an ju faktiskt IN på både uteställen och barer denna gången.. Senast var jag 18 och hade svårt att komma in. Men inte nu! Tihi!

Nu ska jag fortsätta lyssna på Välkommen in!


Underbara lediga måndag!

Att vara ledig just en måndag är så jäkla skönt! Jag vet inte om det är för att måndagen oftast är den där tråkiga första dagen på veckan eller för att det faktiskt är en utmärkt dag att hitta på kul saker på!

Som sagt efter en långrunda med Kola på limhamnsfältet/turbinen så var det hem och duscha och byta om för en tur till Burlövcenter med mamma mus! Mamma hittade väl både det ena och det andra medan jag kände mig lite mer kräsen idag. Men det blev i alla fall en ny vit bh! Jag jobbar ju mestadels i vita linnen/tröjor så en ny kan aldrig vara fel!

Efter Burlöv så hämtade vi upp John påvägen och ja sen begav vi oss hemom till mig för att John skulle byta kläder och jag skulle ta med Kola på en fin fika i det underbara vädret! Vi hamnade på Melvis Kaffebar och där satt jag och John och avnjöt varsin kaffelatte medan Kola satt och gottade sig i skuggan och älskade att få vara ute någon timme extra!

Nu har jag precis kommit hem från Tess, en tjejkompis som varit och säsongat i Österrike i fyra månader! Det har hänt en del så vi har ju haft saker att prata om! Hon lagade världens godaste lasagne! Tack gumman!

Nu står det bara filmmys och ännu mera mys på schemat!

Hoppas ni haft en trevlig måndag kära läsare!






Puss å kram på er!

Lovley dress

Sådär då är morgonrundan avklarad och duschen är gjord. Så nu sitter jag bara och inväntar mamma för en liten shopping och lunchtur på Burlövcenter! Kan faktiskt bli rätt så mysigt och det var ett tag sedan vi var där så det är absolut något att se fram emot!

Idag blir det invigning av min fina och första långklänning!



Kärlek!


Kola, jag och Pink kom hem för en liten stund sedan och man kan ju tydligt se hur glad Kola faktiskt är för att få komma hem till oss igen! Inte för att han inte trivs hos pappa och collisarna utan mer att vi båda har vant oss vid att det är vi två alltid!

Kola och jag fann varandra dagen då Kola flyttade hem till oss i November 2004. Han fick sova i mitt rum och jag valde att sova på en madrass på golvet med honom i några veckor så att han inte skulle känna sig så ensam. Han kissade på tidningarna vid dörren men även olycksvis på mitt täcke någon gång då och då.. Jag sov ju trots allt på golvet.

När han blev äldre började vi gå längre och längre turer och de dagar jag inte hade skola gick vi våra superlånga turer till stranden. Var det dåligt väder så tog vi bilen.. Ja när jag hade tagit mitt körkort, innan dess tog vi cykeln! Han fick sitta i cykelkorgen och glassa då!

Sen blev vi så stora att vi flyttade hemifrån. Givetvis följde Kola med där också.  För det är ju trots allt vi två! Sen är jag mina föräldrar evigt tacksamma att de är så underbara och alltid ställer upp de gånger jag har mycket jobb. Det känns skönt att kunna lämna honom i trygga händer för det vet jag att han är när jag lämnar honom hos er! Extra roligt tror jag han tycker det är med sina collibrosor!

Så jag tror nog att är vi bara tillsammans så är vi båda hemma och då är vi också gladast!



Morsdag


Direkt efter jobb åkte jag snabbt hemom för att byta kläder och ta med mig Pink och mammas morsdagspresent ner till Ljunghusen. Jag fick köra försiktigt i regnovädret och till slut kom jag ner!

Har ätit paj och en god smartiestårta och druckit gott kaffe. Så om ett tag är det nog dags att bege sig hemåt även om här är så underbart mysigt nere! Ibland saknar jag att bo här, men jag kommer nog tillbaka ner om några år. Som jag sagt så många gånger förut så kommer detta nog alltid förbli hemma!

Hoppas ni har firat era mammor ordentligt!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

P.S Min nya favoritlåt hör ni här D.S


Jumpsuit


Jag gillar verkligen den här! Den ser så otroligt orientalisk ut och får mig att tänka på Alladin och Jasmine! Dock är jag tveksam till att just den här färgen och modellen med hög hals hade passat på mig, ibland önskar man att man hade mindre bröst för det finns så mycket fint som hade passat då!

Ni kan spana in den mer ingående på på Gina.
Kanske kan någon av er ha den och bli URSNYGGA!

Känner mig lite sådär idag.. Skallebank oc...

img_9532 (MMS)

Känner mig lite sådär idag.. Skallebank och trött är jag. Men det hade kunnat vara värre! Mamma grattis på morsdag! Du är världens bästa mamma!!<3


Godmorgon!

Sådär då var det söndag igen och idag har jag lite sovmorgon innan det är dags att bege sig till jobb! Jag är trött och ganska så snuvig och inatt vaknade jag av att halsen vad både torr och öm. Men det är bättre nu. Fast det lär inte bli någon träning för min del idag, tänkte låta det lägga sig tills imorgon!

Igår blev det ingen bio efter middagen hos Johns föräldrar. Istället gick vi till hemmakväll där vi hyrde Sherlock Holmes och mös framför tv:n! En passande tvkväll när det regnade och blåste utanför fönstret! Hoppas ni hade en trevlig lördag, så hörs vi sen!

Ciao!

Minns ni denna?

Den ska i alla fall invigas idag till en lång kofta :)


Nytränad och nyduschad

Sådär då har man haft sista tiden på lunchen för idag och det känns väl helt okej. Det gick hyfsat att springa idag och jag strechade höftens utsida massor med gånger och ordentligt så om jag har tur så ska benet nog snart bli bättre. I värsta fall får jag väl kolla det hos läkaren men jag är absolut inget fan av att springa till läkaren stup i kvarten. Så jag hoppas det försvinner av sig själv.

På tal om bekymmer så har jag inte haft problem alls med andningen mer, så jag tror det var en slump det som, hände senast när jag var ute och sprang! Men om det blir att jag ska gå med benet kan jag lika gärna ta ett allergitest samtidigt förstås.. Men vi får se!

Hoppas ni alla har en trevlig lördag! Shälv blir det middag hos familjen Drakfelt idag och ikväll blir det troligtvis Baksmällan 2, ska bli mysigt!

Have a nice evening!


Armband


Snyggt va? har något liknande i guld som jag fått av mormor för några år sedan. Det är så jäkla snyggt alltså! Detta är från H&M

Picknick!

Jag funderar helt seriöst på att klicka hem det här från H&M's shop idag.. Alltså så fint å mysigt det ser ut med ett matchande picknickset! Men å andra sidan vet jag inte helt säkert vem jag ska picknicka med? Någon som tycker det är lite mysigt sådär en varm sommarkväll?


Saturday

Godmorgon godmorgon!
Hoppas ni alla sovit gott för det har jag gjort, förutom en lite läskig dröm jag hade om vår tvättstuga precis innan jag somnade till ordentligt.. Beror nog på skräckisen vi såg på bio igår!

Jaha då sitter man på jobb som vanligt då.. Idag hade det varit skönt med lite sovmorgon men ikke sa nikke. Sen dessutom vaknade jag fem minuter innan klockan ringde, ganska skönt ändå.

Ska upp och träna ett kondispass senare på min tvåtimmars lunch och hoppas på att mitt ben håller. I julas kändes det som om jag sträckte en liiiiiten liiiiten muskel typ inne i höften fast typ ändå i rumpan.. Ja jag vet förklaringen är skitkass men jag vet inte hur jag ska förklara det annars! Jag tror jag ahde ont i två-tre veckor innan det slitade kännas alls. Nu är det samma sak igen, jag vet inte om jag gjort något speciellt eller om jag nastränger den konstigt? Jag kan träna och så men när jag reser mig gör det ont. Ja om det inte slutar snart får jag nog kolla upp det eller få några övningar så den blir bättre?

Hoppas ni har en trevlig lördag så hörs vi under dagen!

Godmorgon

img_6812 (MMS)

Godmorgon


Natti natti!

Då har jag precis inhandlat lunch för morgondagen och trött som en gnu är jag så det ser ut som om det blir sängen för min del om en liten stund. Sminket ska bort, tänderna ska borstas och kläderna ska bytas ut till lite sovvänligare och mer avslappnade kläder! Hörs under morgondagen! Natti!

Pizza, bio och mys

Nyss hemkommen från en trevlig eftermiddag med mamma och syster! Det hela började med lite hemmagjord pizza hemma hos mig med några glas god Cola Zero och lite mannekängande i mina nya klänningar som kom från H&M idag! Lovar att lägga upp bilder på dem senare! De satt som ett smäck båda två! Det känns så bra när man lyckas med fullträff på första försöket! Yihaa!

Efter maten ville mamma och Therese dricka kaffe vilket inte jag var sådär supertaggad på så medan de gick ner i Kronprinsen för varsin kopp kaffe plockade jag undan litegrann och kissade Kola och gav djuren mat innan jag mötte dem på hemmakväll!

Filmen Insidiouse var faktiskt helt okej! Jag vet inte om ni känner igen er av att man vaknar till mitt inatten och man har inte en susning om vad man har drömt men man är skiträdd i mörkret. Ungefär den känslan hade man nästan igenom filmen. Mycket mycket obehag! Jag tycker absolut den är värd ett biobesök om man vågar sig på skräck! Den här är absolut annorlunda från de senaste nya som kommit ut. Så enjoy!

Nu sitter jag här med mitt sista vinglas från flaskan Relax. Ett vitt vin jag ALDRIG kommer att köpa igen. Gillar man JÄTTEsöta viner så tycker man nog om det. Jag gillar söta.. Men verkligen inte såhär söta. Drack det någon gång när man var på kanelen och tyckte det var gott, men i nykter tillstånd? Wooää, skulle inte tro det. Men som sagt gillar ni mycket söta viner bör ni testa det!

Nu ska jag sätta på lite bra musik och varva ner för att försöka gå i säng tidigt. Det är ju trots allt jag som ska öppna Friskis imorgon! Hörs sen eller imorgon!




En grillad macka och en latte senare

Sitter kall som en isbit just nu efter en supermysig fika med finaste Cassandra och Molle. Tanken var egentligen att vi skulle ta oss en promenad längs ribban, men vädret var inte ritkigt på vår sida idag. Istället blev det en mysig fika på Melvins uteservering med massa underbart prat och många fina planer inför sommaren!

