Boka hotell?

Ja som jag nämnde för några dagar sedan så ser det ut som om jag och mamma mus ska bege oss till Gran Canaria några dagar! Ska bli riktigt härligt att komma ifrån den här kylan ett tag! Maria, som bor där skulle hjälpa oss att kolla runt efter hotell eller lägenheter, för flygbiljetter har jag redan hittat!
Jag har aldrig rest såhär, alltså att man bara bokar flygbiljetter sådär och sedan fixar boendet på annat håll. Normaltsätt brukar det bli charter. Men någon gång ska det ju vara premiär, eller hur? Så denna gången ber jag som sagt min käre vän Maria om hjälp, men jag tänkte också passa på att spana runt på lite olika sidor. Ni vet egna hotellsidor. Man bokar via dem och man kan se ungefär vart man hamnar! Men ja, nackdelen med att boka på nätet är att det är så otroligt svårt att veta exakt vart man hamnar. Ibland ser det ut som om det är suuuuuperlåååånga avstånd, men i själva verket ligger det hur nära som helst! I andra fall är det raka motsatsen, man bokar och sedan är det svinlångt.. Ja det kanske inte ska vara alltför enkelt att boka resan själv? Därför kan jag tycka att fördelen med att gå till en resebyrå faktiskt är att de har koll på läget. De vet avstånd, och kan ta emot ens önskemål på ett helt annat sätt. Även om de flesta bolag idag har kundservice per telefon.
Fördelen med att boka på nätet är att man kan ta den tid man behöver och jämföra många hotell. Man kan alltså se om hotellen har de önskemål man kräver. Ja man kan väl säga att man skräddarsyr sin vistelse på bästa möjliga sätt. Jag tycker det i alla fall, så därför ska det bli superspännande att spana runt lite!
Wish me luck!

Nybadad Kola

Då var det dags för höstens bad för djuren. Ikväll var Kola först ut, han har rullat sig i något.. Det luktade bajs men ja.. man vet aldrig vad det är, jag hoppas på något annat..


Innan han blev nybadad :)

En blöt vovvekille!


Dagens middag

Idag har jag och vovvarna verkligen rört på oss, vi bestämde oss för en promenad ja, en väldig lång sådan i Söndrum där jag bor och långtur blev det verkligen. 1 timme och 45 min är väl ändå en bra långrunda? Det var dimmigt och i slutet av rundan regnade det lite smått på oss.

Väl hemma var vi utsvultna så jag ställde mig och lagade mat direkt! Fick med mig grejer från pappas kyl igår som mamma köpt. Det blir dåligt av att ligga där nere så länge så allt fick följa med. Jordnötsbiffarna hade redan legat ett tag hemma hos pappa så jag tillagade dem allihopa, ja så det blir samma middag imorgon:P

Jordnötsbiffarna är supergoda (om någon missat det är jag vegetarian). Jag åt dem tillsammans med couscous som jag kokat upp i buljong och lite rapsolja, och istället för sås åt tog jag vanlig keso. Jag är inget fan av såser överlag så därför passar keso hur bra som helst! Dock hade nog lite sås inte skadat till jordnötsbiffarna egentligen, de är rätt "torra".



Grymt pass!

Hemkommen från gymmet för ett litet tag sedan, ruskigt bra pass idag och om jag inte får träningsvärk imorgon börjar jag undra om mina muskler är som de ska alltså:P

Det blir 40 minuters kondition och tjugominuters styrketräning, rygg och bröst som kördes idag! Riktigt, riktigt skönt!

Idag blev det en halv kesella 1% fett och lite blåbär tillsammans med funlight. Därefter en proteindrink, sweet! Nu blir det strax duschen och chilling, innan hundarna ska få sin dagliga motion! Hörs sen!


Segpropp deluxe?

Jag vet inte riktigt vad som hänt men guuud så seg jag blivit. Tar fan flera timmar innan jag tar tag i att göra saker.. helt sjukt! Nu ska jag dock byta om och göra mig redo inför gymmet, därefter blir det en proteinrik "frukost"!

En fråga..?

Btw, är det någon mer än jag som har sjuka problem med firefox? Mitt brukar bli "överbelastat" och sedan stängs hela skiten ner? Annars går det i snigelfart och sedan fuckar det ur? Eller är det bara jag?

En höstförmiddag i Halmstad

Godmorgon eller God förmiddag, bestäm själv ;)

Sov som en stock genom hela natten, men minns ni att jag sa att jag ahde ont i skallen igår? Normaltsätt brukar man ju sova bort huvudvärken, men tydligen så gjorde inte jag det? Jag har fortfarande ont i huvudet? Knepigt. Men det är ju mycket som rör sig där just nu så det beror säkert bara på det. Eller på vätskebrist kanske, druckit dåligt den senaste veckan så det kan ju faktiskt vara så också!

Hundarna har varit ute på sin morgonrunda och herrejisses vad de luktade och hade sig. Kanske för vi inte varit här på en vecka? Nu ska jag ta det lite lugnt en stund till, sen ska jag packa upp kläderna jag ahde i skåne och tvätta golv, jacka etc. Sen blir det gymmet och hundarnas långtur! Åter till vardagen!

Hörs senare fina, fina läsare!


Okej det är dags för ett filosofisktinlägg...

Okej det är dags för ett filosofisktinlägg, tyvärr kan man inte sätta kategorier på sms-inläggen. De senaste två veckorna har jag tänkt mycket. Som vanligt kretsar tankarna kring min framtid, just nu har jag byggt upp en fantastisk framtid i huvudet och ja en del för mig känns faktiskt inte så långt bort och inte heller omöjligt! Heja mig! Problemet nu blir dock att jag vill det så mycket att jag lägger ner all min tankeenergi på det! Kul men också lite jobbigt? Nackdelen med att vara en drömmare. Man snöar ibland in så mycket i sin egen värld att man glömmer bort verkligheten. Skönt ibland men det kan bli för bra.. Just nu önskar jag att det blir precis som jag drömmer om, då vet jag att livet blir super! Snälla dröm kom till mig och kom snart!


Mysfaktorn har varit hög en söndagskväll s...

img_7557 (MMS)

Mysfaktorn har varit hög en söndagskväll som denna. Men huvudet har världen hel del? Undrar vad som hänt? Aja skit samma! Hoppas på att jag kan sova bort det inatt. Å kan ni tänka er hur skönt det är att krypa ner i sin egna vanliga säng idag? Suuuuperhärligt! Natti!


Bedtime

Ja det får nog faktiskt bli det, jag är trött och huvudetvärker som tusan idag. Har inte en susning om varför? Men ja så är det, funderar dock på at tta två knäckisar innan sängen. Å ja jag vet att det inte är bra att äta så sent, men jag gör det väldigt sällan! Sådetså!

Sov gott när det är dags! Kärlek


Myskväll!

Ikväll blir det myspys för mig och husdjuren! Eftersom jag gått ner lite mer än vad jag borde så tänker jag unna mig lite chips och julmust! Smarrigt värre!

Vad ska ni göra?







Inävgning inför Miss World Sweden


Hej Halmstad

Sådär då var jag återigen i min "hemkommun" Halland och i fina Halmstad. Som vanligt regnar det och är lite grått här, men å andra sidan så var det lika grått och trits i Malmö. Sådetså!

Nu ska jag kränga lite innan det är dags att datanörda mig!

Inte Eric Amarillo iaf ;)


Goddag! Trött är jag men på betydligt bätt...

Goddag! Trött är jag men på betydligt bättre humör än igår! Idag blir det hemfärd. Så vi hörs när jag är åter i Halmstad!


Ont i huvudet, ont i hjärtat och ja lite ö...

Ont i huvudet, ont i hjärtat och ja lite överallt idag. Roligare lördagskväll kunde man haft, men jag är övertygad om att nästa blir bättre! Ska försöka sova bort det mesta nu, så kan jag var iväg vid middagstid imorgon. Hoppas ni har en fantastisk lördagskväll och att ni alla är utklädda och glada! Hörs imorgon! Puss på er!


Trött

Idag är jag helt slut och det känns som om min energi förtvinar sakta, sakta. Jag blir ledsen, arg och irriterad på samma gång. När man inte själv mår bra vill man allra minst få andras skit på en också, sura miner eller irriterande blickar. Men fine är det så det ska vara så får det väl vara så. Dock lär det ju dröja innan jag närmar mig skåne nästa gång, knappt lönt när det ändå inte uppskattas, eller hur?
Så resonerar iaf jag! Hade jag inte varit trött så hade jag åkt nu! Men jag ska vakna och sen packar jag det sista och gör mig iordning, sen blir det Halland för hela slanten. Hörs senare eller imorgon!

Haha jag må ha extremt dålig humor... Men ...

img_5320 (MMS)

Haha jag må ha extremt dålig humor... Men det roliga med Skandinavien är att språken är lika nej kan ha olika betydelser! Böger är nog ett bra exepel ;p


Snaaaark!

Snaaaark!


Dagens promenad

Idag hamnade vi i Falsterboskogen, riktigt höstmys!












Min skräckfredag

Igår hade jag som sagt världens mysigaste skräckfredag med Cassie. Jag hämtade upp henne vid sju i lilla Bunkan och därefter begav vi oss hem till min mammas lägenhet, ja innan dess hyrde vi Insidious (trot att jag redan sett den), köpte lite godis och dricka. Innan filmen sattes igång hade vi vår veckouppdatering ;) Myspys! Cassie, I love u! Ja alltså inte på "fel"sätt eller kanske rätt haha!  Aja u know what I mean! Kärlek som fan iaf!












Okej jag skaaa försöka somna.. Dock måste ...

img_6520 (MMS)

Okej jag skaaa försöka somna.. Dock måste jag fråga er vad ni tycker om videoblogginlägg? Funderar på att göra det lite då och då, kan de vara av intresse? Skriv som en kommentar eller maila på: [email protected]


Idag hade jag det supermysigt med finaste ...

