Nu ska jag försöka sova.. Just nu är jag i...

Nu ska jag försöka sova.. Just nu är jag inte på mitt bästa humör och jag ska upp hyfsat tidigt imorgon för att ta mitt första cellprov, det verkar lite läskigt så lite nervös inför det är jag väl också. Hoppas allt går bra och att morgondagen går fort. Av någon märklig anledning känns det som om det kommer bli en lång dag imorgon. Hoppas inte.. Sov gott med er!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Usch! det kommer gå jättebra! Är det efter en viss ålder, typ 23? :) jag fasar inför när det är min tid, men det kommer gå jättebra! du klarade dig genom en mardrömsvisdomstand, tänk på den imorgon :) Sov gott rara!

2011-05-03 @ 23:39:11
Postat av: maria

det kommer gå bra ska du se! jag var också nervös! gjorde lite ont efteråt. i magen (typ mensvärk) men det är säkert grymt olika från person till person. lycka till! kram

2011-05-04 @ 05:53:44
URL: http://mariaaa.ratata.fi
Postat av: Alice

Så söta ni är! Som ni kanske såg i min senaste inlägg så bangande jag idag.. :$.



Anonym: Ja när man fyller 23 så börjar man kallas till cellprov, tror det är vart tredje år. Men jag är väl lite extra nervös eftersom en av mina närmsta vänner hade problem efteråt... Inte så bra prover =(. Å tack för all pepp! Det behövs verkligen! Du är så söt!!!



Maria: Usch vad läskigt att det ska göra ont efteråt :O. Eller nej inte läskigt men ändå.. :P Men som sagt jag hoppade imorse. Jag uppdaterar när det är dags nästa gång! Kram på dig!

2011-05-04 @ 08:59:45
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch då förstår jag att du känner dig nervös, men det kommer gå så fint så! :) säger jag som slipper göra det på två år... Min ångest kommer väl då! Men det kommer gå bra ska du se :) och det är du som är söt! Du verkar vara en väldigt och smart tjej :)

2011-05-04 @ 09:51:52
Postat av: Anonym

En väldigt go och smart tjej skulle det stå =)

2011-05-04 @ 09:53:51
Postat av: Alice

Ja jag får väl hoppas på det! :) Söt du är som säger så! Haha jaja, men då kan jag berätta för dig att det inte är någon fara sen.. Om två år då alltså hihi! Så himla gullig du är! Underbart med positiva och peppande människor! Tack fina du!!! Å tack detsamma du verkar också vara en go och smart tjej! Många kramar till dig!

2011-05-04 @ 15:20:46
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: Anonym

:) då är vi två smarta och söta tjejer. det kan det ju inte finnas för många av! :P! ha en trevlig kväll! Kram!

2011-05-04 @ 16:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0