Snart ska jag ner på hemköp för att inhandla middag för mamma, mig och systeryster! Vi ska ju på bio senare och jag bestämde mig för att tillaga min specialité, pizza! Sen ska jag också hämta ett av mina fina H&M paket som ligger och väntare på mig hos Hertz! Wiie! Misstänker det är leopardklänningen och mina nya träningskläder!

Hörs sen!






Lovley flowers

Mina nya bästisar





Welcome money and bye bye!

Sådär då fick man lön igår så man kunde känna sig rik för några timmar. För någopn minut sedan betalade jag alla mina räkningar så då var det bara bye bye money! Så kan det gå när man har en visdomstand som krånglar...

Tog lite sovmorgon från tvätten idag.. cirka 25 minuter extra och jag kan berätta för er att det var riktigt riktigt soft! Blä vad jag är trött på att tvätta :(. Inte alls kul, men sen å andra sidan är det inte heller speciellt kul när man inte har några rena kläder att ta på sig.

Idag ska jag, mamma och syster på bio. Vi tar den tidiga bion eftersom jag jobbar tidigt imorgon... Blä inte alls taggad på att jobba i helgen, men så kan det ju vara ibland. Jag får väl bara hoppas att tiden går fort! Men i alla fall så ska vi se Insidious på Storgatan som Filmstaden numera heter. Kan ju hoppas på att den är bra!

Aja vänner, hörs sen!


In my head?

Igår när jag var ute och sprang gicvk det skitbra och ja hela rundan gick fort och jag kände mig nöjd med mig själv. Men när jag stod i hissen började det klia räligt i bröstet och jag hostade suupermycket. Det gick snabbt över men det var obehagligt. När jag berättade för John så trodde han att jag fått astmaallergie, alltså att jag är allergisk mot något och när jag anstränger mig blir det som astma.

Givetvis har detta satt sig i skallen och jag har gått och lyssnat efter när jag andas om det väser eller piper. Jag tror inte det gör det egentligen, men däremot hostar jag mycket. Så nu funderar jag på att boka en tid hos läkaren för att göra allergitest och astmatest. Att jag inte gjort det tidigare är för att jag är rädd att det ska göra utslag mot mina älskade hårbollar. Dock tror jag inte det borde göra det eftersom jag är uppvuxen med pälsdjur och haft dem sedan dess. Mest troligt är väl pollen.. Så håll tummarna för mig!


Det mänskliga beteendet

Påväg till jobb så satt jag som så många gånger förr och analyserade saker in i minsta detalj. Ja bara för det så betyder det inte att jag kom fram till något vettigt.. Men jag har ändå analyserat det.. NOGA!

I grund och botten är människan skapad för att vara egoistisk eftersom vi har en självbevarelsedrift. Rent djuriskt så sätter vi alltid oss själva främst för att vi är viktigast och för att vi ska tänka så. Fast jag kan tycka att så var det kanske under dinosauriernas tid eller tja kanske under grottmänniskotiden. Idag vet vi att om man inte sätter sig själv i dåliga situationer (då menar jag umgås med kriminella/blir kriminell etc) så behöver man inte vara orolig eller kanske tänka så mycket på sig själv. Ja mer än nödvändigt alltså, hälsa och välbefinnande är ju faktiskt viktigt för oss...

Jag har sett det mycket eller ja kanske i alla fall förstått det under mina yngre tonår, (kanske från 13 årsålder och uppåt eller ja fortfarande får jag väl säga) hur otroligt egocentrisk människan är. En del människor kan vandra över lik för att framstå så mycket bättre än de andra, än sina vänner eller arbetskolleger. De struntar fullständigt i vem de sårar eller gör skit för så länge DE får synas. Däremot ska ALLA ta hänsyn till dem och finnas DEM till handa. Något ni känner igen?

Jag börjar undra om det har med våra djuriska instinkter att göra eller om människan faktiskt bara är dum och egoistisk? Är det meningen vi ska vara såhär och visst har det väl blivit värre? Men det kanske beror på att jag inte förstått det tidigare..? Eller?

Mitt i allt det här så känner jag givetvis människor som är raka motsatsen. De tänker mer på andra än sig själva. En otroligt fin egenskap, men den kan också bli så otroligt farlig i fel umgängeskretsar. De där egocentriska människorna utnyttjar dessa människor till max, de kramar ur dem tills det inte längre finns någonting kvar och därefter kastar de bara bort dem som gårdagens tidning. Livet är inte tänkt att vara enkelt, men varför ska det vara så svårt? Kanske lär vi oss av detta eller så gör vi det inte och kanske blir våra barn ännu värre än vi?

Ska inte spekulera så mycket mer nu, bara märkliga tankar. De måste bara ut mellan varven.

Haha skräcksenario i hissen :p jag ser mig...

img_9886 (MMS)

Haha skräcksenario i hissen :p jag ser mig själv!


:(

Usch jag är inte alls på g idag.. Jag vet inte om det beror på att jag vaknade 06.30 eller om det kanske bara är så att jag har en dålig dag. Ibland kan det ju vara så.. Men det är i alla fall jobbigt!

Skor ska väl ändå vara innanför dörren?

John brukar säga att mina skor alltid står RAKT innanföär dörren. Å visst är man väl ändå uppfostrad med att ställa skorna innanför dörren? Ja, jag vet ju inte hur det är med er.. Men jag är i alla fall uppfostrad så. Men efter att ha gått förbi dörren några gånger idag har jag förstått vad John menar. Jag ställer verkligen ALLA tusen par skor precis innanför dörren. Givetvis har jag ju rotat fram lite sneakers som ska matcha kläderna längst in i garderoben och ja, då blir det såhär:


Några sneakers, några träningsskor och mina älskade trätollor..

Tja, jag kan väl inte annat än att erkänna att det faktiskt kanske inte ser sådär suuupersnyggt ut. Men å andra sidan är det ju bara min hall. Här är ju ganska så nystädat också så värre kan det absolut se ut. Normaltsätt står skorna litegrann på varandra... Ungefär som på min skohylla här:

Inte bara mina!

Hade jag sedan öppnat upp garderoben där vinterskor/sommarskor/sandaletter/sneakers etc finns.. Kan jag tala om för er att det hade sett ännu värre ut. Men jag tänker skylla på att jag har en på tok för liten lägenhet. En tvåa är inte nog så när jag flyttar får det bli en trea med walkincloset. Hade passat mig perfekt! Så kanske alla fina kläder också fått plats!

Och nej! Jag kan inte rensa bland skorna, knappt bland kläderna men absolut inte bland skorna. De är heliga! Så be mig inte!

Color


Morgonpigg?


Idag blev jag klarvaken 06.30. Först trodde jag det var min klocka som hade stannat av och att klockan var mer än så, men nej det var den inte. Jag tycker det känns lite jobbigt att vakna så tidigt av mig själv för när man väl har sovmorgon så skadar det inte att sova lite lite längre. Men det är inte sp mycket att göra åt saken.

Jag brukar vakna jättetidigt när jag är lite orolig av mig och sedan igår blev jag lite mer orolig över saker och ting. På ett sätt kan man tycka att det är skönt att sommarn blir lite lugnare, men å andra sidan finns det ingen människa i världen som kan leva på enbart luft. Jag blir så trött. Att dessutom komma såhär nära inpå sommarn med ett sånt besked är bara egoistiskt och elakt. Det är försent för oss att kunna lösa det på andra sätt...

Nej det här bådar inget gott, jag får hoppas att mina planer inför hösten går i lås så jag slipper allt sånthär klydd och ovishet snart. Det känns som om det varje månad ska vara något nytt och sånt skit orkar inte jag i alla fall. De resonerar så fel i så mycket. Va rädd om det ni har istället för att ersätta..

Aja, sorry. Ibland blir man bara lite förbannad och det måste ut. Bättre det kommer här än på någon person kan jag tycka. Hörs senare under dagen. Förhoppningsvis är jag på bättre humör då!

Kram

P.S Jag vet bilden är lite läskig/obehaglig.. Men den passade ändå ganska bra nu på morgonen D.S

Min fina Kola! Tur jag har världens bästa ...

img_6772 (MMS)

Min fina Kola! Tur jag har världens bästa människor (och djur) runt om mig när man plötsligt tappar suget på allt! Det känns lite som om jag hamnat lite i en ond cirkel för stunden. Hoppas ödet har bra planer för mig.. Tidigare har det ju varit så när livet inte riktigt gått som jag velat.


Yeah yeah wow wow

Minns ni?

Ballerinor

Sådär då kom jag precis hem från ekohallen! De hade inte ballerinorna i mindre storlek kvar så istället för vita så blev det ett par ljusbegie med lite strass på. Därefter gick jag inom ekohallen för att inhandla lite nödvändigheter!

Dessutom så på vägen vid Möllan så såg jag den här herrn.. Minns ni honom?

Han var lite mer välrakad men nog var det han haha! Synd man körde annars hade jag lätt hälsat haha!


Mina nya fina ballerionor, vad tycker ni?

Allt detta för endast 20 kr ;)

Denna söta syn kom jag hem till efter alla ärenden idag.


Grått å trist...

Godmorgon på er! Idag känner jag mig riktigt utvilad! Så skönt! Jag har sovit osm en stock och lite längre än jag brukar just nu! Riktigt härligt och med en god kopp kaffe i handen är det bara vädret som hade kunnat vara lite bättre idag. I Malmö regnar det och är riktigt riktigt gråtrist.

Jag kommer kanske ha en anledning till att ta bilen idag i så fall vilket kan vara ganska så skönt, men jag ser hellre att sommarvädsret är här för att stanna!

Har inte bestämt mig för om jag ska träna idag eller om jag ska ta vilodag eftersom jag jobbar hela helgen och har två timmars lunch. Jag kan funbdera litep å det, däremot så ska jag iväg och byta ett par ballerina mamma köpte till mig. Jag har nog aldrig provat ett par så stora 37:or som de.. Har det varit problem har det såfall varit att de varit försmå. Aja det ör bara mina i-landsproblem. Hoppas ni får en mysig dag i regnet/solen/blåsten vad ni nu befinner er i så hörs vi senare.


Jag och min fina bebis på besök ute på landet i lördags.

Sova.. varför då?

Jo för att jag är riktigt svintrött men av någon märklig anledning kan jag aldrig gå och lägga mig när jag är ensam. Jag får lite ångest över att jag inte är uppe längre! Aja, någon ska väl ha det! Lite musik till sen får jag väl tvinga mig att sova.. Kanske! Natti!


Snark...


Precis såhär känner jag och djuren oss idag! Vi är supertrötta men vi har haft en kanonmysig dag nere i Ljunghusen med mamma,pappa och collisarna och Tindra!