Idag hade jag det supermysigt med finaste Cassie! Vår theme har tydligen blivit skräckisar haha!! Ikväll såg vi Insidious, faktiskt en ganska så läskig film om ni inte sett den! Den kan ju kanske vara passande nu när det är Halloweenhelg! Nu ska jag försöka sova bort förkylningsmöget jag dragit på mig! Natti!


Ja föressten, ville bara dela med mig av m...

img_5306 (MMS)

Ja föressten, ville bara dela med mig av min favoritparfym som jag använt mig av de senater åren! En fantastisk doft, ytterligare ett plus till England;-), de har supermodeller med smak för goda dofter!


Dags för skräckis å tjejkväll med Cassie o...

img_4982 (MMS)

Dags för skräckis å tjejkväll med Cassie och vovvarna. Jag mår fortfarande lite halvkasst..


Såhär kan det se ut

När mina djur följer med till Skåne blir det lätt att "mina" vaktar sina familjemedlemmar mot mina andra.



I love covers


Bloggaddiction

Ja jag erkänner.. Jag har seriöst blivit beroende av att blogga. Ja om ni nu av någon märklig anledning skulle ha missat det ;-). Jag typ måste skriva ett riktigt godnatt sms från mobilen, så är det bara. Nu har jag ju ingen annan att skicka natti sms till så ja, det blir helt enkelt bloggen! Sov nu gott fina läsare så ska jag sova bort min sjuldom!


BTW!

Innan jag lägger mig för att krya på mig så tänkte jag bara säga att jag faktiskt har den här sötsaken från H&M, och har bildbevis. Kolla:




Ja man ser kanske inte sådär supermkt..men ändå :P

Varmare breddgrader?

Just nu pratar jag och mamma om att åka och hälsap å min hjärtevän Maria på Gran Canaria, men det där med flyg och boende är inte sådär suuuperlätt... Mren ja gger inte upp ska spana vidare på det imorgon!

Idag är jag lite krasslig..ruskigt tråkigt när man faktiskt är hemma. Men ja sånt kan inte påverkas. Ska försöka sova bort det nu! Sleep tight!


Dags för lite goda skratt!

img_3887 (MMS)

Dags för lite goda skratt!


Hahaha

Asså jag dör, han är väl för söt?!

Café capucciono hemma ;-)

img_5558 (MMS)

Café capucciono hemma ;-)


Lite glad blir man allt

Det är hundra år sedan jag såg Grease..känns som om det är dags?



Jag tror Gargamel brutit sig in i min skal...

img_4546 (MMS)

Jag tror Gargamel brutit sig in i min skalle ikväll. Jag kan inte sova. Bara tänker och tänker, dessutom känner jag mig stressad inombords. Jäkla skit faktiskt.. Tips på att slippa alla tankar?


Okej, jag blev bitter nu. Inte bra. Hörs i...

Okej, jag blev bitter nu. Inte bra. Hörs imorgon och håll tummarna för att morgondagen blir bättre! Sov gott!


Stockholm?


Dags för den här blogguppdateringen som kommer lite då och då.. ;) Jag trodde inte jag skulle säga det här men Stockholm har faktiskt gått om Malmö i antalbesökare.. Visst är det konstigt? Men supertrevligt iaf ni är välkomna till min blogg, och givetvis besökare från andra städer också!

Extra glad blir jag också när jag ser att min direkttrafik har ökat den senaste månaden, det är helt fantastiskt. Tidigare har de flesta av mina besökare hamnat på sidan via andra hänvisningssidor, men äntligen börjar ni dyka upp av er själva! Superglad blir jag! Puss på er alla fina besökare"! Tio i topp städer Sverige ser ut såhär:

Totalt antal städer från Sverige är 83 st
  • Stockholm
  • Malmö
  • Jönköping
  • Lund
  • Helsingborg
  • Halmstad
  • Göteborg
  • Landskrona
  • Uppsala
  • Kristianstad
Jag har besökare från 11 olika länder för tillfället.

Tack, tack, tack! Ni gör det verkligen värt att blogga och faktiskt lägga ner så mycket tid som jag gör!

Ut och resa?

Jag snackar ju om att ut opch resa, ja främst till London men även till andra ställen. När vi åkte till Magaluf senast hamande vi inte i Magaluf utan vi hamnade i Palma Nova på ett ganska så halvsunkigt hotell med stopp i badkaret, en metallpigg som stod rakt upp ur avloppet etc..etc..

Det är inte alltid sådär superlätt att hitta ett bra hotell, men jag hittade däremot en sida som faktiskt kan hjälpa en! Det heter Topphotell och kan hjälpa en att hitta ett bra hotell som motsvarar just dina förväntingar! På sidan finner du länkar och användbar information om hur du ska hitta ditt drömboende på semestern.

Personligen när jag öletar hotell söker jag främst på olika internetsidor, dock kan jag ibland uppleva att det kan vara svårt att se vart hotellet ligger i jämförelse med "var" man vill bo. Ibland kan det se ut att ligga supernära city men ligger istället långt ifrån... Ja, det kanske blir just såhär för att jag inte är någon hejare på det. Men nästa gång ska jag faktiskt ta hjälp av Topphotell. Min senaste bokning till London innebar tunnelbana in till stan.. ganska lugnt område men inte sådär superduper mycket att se. En pub som var sådär halvsunkig.. haha ja, vad säger man? Ibland blir det fel. så vid nästa resa ska jag ha lite experthjälp ;) Testa ni också!

Host host...

Jag börjar bli lite orolig... jag hosat och hostar och halsen börjar bli torr. Herrejesus, hoppas inte det är någon förkylning som är på ingång för det har jag inte tid med just nu. Eller ja tid kanske jag har, men jag vill inte.. Suck. Träningen får ju inte bli pajjad!

Funderar mycket på vad jag ska göra med livet.. Jag har många, många funderingar och förhoppningar om framtiden. Det börjar klarna litegrann, men ja vi får se ;) Miss World Sweden först, håll tummarna för att jag kommer en bra bit på vägen med det iaf! Det kanske är en bra början :)


Skype

När jag bodde hemma hade jag en massa skit som msn, skype, icq etc etc.. Sedan jag blev  Facebook beroende så har jag inte använt någonting annat, men så slog tanken mig. Maria bor ju faktiskt på grancanaria så istället för att skriva kan vi faktiskt prata där istället! Å ja jag vet jag är lite sen men vafan.. jag har inte behövt det tidigare! Så heeej Skype!


London

För två år sedan, jag tror det är ganska så exakt faktiskt.. Så satt jag och Maria, min fina Bill (vi kallar varann fortfarande för Bill och Bull) och undrade vart vi skulle flytta. Vi funderade på att flytta utomlands tillsammans, dock kunde vi aldrig enas om vart. Maria ville till Australien minns jag det som, medan jag ville till England, London... Ja och där var säkerligen ytterligare alternativ vi hade men dem minns jag inte lika tydligt.
Men ja, vad hände på vägen? Jag träffade en kille, Maria träffade en kille och bildade familj. För några månader sedan flyttade hon utomlands.. Ja inte till Australien men till Gran Canaria! Jag är avundsjuk.. litegrann iaf! Jag har ju också flyttat, jag bor ju i Halmstad, men allt sket sig när jag flyttade dit. Så just nu bor jag där utan någon som helst orsak, jag är återigen singel och nu återstår bara frågan vad tusan jag ska göra med mitt liv?
Panik? Handen på hjärtat. Ja, litegrann mellan varven. Jag vet att jag inte är supergammal men jag vet också att det är dags att ta tag i livet ordentligt. Man kanske skulle ta sig till england iaf? Tanken slår mig ofta, ni vet jag har ju en kärlek till London, på något märkligt vis.. Men då blir ju frågan vad tusan jag ska syssla med där? Dessutom ska det skaffas pass till alla fina husdjur, jag ska skaffa boende och ja någon slags sysselsättning? Men vaaaad? Aja, när jag vinner en massa pengar och åker dit på semester så kanske jag kommer fram till vad jag ska göra där! Det kommer jag göra!
Livet är ett litet projekt man måste ta tag i lite då och då. Just nu känner jag att det är dags igen, nu har jag ju trots allt bara mig själv att tänka på.. för ett tag iaf!







Work out

Goddagens!

Igår var det vilodag. Det är vikigt att inte glömma bort att vila när man tränar hårt, man vill inte direkt förstöra kroppen. Den måste ha en chans att återhämta sig också. Men visst, jag erkänner. Det känns ganska så konstigt att vila när man är van visd fullrulle med träning och dylikt numera. Men idag var det dags igen!

Eftersom jag just nu infinner mig hos pappa i Ljunghusen, har jag inte tillgång till något gym. Eller jo, jag har men det blir dyrt att springa runt här så jag tar den "hederliga" gamla träningen. Nämligen löpning! Dock var det ju ett tag sedan jag sprang nu så kondisen var väl sådär.. Men svettig blev jag iaf så det måste ju gått bra!





Ska bli spännande att se vad invägningen hamnar på, på fredag. Misstänker dock strax att det blir ökning i vikt eftersom det blir mer muskler och mindre fett. Ni träningsinvanda vet ju att muskler väger en del ;)

Tror ni på Odds?

Idag är jag trött. Verkligen jättetrött och för att rensa skallen eller tja, snarare få annat att tänka på så har jag spanat runt på lite sidor. Ja sådär som jag brukar göralite då och då. Ni vet ju att jag har på känn att jag inom en hyfsat snar framtid kommer att vinna massa pengar?! Ja alltså jag har redan bestämt det så, det är inte så att det finns något val ;P.

