In my head?

Igår när jag var ute och sprang gicvk det skitbra och ja hela rundan gick fort och jag kände mig nöjd med mig själv. Men när jag stod i hissen började det klia räligt i bröstet och jag hostade suupermycket. Det gick snabbt över men det var obehagligt. När jag berättade för John så trodde han att jag fått astmaallergie, alltså att jag är allergisk mot något och när jag anstränger mig blir det som astma.

Givetvis har detta satt sig i skallen och jag har gått och lyssnat efter när jag andas om det väser eller piper. Jag tror inte det gör det egentligen, men däremot hostar jag mycket. Så nu funderar jag på att boka en tid hos läkaren för att göra allergitest och astmatest. Att jag inte gjort det tidigare är för att jag är rädd att det ska göra utslag mot mina älskade hårbollar. Dock tror jag inte det borde göra det eftersom jag är uppvuxen med pälsdjur och haft dem sedan dess. Mest troligt är väl pollen.. Så håll tummarna för mig!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch inte du också! :/ det är säkert pollen, det är tydligen ovanligt mycket denna våren. Jag har faktiskt utvecklat astma pga allergin, riktigt ångest. Så det är bra om du går och kollar det.. Hoppas inte att det är så! Kram!

2011-05-26 @ 18:54:30
Postat av: Alice

Usch, ja än har jag inte fått tummarna loss att ringa vådcentralen men jag får väl ta det i veckan som kommer! Tack så mycket fina du! Kramis!

2011-05-27 @ 08:05:29
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0