Årets första joggingtur


Ja alltså jogging har väl aldrig riktigt varit min grej fast jag försökt mig på det massor med gånger. Förra året var jag till och med så seriös att jag investerade i ett par rejäla joggingskor. De har jag använt till walkingskor sedan de skaffades..

Men för några dagar sedan bestämde jag mig för att det var dags att ut och jogga, i alla fall en gång i veckan och passande är då att ta med pappas hund Zeus som har överskott av energi alltid! Så idag var det dags! Vi jogga inte speciellt länge för jag kutade på för bara livet medan Zeus inte riktigt fattade varför vi sprang så fort och mycket?! Men det gick bra! Vi hann några km innan det började ösa ner. Men oj så skönt det var nu efteråt! Så detta ska absolut göras fler gånger! Fast nästa gång hoppas jag på bättre väder, vart tog våren/sommarn vägen?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh vad duktig du är! Heja dig och vovven! Kul att det kändes så bra efteråt, det gör det så mkt lättare att vilja ge sig på det igen =)! You go!

2011-05-01 @ 17:27:21
Postat av: Alice

Ja lite har jag nog varit! Det kändes himla bra faktiskt! Men både vovven och jag är rätt så trötta nu! Men iofs så det ska va, ska på det snart igen. Tack för peppen! Den behövs nu när jag är otroligt omotiverad att träna :-)

2011-05-01 @ 18:10:02
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Cassandra

Du börjar bli som mig! Morgonpigg, jogging ;)

2011-05-02 @ 12:53:56
URL: http://cassandraholmstrom.blogg.se/
Postat av: Alice

Haha ja, det är inte klokt :P Men man blir väl som man umgås ;)

2011-05-02 @ 15:26:37
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0