Zeus och jag tog oss en joggingtur, en lite längre runda än vanligt och det gick faktiskt bra! Jag orkade springa rätt så långt idag och Zeus börjar få kläm på vad det hela går ut på, även om han mellan varvenb försöker smyga sig in i buskarna för en kisspaus.

Ska strax ta tag i Pinks hemska kattlåda.. Sen ska jag bara lyssna på bra musik och dricka min funlight! Ha en trevlig kväll!

En kärlekshistoria

Innan jag och Zeus går ut och springer i skogen så måste jag bara dela med mig av denna låten också.. Jag kommer ofta tillbaka till den för den är så otroligt mysig! Dessutom blir man nästan lite nykär i låten:)

Marry the night

Underbara fröken Gaga.

Packat och klart




Ljunghusen here we come!

P.S

Tur H&M:s shoponline inte är farlig... Det började med tränings kläder.. Därefter en klänning och nu underkläder.



Men fint ska det vara. Fast nu får det bli slut på att lägga allt på fakturan... Detta fick bli sista beställningen på ett tag!

Måndagskaffe

Ville bara visa min favoritkopp här hemma som jag fått av världens bästa mamma!



Soppväder

Nej inte idag, men igår var det! Efter en tur på minigolfbanan och picknick inne hos familjen Drakfelt igår (som ni kanske minns började det ööööösa ner vid femtiden igår) så fick vi i regnrusket bege oss åter till minigolfbanan för att hämta hem min cykel. Jag har ju faktiskt börjat gilla hela den här grejen med att cykla i stan.. Ja det kanske låter konstigt men jag tycker faktiskt det känns riktigt bra! Att jag inte tagit tag i det här förut?

Aja, hur som helst så gick vi i regnrusket hem från Johns hus sen och jag tror nog att hela himlen öppnade sig där ett tag. Så när vi kom hem så fönade jag Kola så han inte kände sig dyngsur och vi bytte kläder och hoppa ner i sängen framför tv:n!

Efter ett tag blev vi hungriga och tja det är ju ganska så kärvt innan lönen så vi kom på en supergod lösning! Ja faktiskt supergod! Hemköp har Blåbands färdiga soppor för 12 kr och de ska räcka till fyra personer, så vi köpte en sån med oss upp. Jag ahde vitlöksbaguetter i frysen sedan innan och vips! En underbart god måltid! Dessutom var det ju ösregn i princip hela kvällen så det kunde inte vara mer passande än med en god soppa!

Dagens billighetstips haha! Eller vad ni vill kalla det :P




Morning

Vad jag gör uppe såhär dags det vet jag inte. Kanske lite stressad i kroppen får jag väl säga.. Men det går snart över, det finns saker jag får ta tag i under nästa vecka. Denna kan bli svår.

Idag ska jag ner till fina Ljunghusen och ukmgås med mina föäldrar lite! Ska bli mysigt för jag ahr saknat gamlingarna och collisarna! Dessutom ser det ut att bli fint väder idag så kanske kanske kan man passa på att vara ute lite extra i solen! Hoppas ni också får en fin dag i solen!

Kramisar!



Puh!

Fick ett litet städryck för en timme sedan. Jag tog tag i all disk, all röra i köket, badrummet och hallen. Så nu känns här riktigt fräscht! Bara sovrummet och vardagsrummet kvar och det tänkte jag ta imorgon! Ska strax göra mig iordning för en mysig eftermiddag med picknick ute för att fira Vigge som fyller 15 år idag! Grattis Vigge!

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte än, men det får vi se! Hoppas ni har en mysig söndag!

Singing in the rain


Nej det gör jag väl förvisso inte men lyssnar på musik i regnet gör jag! Kom hem för en stund sedan från Stadion. Passet gick väl okej idag, tycker bara det är så jobbigt att jag får ont i benet så ofta numer. Eller ja ofta, det går liksom aldrig över riktigt. Måste verkligen försöka sluta sitta med benen i kors flera timmar, det tycks inte vara så bra.

Jag missade i alla fall regnovädret med nästan en timme, riktigt skönt! Jag tycker det är ritkigt mysigt med regn, speciellt nu när det börjar bli varmare ute! Det känns så somrigt och mysigt. Jag får i alla fall mysfaktor hundra när det är såhär mysigt!


En blåsig söndag

Sådär då var morgonpromenaden med Kola avklarad! Det blev en timmes promenad till, på och från Turbinen vid hamnen! Solen skiner och trots att det blåser på ganska så mycket så är vindarna varma och det känns helt okej! Det känns verkligen som om sommarn snart står för dörren! Underbart!

Just nu sitter jag och återhämtar mig med ett glas funlight wild berries, jag är egentligen ingen saft fantast men John lärde mig att det kunde vara ganska så gott ibland.. Så ja nu är jag väl lite småstuck på det! Inväntar att kaffet kan bli klart och att djuren ska ha mat innan det är dags att bege sig till gymmet! Tror det blir crosstrainern idag en halvtimme och bröst som ska tränas idag! Känns som om det kommer gå bra idag!

Hörs sen!





Work out

Nu har jag bestämt mig för att imorgon ska bli en riktig motionsdag. Jag tänkte träna på stadion när jag vaknat, eventuellt jogga eller cykla dit. Jag tippar på cykel! Därefter tänkte jag  gå en långrunda med Kola och om jag inte joggade till gymmet så tänkte jag ta det efteråt. För just nu känner jag mig som en uppsvullen flodhäst.. Det är förvisso bara dagar tills det är dags för lingonvecka (ursäkta alla killar jag generar, inte meningen) men ändå känner jag mig svullen fast jag varit superduktig med träning denna veckan! Men så är det väl. Så jag tänkte ta igen det imorgon lite extra!

Dessutom vill jag shoppa shoppa shoppa! Både vanliga kläder och träningskläder! Kolla så snyggt detta hade varit:


Aja pengarna kommer väl så småningom hoppas jag! Snart skatteåterbäring! Yiiihaaa!

Landet

Hello hello!
Hoppas ni alla har passat på att njuta av det underbara vädret idag! Det känns som om det varit lagom idag. Inte för varmt, inte för kallt trots man haft korta jeanshorts och t-shirt på sig!

Det har varit en riktigt trevlig dag uppe på Stenlycke idag med god mat och trevligt sällskap! Både Pink och Kola var med och njöt av denna underbara lördag! Mys mys mys!

Om några timmar sticker jag hem till John för lite filmmys! Ha en fortsatt trevlig lördag kära ni!


On our way



Kääärlek!


And off we go

Nu sticker vi strax upp till landet! Ha en fin dag i solen och njuuuuut!



Jag tänker skylla skrynklerna på garderoben... :P Ursäkta modemissen!

Godmorgon finingar!


Jag får väl säga att jag känner mig ganska så utsövd idag och det är riktigt riktigt skönt! Gårdagen var supermysig med god mat, bra film hemma och hyfsat tidigt i säng. Idag ska vi åka upp till landet för att fira Vigge som fyller år imorgon! Det ser ut som om vi har vädret på vår sida idag! Underbart! Jag tror jag ska göra en chansning och åka upp i shorts och ta med mig mjukisar om ifall att det blir kallt!

Djuren följer med ja i alla fall Kola och Pink. Keddy är hemma hos pappa med mamma idag och skäller av sig. Men klart jag saknar den lille krabaten. Det var nog et ttag sedan vi åkte på utflykt utan Keddy. Men vi kommer säkert ha en supertrevlig dag i alla fall! Hoppas ni också har det!

Kram!

Before the dinner

Jag tänkte bara göra lite reklam för mina grannar, Magnus och Mattias och deras Storebror Stefan. Denna låten har fastnat i min hjärna sen de gjorde den. Enjoy om ni gillar skånsk electro :)



Trevlig fredagskväll mina vänner! Hörs imorgon!

If my body was on fire

you watch me burn down in flames... Jag har fortfarande coverrepeatsyndrom.. Sry. Dock är detta en annan version än den jag delade för några dagar sedan. Men ni slipper den idag ;)

Nu är jag trött! Jag har hunnit med massor så jag tyckte jag var värd ett glas vin. Får väl bara hoppas på att inte jag ska köra i alla fall. Då kanske John ställer upp eller så går vi. Sånt löser sig alltid. Vi har inte hunnit bestämma vart vi ska käka än och för tillfället är jag inte hungrig så då kan jag inte ens fundera ut ett bra ställe :P. Vet inte hur ni funkar :P

Hade en supermysig promenad med Michaela, mycket prat om livet och vad som händer och inte händer. Det är så underbart <3


Easytonen på

Vi tog oss en liten lur på Limhamnsfältet :P

En avhoppad cykelkedja och en falafel senare

Träningen gick riktigt riktigt bra idag! Jag cyklade till stadion och sprang på löpbandet i 20 minuter och därefter körde jag armar och axlar! Ni kan tro det var sååååå längesedan jag gjorde det sist! Men nu känns det riktigt skönt! När jag skulle cykla hem så hoppade kedjan av i Pildammsparken.. Så ja jag fick leda cykeln hem och eftersom jag inte är någon mullemeck så tänkte jag att John kunde hjälpa mig, åtminstonde berätta hur man ska göra för att få på den. Jag vill ju helst kunna fixa själv vet ni ;)

Efter dusch och frukost stack jag bort en vända till Entré och hittade en fin present till Vigge! Där är massor av reor etc så om ni inte varit där på ett tag är det läge nu! Massa fint till bra priser!!

Nu sitter jag här framför datorn, mätt och belåten av en falafel jag köpte på Mariedalsgrillen. Sådär lagom seg känner jag mig och just nu inväntar jag bara att Michaela ska komma hem. Vi ska ut och powerwalka! Snacka om att man är flitig med att röra på sig idag! Precis som det ska vara.


Kände för att vara lite somrig idag, vad tycks?

P.S Jag ÄLSKAR min leopardväska, att jag aldrig tänkt på det tidigare! D.S

Fullspäckad fredag

Idag ska jag hinna med en del grejer hade jag tänkt. Jagf har redan hunnit med en timmes morgonpromenad med Micki. Snart ska jag cykla bort till stadion för att träna lite kondition på löpbandet och/eller crossen. Därefter ska jag hem och göra mig iordning för att åka en vända till Entrré o´ch inhandla födelsedagspresent till Vigge!

I eftermiddag blir det en powerwalk med bästaste Michaela och ikväll dejt med John! Visst låter det väl som en trevlig fredag?


Leopard


Jag har ju snackat om att skaffa en långklänning.. SÅ here it is! Den anländer i början av juni och kommer från H&M. Nu får vi bara hoppas den passar både på längden och bredden höll jag på att säga.. Cross ur fingers for me! Annars åker den raka vägen tillbaka till Borås.

