Beach 2011?

Jag har varit igång riiiktigt bra hela marsmånad, därefter skulle jag som ni vet BARA dra ut min visdomstand.. Trodde jag. Därefter var det inflammationer, käkvärk och när vi ändå var igång så kunde jag lika gärna bli lite småförkyld.

Istället för att bara ligga hemma och gotta i mig en massa skit (vilket jag givetvis gjorde ändå) och tycka synd om mig själv så har jag försökt hålla igång med powerwalk. Vilket faktiskt har funkat helt okej! Nu i måndags var det dags att åter ta sig till gymmet även om det var lite vemodigt ibörjan. Men det går bra! Nu har även mina fina easytone landat i Sverige och sitter så fint på mina fötter! Nu ska jag bara invänta min Zumba skiva också och sen ger jag beach 2011 ett absolut sista försök. Maten ska givetvis också korrigeras. Jag är lite av en latmask så färdigmat passar mig perfekt normaltsätt. Men fy fy fy om jag ens skulle våga mig på snabbmat förutom en gång per helg då blire inte kul för mig. Har dock inte kommit på något bra straff än, men det gör jag snart!

Ja och tack vare min träningsnarkomanitet de senaste månaderna.. Ja bortsett från den där hemska perioden med inflammationen.. Så har jag även lyckats få ner Kolas vikt med ett halv kilo! Har var lite mycket nallebjörn där ett tag! Gulligt som tusan men inte så hälsosamt! Så jag och Kola ska fortsätta köra stenhårt nu!

Hur går er beach 2011?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Aaw, din lilla vovve är typ det sötaste! riktigt litet charmtroll! :)!

2011-05-04 @ 16:23:05
Postat av: maria

vad najs att du å kola är träningsbuddies. hihi :) jag tränar gärna med dig, eller helst behöver jag någon som säger åt mig på skarpen att jagska träna! :P

jag måste verkligen också ta det lugnt med snabbmat och godsaker så fort jag kommer hem. har faktiskt bestämt mig för att prova en äggdiet. dvs äta ägg tre dagar, vanlig mat en dag, ägg tre dagar osv. låter kanske galet :P haha

2011-05-04 @ 17:59:01
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Anonym: Hihi ja men visst är han? Min bästa vän i hela världen! :D



Maria: Haha ja, man ska ju ha en sådan också. Dock uppskattar han inte alltid saker lika mycket som jag. Men han brukar hålla bra tempo i alla fall!

Ja vad roligt! Jag ska tvinga med dig på något bra pass eller tvinga dig att ut å gå med mig i Höllviken ;) Nu kommer du inte undan haha!

2011-05-04 @ 20:17:49
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Alice

P.S DIeten kanske är superbra men jag tror du kommer tröttna på ägg en del :)

2011-05-04 @ 20:18:57
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: maria

åh, ja, det låter kanon!



haha, tror också att jag kommer tröttna på ägg. men det känns ändå värt att prova :P

2011-05-05 @ 09:59:30
URL: http://mariaaa.ratata.fi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0