Jag har ofta snöat in på lotterier och casino. Tänk att bara stå där och vinna massor, massor av pengar?! Fantastiskt! Men tanken har aldrig riktigt slagit mig att man faktiskt kan vinna på andra sätt, man kan ju faktiskt satsa på odds. Jag hittade en sida idag som heter Oddsexperten, en härlig sida! Ni vet man kan ju satsa odds på det mesta idag? Så deras tips blir att man ska våga chansa men gärna läsa på lite om  saken man valt att spela odds på! Förvisso tror ju jag på tur, men kanske inte riktigt så mycket tur? Förtuom det så finns det en hel del användbara tips man kan använda sig av på deras hemsida. Speciellt för oss som är nybörjare!

Jag har själv personligen inte spelat på odds tidigare men jag ska nog faktiskt testa det i veckan! Kanske är det just där jag kammar hem miljonerna? man vet ju aldrig ;). Dessutom utöver tips på odds finns där även en hel del information om casinospel, superintressant att läsa om kan ni tro! Så dagens tips blir att kika förbi där om ni är sugna på lite roliga oddsspel!

Att matcha är kul!





Tröja och benvärmare kommer från Lindex.
Skorna kommer från skopunkten.

Godkväll eller kanske godnatt är bättre ut...

img_4957 (MMS)

Godkväll eller kanske godnatt är bättre uttryckt! Jag har haft en fantastisk kväll med världens bästa Cassie, min soulmate. Vi har snackat en massa gott och var på bion och såg Paranomal activity 3! Å ja om ni gillar skräckisar rekommenderar jag den helt klart! Idag tänker jag extremt mkt.. Det kan vara jobbigt.. Om ni skulle vara så lyckligt lottade att ni slipper analysera sönder allt, skatta er lyckliga! Fast ja, jag gillar att tänka ibland.. Jag vill mycket och vill man tillräckligt mycket slår det också in!! Glöm inte det! Sov gott vänner!


Tidigare idag

Jag vet att ni flesta redan sett alla fina vovvar vi har, men jag fastnade så för denna bilden!



Varmt och skönt!

Hejsan!

Nu är jag mätt och belåten, hundarna är motionerade på stranden i Falsterbo! Fan vad kallt det börjar bli nu! Inte skönt eller okej alls.. Aja mysigt är dock att man får lov att klä på sig lite extra. Jag har ju inhandlat ytterligare ett par av de där tjocka och mysiga sockarna de har på Willy's för 15 spänn! För att vara ärlig så har jag ett par "vanliga" strumpor och de ovanpå! Här nere är ruskigt kallt! Tyvärr fångades strumporna inte sådär superbra på bild, ja och inte jag heller idag för den delen. Hoppas ni har överseende med vår IKKE bild dag idag.. Men jo det kommer bilder! Enjoy!






Myssockar!

Haha minns ni??


Morgonkaffe!!

img_2244 (MMS)

Morgonkaffe!!


Har precis kollat klart på Cheaters på tv1...

img_9554 (MMS)

Har precis kollat klart på Cheaters på tv11 nu så jag antar att det är dag för sängen. Ni vet den stora blå uppblåsbara sängen, som faktiskt är förvånansvärt skön!  Hoppas jag slipper insomnia idag, känner mig dock ganska så trött så förhoppningvis somnar jag snart! Sov så gott så hörs vi imorgon!


Well, back "home"

Då var man åter på hemmaplan efter en vecka i mitt "egentliga" hem Halmstad. Jag är ju skriven där och jag har min fina lägenhet.. Men visst tusan är det skönt att komma hem till barndomshemmet lite då och då!
Jag anlände vid halvfemtiden och det serverades minsann supergoda pizzor, jag hann knappt komma innanför dörren! Smarrigt värre! Därefter satte jag mig framför tv:n och kollade på Bridget Jone's dagbok! Så jäkla länge sedan man såg den, flera år sedan! Den är så jäkla mysig och varje gång jag ser något brittiskt vill jag åka till London igen! Vettetusan varför jag fastnat så mycket för London? Jag får ALLTID sug på att åka dit, jag tycker där är så jävla mysigt! Märkligt nog känns det hemma? Nej jag har bara varit där 3 ggr totalt.. men ändå.

Jag önskar ibland att jag var född på 50-60talet.. Jag vet jag sgat det förut men jag gör det, ja botsett från att jag skulle vara hyfsat gammal nu då :P Tänk så skön musik!

Jag äääälskar Bridget Jones dagbok!!! Iiih!

img_2111 (MMS)

Jag äääälskar Bridget Jones dagbok!!! Iiih!


Skåne nu kommer vi!

img_7200 (MMS)

Skåne nu kommer vi!


Sweet Skåne here I come

Jag ska bara dammsuga och sminka mig så ingen svimmar i trafiken när jag kör hem!

Träningen idag gick superbra fast jag inte var speciellt peppad. Man måste bara ta sig dit, sen brukar det mesta lösa sig själv! Men vänner, jag ska fixa det sista nu så hörs vi sen! Ciao!


Insomnia

Jag kan ta mig tusan inte somna! Jag la mig för två timmar sedan och var och har varit trött hela tiden, men hjärnan vill inte varva ner. Så nu sitter jag här klarvaken uppe vid datorn igen. Hungrig blev jag dessutom och trots att jag vet att det inte är så bra så åt jag två mackor iaf..

Suck. Undrar varför jag har så svårt att somna helt plötsligt? Det var samma sak igår :(

Sovdags

Ni hade inte en aning om att jag skulle skriva igen va ;). Nu har jag och mina fina vovvekillar gått och lagt oss. Keddy på vänster sida om mig i sängen och Kola under.

Det finns så otroligt mycket saker jag vill göra för stunden. En del saker är inte så svåra att gör medan andra är jättesvåra. En del saker känns bra att göra medan andra känns osäkra.. Ja vi har ju gång på gång konstaterat att livet inte är lätt. Så är det bara.

Sov så gott! Hörs imorgon!


Weekends over

Jaha, då var denna helgen också över. Tycker veckorna springer förbi och tja, egentligen vet jag inte riktigt vart de tar vägen? Pappa brukar säga att livet går fortare ju äldre man blir, och jag tror det stämmer. Snart sitter jag väl här gammal och grå och undrar vad tusan som hände med mitt liv? Alternativet är ju givetvis att jag sitter här och är hur nöjd och lycklig över mitt liv som helst. Jag tror på det sistnämnda..

Imorgon återstår ytterligare en dags träning, och innan mörkret faller beger jag mig ner till skåneland igen! Ska ändå bli rätt så mysigt. På tisdag ska jag och Cassie se Paranormal activity 3. Absolut något att se fram emot! Trailern såg sjukt läskig ut, så jag hoppas att även jag blir kusligt rädd av den här! Det är alltid läskigare när det gäller barn!

Nu tänkte jag twittra lite, lyssna vidare på lite gamla nostalgilåtar innan det är dags att krypa ner i mina rena sovkläder och sussa gott. Hoppas på att sova bättre inatt än igår! Misstänker det kommer ett natti inlägg :P Så jag säger inte godnatt nu :)


Nostalgi


Ja jag och all min nostalgi. Mitt favoritband som barn/ung tonåring var ju Hanson. Jag tror till och med att det var det första bandet någonsin jag verkligen gillade! Jag tapteserade mitt rum med bilder på deras små små unga ansikten och ägde i princip alla album, dock fick jag aldrig tag i det första vid namn Boomerang. Istället lyckades jag hitta en del av låtarna på internet.

Jag gillade dem säkert i 6 - 7 år och ja, än idag tycker jag om att lyssna på deras musik. Jag trodde även ganska länge (ja hur sjukt det nu än må låta) att jag skulle gifta mig med Taylor. Första idolkärlken kan man nog kalla det! Idag är han gift och har tre eller fler barn. Inte klokt haha! Dessutom är jag inte längre så säker på att jag faktiskt hade velat det längre haha! Förvisso väntar jag dock fortfarande på att de ska spela i Sverige.. De sa ju det runt 96-97 att de skulle komma tillbaka, men ja.. Den som väntar på något gott..


Höst i Halmstad

Efter en strandtur med Kola och Keddy var det gott med mat i magen! Märkte att hösten har kommit snabbare än väntat! Dock har denna dagen varit fantastisk och jag har hunnit med en hel del! Yeey! Hurra för mig.. *nörd*










Städsöndag

Puh.. har de senaste två timmarna städat, bytt rent och haft mig. Nu är jag sjukligt varm och mår nästan lite illa? Hmm..solen står lite jobbigt och jag tror jag är känslig för ljus, känns som migrän nästan. Aja, det går nog över! Ska strax göra mig iordning för hundbadet med vovvarna. Sen blir det lite mat och fortsättning av städning. Strax färdigt! Gött! Hörs sen!


Dagens proteindrink...

Idag serveras den av en full och naken Homer, med ett metallsugrör!


Frukosten består i vanlig ordning efter ett hårt träningspass av en halvburk Keselle 1 % fettahalt, tillsammans med frysta hallon & blåbär samt funlight passion. Så gott att till och med Keddy gillar det, inte illa!


Gymmet här i Halmstad öppnar så sent som 12, så som tur var kunde jag handla och panta flaskor innan jag tränade. Idag blev det ett grymt kondis/benpass som avslutades med lite utfall förrumpellalen! Träningsvärken är välkommen imorgon! Det är bara 4 månader och 4 dagar kvar inför Miss World Sweden!

Nannedags

Idag är jag faktiskt rätt så trött av mig och förvånande nog så har jag lagt mig hyfsat tidigt. Skönt!

Min lördag har varit lugn och motionsrik, träningsvärken börjar sucessivt göra sig till känna.. Undrar hur morgondagens pass ska gå?!

Imorgon ska jag städa härhemma, panta alla flaskor och burkar som ligger i tio olika påsar. Jag ska träna och eventuellt ta en maskin tvätt, samtidigt som hundarna ska ha sin tur. Funderar på att åka till Skåne imorgon. Får se vad klockan blir, annars åker jag nog ner på måndag för att stanna en tre dagar. Kan bli mysigt. Får dock erkänna att jag börjar trivas här uppe i Halmstad ändå...