På tal om covers

Covers cover... Men denna är underbar!


Nygammal bekantskap..

Jag är äntligen klar med tvättandet för denna veckan, känns så jäkla skönt när det är gjort!Idag var det förvisso inga kolosala mängder tvätt men lika kul som jag en gång tyckte det var lika tråkigt tycker jag det är nu. Men det ska ju göras, annars har jagf lite udda kläder att springa runt i.. Haha!

Dessutom så har jag fått en ny kompis. Ja alltså ingen riktig, och inte heller någon låtsaskompis som man hade som liten.. Men ja vad ska man säga. När jag flyttade in och började tvätta så tyckte jag det lät skitbra med torkrum och föröskte använda det kanske två tre gånger som nyinflyttad. Problemet var bara att det nästan var lika blöt när jag hängde in det som när jag hängde upp det 4-5 timmar tidigare. Så därefter avskydde jag torkrummet.

Men idag tänkte jag ge det en ny chans med påslakan och likandne som inte får lov att torktumlas (jag är nog ett stort fan av torktumlaren). Tveksam som jag var nu när jag gick ner fick jag till min stora glädje se att det funkade! För första gången på tre år! Yeeey! Så torkrummet är numera min nya kompis! Nästa gång ska jag testa att hänga upp flera av klädesplaggen också! Det kanske funkar på dem med?

Jaja nog om det.. Nu ska jag lyssna på lite musik och dricka kaffe innan jag och Kola ska ut på powerwalk!

Vilodag

Idag har jag bestämt mig för att vila från gymmet. Benet gör svin ont och det var ett bra tag sedan mina vader hade en sådan träningsvärk som jag har idag! Men då känns det å andra sidan att det faktiskt funkar.

Men någon vilodag i övrigt är det dock inte.. Jag avr uppe sju imorse och slängde i de två första maskinerna tvätt. Idag var det både lakan, mattor, gardiner OCH kläder som skulle tvättas så det var bara att snällt stiga upp. Sen att jag slängde mig i sängen mellan tvättningarna hör inte hit :P.

I eftermiddag är det jobb, sista arbetsdagen för den här veckan! Sen tar jag långhelg! Imorgon ska jag hinna med att träffa Michaela och Michaela, eventuellt en sväng inom skopunkten om jag orkar och inte känner miug sönderstressad. På kvällen ska jag och John ha dejt med i alla fall middag ute! Ska bli så mysigt! Var några veckor sedan sist.. Valborg tror jag? Aja så det är dags!

Ha en fin dag kära ni!

Det senaste


Aaaaatjooo!


Usch kom hgem för en liten stund sedan och så fort jag satte mig vid datorn tror jag att jag nysst säkert 5 ggr i rad... Normalt för mig är två! Misstänker jag känner av den där pollenen lite mer än vad jag brukar. Jag kanske rentav är lite allergisk utan att veta om det? Aja..

Var nere och hämtade hem min lilla kärlek Kola. Fick även skjutsa mamma till läkaren när jag ändå var där nere. Så synd om henne, hon har så ont i magen hela tiden :(. Hoppas du blir frisk snart fina mamma!

Nu ska jag lyssna på lite musik och senare kommer John! Ska bli mysigt! Ha en trevlig kväll kära ni!

Aaaaj! Jag har ju aldrig varit något fan a...

img_1705 (MMS)

Aaaaj! Jag har ju aldrig varit något fan av löpning.. Men igår var alla crosstriners upptagna så jag ställde mig 35 min på löpbandet. Det var tungt men shit så härligt de kändes efteråt! Så jag gjorde en repris idag! Dock kände jag den där hemska träningsvärken både innan och efter löpturen. Men skönt är det! Kanske min nya grej?


I need you now

Ytterligare en underbar cover med Boyce avenue... Men också med Savannah Outen. Lyssna och njut:


Underbara eller vad?



Sommarkänsla?

Morning

Ja som vanligt är det jag och de gamla godingarna som spelas på nätradion som infinner oss på Friskis 06.00 en onsdagsmorgon. Underbar! Tyckte jag somnade hyfsat så snabbt igår så man får väl säga att man känner sig ganska så utvilad ändå. Hade jag däremot hållt ögonen stängda en längre tid imorse hade jag garanterat somnat om! Men inte idag!

Nu har jag idag och imorgon kvar och sedan tar jag helg! Underbart! Även denna helgen är en långhelg, riktigt skönt. Jag ska försöka sova ut ordentligt för jag känner mig lätt trött. Men å andra sidan är ju vädret ganska så tråkigt! Säkert därför man blir lite trött! Aja, hoppas ni får en fin onsdag!

Kram på er finingar!

I catch a grenade for you

För att lätta den där ilskan sedan tidigare på Hemköp så hittade jag denna underbara cover av Boyce Avenue på Grenade. Kanske lite sorgligare på något sätt men ack så underbar.


Jag blir så förbannad!


Normaltsätt tycker jag inte att jag brytt mig det minsta om folks beroende/besatthet av sina mobiltelefoner. Men oftare och oftare märker jag hur jävla mycket de stör mig i min vardag! Visst det kanske är smågrejer men tillräckligt många på samma gång kan få en att bli tokig!

Exempel 1. Du kör på en motorväg/50väg/landsväg etc. Du ser att du närmart dig bilen framför dig och för tillfället kan du inte köra om. Det går ungefär lika sakta eller saktare under tiden. Min förstat anke är att det är en mycket gammal person som kör bilen och kanske inte riktigt har koll på läget. Visst blir jag lite irriterad men ja de är ursäktade. När du äntligen kommer om ser du att det är en yngre/medelålders tjej/kille/man/kvinna som kör saktare än livet för att de antingen sitter och messar samtidigt ELLER pratar i telefon...

Exempel 2. Du kan vara på en festival/i matbutiken/på nattklubben/etc en person framför dig bara står MITT i smeten, bara sådär. En del stannar till andra bara står där och fattar inte att folk vill komma förbi eller ja att det helt enkelt bara är så mycket i vägen de bara kan! Vad gör de? Jooo de messar! De kommer cirka två meter innan de stannar på nytt för att svara på messet och BARA vara ivägen.

Exempel 3: Du kan sitta på en offentlig plats. Restaurang/buss/tåg etc... När man hör att en av alla de där 100 mobilerna som finns inom din radar ringer. Ägaren till vars telefon som ringer svarar/skriker.. Väl själv vilket ord ni tycker passar bäst. När personen svarar talar denna en aning högt man vet precis vad personen har gjort idag, vad den kommer att göra, vad den gjorde förra helgen och vad som kommer hända nästa helg. Man vet också vilka personer denne någon umgås med, jag vet nog nästan mer om denna personens intima privatliv än jag vet om mitt eget.

Ja jag kanske må låta bitter. Men vissa dagar blir det bara too much, jag orkar inte med alla människors beroende av mobilen. Jag vet givetvis att jag säkerligen kan vara likadan själv, men jag förösker dämpa ner mitt beroende så inte alla andra märker av det. Om jag sen lyckas kan diskuteras, men om inget annat så försöker jag i alla fall! Det är mer än vad många andra människor gör! Ja som sagt.. Jag blev bara lite väl trött på det nu när jag var nere och handlade på hemköp..

Tidig kväll


Sådär då har jag arbetat klart för dagen och haft en mysig middag med sötaste Cassandra! Vi käkadep å svågertorp och snackade en massa tjejsnack, sånna där hemlisar som ni aldrig kommer får reda på hihi!

Kom precis på att jag glömt fixa lunch till imorgon så jag gissar på att det snart är dags att springa ner på hemköp..igen. Att jag alltid ska vara så jävla senil. Men jag får skylla på många saker i skallen!

Jag måste städa Pinks kattlåda också.. Annars sker det olyckor.. De brukar ske i hallen av någon märklig anledning så man kan känna den hemska stanken så fort man kommeri nom dörren. Jaja, så är läget! Jag har haft en trevlig dag hoppas ni andra också haft det! Idag blir det sängen tidigt för imorgon är det jag som öppnar!

Sov gott!

Jag funderar seriöst på att springa.. Någo...

img_4774 (MMS)

Jag funderar seriöst på att springa.. Någon mer som ska, jag behöver en jogingkompis :-)


Lovley dresses!

Börjar redan bli lite hungtig här på jobb.. Men får vänta tills Robin kommer tillbaka om en timme när han haft sin lunch. Tror dock jag ska börja med att träna och därefter käka och duscha. Känns som om dagen blir lite bättre planerad då :)

Så nu sitter jag här och kollar runt på fina kläder igen.. Kanske dock inte lika lockande med klänningar och dylikt nu när det bara är runt 12 grader i lilla Malmö.. Men ändå! Det är ju så fint! Dessutom känns det som om det kanske är lönt att börja ta sig utåt mot uteserveringar och klubbar lite då och då.. Så jag faktiskt får användning för alla fina klänningar och tunikor jag redan har! Jag beställer sommar till helgen tack!


Fin klänning från Gina!

När regnet smattrar mot rutorna

Idag känns det faktiskt helt okej att jobba. Jag vet inte om det beror på att jag haft lite långhelg eller om det är det ruggiga vädret som gör det helt okej. Jag tror mest på det sistnämnda eller möjligtvis en kombination av båda. Idag behöver inte jag och Robin ha dåligt samvete för att vi jobbar, solen skiner inte =)

Idag är jag tillbaka på träningen är det tänkt. Har haft en såndär ätarvecka och gud vet hur mycket skit och oskit jag tryckt i mig. Misstänker kroppen behövt det! Så nu ska vi köra et tstenhårt pass på lunchen! I eftermiddag/kväll ska jag träffa fina Cassandra, det ska bli såå mysigt! Vad vi ska göra vet vi inte riktigt än men hon kommer hit om ett tag och tränar så då får vi klura ut någonting!

Nu ska jag ut i receptionen igen, hoppas ni inte blir genomblöta i regnvädret! Ta på er regnställ!

Puss å kram!

I regnrusket tyckte jag det var passande m...

img_7879 (MMS)

I regnrusket tyckte jag det var passande med en varmkopp choklad! Det är år sedan jag drack det senast! Så idag unnar jag mig! Ha en trevlig tisdag!


Snark

Fick sånt där hemskt shoppingbegär igen... Jag har inte handlat kläder på evighetersevigheters EVIGHETER! Men som tur är tittade jag inte på tillräckligt många sidor för att lyckas klicka hem något. Inte ens något på rea. Bör även tilläggas att jag för tillfället börjar bli så trött att ögonen går i kors. Känns som om det kanske är dags att bädda rent i sängen och sen krypa ner och lägga sig? Känns som en bra idé! Först en godnatt låt och sen sängen! Natti!


