Limitless


Sitter och undrar litegrann hur många av er kära läsare som är bakis idag? :P JUst nu känner jag mig bakis, fast jag inte drack en droppe alkohol igår. Men Kola väckte mig för en halvtimme sedan och behövde gå ut och sen kunde jagt ju glömma att somna om. Men så är det ibland!

Igår käkade vi pizza och fick och såg Limitless! Jag tyckte faktiskt filmen var riktigt bra, iofs så hade jag heller inga höga förväntningar! Men den är helt klart värd att se! Den handlar om en författare som är, vad ska man säga.. Lite trögstartad. Han har fått ett kontrakt på ett bokförlag men kan som sagt inte sitta inna och låta insperationen flöda.

Efter en av de där jobbiga dagarna mötte han sin f.d svåger en gammal droglangare.. Som påstår sig inte hålla på med det längre. Men för att hjälpa Eddie (författaren) så ger han honom ett genomskinligt piller som gör mirakel. Eftersom ingenting kan bli värre än vad det redan är så tar Eddie pillret och voilá. En intelligentare man får man leta efter. Numera använder han 100 % av sin hjärna och inte bara 20% som vi vanliga dödliga..

Han skrev klart 90 sidor på 45 minuter, hela boken var klar på fyra dagar och han klättrar högre och högre på arbetsmarknaden. Dock är inte allt en dans på rosor, han gamle svåger hade en del fiender efter sig och de följer även efter Eddie. Alla vill åt det magiska pillret...

Hoppas jag inte avslöjade för mycket Maria, eller att du lyckades hålla dig borta från bloggen några timmar tills ni sett den ;P. Men den är absolut helt klart värd att se! Den var spännande hela vägen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag ligger och funderar på varför vi inte gick på bio igår istället...hatar att vara bakfull! Usch blä. Kul att filmen var bra! Snygg huvudroll :)

2011-05-01 @ 10:57:31
Postat av: Alice

Aw, men jag hoppas bakfyllan idag är värd gårdagen och att du hade en mysig valborg! Ja filmen var bra och ja jag instämmer huvurollen är riktigt snygg! ALltid trevligt! Hoppas du mår bättre snart! Kram

2011-05-01 @ 12:46:30
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: maria

vad söt du e som inte avslöjade mer! jag vågade inte läsa inlägget ändå :P jag tyckte också att filmen var bra! men lite väl läskig, för min smak, emellanåt. hehe. fast absolut sevärd :)

2011-05-01 @ 17:00:46
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Haha jaaa men jag ville ju inte pajja för dig :P Dessutom kanske folk blir sura om jag avslöjar slutet haha! Ja jag såg du inte gillade våldsfilmer!Fast ja gtycker hela grejen med pillret är ganska faschinerande, vet inte riktigt varför! :D Kram!

2011-05-01 @ 22:18:56
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0