Easytone

Godmorgon sköna hönor!
Hoppas ni har sovit gott! Jag har inte sovit speciellt gott och vaknade med skallebank (huvudvärk för er som inte förstår min superskånska) . Men den har börjat avta litegrann nu. Sitter på jobb i min ensamhet idag också, men eftersom jag har en bra chef så låter han Joakim komma in idag också så jag slipper vara ensam hela dagen! Annars kan ni tro att tiden här kan bli riktigt lång! Även om man kan klara sig ensam.

Som ni vet provade jag mina easytones igår på jobb! Tyvärr har jag inte fått någon träningsvärk av dem än.. Men å andra sidan så satt jag nog mest ner under gårdagen, så jag tänkte inviga dem med en grym powerwalk ikväll efter jobb! Jag har en känsla av att de ger mer effekt då :P

Nu ska jag läsa lite av mina favvobloggar och njuta av min kopp capuccino, stavningen är jag inte helt säker på dock :P. Ha en trevlig morgon!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad tråkigt att du inte sovit så gott, inte jag heller! Finns inget värre än att vakna av huvudvärken.. Men hoppas du blir nöjd med dina fina easytone sen, och att du får redigt mycket träningsvärk ;) så får du uppdatera oss här sen! Kämpa på på ditt jobb :) kram!!

2011-05-05 @ 09:33:31
Postat av: Alice

Åh.. Ja visst är det väl jobbigt? Men vi får hoppas på att vi båda sover supergott inatt istället! Jag är förvisso ledig imorgon så jag kan inte se något hinder för det.. Men man vet aldrig! Haha jaaa jag hoppas på redig träningsvärk! Annars får jag väl ta det hela som en komplimang på att jag redan är suuupervältränad :P hahaha! Självklart uppdaterar jag när jag vet ;) kram på dig fina!

2011-05-05 @ 09:37:21
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Förmodligen är du så vältränad! ;) skönt att ha det bekräftat sen ju!! :p

2011-05-05 @ 11:18:01
Postat av: Alice

Haha ja vi får tro att det är så ;)

2011-05-05 @ 12:08:27
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0