Minns ni denna?


Jag minns i alla fall att jag tyckte det var den absolut sääämsta låten någonsin i början av 2009.. Men när man blivit hjärntvättad av radio och tv så blev den ganska bra.. Speciellt på Crown när man var ute och festade mitt i veckan!

Fullrulle


Just nu är det kortslutning i min hjärna. Jag är sjuuukt trött!

Dagen började med att Kola väckte mig vid åtta för e nmorgonpromenad. Därefter var det lite frukost och kaffe innan det bar iväg till Monica, enh sierska. ´Jag tror mycket på att saker och ting är förutsbestämt och ja som ni kanske vet tror jag på ödet och diverse paranormala saker och ting. Därför testade jag Monica idag, som förövrigt har ett superbra rykte!

Det sades otroligt mycket och än så bearbetar min hjärna allt som sades. En del saker tror jag helt säkert på medan andra saker är lite luddiga. MEN det visar sig tillslut om det är menat att bli så eller ej. Man får ta allt med en klackspark och inte gräva ner sig för mycket i allt. Men spännande var det!

Därefter var det dags att åka ner med djuren till pappa! Det blev en regnig tur i Falsterbo med pappa och alla fina vovvar. Jag blev genomblöt och kall efteråt, eftersom jag bara åkte ner med en vindjacka... Men det var et ttappert försök och det kändes inte så hemskt därnere som jag trodde!

NU sitter jag hemma och bara segar i pappas stora röda tröja och mellan varven tar jag en klunk påskmust och en liten brownie. Fick sånt supersug... Känns som om jag haft en riktig ätar vecka? Ska försöka sluta äta sååå mycket snart, men jag antar att kroppen behövde det extra mycket bara!

Hoppas ni haft en fin dag!

Puss och kram hela dan!

Just another rainy sunday

Idag har vädret verkligen varit konstigt! Sol i ena stunden, regn i nästa och blåst i den sista! Mycket märkligt! Vart tog den fina sommarn vägen? Hallå, vi saknar dig!

Idag var jag och mamma på besök hos mormor. Jag tyckte det kändes ganska så bra eftersom hon både satt och åt själv, även om hon var ganska så trött. Därefter köpte vi med oss mat ner till pappa och ja där har vi väl varit några timmar. Därefter kände jag hur den där jobbiga tröttheten kom krypandes igen.. Så jag fick låna pappas renalut hem och ja nu har jag hunnit med en skön dusch innan jag ska möta upp John!

Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag denna söndagen varit riiiktigt seg och småtråkig. Vet inte varför men den har bara varit det. Får hoppas jag får en mysig kväll och att er kväll varit super!

Ha det mys!


Fotonörd som man är passade man på mellan skurarna!




Jag frös hemma hos pappa så jag snodde en av hans tröjor :P

Nostalgi

Sitter hemma hos pappa just nu. Har hunnit äta en god middag och ja sitter helt enkelt och datanördar mig litegrann. Skulle visa mamma videon från igår och hittade en gammal från när Pink bara var några månader! Så liiiiiiten hon var! En riktig liten gullunge! Kolla själv:


Statistik


Hejsan svejsan i lingonskogen igen!
Jag som bloggar så pass ofta tyckere ju det är lite intressant att se vart mina kära läsare är ifrån och eftersom ganska så få av er kommenterar så får man ju leka lite detektiv ibland och snoka rätt på en del saker själv ;). Haha nej, men mest för skojsskull faktiskt så tycker jag det är ganska så roligt att se vart ni är ifrån.

Just nu har jag besökare från 15 olika länder, jag gissar på att många bara råkar hamna på min sida genom någon sökning eller liknande.

Bara från sverige har jag besök från 79 olika städer, mer eller mindre såklart!

Topp 5 där flest läsare är ifrån är:
  • Malmö, kanske inte så märkligt eftersom jag är härifrån ;P
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Arjeplog, ett ställe uppe i Lappland!
  • Karlskrona
Jag hade ett liknande inlägg i början av mars.. Det har ändrats en del sedan sist. Ni kan se själv här.

Slutligen vill jag tacka för alla era underbara besök och fina kommentarer! Det är verkligen JÄTTEKUL att blogga när man får så positiv feedback! Hörs snart igen!

En ruggig söndag?

Ja litegrann. Mamma sa imorse att det var kallt nere i Ljunghusen men att det sääkert var lite varmare i stan.. Jo kanske men fan vad man frös där ett tag, och hundarna skulle bara fortsätta lukta på alla ställen.. Men ja det gick ju bra tillslut och äntligen är vi hemma igen.

Har satt på en liten kanna kaffe för att vakna lite mer till liv idag. Känns som om det behövs även om kaffet i sig smakar rävgift.. Eldorados billighets kaffe. 21 kr på hemköp. Jag har blivit lat av mig och slutat storhandla, och istället springer jag nerp å hemköp inför varje måltid och införskaffar mig det jag behöver just då. I självaverket så blir detta säkert 50% dyrare än om jag skulle sluta vara lat och ta bilen till Willys i Limhamn och storhandla. Men jag kommer dit igen, jag lovar! Ja jag lovar inte för er skull, mer för min egen men jag måste ju lova så att andra hör/ser så jag har något att leva upp till!

Nu kallar kaffet! Ciao!

Om jag ljuger om min barndom och säger att den varit svår..

Ja självklart har ju även jag Eric Amarillos låt på huvudet som alla andra... Fick den dock ännu mer på knoppen efter att ha jobbat med Ida i tre timmar igår. Hon trallade på den hela kvällen! Men visst är den bra!

Fick ett litet städryck när jag kom hem så nu kan man vara i vardagsrummet utan att nysa ut lungerna av allt damm och hår som funnits lite här och var. Underbart faktiskt! Nu ska det bli mys framför tv:n resten av kvällen så jag avslutar med en video på mina små söta björnar och Arlindas sötnos till vovve!

Trevlig lördag!

Lördagsmys med de bästa

Hoppas ni överlevt regnkaoset tidigare idag, ja i Malmö öste det ner i eftermiddags och hade man inte haft tak över knoppen hade man säkerligen blivit både genomblöt och förkyld på en och samma gång!

Idag har jag och Arlinda varit riktigt flitiga och tränat på Stadion, eller ja mest Arlinda jag hade en dålig träningsdag idag så det kändes inte alls lika bra som det brukar.. Men så är det ibland! Därefter stack vi hem för att duscha av oss och piffa till oss lite innan vi tog med oss vovvarna in till stan. Vi käkade china box som efter många om och men blev rätt tillslut.. Tjejen/tanten i kassan förstod inte ett ord svenska och jag sa vegetarisk och då bestämde hon att vegetarisk var både biff, kyckling och kött... Ingen aning om hur det gick till men ja lyckligtvis kom en kille in och räddade min veggiechinabox. Tack för det mr!

Efter maten så började hundarna bli en aning rastlösa så vi bestämde oss för att promenera bort mot oss och hamnade på kronprinsen och tog varsin bk-kaffe/bk-te och fortsatte snacka skit tills regnet börja ösa ner! Istället satte vi oss i ingången till hemköp och förtsatte snacka skit tills vi var klara för idag :P

Suuupermysig dag! Tack finaste Arlinda och Leo för idag <3



Kärlek vid första ögonkast för Kola och Leo

Min fina B1<3

Mina hundar är trötta på att leka modeller nu...

När himlen öppnade sig!

Å nu blir det gymmet!! Inte för att jag or...

img_7384 (MMS)

Å nu blir det gymmet!! Inte för att jag orkar utan för att jag måste...


Lördag

Goddagens mina fina läsare!
Hoppas ni har haft en mysig lördagsmorgon? Min har varit helt okej, jag är lite seg och kanske lite besviken på att vädret inte är det bästa idag. Av någon märklig anledning så brukar det bli lite sä'mre väder när man bestämten massa trevligheter. Men det ordnar sig säkert, vi får helt enkelt komma på något annat!

Igår var det en lugn och skön fredag somn slutade hyfsat så tidigt i sängen. Jag var ju trots allt uppe tidigt igår och tvättade så jag hann med en hel del saker under dagen ändå.

Men vi får höras senare för nu ska jag utfödra mina fina djur!

Kärlek

Idag drömmer jag mig lite bort som vanligt. Känns så skönt att sitta med bra musik och bara va och tänka positiva tankar. Just nu dansar jag mig bort i drömmarna lite här och var med underbara människor och i där finns absolut ingenting att oroa sig för. Inte något alls. Synd det inte är så i verkligheten, alltid ska man oroa sig för något. Men det är väl det som kallas för livet. Allt ska inte vara en dans på rosor alltid.

Jag vet inte alls vad ni kära läsare lyssnar på men tänkte dela med mig av min senaste spellista. Kanske finns där något ni finner intressant ;) Så here it is .Enjoy!

Fredagsmys!

Nu har jag varit ute med hundarna, lagat pizza och ätit pizza. Så nu sitter jag framför datorn med ett glas vitt vin kallat Relax och lite bra musik på spotify. Känns som en mysig fredag idag! Kvällen är ännu ung förstås och man vet ju aldrig vad som händer helt säkert... Vi får se, men annars kommer jag nog bara stanna hemma som jag tänkte och mysa med mina underbara husdjur och lyssna på underbar musik =)

Hoppas ni har en mysig fredag vad ni än hittar på!




One day at a time



Jag la till den här låten på min Spotify den 18:e Januari, och fortfarande tycker jag den är lika bra!

And then it's set


Var nyss och inhandlade mat och gottigheter för kvällen. Jag har bestämt mig för att efter jobb ska jag ner med vovvarna en liten runda, göra en god hemmagjord pizza och dricka lite av mitt goda relaxvin. Dock inte så mycket som i lördags för det blev liiiiite väl mycket där. Men vi hade ju trevligt som sagt och det är det viktigaste OCH att jag faktiskt hittade hem! :D

Så jag ska ha en myskväll med alla husdjuren ikväll. Ska bli riktigt mysigt, sen vet jag inte om det blir framför tv:n eller datorn... Men om jag känner mig själv rätt så blir det nog datorn :P

Vad ska ni hitta på?

Regnrusk!

Då kom det där regnet de faktiskt lovat... Tråkigt men ja vad ska amn göra. Det behövs säkert nu när det varit varmt så länge. Dessutom är det liiite liiite skönt för då kan ajg ta bilen till jobb idag utan dåligt samvete :P Min rumpa behöver vila sig lite från sadeln. AJ så ont jag har efter den!