När drömmar slår in

Ja jag vet att jag talar mycket om drömmar, men eftersom jag gör det så stor del av mina dagar så är det oundvikligt att skriva om. Jag kanske är lite flummig enligt många, men tro vad ni vill så gör jag det också. Jag tror på drömmar och jag tror att om man önskar det tillräckligt mycket så kan det faktiskt slå in! För det har faktiskt hänt för mig några gånger, dock har jag inte reflekterat över det så mycket som jag gör nu. Ja, jag brukar inte ha såhär mycket tid att tänka igenom saker..

Just nu har jag en, eller ja kanske till och med två drömmar som jag önskar, önskar, önskar och ÖNSKAR att de kunde slå in. Den första drömmer underlättar den andre på något sätt. Ja och nu undrar ni säkert vad mina drömmar är? Tja, jag tänker inte berätta dem för då blir det bara så pressande och jag tror kanske någonstans på att man inte ska berätta allt... Jag kan berätta om det NÄR de slår in istället, I promise!

Saker och ting har redan börjat rucka på sig åt rätt åll, iaf med den ena saken så jag hoppas det fortsätter så. Cross ur fingers!

Peace out!


Min myslördag

Ja som sagt, jag är trött idag. Jag är inte taggad för att gå ut, det är jag i princip aldrig längre. Jag vet inte om det bottnar i att jag jobbat i restaurangbranschen i fyra år, ja tre av de åren var väldigt intensiva och det sista lite från och till. För er som inte följt mig så länge, så brände jag ut mig för 1,5 år sedan. Jag började svimma på jobb, fick panikångestattacker när jag skulle dit osv.. Ja idag är jag helt åteställd men av någon märklig anledning så har jag svårt att jobba natt och ja jag blir numera lite kvällstrött.

Kanske därför jag inte pallar festa. Man går ut så sent numera så man är fan trött innan man ens kommit ut haha! Aja, jag blir säkert sugen någon gång snart, dock uppskattar jag mysiga festkvällar hos underbara vänner betydligt mer. Mindre, personligare och mycket, mycket trevligare!

Såhär ser min myslördag ut i soffan:


Kelsällskap



Myspys!

I en annan del av köping

Tanken var egentligen att jag skulle sätta igång min dvd-box med Little Britain, men jag orkade inte rota fram den ur garderoben. Istället fick jag tag i första säsongen av I en annan del av Köping. Så tror faktiskt jag ska slänga mig framför tv:n med vovvarna och bara slappa! Hörs senare!


Invägning inför Miss World Sweden v.3

Ja som ni ser nedan så blev det ingen förra veckan och jag valde pga personliga skäl att undvika den invägningen. Det kan hända precis vadsomhelst i livet och just denna veckan blev det skit med både mat och träning.. Men jag är tillbaka denna veckan igen!


Ganska nöjd med minskningen med tanke på vad jag tryckt i mig de senaste två dagarna :P

Jag gillar när folk bjuder på sig själv

Ja och den här killen gör ju verkligen det, om det är speciellt smakfullt vet jag inte riktigt om jag vill påstå. Men det får en att dra på smilbanden såhär en lördag!


Segpropp

Fan alltså jag vaknade vid tio, och det enda vettiga jag gjort är att gått ut med vovvarna och utfodrat alla djuren. Sen har jag suttit på röven och bara surfat runt. Snart dags för frukost, sen ska det tränas, duschas och sen är det dags för vovvarnas långtur. Blir nog egetånga idag. Lite stressad är jag men ja, ibland är man bara seg. Känns som om jag inte sovit på hundra år typ..

Hörs senare vänner!

Bedtime

Ja inte tusan gick jag och la mig efter förra inlägget inte. Jag lyssnade på lite bra musik till och spanade runt på nätet och drömde mig bort en stund. Det behövs ibland!

Nu ska jag spela lite wordfeud innan jag somnar! Natti!


Simma med delfiner

Snart är det dags för sängen, men tänkte skriva ett sista blogginlägg..som vanligt ;)

Har lyssnat på musik, kollat på lite gamla musikvideor och dylikt. I en av videorna simmade killarna med delfiner! Gud vadj ag hade velat göra det! Visst hade det varit helt fantastiskt?! Givetvis så googlade jag ju på det och ja Kolmården finns ju faktiskt. Dock får man inte lov att simma med dem men man får se och röra på dem på nära håll. Men det är ju inte samma sak riktigt.. Så OM man nu ska göra det får man åka antingen till Hawaii, Thailand eller Kaznika eller vad tusan det sista stället hette. Så jag får väl vänta tills jag blir miljonär. Men det är nog absolut en sak jag kommer göra innan jag dör!



Sleep tight!

Tåring och nagelprydnader

Minns ni att jag berättade att jag köpt en tåring? Yes, den kom idag så jag tänkte lägga upp bilden på den och därefter på min nagelkreativitet en fredagskväll.. Ja som sgat jag är helt lsut i kolan så det blir hemmamys!


Tåring ser ni? :D

Nageldekorationer

On our own

Sådär då sitter jag, vovvekillartna och Pink ensamma i Halmstad igen. Finaste Cassie och Limo åkte nyss. Så nu blir det myspys för hela kvällen! Jag är tröttare än tröttheten själv så en lugn kväll kan aldrig vara fel!

Igår såg vi som sagt Paranormal Activity 2, det blev min tredje gång. Vi har planer på att se trean på bio och eftersom Cassie missat den så fick vi börja med den! Så det blev pizza, godis och chip. Vi tyckte det var lika bra att kränga på när vi ändå var igång!

Idag blev det en tur till Halmstadcity, därefter tog vi med oss hundarna til hundbadet så de fick sin rastning! Väl hemma har vi ENBART glott på tv, men det var mysigt!


Årets första

Julmust


Fredagslunch med bästa

Cassie och jag gör Halmstadcity för tillfället! Suuuupermys!


Torsdagsmys

Finaste Cassie på besök!


Så kan det gå

Skäller man för mycket hamnar man i badkaret hemma hos mig!


Happyface

Såhär glad blir jag när min soulmate kommer upp på besök! Finaste Cassie ska ju komma på besök ikväll och det ser jag verkligen fram emot! Skräckis, tjejsnack och myspys! Det kan inte bli bättre!


Kontakt


Mail: [email protected]
Twitter: Alicealizee
Facebook: Alicealizee, gilla, gilla!

Hello!

God förmiddag! Vaknade vid tio, ner med vovvarna och nu är det kaffe som gäller. Känns som om det blir gymmet om en liten stund, en bra comeback efter lite mer än en veckas vila? Om vädret tillåter senare i eftermiddag ska jag ta hundarna till stranden. Dock blir det lunch med mamma innan hon åker hem igen. Ikväll kommer finaste Cassie :D Yeeey! Vi tänkte se Paraonormal activity 2, hon har inte sett den än, så vi kan se trean på bio! Iiih!

Aja, vi får höras senare vänner!


Sleep tight

Sådär då har jag och mamma spelat klart IQ bubbles på FB för kvällen.. Lika tönna är vi båda två..

Det har varit en lugn kväll och trött är jag som bara den. Tankarna har skingrats ganska så mycket idag, vilket är skönt. Jag har tänkt så mycket den senaste veckan att jag fått huvudvärk. Tyvärr kan inte alla tankar man tänker rädda något eller ändra på något. Inte de ensamma tankarna i alla fall...

Imorgon ska det tränas, ut och gås med vovvar och på kvällen kommer världens bästa Cassie hit! Yeeey!!

Sov så gott läsare!


Kvällens sysselsättning

Eftersom mamma är på besök så blev det tyvärr ingen fest för min del idag. Istället sysselsatte jag mig med att trixa med naglarna! Ganska så nöjd om jag ska vara ärlig, dock känns orange ganska så Halloween, antar jag är några veckor för tidig ;)




Regn

Usch vilket regnrusk vi ligger inne med idag... Man blir så trött och utslagen av sånt här väder... Jag känner mig stressad som det är. Aja.

Mamma är på besök idag så det har varit en tur till stan med mammamus, lite shopping lite mat och nu är vi hemma hos mig igen. Mamma har dessutom städdille här hemma så dammsugarn går varm. Nu ska jag slänga mig i soffan ett tag!


Sovdags

Ligger i sängen just nu, trött men ändå inte.. Som vanligt, tycks vara ett Halmstad-syndrom, iaf för mig! Keddy ligger och sover på min vänstra sida och Pink på min högra medan Kola ligger i hundsängen bredvid. Jag är i alla fall inte ensam här. Skönt!

Det känns ganska ok att vara tillbaka här uppe nu efter en veckas rehab i barndomshemmet. Det var nog välbehövligt och den där uppblåsbara sängen var rätt så skön trots allt!

Sov gott! Hörs imorgon!


När drömmen kommer till en

Alltså helt seriöst, jag väntar och väntar och väntar.. Ja och då bör ni också känna till att jag väntat djävulskt länge innan dess. Herregud jag vill bara att det ska komma till mig! Ja vad jag vill göra med livet alltså! Gång på gång så klantar jag till det, jag är inpulsiv och klyddar till det. Så enkelt är det, och är det inte jag som klyddar till det så ser livet till att ställa till den enda balans jag har.. Visst jag kanske ger upp för lätt också? Suck, gud vad jag är trött på det. Men det är ingenting som liksom bara kommer av sig själv!

Jag har alltid tänkt att nu är det gott om tid, för ja jag är si och så gammal. Visst, jag är "BARA" 23, men snart är jag 30 och då ska det vara dags att bilda familj? Helst ska man träffa någon på vägen som man kan bilda familj med också, det underlättar. Suck suck suck. Nej det är inte familj jag ahr ångest för utan snarare vadfan jag ska göra?

