Amazing


Den här låten spelades mycket, mycket i somras och det har helt enkelt blivit så att jag förknippar den med Magaluf. Jag och mamma var där en vecka förra året och det var alldeles fantastiskt! Jag ahde goda vänner där och fler lärde jag känna där! Alldeles underbart var det! Så om någon månad är det snart dags igen! Jag kan knappt bärga mig och jag känner på mig att denna gången kommer bli ÄNNU bättre!




Givetvis kommer det bli en del besök på Treo för min del i år också ;)



Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh ska ni dit i sommar? Fy va skönt! Jag hade verkligen velat åka i sommar, men blir nog ingen tid över pga jobb! Är det du och din mamma nu också? :) har en underbar låt som jag snart lyssnat ihjäl, har en liten känsla av att du kanske tycker om den! http://www.youtube.com/watch?v=26jKtELitQE Vad tycker du? :)

2011-05-10 @ 22:29:06
Postat av: Arlinda

<3 du och jag imorn!!!!!!!! yeaaah!

2011-05-11 @ 01:23:50
Postat av: Anonym

Jag du snäckan....jag längtar också till Magaluf...har inte mått så bra på många år :):) att bara släppa allt här hemma..YES!

Men....jag vill inte du ska vara min mamma i sommar hahahaha!

2011-05-11 @ 07:44:01
Postat av: Alice

Anonym: Japp, det blir en favorit i repris! Ska bli alldeles underbart att åka dit igen, så snart är det dags att spana runt efter sista minuten resor! Usch då, ska du jobba hela sommaren eller? Absolut, mamma och jag! Mamma är ju min bästis och det gick bra sist så varför inte hihi! Supermysig låt tjejen! Hört på den lite innan faktiskt! Sommrig!



Arlinda: Oh yes! Äntligen är det du å jag heeeela dagen! Wiie!



Mamma: Jag antar att det är du i alla fall :P Snart är det dags mamma! Å då får du bete dig som en mamma så slipper du ha mig som extra mamma:P Puss!

2011-05-11 @ 11:16:14
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad fint att ni är bästisar :) jag står också min mamma väldigt nära, det är så viktigt! :) jag ska jobba 8 veckor men 75% och så ledig två veckor i mitten av sommaren så det är ganska skönt! Behöver pengarna :) ! Er resa kommer bli underbar! Kram!

2011-05-11 @ 11:51:49
Postat av: Alice

Ja jag håller med dig! Mammor är bäst eller så har vi kanske en otrolig tur som har så underbara mammor? Oj men vad duktig du är! Jag kommer också jobba hela sommarn så då har vi något gemensamt hihi! Vad ska du jobba med? Aw tack fina du, hoppas du hittar på något skoj på din semester! En STOR kram!

2011-05-11 @ 12:08:54
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det tror jag att vi haft tur med, helt underbart är det med mammor hehe :) jag ska jobba på ett äldreboende :) läser till sjuksköterska så jag tänkte mjuka upp mig med lite gamlingar eftersom jag aldrig varit inom vården tidigare!! Största kramen till dig, skickar med lite sol för jag har för mig att du jobbar?! :P

2011-05-11 @ 14:27:19
Postat av: Alice

Haha ja det tror jag med! Aha vad spännande, känns det nervöst eller så att jobba med äldre? Jag tänker eftersom du inte är van? Aw söt du är! Tack så mycket, jag han njuta liiite liiite i solen i alla fall! Hoppas du varit ute mycket idag! Kramisen!

2011-05-11 @ 17:20:23
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det mest nervöst för att jag är rädd att inte kunna hjälpa den om de mår riktigt dåligt eftersom att jag inte är utbildad sjuksköterska än! Men det ska bli jätteroligt att lära sig och många äldre är ju så fina!! :) ja jag har solat idag utanför skolan! :) jätteskönt väder idag! Kram!

2011-05-11 @ 17:34:46
Postat av: Alice

Ah det kommer säkert gå hur bra som helst ska du se! Vart ska du jobba? Alltså vilket område? Dessutom kommer där säkert finnas personer du kan fråga om hjälp ifall du blir osäker! Åh så skönt du lyckats sola lite idag! Jag hoppas på några timmars okej väder imorgon innan jobb! Ha en fin kväll! Kram

2011-05-11 @ 18:14:19
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag ska jobba på Hyllie Park i Malmö! :) det var jättefint! eller vad jag såg när jag var på intervjun iallafall, men det verkade väldigt bra! :) Ja vi får hoppas att det är fint väder imorgon, vi är också lediga då. Men nu har himlen öppnat sig och jag var på väg från affären och blev dyblöt... haha, inte okej!! Kram!

2011-05-11 @ 19:28:21
Postat av: Alice

Åh så roligt! Då utgår jag från att du också är malmötös? =) Det kommer säkert bli hur bra som helst! När börjar du? Då får vi hålla tummarna för fint väder imorgon! Hoppas vi i Malmö slipper regnet, eller jag i alla fall ska ju cykla hem om 2½ timme orkar itne bli blöt då :P Kram!

2011-05-11 @ 19:42:32
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

hehe ja jag är malmötös men pluggar inte i Malmö! Jag börjar jobba den 13 juni :) ja jag håller alla tummar för att vädret är fint imorgon och när du ska hem från jobbet! :) ska du jobba på gymmet i sommar också? :) kraaam!

2011-05-11 @ 21:41:58
Postat av: Alice

Aha vart pluggar du någonstans då? Oj vad snart, men ändå skönt! Du är duktig som jobbar direkt! Vad snällt av dig! Hoppas du får sol hos dig också så vi kan få lite fin färg! Japp det blir gymmet hela sommaren också! Tvä veckor ledigt så det har jag att se fram emot! Då får du hälsa på mig hihi! Kram!

2011-05-11 @ 23:38:09
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

pluggar uppe i mysiga Småland! trodde aldrig jag skulle trivas här jämfört med Malmö men jag trivs jättebra! tyvärr händer det mest en massa trams i Malmö nuförtiden, det är så hemskt att läsa allt som händer i Malmö.. som den stackars personen som blev skjuten nere vid Sibbarp idag t ex. Var är världen på väg liksom? :( Aja..! Ja jag får la komma in o hälsa på dig på gymmet nån gång hehe.. Sköt om dig och sov så gott! Kram!

2011-05-12 @ 00:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0