Irritation

Goddagens på er fina läsare!
Idag är jag måttligt irriterad på min lilla kissekatt.. Hon har tydligen kommit på att man kan vässa klorna i skarven vid balkongdörren... Ja än är det väl ingen superskada, men jag vet också att har de väl kommit på det kan det bli ett rent helvete. Förvisso har jag ingen tanke på att flytta än, men det kommer ju ändå en dag när jag ska och tapetsera om lägenheten pga henne känns inte sådär superkul.
Klorna klipptes och ja det var en del sura miner. Ja jag vet att man ska, men faktiskt sedan jag flyttade till Halmstad har hon varit superduktig! Ja tills idag då. Först imorse och sedan en gång till. Jag är arg på henne så nu får hon sitta i badrummet.. Taskigt kanske, men hon får inte förstöra.
Tydligen ska tandkräm och tandborstar göra susen, så om ni undrar varför här kommer hänga tandborstar framöver så vet ni varför. Ska även inhandla lite fler klösbrädor idag, för sånt trams vill vi inte ha här! Har ni något bra tips på hur man får katter att sluta klösa får ni gärna lämna en kommentar!
Jag hoppas er dag började bättre än min!



Kommentarer
Postat av: Sofi

Det ska finnas fy spray som man ska kunna spraya på soffor och väggar. Luktlös för människan med för kissekatten ska lukten inte vara så angelägen. vet dock inte hur den påverkar din lilla vovve :) Finns i djuraffären. Kram

2011-11-03 @ 17:25:19
Postat av: Alice

Ja dock läste jag att den skulle lukta hemskt på någon sida? Men absolut värt att testa. Får inhandla lite sånt nästa gång! Tusen tack för tipset Sofi! Kram på dig!

2011-11-03 @ 17:40:16
URL: http://alicealizee.blogg.se/
Postat av: C

Åh jobbiga lilla söta katt! Vi brukar ha en vattenspruta med citron i (eller ättika men det känns så himla hemskt) och så fort katten vässar klorna sprutar man på dem och de lär sig sjukt snabbt. Nu springer de iväg bara man flyttar armen mot sprayflaskan! Try it :)

2011-11-04 @ 00:10:32
Postat av: Alice

Jag testade det där i början, fast med bara vatten iofs och hon sket plankt i det. Nu har dock klösbrädorna hjälpt lite, men ska nog införskaffa en vattenspruta faktiskt. Tapeterna kan ju få lov att vara hela ;) Tack för tipset!

2011-11-04 @ 11:26:53
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0