Har inte hunnit gå med hundarna än, men det får vänta lite eftersom det blev regn, så istället kokade jag upp lite kryddstarka nudlar! Vet inte vad det är med mig, jag är hungrig heeeela tiden! Inte klokt! Men antar att det är bra.. Jag rör mig ju ändå ganska så mycket!

Dessutom har jag varit superduktig nu! Jag sa äntligen upp min hemtelefon. Jag ahr haft den över ett år men jag använder den i princip aldrig och går och betalar 78spänn i månaden för något jag inte ens har i väggen.. Ah nu ljög jag den sitter klart i väggen men den ligger aldrig i klyftan så den är laddad.. Såååå från och med 13 Augusti så har jag ingen hemtelefon alls längre. Det är mobilen som gäller då vänner!

Men nu mat!

Finally!


ÄNTLIGEN
är allt tvättande och torktumlande klart för denna veckan! Yeeey! Nu slipper jag fram tills torsdag och det är riiiktigt skönt! Ska alldeles strax bege mig ut med vovvarna på deras dagliga långrunda. Dooock blir det duschen innan för jag svettas som en gris! Har gjort de den senaste veckan och jag har inte en susning om varför. Men jag är ju mer aktiv nu än tidigare och de säger ju att ju mer vältränad man är desto mer svettas man... Så jag tolkar det som om jag är vältränad haha!

Ska jobba 3,5 timme ikväll sen får vi se vad som händer. Jag är sugen på att göra en pizza och bara mysa lite.. Men ja vi får se senare, allt kan hända! Hörs sen!

Laundry

Godmorgon kära läsare!
Idag är jag uppe tidigt bara för att vara lite huslig.. Eller ja huslig och huslig, det ligger nog mest i att badrummet ser ut som tredje och fjärde världskriget i kombination med att jag inte har rena kläder. Så ja jag gick upp tidigt för at ttvätta helt enkelt. Tråkigt och segt men det måste göras! I nästa lägenhet ska jag helst ha det I lägenheten. Det hade inte blivit så tråkigt att tvätta då..

Jag har varit duktig och cyklat både till och från jobb nu i två dagar! Rumpan gör lite ont men jag ahr ingen träningsvärk någonstans! Jag känner mig duktig då i alla fall eftersom jag inte cyklat på 1½ år och ja det bevisar ju även att min träning jag håller på med inte är totalot onödig :P Yeeey! hurray for me! Nej men det går faktiskt bra! Klart jag blir lite trött och svettig är jag när jag kommer fram till jobb, men det kan jag leva med ;)

Ha en underbar fredag kära ni!

Då var magen fylld med god lassens från He...

img_9119 (MMS)

Då var magen fylld med god lassens från Hemköp! Sen har man bara tre timmars jobb kvar! Sen ska man cykla hem och sova för imorgon ska det tvättas 07.00 :-)


Segare än segast

Så känner jag mig just nu.. Snark. Fattar inte varför jag är sååå trött? Men man får väl helt enkelt hoppas på att det bara går över av sig själv :) Snart ner med Kola innan det är dags att göra sig iordning för jobb!

Have a nice evening!


För att göra bort mig mer än vanligt slängde jag in den här två åriga gamla videon jag la upp på youtube.. Enjoy!

Kungsparken

Har ganska nyligen käkat lite orientaliska nudlar till frukost efter en långtur i Kungsparken med bästaste Kola! Idag är en ganska så trött och seg dag, det känns redan. Jag kände mig inte ett dugg utvilad imorse och ändå sov jag till halvtio.. Dessutom är vädret lite grått ute idag även om det inte är särkillt kallt. Väderomslag? Hoppas bara inte värmen försvinner helt som sist!

Sitter och funderar på om jag ska följa med mamma upp till mormor en stund innan jobb. Måste försöka piggna till då förstås, så det får nog bli en dusch alldeles strax! Hoppas ni har en fin dag!


Världens sötaste ankfamilj!



En morgontrött Kola



Sitter på jobb med världens bästa Arlinda ...

img_0864 (MMS)

Sitter på jobb med världens bästa Arlinda och försöker tagga till innan jag ska upp på gymmet och svettas! Efter en stadig lunch är jag laddad! Hörs sen!


Sommarn är här!

Herregud vilket underbart väder vi haft både igår och idag! Jag och Kola var nere på Limhamnsfältet för dagens motion (ja för Kola alltså, min är lååångt ifrån klar för dagen). Jag hade ändå piratbyxor och en tunn hoodie och ändå svettades jag som en gris! Men det hör till!

Sitter och lyssnar på gamla youtube favoriter jag hade för något år sedan och det är minnen! Det som var viktigt just då poppar upp i skallen och det är ändå ganska så mysigt! Paramores cover på Use somebody är fruktansvärt bra, jag vill näääästan gråta! Nej jag ska inte.. Men jag sa nästan!


Idag ska jag äntligen använda min nyinköpta cykel! Väret är okej, låsen är inhandlade och ja, det finns helt enkelt ingen bra ursäkt för att inte cykla längre. Det som blir mest spännande är att se hur jag lyckas cykla inom John med Kola i cykelkorgen. OM det ens går. Får testa innan jag sticker, annars blir jag sen och det vill jag inte. Det funkade bra på cykeln som är nere hos pappa men denna är liiite annorlunda. But I give it a try!

Ha en fin dag i solen ni som är lediga och ni andra får passa på att njuta av den när ni slutat jobba/gå i skolan eller vad ni nu gör!

Puss o kram hela dan!

Amazing


Den här låten spelades mycket, mycket i somras och det har helt enkelt blivit så att jag förknippar den med Magaluf. Jag och mamma var där en vecka förra året och det var alldeles fantastiskt! Jag ahde goda vänner där och fler lärde jag känna där! Alldeles underbart var det! Så om någon månad är det snart dags igen! Jag kan knappt bärga mig och jag känner på mig att denna gången kommer bli ÄNNU bättre!




Givetvis kommer det bli en del besök på Treo för min del i år också ;)



Sommar på näset

Idag är jag helt slut i knoppen efter jobb från 06.00 imorse och en suuuperlång powerwalk med Michaela och Kola. Så jag orkar inte skriva något utan bjuder på några bilder från igår!


Lite färg har jsg nog allt fått igår

Min joggingkompanjon!

Som yngre älskade jag fröer och att plantera lökar.. Några år efter lever de fortfarande!





Hoppas ni alla har en underbar kväll och njuter av vädret!

Lite småtrött såg jag ändå ut imorse.. Men...

img_7084 (MMS)

Lite småtrött såg jag ändå ut imorse.. Men för att inte ha mer än mascara tycker jag väl ändå man ser helt ok ut :p. Strax dags för lite träning på lunchen. Ska bli skönt, igår blev det bara lite jogging hos pappa så ett lite tuffare pass idag kan vara på sin plats. I eftermiddag är det dags för en powerwalk med Michaela och Kola! Supermys!


Världens bästa föräldrar

Glömde ju berätta att när jag var hemma hos pappa igår kom vi på att jag heeelt glömt bort att besiktiga min bil! Iiih! Idioti av mig men jag har varit orolig att den inte ska gå igenom av olika anledningar.. Meeen jag trodde ju inte där hade blivit körförbud på den. Givetvis har det ju det och det innebär också att jag varit olaglig i snart en halv månad. Som sagt idioti av mig...

Men eftersom jag har världens bästa föräldrar, så fick jag låna med mig en av pappas bilar hem till Malmö. Å sen ska de besiktiga min bil i Svedala idag! Visst har man väl underbara föräldrar?! Tack så mycket för ni finns ni är bäst <3 på alla sätt och vis!

John får jag inte heller glömma som åkte ner till Ljunghusen igår eftermiddag för att hjälpa till att fixa det som saknades på bilen! Tusen tack älskling, det uppskattas verkligen!

Jag har nog de absolut bästa runt omkring mig just nu och det känns så underbart! Jag glömmer visa min uppskattning för er ibland men ni ska veta att jag alltid uppskattar allt ni gör för mig. ALLTID!

Kärlek till er nära och kära!


Gomorron!

Ytterligare en dag man är uppe tidigare än tuppen! Men vad gör det när man slutar tidigt sen?

Ni får ursäkta dåligt uppdaterande eller att era kommentarer inte syns på bloggen.. Jag kan se dem men som ni kanske vet, ja i alla fall ni som själv använder blogg.se så håller de på att flytta om och ändra så därför kommer det under hela maj-månad vara lite knepigt här.. Bara så ni vet!

Nu ska jag alldeles strax njuta av en god kopp kaffe innan motionärerna invaderar Friskis!

Ligger i pappas trädgård i den underbara s...

img_5198 (MMS)

Ligger i pappas trädgård i den underbara solen just nu. Guuud vad jag älskar lediga dagar!! Lovley! Hoppas att bloggen snart funkar som den ska.. Det känna lite knepigt att inte kunna skriva som vanligt :-(


Ny garderob..ja tack?


Ja som ni vet så är jag ju ganska sugen på nya kläder... Söt topp från H&M eller hur?

Då var snart en timmes lunch avklarad, då ...

img_7682 (MMS)

Då var snart en timmes lunch avklarad, då har man bara en till att ta dö på! Åt en god Al fungi pizza på öns kvarterskrog med en välsmakande pepsi! Därefter pratade jag en stund med John som somnade i luren några ggr.. Jag var tydligen störig inatt så han fick inte sova ordentligt han heller.. Ja och nu sitter jag på bryggan utanför Friskis och njuter av solen. Våren är välkommen tillbaka! Hörs senare vänner!


Saknade personer


Satt och spanade runt på Facebook som jag brukar göra x-antal gånger om dagen. I högra hörnet såg jag en efterlysning av en kille från Malmö som varit spårlöst försvunnen sedan en 10:e April. Ingen kille jag tycker mig känna igen dock. Därefter började jag söka på saknade personer och jag kan lova er att det är skrämmande mycket människor som bara försvinner. Riktigt riktigt obehagligt! Många försvinner i båtolycker eller liknande medan andra bara ska ner och hämta sin tvätt i tvättstugan.. Många av de saknade är också barn, troligtvis kidnappade men vet vi om de lever? Finns de på andra sidan jordklotet eller i en källare hos grannen, som den där sjuke gubben som låste in sin egen dotter i ett litet "rum".

Man blir mörkrädd när man tänker på hur många som bara försvinner utan ett spår. Obehagligt är det också att veta att man aldrig går säker..

Ett bra val


När alla andra sitter och glassar i solen så sitter jag och Josefine på jobb och har sommarångest.. Eller ja sommarångest har vi väl kanske inte men vi är otroligt avundsjuka på er andra som kan njuta av solen!

