Gym done

Sådär då var gymmet avklarat! Tjejen jag skulle prata med idag var inte där, så jag får väl vänta tills imorgon eller något. Aja så kan det vara! SÅ jag kan inte berätta mer för er ännu!
Har precis käkat lite kesella, och druckit mitt protein. Ja för övrigt bör jag beställa nytt, men jag är tveksam till om det faktiskt gör så stor effekt? Någon som vet?
Sen får vi se, mamma tyckte vi skulle en sväng till stan så då får vi väl det.
Hörs sen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Proteindrinken är ju ett "tillskott" om du inte skulle få i dej tillräkligt med protein från den maten du äter under dagen. Får du det kan du skippa tillskottet.Du bör få i dej 2gram protein per kg kroppsvikt om dagen. Så du borde väll ligga en bit över 100g protein per dag dvs. Bara kesellan innehåller ju 27.5g protein i en burk tex. så du klarar det nog utan problem utan extra tillskott.

mh/Ab :)

2011-11-10 @ 13:32:10
Postat av: Emma

allt bra idag? :D

tycker din blogg är grym!! lust att göra ett bloglovin byte? :D

2011-11-10 @ 19:19:45
URL: http://daghjort.blogg.se/
Postat av: Maria

Vad spännande, jag vill ju veta vad ni ska snacka om :) Gissar på Miss World Sweden, men det kanske är helt fel? :) Hoppas det är nåt positivt hursomhelst. Det förtjänar du verkligen! :D

2011-11-10 @ 20:14:18
URL: http://mariamelon.com
Postat av: Alice

AB: Tack för all info! Jag håller er uppdaterade om jag köper nytt eller ej, dock lutar dte nog åt det ändå eftersom jag bara äter en halv burk kesella om dagen ;) :) Tusen tack!



Maria: Hihi, nja om det handlat om Miss World Sweden hade jag nog inte kunnat hålla mig, så inte riktigt så bra.. inte än iaf ;) Jag berättar när jag vet! Å tack! Hå¨ll tummarna för att allt går vägen Maria! Kramis!

2011-11-11 @ 09:22:47
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0