En avhoppad cykelkedja och en falafel senare

Träningen gick riktigt riktigt bra idag! Jag cyklade till stadion och sprang på löpbandet i 20 minuter och därefter körde jag armar och axlar! Ni kan tro det var sååååå längesedan jag gjorde det sist! Men nu känns det riktigt skönt! När jag skulle cykla hem så hoppade kedjan av i Pildammsparken.. Så ja jag fick leda cykeln hem och eftersom jag inte är någon mullemeck så tänkte jag att John kunde hjälpa mig, åtminstonde berätta hur man ska göra för att få på den. Jag vill ju helst kunna fixa själv vet ni ;)

Efter dusch och frukost stack jag bort en vända till Entré och hittade en fin present till Vigge! Där är massor av reor etc så om ni inte varit där på ett tag är det läge nu! Massa fint till bra priser!!

Nu sitter jag här framför datorn, mätt och belåten av en falafel jag köpte på Mariedalsgrillen. Sådär lagom seg känner jag mig och just nu inväntar jag bara att Michaela ska komma hem. Vi ska ut och powerwalka! Snacka om att man är flitig med att röra på sig idag! Precis som det ska vara.


Kände för att vara lite somrig idag, vad tycks?

P.S Jag ÄLSKAR min leopardväska, att jag aldrig tänkt på det tidigare! D.S

Kommentarer
Postat av: C

Gud vad härlig stil, riktigt somrig! gillar det rosa till leoparden =)! Och vad flitig du är med träningen, så himla duktig! Hoppas du får en trevlig kväll och helg! Kram!

2011-05-20 @ 16:19:57
Postat av: Alice

Ja men visst var det väl lite fint?=) Tack! Känner mig faktiskt extra duktig idag! Tack detsamma kära du! Hoppas du får en mysig helg! Kram!

2011-05-20 @ 16:49:20
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0