En tanke som slagit mig många många gånger men jag har liksom alltid glömt av det.. Det är faktiskt att anmäla mig till donationsregistert. Jag har ju ingen större glädje av mina organ när jag är död och dessutom vill jag kremeras OM och när den dagen kommer. Så ja idag så registrerade jag mig på donationsregistert. Tog två sekunder och sen var det klart! Om ni har lika lite vettigt att göra som jag så kan ni ju gå in här och anmäla er om ni känner er manade, så kanske man gör någon nytta när man är borta.

En dubbel resorb tack..

Gårkvällen var riktigt riktigt trevlig och mysig! Sushin var supergod och vinet var gott! Jag tror vi snackade om allt mellan himmel och jord, jag och Michaela! Ibland kan det vara så otroligt skönt att bolla tankar och ideér med en människa som kan tänka ganska så likt en själv! Så roligt!

Idag/inatt mår jag inte fullt ut lika bra. Men efter några resorber och en snäll mamma som kunde skjutsa mig till jobb så får man väl säga att jag mår helt okej nu.. Värre var det för någon timme sedan och tydligen hade jag mina rundvandringar inatt i lägenheten utan att ens minnas dem! Härligt det där! Det viktigaste är att jag  minns att vi hade trevligt igår :).

Nu lite rehab :P


Zzz

Nu har jag haft mina  två timmars lunch och jag har hunnit med en ordentlig träning på en timme, god lunch från igår och en härlig dusch! Nu vill jag bara hem och sova egentligen... Men så kommer det ju givetvis inte bli! Hem, göra rent kattlådan och därefter hem till Michaela! Ska bli supermysigt!

Tror jag ska gå och laga mig lite kaffe nu!

Ciao!

Shopoholic abstinens

Just nu har jag inte mycket pengar kvar någonstans ifrån... Plötsligt drabbades jag något vansinnigt av shopoholic abstinens... Kolla så mycket fin här finns!!!


Visst.. Leopardbikninen kanske jag kan skippa eftersom jag redan har två.. Men resten då?! Suck! Känns som om det snart är dags för lite shopping i alla fall!

Easytone


Som ni säkert vet fick jag mina easytones i onsdag! Givetvis har de använts hyfsat flitigt för att verkligen kunna utvärderas ordentligt! Så jag har haft dem ons-fre och jag ska även jobba i dem hela dagen. Men än så länge måste jag göra er besvikna och säga att jag inte fått någon som helst träningsvärk alls! Inte ens lite lite lite... :(

Men sen å andra sidan så är jag van vid att powerwalak, gå och ja faktiskt träna ganska så mycket som det redan är. En del av mina vänner som införskaffat sig sånna här har i princip knappt rört på sig alls. Så visst, där finns ju den skillnaden.

Självklart kommer jag inte ge upp mina easytones ändå, för de är införskaffade och då ska de användas. Jag är säker på att de funkar ändå, bara det att jag inte får någon träningsvärk så om någon månad har jag en fin rumpa! I hope!

Någon av er som har andra erfarenheter? Dela gärna med er så fall! Jag publicerar gärna ett inlägg med era åsikter :)

Godmorgon sköna hönor!

Den största födelen med att vara på jobb såhär tidigt en lördag är att jag och gamlingarna (sextiotalarna i högtalarna) har vårt eget morgon disco! Jävligt bra musik och inte en kotte varken på gymmet eller utanför. Höjden av underbarhet en lördagsmorgon. Men visst tusan tar det emot att gå upp 06.35 en lördagsmorgon.. Men nu har jag sluppit i två veckor och eftersom jag och Ida bytt så slipper jag två framöver sen! Wiie! Lovley!

Gårdagen hemma hos familjen Drakfelt var supermysig! God mat, champange och god dessert samt after food drink/likör! En lugn och mysig fredag! Ikväll ska det bli en lugn och vinig lördag hemma hos fina Michaela. Idag är jag säker på att vi har maaaaassor att prata om ;)

Ha en fin lördag fina ni!

If u missed it

OM ni mot förmodan missade förra inlägget så har jag ytterligare en remix som ni kan få höra på Love is wicked. Denna är dock mer dansvänlig:
Har ni missat att jag har repeatsyndromet hänvisar jag hit.
Ska strax bege mig från ljuvliga Ljunghusen. Först en sväng inom Höllvikens systembolag för att inhandla lite gott vin inför morgondagen hos Michaela! Vinmys och myspys! Lovley! Därefter ska jag hem en sväng till John! SÅ vi hörs sen eller imorgon! PUSS!

Love is wicked

En ganska så gammal låt jag hittade en ny version av på Spotify för några dagar sedan. Jag älskar den verkligen! Love is wicked, eller vad tycker ni?

Sitter på terassen hemma hos pappa i den f...

img_9825 (MMS)

Sitter på terassen hemma hos pappa i den fina vårsolen och bara funderar. Lika väl som jag är en drömmare är jag också en tänkare. Bra i vissa lägen mindre bra i andra! Hoppas ni har en fin dag!


Powerwalken kändes bra idag, men nu är jag...

img_0727 (MMS)

Powerwalken kändes bra idag, men nu är jag helt slut! Skallen dunkar och humöret är på botten just nu... Så jag ska försöka sova bort både huvudvärk och dåligt humör Sov gott vänner, hörs imorgon!


Tung i knoppen

Av någon anledning känner jag mig seg och lite tung i skallen idag. Jag vet man har sånna dagar ibland, men det är lika tråkigt varje gång man har en sån. Att här sen dessutom varit lite sura miner gör ju inte saken bättre. Fast jag tycker väl förhållandes vis att jag lyckats låta det rinna av mig hyfsat bra idag. Men ja, det är ju egentligen inte mitt problem att de har en dålig dag. Dock tycker jag att vuxna människor borde förstå bättre och inte ta ut det på sin omgivning. Men som jag sa, deras problem.

1½ timme kvar av min arbetsdag kvar. Hoppas tiden går fort för jag börjar bli lite hungrig nu. Dessutom måste jag ut och gå i mina easytones ju! Hörs sen!

Repeatsyndromet


Börjar tro att våra motionärer här på friskis tror jag bytt härkomst den senaste veckan. Man hör Arash ljuva musik sådär lagom i bakgrunden bak i personalutrymmet. I samma anda anländer jag till habiiibiii i bilen.. Givetvis har jag minne som en guldfisk och minns inte vad artisterna heter. Så den får hamna på bloggen lite senare. Det fanns för många alternativ om jag bara skrev habibi.. Så vi får ta den sen!

Men vad gör det? Musiken är ju alldeles underbar! Men Arash låt går fortfarande på repeat. Jag vet inte om ni också innefattar repeatsyndromet eller om det bara är jag som har det? Eller ja, att det bara skulle vara jag tror jag inte på för jag har vänner som är ungefär likadana. Men ändå.. Repeatsyndromet innebär att man hör en bra låt på till exempel radion, man tar fram shazam på iPhonen och kollar upp vad det är för låt. Letar upp den på spotify/youtube/torrentz/laddar ner den. Sätter den på reapet i cirka 1-2 dygn, tills man börjat tröttna på den. Någon som känner igen sig?

Easytone

Godmorgon sköna hönor!
Hoppas ni har sovit gott! Jag har inte sovit speciellt gott och vaknade med skallebank (huvudvärk för er som inte förstår min superskånska) . Men den har börjat avta litegrann nu. Sitter på jobb i min ensamhet idag också, men eftersom jag har en bra chef så låter han Joakim komma in idag också så jag slipper vara ensam hela dagen! Annars kan ni tro att tiden här kan bli riktigt lång! Även om man kan klara sig ensam.

Som ni vet provade jag mina easytones igår på jobb! Tyvärr har jag inte fått någon träningsvärk av dem än.. Men å andra sidan så satt jag nog mest ner under gårdagen, så jag tänkte inviga dem med en grym powerwalk ikväll efter jobb! Jag har en känsla av att de ger mer effekt då :P

Nu ska jag läsa lite av mina favvobloggar och njuta av min kopp capuccino, stavningen är jag inte helt säker på dock :P. Ha en trevlig morgon!

En typisk arbetsdag på Friskis. Nu är det ...

img_0569 (MMS)

En typisk arbetsdag på Friskis. Nu är det drygt en timme kvar av dagen. Den har gått ganska så fort och sen när jag kommer hem ska det tvättas. Mindre skoj men det ska ju också göras :-)


Beach 2011?

Jag har varit igång riiiktigt bra hela marsmånad, därefter skulle jag som ni vet BARA dra ut min visdomstand.. Trodde jag. Därefter var det inflammationer, käkvärk och när vi ändå var igång så kunde jag lika gärna bli lite småförkyld.

Istället för att bara ligga hemma och gotta i mig en massa skit (vilket jag givetvis gjorde ändå) och tycka synd om mig själv så har jag försökt hålla igång med powerwalk. Vilket faktiskt har funkat helt okej! Nu i måndags var det dags att åter ta sig till gymmet även om det var lite vemodigt ibörjan. Men det går bra! Nu har även mina fina easytone landat i Sverige och sitter så fint på mina fötter! Nu ska jag bara invänta min Zumba skiva också och sen ger jag beach 2011 ett absolut sista försök. Maten ska givetvis också korrigeras. Jag är lite av en latmask så färdigmat passar mig perfekt normaltsätt. Men fy fy fy om jag ens skulle våga mig på snabbmat förutom en gång per helg då blire inte kul för mig. Har dock inte kommit på något bra straff än, men det gör jag snart!

Ja och tack vare min träningsnarkomanitet de senaste månaderna.. Ja bortsett från den där hemska perioden med inflammationen.. Så har jag även lyckats få ner Kolas vikt med ett halv kilo! Har var lite mycket nallebjörn där ett tag! Gulligt som tusan men inte så hälsosamt! Så jag och Kola ska fortsätta köra stenhårt nu!

Hur går er beach 2011?


Jag bangande cellprovet imorse.. *skäms*. ...

img_7795 (MMS)

Jag bangande cellprovet imorse.. *skäms*. Papper har aldrig varit min grej så det där med att läsa ordentligt vad som faktiskt står, tja det är inte jag. Så imorse när jag läste igenom kallelsen så stod där att man inte behövde avboka tiden om man inte kunde komma. Så jag ska boka tid där jag brukar gå istället. Lite mespropp är jag nog allt. Innan jobb så fick jag mina easytones!! Så idag är det invigning av dem på jobb!! Wiie!


Nu ska jag försöka sova.. Just nu är jag i...