Visst även jag har drömmar men, vafan? Det är inte så enkelt? Det är ingen vanlig dröm jag har, eller jo den är nog vanlig och därför är det svårt! Jag kanske helt enkelt borde ge mig fan på det och hoppas på att talangen räcker till? Dock har jag fått höra hela livet igenom att man inte kan leva på talang utan att man måste utbilda sig? Är det verkligen så? Kan man inte bara ha lite tur?

Mycket panik i mitt liv just nu, mycket som skitit sig och extremt många frågetecken. Livet är fan inte lätt!


Save me

Mina gamla tonårs(barn)idoler är fantastiska. Aldrig förr spelar kärlekslåtar så stor roll som när man själv har ärr i hjärtat.


Nära döden upplevelser


Som jag kanske berättade lite snabbt tidigare (ja när jag kom till Halmstad), så fick jag ju vattenplaning fyra gånger varav den sista jag fick var ruskigt läskig. Den höll liksom i sig och en långtradare på höger sida och en som körde upp rakt bakom den andra. Med andra ord hade det troligtvis gått riktigt illa om jag hade ryckt till i ratten lite för häftigt eller bara haft otur och fått sladd av någon annan orsak.

Det kändes som om hela bilen låg på en isbana och det kändes som om den låg sådär i flera minuter. Det kanske bara handlade om sekunder men fan vad rädd jag blev. Jag blev ju rädd de andra tre gångerna också såklart, men de varade inte så länge och jag hade helt klart lättare att räta bilen de gångerna. Men sista gången var ångest. Dock var det enda jag tänkte på de fyra små liven jag hade i bilen. Kola, Keddy, Pink och Molle (ja min ökenråtta). Jag ville inte de skulle dö på ett sådant fruktansvärt sätt..

Nu gick det tack och lov bra och frågan är om jag inte hade änglavakt den där sista gången. Bör dock påpeka att jag inte köra särskillt fort heller.. Så kära ni kör försiktigt för det är läskigt och KAN gå riktigt illa om man får ordentlig sladd. Om ni kan undvika att köra när det regnar så gör det! Life's first!


Babyfett

Jag har inte sådär superduper mycket att hitta på och hittade mitt gamla usb minne med bilder sedan tonåren.. snacka om babyfett från min sida... Ja å sen slank där in en och annan på Kola som bebis.. SÖTISEN!












Haha, ja jag förstår om ni som inte känner mig inte tycker det är vidare ball. Personligen tycker jag bilderna är SJUKT roliga, och det är otroligt SKÖNT att jag ser annorlunda ut idag.. Jag var ju faktiskt ganska så rultig på den tiden. Aja, detta bjuder jag på idag!

Eketånga Naturreservat

Det lilla uppehåll vi hade här i Halmstad passade jag och vovvarna på att njuta lite extra av i naturreservatet idag!










Numb


Back in Halmstad

Jahapp efter fyra vattenplaningar utan krash så är jag åter i Halmstad. En dag tidigare än planerat, ibland blir saker inte riktigt som man tänkt sig... Aja så kan det vara.

Det är regnigt och grått häruppe också, ruskigt segt.. SÅ det blir väl en lugn dag. Har en del städande att ta igen också. Det var tredje världskriget när jag kom in genom dörren. Ooops!

Hörs senare!


Visst sa jag att saker ALLTID kan bli värre?

Visst sa jag att saker ALLTID kan bli värre?


Life

Dags att försöka sig på att sova. Svårt. Dagen har varit övervägande jobbig och ljuset känns så långt borta. Men jag försöker se positivt. Det kan bara bli lättare härifrån. Okej allt har skitit sig, men nu kan inte de stora och viktiga sakerna skita sig för det har det redan gjort. Jag ska kämpa på nu, det är tungt men jag SKA fixa det.

Nu ska jag sova, imorgon ska jag på begravning i Köpenhamn, inte muntert precis. Sov gott!


Min livlina

Ja jag fick en hemskt dålig natt igår.. Det finns mycket som det måste ändras på nu och ja jag vet inte hur det ska gå till. Jag vet inte vilken ände jag ska börja eller OM jag ska börja? Frågan blir väl förvisso när..

Min livlina varje gång jag mår dåligt är Kola, han lämnar inte min sida mer än 5 minuter åt gången. Varje gång jag reser mig tassar han efter och ja, om det beror på hur jag mår nu vet jag inte. Men det känns väldigt mycket kärlek över det, han hållr koll på sin lilla mamma. Så gott han kan!





Bjuder även på ytterligare en låt.. Har säkert delat med mig av den tusen ggr med olika artister, men här är den igen:



Who's perfect?


Suck

Jag kan verkligen inte somna. Jag är trött men idag är det en riktig pissenatt. Allt är tungt. Allt.allt.allt. Jag vill inte mer nu. Jag är nog världens mest ensamma människa just nu. Även om jag har så otroligt många fina vänner omkring mig, så är jag enda ensam.

Det finns dessutom så mkt att ta tag i att jag inte vet i vilken ända jag ska börja och om det ens är lönt? Det känns som om jag hamnar här gång på gång på gång. Iofs ska det väl vara någons öde, kanske mitt?


...

...


In the end it doesn't even matter

Dagen har varit mysig med fika och fantastiska vänner. Men ja, nu sitter jag här på kvällskvisten och om jag ska vara helt ärlig vet jag inte riktigt hur jag mår? Idag har det varit tungt, och jag har funderat.. mycket. Huvudet blir liksom tyngre och tyngre hela tiden pga alla tankar som surrar runt. Mycket tvivel och förundringar därinne.
Jag mår faktiskt rätt dåligt om jag ska vara riktigt ärlig. Jag försöker slå bort det, och visst funkar det ett tag. Men när det är dags för kväll och snart dags för sängen då kommer alla känslorna fram. Det är skit. Mycket ska kännas.
Att inse att faktiskt allt i mitt liv skitit sig nu är en jävligt bitter klarsynhet. Visst, det kanske är bra att jag är medveten om det.. Men ska det inte vända? Jag vet helt ärligt varken ut eller in nu. Jag gråter, fast jag gråter inåt. Tårarna får inte rinna längre.
Jag vill sticka iväg till London några dagar, har alltid gillat den staden. När man har otur i kärlek sägs det ju man ska ha tur i spel, så jag får väl testa lyckan imorgon? Dock har jag otur i allt just nu så det kanske inte räknas då..

//Bitterfi**an



Myskväll

Godkväll/natt kära läsare! Nu är det dags för mig att Nanna. Hade en supermysig kväll med Cassie idag! Cola å pizza på möllan!! Sen blev det spöksnack i bilen innan jag körde ner till pappa igen och ni kan tro jag var rädd!! Kändes som om någon satt i baksätet hela vägen hem!! Dock såg jag ingen men man vet ju aldrig.. Aja nu ska jag sova! Natti!


En dag i skogen

Kom nyss hem från en tur med pappa och hundarna i skogen vid Falsterbo. Vi försökte oss på att ta fina bilder, jag lyckades inte fastna sådär superbra, pappa blev absolut bättre!

Jag tror jag ugglat klart för natten. Egen...

img_2244 (MMS)

Jag tror jag ugglat klart för natten. Egentligen vill jag inte sova fast jag är trött. Men imorgon vill jag nog hinna med stranden hyfsat tidigt på morgonen med världens bästa Kola. Jag vet jag sagt det innan men jag lovar att han känner av hur jag mår. Han är helt fantastisk och han lämnar mig inte några längre stunder hos pappa. Imorse hade han envisats med att springa in i rummet där jag sov, han ställde sig på bakbenen och tittade på mig. När jag fortsatte sova tyckte han inte det räckte med att titta utan han sträckte sig för att ta mig i håret. Är inte det väldens gulligaste? Pappa berättade det efter deras morgonrunda.  Aja sov så gott, igen!


Nattuggla

Sedan jag flyttade till Halmstad har jag blivit mer nattuggla än förut. Den senaste veckan har jag blivit ytterligare nattuggla.. Tur min käre far också är nattuggla, annars hade jag fått ligga ensam med mina tankar i den uppblåsbara sängen och långsamt dö ut.. Okej så illa kanske det inte är men rätt så illa ändå.

Snart dags för sängen. Hörs imorgon!



Vad hände med 2011?

Minns ni att jag i slutet av förra året/början på detta sa att jag hade på känn att år 2011 skulle vara ett superår? Det har tydligen visat sig att så var inte fallet.. När jag äntligen trodde saker och ting vänt så blev allting plötsligt värre.. Jag vet inte varför? Jag som tror lite på karma kan ju undra vad tusan jag gjort? Men jag vet också att livet har sina turer och att det egentligen inte finns så mycket att göra åt saken. Det kanske är bättre att allting kommer detta året så jag får ett lugnt 2012? Man kan ju hoppas i alla fall.

För att vara bitter så har faktiskt i princip allt skitit sig rejält detta året. Allt som går å skita sig med har gjort det. Slutligen, men ja jag tänker inte säga att det inte kan bli värre för ödet fuckar en och visar alltid att det visst kan bli värre. Så jag låter det bara va. Dock hoppas jag att allt inte är förgäves och att det i slutändan visar sig något ljus i tunneln..eller?

Bittert jag vet, men jag är nog lite manodepressiv eller nej det är jag väl inte men väldigt väldigt konstig för stunden. Inget känns riktigt verkligt och nu står jag här igen och har inte en jävla aning vad fan jag ska göra.. Inte med någonting längre. Det suger. Jag vill vinna pengar på lotto, gärna imorgon eller i veckan så kan jag ordna upp en del saker. Utåtsätt iaf, invändet kanske tar längre tid. Men det får det lov att göra.

Peace out vänner (och ovänner, jag kan ge er det idag).



