Sommarnätter


Gud så trött jag är, det bara hänger över mig! Men vad gör det, när man lyssnar på bra musik och drömmer sig bort en stund. Ni som brukar läsa min blogg vet ju säkert att jag är en riktig drömmare, det är liksom min grej! Just idag så befinner jag mig lite överallt i värmen med goda vänner lite här och var! Kära återseenden och dans hela natten lång!

Jag vill så gärna ha sommar nu och slippa detta kalla som kommit tillbaka. Jag vill ha sol, bad, trevligt sällskap och långa nätter. Jag har på känn att denna sommarn kommer bli fantastisk! Jag är tillbaka i år, nu är jag mig själv igen.

Som en del av er säkert vet så brände jag ut mig förra våren när jag hade jobbat natt i nästan tre år. Så förra sommarn var jag mest i min egen värld och kände väl inte direkt igen mig själv. Men jag behövde bara återhämta mig och det har ju gått hur bra som helst! Dessutom har jag lärt känna några nya underbara ansikten som jag aldrig vill vara utan nu! Så ja, jag vet att denna sommarn kommer bli världens bästa!

Tänkte dela med mig av Arash remix album som garanterat får en att tänka på sommarnätter!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du och dina härliga drömmar :) man hänger lätt på! Och ja, nu får det räcka med kalla dagar - det är dags för sommar nu! Skönt att du är tillbaka söta du! Kram!

2011-05-02 @ 23:30:29
Postat av: Alice

Åh så bra! Om vi drömmer tillräckligt mycket allihopa så slår det kanske in! Ja idag var det heller ingen sommar=( Hoppas den kommer tillbaka nu! Tack fina du! Kram!

2011-05-03 @ 09:25:39
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0