Nu ska jag försöka sova.. Just nu är jag inte på mitt bästa humör och jag ska upp hyfsat tidigt imorgon för att ta mitt första cellprov, det verkar lite läskigt så lite nervös inför det är jag väl också. Hoppas allt går bra och att morgondagen går fort. Av någon märklig anledning känns det som om det kommer bli en lång dag imorgon. Hoppas inte.. Sov gott med er!!


Min fina kollega vet minsann hur man klär ...

img_1186 (MMS)

Min fina kollega vet minsann hur man klär sig ordentligt i regnrusket :p hoppas du kom hem utan att frysa rumpan av dig B1!


I'm in love

Ja alltså som ni kanske märkte igår så lyssnade jag på Arash remix album. Jag har hittat min absoluta favorit! Jag kan inte låta bli att lyssna på den om och om! Så jag tänkte dela med mig av den till er! Enjoy! Snart är det dags för jobb för min del så vi får höras senare!


En liten ros med ett hål i sin själ

Sådär, jag har hunnit promenera vovvarna, träna på stadion, duscha och åkt ner till pappa. Nu ska jag få i mig lite att äta innan det är dags att bege sig hemåt. Egentligen hade jag tänkt byta cykellåset jag köpte men givetvis glömde jag ju det i all hast. John erbjöd sig att fixa det i dagarna, tur han är så snäll!

Så än så länge har jag hunnit med det mesta, sen är det ju bara jobb kvar. Förhoppningsvis går tiden fort idag! Ha en superdag ni andra!

Brr!


Det må vara lite sol på sina ställen idag och där kanske det är varmt.. Men skuggan är fruktansvärd! Mina händer är helt stelfrusna efter morgonrundan! Brrr!

Idag blev det lite ändrade planer. Mamma skulle egentligen ta med sig vovvarna ner till pappa men hon mådde dåligt och åkte ner långt innan jag vaknat. Så idag ska jag hinna med att träna, äta, duscha, köra ner till Ljunghusen, hem igen och sedan jobb! Tur att jag börjar 16.30 idag! Så jag ska nog hinna allt, det får jag hoppas i alla fall!

Hörs sen!

Sommarnätter


Gud så trött jag är, det bara hänger över mig! Men vad gör det, när man lyssnar på bra musik och drömmer sig bort en stund. Ni som brukar läsa min blogg vet ju säkert att jag är en riktig drömmare, det är liksom min grej! Just idag så befinner jag mig lite överallt i värmen med goda vänner lite här och var! Kära återseenden och dans hela natten lång!

Jag vill så gärna ha sommar nu och slippa detta kalla som kommit tillbaka. Jag vill ha sol, bad, trevligt sällskap och långa nätter. Jag har på känn att denna sommarn kommer bli fantastisk! Jag är tillbaka i år, nu är jag mig själv igen.

Som en del av er säkert vet så brände jag ut mig förra våren när jag hade jobbat natt i nästan tre år. Så förra sommarn var jag mest i min egen värld och kände väl inte direkt igen mig själv. Men jag behövde bara återhämta mig och det har ju gått hur bra som helst! Dessutom har jag lärt känna några nya underbara ansikten som jag aldrig vill vara utan nu! Så ja, jag vet att denna sommarn kommer bli världens bästa!

Tänkte dela med mig av Arash remix album som garanterat får en att tänka på sommarnätter!

Just another gray monday


Man ska väl inte klaga, visst har vi väl haft ganska så bra väder de två senaste veckorna. Man har kunnat gå i sommarkläder utan att frysa för mycket och man har fått den där lilla vårfärgen! Men ack så tråkigt det är när det där gråa, kalla och trista vädret är tillbaka igen! Jag och Kola kom precis in från vår runda och vi klarade oss nästan från regnet förutom de sista fem minuterna då det kändes som om himlen öppnade sig.

Dagen har varit ganska så intensiv idag och det kanske förklarar min slöhet. Det började med ängdalarundan som morgonpromenad för Kola. Därefter väckte jag John och då var det dags att inviga Stadion för min del! Verkligen ett jättefint gym! Därefter snabbt in i duschen och iväg till mormor som tyvärr blivit sämre :(. Men hon piggnade till när vi var där så jag hoppas allt vänder nu!

Eftersom jag var stressad tidigare så hann jag inte äta så när vi varit hos mormor några timmar bestämde vi att det var dags för sushi! Så vi satte oss på Sushi baren på regementsgatan, supergod veggisushi! Dessutom fick jag smaka en specialare som skulle vara stark! Den var också supergod!

När vi var mätta och belåtna var det dags att åka till Maxi i västra hamnen.. Det hade mamma bestämt i alla fall ocj fixade en gräsklippare. Olyckligtvis var mammas bil för smal helt enkelt och hur mycket vi än försökte så fick vi inte in kartongen på något sätt.. Så John fick bli vår räddare i nöden och låna ut sin bil! Så det ordnade sig ändå :)

Ja och nu sitter jag bara och funderar på vad som händer härnäst. Känns som en lugn, lugn kväll för min del! Hörs sen!

Back on track


Godmorgon mina fina!
Vaknade till för en liten stund sedan, och trött är jag väl fortfarande men jag har kommit fram till hur otroligt tråkigt det är att sova bort hela dagen! Så därför kan jag lika gärna gå upp och få lite gjort under dessa soliga dagar!

Om en liten stund ska jag klart ut med Kola, och därefter ser det ut att bli lite träning på Stadion! Jag är tillbaka nu igen! Jag vet inteh ur mycket skit jag tryckt i mig de senaste veckorna, men nu får det vara slut! Lagom är bäst, och lagom innebär godis och läsk kanske en gång i veckan... Sen inga sånna mängder jag är bra på att inhandla. Till slut trycker man det bara i sig för att det finns och det är ju helt fel!

Sen ska jag och mamma hälsa på mormor idag. Jag hoppas hon är bättre än igår, de sa att hon var helt deckad då :(. Sen får vi se vad det blir av dagen! Hoppas på mysiga saker!

Hörs sen!

Cuba café abstinens!

Sitter just nu och lyssnar på musik som jag spelade för några år sedan när jag, Micki och några av mina andra vänner alltid sprang på cuba café! Herregud vad jag vill dit! Jag hade så jävla roligt! Så snart är det dags! Jag och Micki ska försöka passa in en tid då vi båda kan! Men det löser vi.

Sen har jag kommit fram till att OM jag kommer in på någon av skolorna jag sökt, givetvis heeelst här i Malmö.. (annars blir det kanske Halmstad) så ska jag börja dansa något coolt! Nu när jag har så knasiga arbetstider så går det inte riktigt och dessutom tror jag inga kurser startar nu i sommar. Så hösten vore perfekt! Ja och som sagt, helst ska jag plugga så jag vet att jag har kvällarna lediga! Jag funderar på reggaeton eller magdans. Men eftersom jag sitter och lyssnar på reggaton just nu så lockar det mest! Så det ska jag absolut göra! Om någon är sugen på att också börja så är det bara att säga till! Jag blir ju lite mer seriös om någon annan vill gå med mig också :P


En charmig bild från min Cuba café tid... :D

Årets första joggingtur


Ja alltså jogging har väl aldrig riktigt varit min grej fast jag försökt mig på det massor med gånger. Förra året var jag till och med så seriös att jag investerade i ett par rejäla joggingskor. De har jag använt till walkingskor sedan de skaffades..

Men för några dagar sedan bestämde jag mig för att det var dags att ut och jogga, i alla fall en gång i veckan och passande är då att ta med pappas hund Zeus som har överskott av energi alltid! Så idag var det dags! Vi jogga inte speciellt länge för jag kutade på för bara livet medan Zeus inte riktigt fattade varför vi sprang så fort och mycket?! Men det gick bra! Vi hann några km innan det började ösa ner. Men oj så skönt det var nu efteråt! Så detta ska absolut göras fler gånger! Fast nästa gång hoppas jag på bättre väder, vart tog våren/sommarn vägen?

Ms Bike

Har hunnit att gå en runda med Michaela och vovvarna nu på förmiddagen och så fort jag kom hem hämtade John upp mig för att hämta en cykel i Limhamn! Så numera är jag med cykel och ni kan hädanefter kalla mig för miss Bike! Men bara om ni vill förstås! Men cykeln är jättefin, nu ska jag bara inhandla lite bra lås så att de inte snor den från mig! Bild kommer upp senare!

Nu ska jag ta det lite lugnt och äta lite innan jag ska ner till Ljunghusen! Måste dock ta ordentligt på mig för idag är det inte alls så varmt och skönt som det varit de andra dagarna! Så himla tråkigt! Hoppas värmen snart är tillbaka!

Ha en trevlig söndag!

:O

Sitter och spanar runt på gina... Alltså de har ju sina perioder med snygga grejer och fula grejer. Givetvis så har de en rejäl snyggperiod nu när jag knappt har råd med mer än mat. Alltså det är ju allt från short till långklänningar som är så fint att man nästan tuppar av! Iiiih! Kolla bara den söta bikinin:


Och detta är bara två grejer av tusen... :( bläää på att vara fattig!

Limitless


Sitter och undrar litegrann hur många av er kära läsare som är bakis idag? :P JUst nu känner jag mig bakis, fast jag inte drack en droppe alkohol igår. Men Kola väckte mig för en halvtimme sedan och behövde gå ut och sen kunde jagt ju glömma att somna om. Men så är det ibland!

Igår käkade vi pizza och fick och såg Limitless! Jag tyckte faktiskt filmen var riktigt bra, iofs så hade jag heller inga höga förväntningar! Men den är helt klart värd att se! Den handlar om en författare som är, vad ska man säga.. Lite trögstartad. Han har fått ett kontrakt på ett bokförlag men kan som sagt inte sitta inna och låta insperationen flöda.

Efter en av de där jobbiga dagarna mötte han sin f.d svåger en gammal droglangare.. Som påstår sig inte hålla på med det längre. Men för att hjälpa Eddie (författaren) så ger han honom ett genomskinligt piller som gör mirakel. Eftersom ingenting kan bli värre än vad det redan är så tar Eddie pillret och voilá. En intelligentare man får man leta efter. Numera använder han 100 % av sin hjärna och inte bara 20% som vi vanliga dödliga..

Han skrev klart 90 sidor på 45 minuter, hela boken var klar på fyra dagar och han klättrar högre och högre på arbetsmarknaden. Dock är inte allt en dans på rosor, han gamle svåger hade en del fiender efter sig och de följer även efter Eddie. Alla vill åt det magiska pillret...

Hoppas jag inte avslöjade för mycket Maria, eller att du lyckades hålla dig borta från bloggen några timmar tills ni sett den ;P. Men den är absolut helt klart värd att se! Den var spännande hela vägen!