Back home

Ja hem till pappa då alltså.. Har haft världens mysigaste dag med Cassie. Det blev en gogogreen date när hon slutat jobba och därefter var det att hämta Malvas tårta inför morgondagens 2årskalas. Hur mysigt som helst! Däremellan har jag och Kola busat med vår bästis Nemo.
Nu är jag helt slut, det har jag förvisso varit sedan jag vaknade. Ja vi behöver inte upprepa allt som edan är sagt här flera ggr. Även om en del grejer just nu hade varit sköna att ploppa ur sig igen.. Men jag lovade i förrgår att jag inte skulle mer. Inte på ett par dagar iaf.
Tror jag stannar härhemma resten av kvällen och bara tar det lugnt. Ska lyssna på lite musik och datanörda mig ordentligt! Imorgon kväll är det dags fö mer Cassietid! Jag vet helt ärligt inte vad jag gjort utan henne just nu, ingen förstår mig som hon gör. Tack fina gumman <3.

Nu stan

Nu ska jag luncha med världens bästa Cassie, det behövs! Cassie tid!

Godmorgon! Efter en frusen natt är jag änt...

Godmorgon! Efter en frusen natt är jag äntligen vaken. Det känns som två långtradare kört över mig men jag antar att jag snart vaknar till liv. Världens sötaste Kola ligger och vaktar mig på nätterna och mornarna. Fram tills jag stiger upp ligger han kossintill sängen. Sött eller hur? Nu blir det kaffe!


Atjoo.. Jag tror inte jag håller på att bl...

Atjoo.. Jag tror inte jag håller på att bli sjuk, eller snarare jag vägrar. Jag orkar inte logga kass och bara tänka. Så jag struntar i det sålänge. Dagen har rullat på. Har mestadels varit hemma med pappa under dagen. Blev en tur till Falsterbo i eftermiddags och ikväll träffade jag en av mina gamla gymnasiekompisar! Det fanns en del kul uppdateringar jag missat och ja det kändes inte alls som om vi inte setts på fyra år. Som igår typ, riktigt härligt och trevligt! Nu blir det som sagt sängen igen.. Ska försöka sova ut ordentligt, just nu har jag en del ångest som måste bort. Natti!!


Tycker jag blir tröttare och tröttare fast...

img_7059 (MMS)

Tycker jag blir tröttare och tröttare fast det enda jag gör är att sitta vid tvn eller datorn..


Torsdag

Det kvittar hur många timmar jag sover för när jag vaknar är jag fortfarande sjukligt trött.. Ögonen går knappt att öppna. Mentalt är jag seg i huvudet och allmänt långsam med allt. Tänk vad hjärnan kan göra.. Aja.
Blir nog en lugn dag idag, hade tankarna på Malmö ett tag men Cassie har kurs 13-16 och sen ikväll ska jag träffa en kompis nere hos pappa. Så det hinns nog inte med riktigt :(. Hoppas hon har tid för en gogogreen lunch imorgon när hon slutat jobba. Tror jag Behöver lite Cassie tid! Eller nej, jag tror inte utan jag vet.
Funderar på om jag ska dra på mig joggingskorna och springa en tur men som sagt skallen är trött. Å andra sidan är det inte skallen jag springer med.. Vi får se. Hörs sen!

Säng dags igen.. Jag är inte trött och jag...

Säng dags igen.. Jag är inte trött och jag drar mig lite för att sova. Kvällen är värst, speciellt när man inte gör så mycket.. Ni har kanske redan förstått att jag tänker mycket då. Jag har planer för imorgonkväll så om jag har tur kommer jag vara lika trött imorgon som igår. Så jag slocknar så fort jag lägger huvudet på kudden. Jag ska försöka att dämpa mitt deppskrivande imorgon, men som sagt aldrig några garantier. Allt jag skriver kommer spontant och mycket kommer från hjärtat.. Inte lätt att vara såhär. Synd jag inte var grymmare på engelskgrammatik, jag hade säkert kunnat skriva en hel platta just nu! Sov gott vänner, hörs imorgon.


Melissa Horn



Hennes låtar är perfekta att lyssna på när man mår som jag gör just nu. Underbara Melissa Horn.

P.S Jag söker inte medlidande, det får mig tyvärr inte att må bättre D:S

Your poison running through my veins

Dumma huvud som ska tänka hela tiden. I vissa lägen hade det nog varit ruskigt skönt att vara STENDUM. Ni vet så dum att man inte fattar om folk driver med en eller om något sorgligt händer. Allt hade varit så lätt då, eller nej kanske inte i övrigt. Men för stunden hade det känts mycket lättare.. Synd jag fick gåvan att tänka så jävla mycket..

Det känns lite konstigt inombords. Lite som ett sår som inte riktigt vill läka, typ ett djupt, djupt sår som borde sys ihop. Men man kan inte sy något som finns inombrods utan att öppna upp skalet.. Å ja, med handen på hjärtat så hade det troligtvis inte hjälpt hur många stygn jag satt där ändå, för det hade värkt lika mycket ändå.

Jag vet att jag skriver mycket deprimerande och sorgligt just nu. Men mitt liv är sorgligt nu och jag är ledsen, vare sig människor kan förstå det eller inte. Så är det bara. Ni får lessna på mig det är okej, men faktum är att jag får fler läsare när jag mår såhär? Man kan undra vad det beror på.. Jag vet att många människor har skadeglädje, enjoy. Hoppas ni passar på att gotta er ordentligt, för det lär slå tillbaka på er själv en dag. Karma is a bitch som det sägs.

Ensamma kvällar är nog inget bra för mig.. Tankar är ett långsamt självmord.

Min fina bebis!! Nu när jag är hemma har h...

img_6167 (MMS)

Min fina bebis!! Nu när jag är hemma har han stenkoll på mig, jag tror han känner att allt inte riktigt är som det ska för tillfället. Världens bästa bebis!


How do u do

Youtube är fantastiska med alla härliga musikvideor och ja all musik överhuvudtaget. Allt finns där. I like it.
Jag har haft en mysig dag med Cassie och Michaela idag. Tankarna har kommit på lite andra saker för ett tag, det behövdes kan ni tro. Även om det bara är för några timmar!
Sitter hemma hos pappa igen och jag tror jag stannar här för kvällen. Orkar inte ta mig en tur till Malmö igen så jag håller mig nog härnere. Förutom allt annat som surrar i skallen just nu så blev jag ledsen ochg irriterad förut. Människor kommer från ingenstans och säger att ja det är väl inte så farligt eller ja men det löser sig. Okej.. För det första vet INGEN mer än jag hur det känns för mig och hur farligt det är för mig. Ni kan tyvärr inte känna de känslor jag känner och därför har ni inte heller någonsomhelst rätt att uttala er, håll käften stängd i så fall. Å ja det löser sig säkert på något sätt, det gör allting. Men som jag och tjejerna snackade om igår så är det inte det jag vill höra.. inte alls. Hjälp mig lösa det eller få mig iaf på andra tankar? Om du nu ska bry dig eller säga något alls det vill säga. Man får lov att ignorera också om det kan vara så eller bara jaha.. sen prata om annat. Ja jag kan tycka det iaf.
Irritation nr två idag är när människor som inte hört av sig på två år helt plötsligt får för sig att höra av sig. Inte för att kolla hur läget är med DIG utan, jaha men du, pratar du med den personen nu? Ehh jaha.. ursäkta men varför skriver du till mig om en annan person? Skriv till personen själv i så fall eller ge fan i det helt. Jag är ingen jävla kontaktförmedling på något sätt alls och tänker inte vara det heller. Bryr du inte dig hur jag mår eller vad jag gör behöver du inte heller bry dig om vem jag talar med, umgås med eller är vän med. Jag kanske är bitchig men jag skiter faktiskt i vilket. Så gör man bara inte, inte i min värld i alla fall.
Avslutningsvis ber jag ingen ta ut någon aggression på mig för tillfället, ja om jag nu mot förmodan inte skulle göra något för som det ser ut nu vet jag inte hur gensvaret kommer bli. Mitt huvud är helt fuckat och det sista jag behöver är gnäll... Jag är inte våldsam men reaktioner och ord kan också såra, tänk på det.

Kärlek till de människor som verkligen bryr sig om hur jag mår <3, jag är fantastisk glad över att ha er i mitt liv. Jag vet vem som verkligen finns där när jag behöver er och som är måna om mig. Ni ska veta att jag kommer göra detsamma för er, för ni är bäst!

Gomorron.. Nyvaken och jag får erkänna att...

Gomorron.. Nyvaken och jag får erkänna att jag sovit ok inatt. Tänk att en uppblåst luftmadrass kan vara så skön att sova på?


Jag ser framemot en solig vecka nere i Skå...

img_2911 (MMS)

Jag ser framemot en solig vecka nere i Skåne. Kanske kan solen få mig att må lite lite lättare. På dagen i alla fall...


Trots att jag fick jobba idag, vilket jag ...

Trots att jag fick jobba idag, vilket jag absolut inte räknat med så fick jag fantastisk tid med Cassie och senare blev det lite tjejkväll även med Arlinda. Jag behövde verkligen det idag. Annat att tänka på. Nu ligger jag i en uppblåsbar säng hemma hos min pappa.. Trött är jag och jag hoppas på några fler timmars sömn inatt.. Även om det känns tungt.. Sov så gott kära läsare!


En favorit i repris

I jobbiga tider som denna så kan jag faktiskt få mig ett gott skratt av den här videon sedan i somras.. Jag ser så sjuk ut i början!


Back to work

Ja jag sitter just nu på mitt gamla jobb på Ön i Malmö. Känns väldigt nostalgiskt, kul på ett sätt och ledsamt på ett annat sätt. Många minnen som poppar upp här.. suck. Jag får leva med att jag vet att det kommer bli bättre, och att man aldrig vet vad ödet har i beredskap för en...

Tankarna lättar iaf när jag är med Cassie och efter jobb ska vi bege oss hem till Arlinda för lite tjejsnack, ska bli supermysigt. Jag behöver det idag känner jag, eller ja det gör vi nog allihopa kanske. Av olika anledningar.

Hoppas ni alla har en mysig tisdag, så hörs vi sen.


Färdigpackad

Har i princip packat klart nu, ska få ner mig en varma koppen och sen bär det av mot skåne.. Ska bli skönt att komma hem samtidigt som det kommer väckas minnen. Livet är inte lätt!

Tisdag

Vaken. Klarvaken klockan 07.00, sov oroligt och har vaknat från och till... Kanske inte så konstigt, men det har jag i alla fall gjort. Dagen känns tung och grå.. Saker har liksom inte riktigt smält in än, men jag vet det kommer.

Jag har bestämt mig för att inte skriva så mycket mer om det, kanske gnälla lite.. Men jag ska försöka undvika det, för det blir inte bättre av det. Även om det är min grej att skriva av mig.. Det är tungt som det är liksom.

Egentligen skulle jag till skolan om en timme, men jag fick messa mina kära kurskamrater (ni är supergoa så ni vet), att jag inte kommer idag. Jag trodde jag skulle klara av att vara ensam eftersom jag hade skola, men efter natten vet jag att jag inte gör det just nu. Jag ska strax hoppa in i duschen, packa min rosa resväska och bege mig ner till Skåne. Jag har världens bästa vänner där, och de har verkligen visat att de finns där för mig! Jag älskar er <3, herregud jag vet inte vad jag gjort utan er. Tack för att ni finns där för mig.

Det känns som om jag under de dagar jag befinner mig i skåne faktiskt kommer bo nere hos pappa.. Att sova helt ensam när man mår som jag gör nu är inte helt optimalt. Dessutom har jag både Kola och collisarna därnere nu, de är bäst på att få en på andra tankar.

Vi hörs senare, kanske imorgon.. Om jag inte orkar mer idag, jag lovar att ta tag i bloggen snart.. Men just nu är allt lite utspritt i skallen. Hoppas ni förstår!

Klarvaken...

Klarvaken...


La mig precis i sängen.. Huvudet dunkar, ö...

La mig precis i sängen.. Huvudet dunkar, ögonen rinner och det låter som om jag är med i en snörvelkör. Känslan som finns inom mig går inte att beskriva i ord. Närmst verklighetens tolkning ligger tomhet. Men det räcker inte ens till, mitt hjärta är interns halvt och inte en tredje del så stor heller.. Litet som en grön ärta är det. Fotfästet försvann imorse och jag lovar att berätta när det kommer tillbaka, jag tror det dröjer.. Känslor är skit. Jag har önskat så många gånger att jag var född utan dem, livet hade flutit på så mycket lättare då. Jag har mycket känslor, det suger. Speciellt i situationer som denna, när det enda man litat på och vågat ha precis klossinitill hjärtat försvinner ur ens liv. Det gör ont. R I K T I G T jävla ont. Jag ska göra ett tappert försök att sova.. Hoppas jag lyckas somna med mitt ensamma och tomma hjärta, rodnade


...

Jag är öm i ögonen..trött och jag vet inte men jag tror jag känner av den där Hasselnöts Baileysen.. Jag förespråkar absolut inte alkohol mitt under veckorna (eller i början av dem), men i vissa lägen tror jag det kan få en att slappna av lite. Just idag är det många tankar som flyger runt i skallen och ja... för att göra dem lite mindre hörda så får Baileysen hjälpa till litegrann.. Men bara idag. Jag känner mig ensam.. Å just idag hade det nog kvittat om jag så var med 1000 människor, för en stor del av mig försvann idag. Kanske inte helt och hållet.. men för en längre tid och troligtvis kommer det senare i livet vara på ett annat sätt...

Ja jag är extremt deppig idag. Huvudet värker så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vet bara att tiden läker alla sår.. på ett eller annat sätt men det gör inte det hela mycket bättre just nu iaf. Kan ni inte alla hålla tummarna för att jag vinner pengar i veckan och kan bjuda mina tjejer på en weekend i London? Jag behöver komma ifrån lite...

Tomhet

Jag som inte trodde dagen kunde bli värre, fel hade jag. Nu sitter jag här och det enda jag känner inombords är T O M H E T. Jag vet inte vad jag ska säga, hur jag ska reagera eller göra.. Livet känns konstigt. Det är konstigt. När man minst anar det händer det mest otänkbara för stunden. Men jag vet att det i slutändan blir bäst såhär... Men idag och några dagar framöver kommer det vara otroligt tungt...

Idag...

Är en riktig skitdag, jag känner det i hela kroppen! Guuuuud vad härligt och irriterad och förbannad på samma gång är jag också! Aja, det kan väl inte bli värre nu iaf? Snart dags för frulle och sen skola! Hörs under dagen!


Nannedags..

Antar att det är dags för sängen nu. Lite trött är jag allt. Istället för att tänka så negativt som jag gjort nu ikväll om den här veckan som kommer (jag kommer säkert gnälla ändå), så tänkte jag börja räkna ner till hemfärd! Då blir det hela mycket trevlligare! Oavsett om vi skriver på fredag eller ej så kommer jag åke hem till helgen! Yeey!

Nu är det alltså 5 dagar kvar tills jag åker till Malmö!

Natti!

Snark..

Usch vad jag är rastlös idag! Ingen Kola att gå ut med eftersom han är hemma hos pappa och ja jag vet inte.. rastlös? Dessutom har jag redan ångest över hela pluggveckan. Jag kan inte hjälpa det men det har jag, är inte ett dugg taggat på att skriva arbete... Men det kanske lättar när jag väl är där, jag kommerj u göra det tillsammans med två supergoa tjejer så tiden kanske bara springer iväg? Jag hoppas det! För på fredag hade jag tänkt bege mig ner mot Skåne igen! I miss it!

Hoppas alla har en fantastisk söndag och ett underbart slut på denna veckan!


Drinking from the glass that you left on the bar

Lite läskigt? Ehh ja, och nej jag har inte blivit tossig. Dock har jag snöat in lite på gamla klassiker med Darren Hayes. Ni vet sångaren i Savage Garden? Hur som helst så gjorde han sig en ordentlig solokarriär och Creepin up on u, var en av hans låtar..Man kan ju tro han var värsta stalkern? Sjukt bra låt ändå.. på något vis!



Första ordentliga träningsveckan

Japp som ni kansk vet (eller inte vet, då vet ni nu) så ska jag på något sätt kvala in till Miss World Sweden. Min tanke är ju att det lättast går eller ja för att ens få en chans iaf, går ut på att vara så slimmad och vältränad som möjligt. Givetvis i en kombination med att vara mig själv. Har kommit fram till att jag kommer ganska långt med att vara mig själv.. den där knäppa och underliga tjejen ni märker av här lite då och då... ;P

Hur som helst så har jag varit ganska så grym med kosten. Mestadels hemmalagad bra och näringsrik mat. Efter träningspassen är det en halv kesella naturell 1% fett tillsammans med funligt och frysta bär. Därefter en shake soyaprotein!

Jag vet inte om det är mentalt eller om det faktiskit är så att magen har blivit lite smalare.. Det känns nästan så iaf! Here we go Miss World Sweden!



P.S Nej jag bantar inte eller svälter mig själv på något annat märkligt sätt. Bra kost och träning är det jag tror på! D.S


Nya favoritlåten


Dagens önskemål

Minns ni den här jackan som jag tjatat om?


En läsare undrade hur den satt och om jag kunde lägga upp bilder på det, så er önskan är min lag (nja, kanske inte när det gäller allt men ibland iaf:P). Bild nr ett är tagen utan att det ens var tanken på att lägga upp den för några dagar sedan och nr två är tagen idag i lite kasst ljus..förlåt! Hoppas det kan hjälpa dig lite iaf!





Jag är i alla fall helnöjd med den och tycker faktiskt den var snyggare än vad jag förväntat mig! Så jag tycker ni ska köpa om ni överväger det! Å varsågod Ellos för gratisreklamen ;) Jackan kommer förvrigt från Esprit!

För fler önskemål eller frågor kan ni kontakta mig på min nya mailadress: [email protected] ;P

Söndagsångest

Mycket ångest denna veckan, jag vet! Sorry för det, men vissa veckor känns lättare än andra och denna veckan har varit tung på olika sätt och vis och egentligen vet jag inte varför? Kanske beror det på att det faktiskt är höst, för imorse var det inte mer än 3 plusgrader i Halmstad. Kan det vara hösten som tar ut sin rätt? Maybe.

Träningen idag gick iaf bra, fast jag inte var ett dugg taggad. Så nu är rumpa och ben tränade för denna gången, nu får de vila några dagar innan det är dags igen! Dock är jag en aning orolig för den kommande träningsvärken..

Ska strax sätta mig och läsa lite, inte ett dugg sugen. För mig räcker det med feminisy böcker nu och jag tror jag fattat det mesta. Skönast av allt hade det varit tat bara stänga dem och slippa öppna dem igen. Ja så illa är det. Jag är extremt skoltrött och ändå har jag bara gjort en del av fyra x__x! Aja, antar att det bara är att stå ut. Nästa kurs blir engelska som jag troligtvis kommer ha lite mer nytta av så håll tummar och tår för att jag kommer in!

Ah, ska sluta gnälla för en stund å läsa lite. Hörs om någon timme igen!


Gymdags...

Fan vad jag inte är peppad för att åka till gymmet nu... Ruskigt seg och trött på samma gång. Men det är bara att åka dit, göra sin grej och åka hem! Hörs när jag är hemma igen.. ;)


Lördag!

Efter en lång runda på Mölleberga naturreservat har vi fått i oss tacos och nu återstår bara en mysig lördagskväll! Hoppas ni alla har en fantastisk lördag och om inte förr så hörs vi imorgon!

Puss o Kram!


I julklapp önskar jag mig..

Lakan, påslakan och örngott! Jag avskyr det gröna lakanet jag har som är det ENDA som faktiskt passar sängen, jag är trött på påslakan och örngott som är övertvättade så de blekant.. Usch och fy för dem! Nu vet alla vad de kan ge mig i julklapp! Yeeey!


Världens tröttaste människa?

Ja nära inpå iaf, världens segaste skulle jag nog kunna klassa mig som just nu. Sedan jag vaknadei morse har jag lyssnat på musik, lyssnat på musik och lyssnat på musik.. Tagit Kola på kisserunda och utfodrat djuren, men intem ig själv. Heja mig! Skallen värker dessutom sedan all baileysen igår, blev nog en eller två för många där. Men trevligt och gott vart det i alla fall!

Nu är diskmaskinen igång och dags att bädda rent och plocka undan i sovrummet, sen frukostdags! Hörs senare!


First of the year

Jag som bara trodde Skrillex gjorde bra musik.. Han har även fantastiska videor, kolla bara denna!


Nu är jag trött på riktigt.. Sov gott vänner!

img_0601 (MMS)

Nu är jag trött på riktigt.. Sov gott vänner!


Mysfredag hemma hos mig och djuren!

Jag är trött, tröttare och tröttast idag! Idag firas en mysig fredag med lite god hasselnöts Baileys, popcorn och idol..ja och lite Ipading.. :P Think I'm a bit stuck on it!












Invägning inför Miss World Swden

Ja som ni vet så har jag tankar på att försöka kvala in till Miss World Sweden i vår, mest för att lyckas hålla mig i trim och för att ha något mål. Det gör träningen så mycket enklare för mig, och sedan ser jag det som en rolig grej. Just nu iaf, om det blir mer allvar eller mindre allvar återstår att se senare.

Hursomhelst så tänkte jag varje vecka och varje fredag göra en så kallad invägning. Allt för att se hur pass bra det fungerat med kost och träning. Jag vill också förtydliga att jag alltså INTE bantar, det är inte mitt mål att gå ner en massa kilon utan snarare att bli vältränad och få en fin form.  Hoppas ni vill följa mig mot mitt mål att kvala in i Miss World Sweden!



P.S ursäkta mitt hemska diagram... Jag innehar enbart Paint i min besitning ;P

Daengswok till lunch idag innan mammamus å...

img_1709 (MMS)

Daengswok till lunch idag innan mammamus åker hem till skåneland!


Paranormal activity 3

Ojoj, Paranormal activity har premiär den 21:a oktober! Jag är fantast av skräckfilmer och har nopg sett de flesta, hoppas på en extremt skräckinjagande trea.. inte för att jag tror det kommer hända, men kanske?


Morgonpromenad

Tog mig en sovmorgon till halvtio idag, var trött som en liten gris igår! Så det var upp, ta sig en kopp kaffe och sedan begav sig jag och vovvarna ner till hundstranden! Blåsigt och kallt har det varit, trots att solen sken så det blev invigning av nya höstjackan och mina öronmuffar! Minns ni det här -->ellos<--.

Snart blir det frukost och myspys!








London baby

Av någon anledning fick jag ett såndantdär supersug efter en London weekend! Även om förra turen inte riktigt blev som planerat så hade det varit supermysigt att åka dit! För mig är det lite höstigt och mysigt! Men som vanligt finns det ingen ekonomi till det heller.

Visste ni föressten att jag för två år sedan var heeelt såld på att flytta dit? Jag kollade upp vad som behövde göras på husdjuren för att de skulle få följa med och jag började spana runt på boende och så.. Men ja, sen blev det inte mer med det. Men livet är ju inte slut än..förhoppningsvis inte iaf ;P

Aja, håller ni nu tummarna för att jag vinner på lotto på lördag?! Hade uppskattats ;P





Bilder sedan i våras!

Conscious Collection



ETT STORT PLUS TILL H&M SOM BÖRJAT KÖRA PÅ DET EKOLOGISKA OCH ÅTERVUNNA MATERIAL TILL SINA KLÄDER. DEN HÄR SÖTSAKEN FINNS FÖR 399 KR!

Världens bästa pluggsällskap <3

img_4471 (MMS)

Världens bästa pluggsällskap <3


Dagens som gått

Idag har jag hunnit:

  • Plugga
  • Shoppa med mamma
  • Äta världens godaste kinamat på Nyhem
  • Köpa träningskort
  • Träna
  • Käkat Kesella med funlight och blåbär
  • Kvällskaffe
Nu återstår myspys och duschen!


Keddy myser i soffan

Det ser ut som om jag solat i kalkbrottet under en längre tid...



Nya ljushållare för 1 kr st på Maxi Stormarknad!

Höst höst höst

Ja herregud vilket höstrusk det är idag! Regnar och blåser kallt gör! Inte skönt alls kan jag tala om för er! Jag och mamma kom hem för en stund sedan från våra dagliga äventyr, blev en tur till Rusta, Jysk och lite smått och gott. Blev ett nytt täcke OCH en kudde för 75 spänn, normaltsätt skulle det kostat 500 spänn! Så dagens superduperklipp!

Nu ska jag ta det lite lugnt, plugga lite och sen blir det nog myspys resten av kvällen. Kanske en tur ner till gymmet också, men jag är så jäkla trött. Funderar på att åka dit imorgon förmiddag istället så det blir gjort då istället! Men vi får se! Aja vi hörs senare finingar!


Konstigt man blir deppig eller?


Vi går åt mörkare tider...bläää! Sommarn kom tillbaka tack!

En ny höst/vinter favorit?

Tamaris: 25219 från Brandos.se

 


Visitors

Som ni kanske vet var jag tvungen att byta analyticskod för två dagar sedan.. Avskyr när det händer, men det gör det efter några månaders användande! Jag var så ledsen över att inte kunna se vart och hur många fina besökare jag ahr från varje ort! Jag låg nog uppe i 79 olika städer i sverige och drygt 13 olika länder när jag tog bort min kod.. Nu visar det sig att jag på bara två dagar har haft besök från 31 olika städer och 5 olika länder! Yeeey! Ni är fantastiska och ni får mig på så bra humör! Ville bara säga det!



En ny dag, nya möjligheter

Ja ett ordspråk som säkerligen stämmer ganska bra, men dessvärre inte alla nya dagar. Lite av ångesten från gårdagen sitter kvar och att jag sovit som en kratta har verkligen inte gjort saken bättre. SUCK.

Men idag är jag inte heller ensam, mamma är kvar och jag ska strax läsa lite. Sen ska jag och mamma ta oss en tur till stan, ikväll blir det gymmet tror jag. Å ja jag kommer nog ha en del att göra. Ska försöka ge fan i att tänka, men det är lättare sagt än gjort ibland..

Hörs senare när humöret är på topp igen!


Smurfan, visst ä hon väl för söt?! Känns s...

img_6761 (MMS)

Smurfan, visst ä hon väl för söt?! Känns som om det är dags att Nanna nu. Läste några sidor till och nu blir det wordfeud tills ögonen inte kan vara öppna längre. Hoppas på att vakna upp till en fantastik dag imorgon! Sov så gott!


Kvällsnöjet

Mitt kvällsnöje idag har innefattat att pyssla med naglarna. Jag försökte mig på att göra ett par snygga fingernaglar samtidigt som jag unnade mig ett fotbad och fick vackra tånaglar.. det gick sådär för några dagar sen. Jag skulle ta på mig stumporna och sen var hälften av färgen på fingrarna av.. Så det blev en ny runda på naglarna idag och resultatet blev såhär:





Nu ska jag, mamma och vovvarna(och katt) mysa vidare, hörs imorgon eller kaaanske kanske senare!





P.S Jag beställde en tåring i silver :P

Mätt, mättare och mättast



Min fina mamma kom upp till mig idag! Så vi har suttit och nördat oss vid datorn / mammas ipad som jag inte riktigt förstår varför hon skaffade, men visst jag köper att det är kul. Som en gigantisk iphone! Om jag vinner mycket pengar någon gång eller ja tjänar mycket pengar kanske jag kan införskaffa en sådan ;P Bara för skojs skull!

Jag mådde ju lite dåligt så jag orkade inte ta mig in till centrum för att äta (ja jag vet att jag bara skulle sitta i bilen men jag orkade inte ens det). Så istället blev det hemmalagad soppa med gott bröd till! Nu väntar varisn kopp kaffe med en Alice specialare till dessert.. Yes min citronframage, jag ville bjuda min mamma på det för den var så god!

Hörs senare finingar!

Tå ring

Örk jag mår lite illa, så nu gick det inte att läsa mer. Ett kaiptel till avklarat, får hoppas det går över så jag kan läsa lite till senare idag!

Jag såg Sex and the city häromdagen, eller ja troligtvis när jag var nere i Malmö eftersom jag inte har trean här uppe.. Men hur som helst så var det avsnittet där charlott får skor gratis, minns ni? Å hon hade en tå ring på sig! Jag blev supersugen på en sådan fast det inte alls är säsong för att visa fötterna! De här söta hittade jag:





Okej nu blir jag trött!

Okej, okej.. Jag fattar att om man har en blogg och samarbetar med något företag så gör man det mesta för att den ska synas. Det köper jag. Men ärligt talat, jag ORKAR INTE få en massa kommentarer om att jag kan vinna det eller detta.. Senast idag fick jag en kommentar om tandblekning? Hello, tack för du påpekar att jag har gula tänder!

Nej, jag kommer från och med idag börja plocka bort sånna tramstävlingar från mina kommentarer, så ni får lämna dem någon annanstans, okej? I och för sig utgår jag ifrån att ni inte kommer läsa det här eftersom det högst troliga är att ni bara skriver er kommentar och skiter fullständigt i vad ni kommenterar på!

Anyway, givetvis är dagens blogg kommentarer välkomna, och alla andra typer av kommentarer är också välkomna... Om det nu ska va så. Men inget vinn en tandblekning, vinn en trosa, eller vad ni nu kan tänkas ha för tävlingar. De kommer alltså att raderas direkt.

Tack på förhand!

Skönheter




Favoriterna är det sista paret.. herregud så vackra! De kommer härifrån.

Kontakt?

Vill ni kontakta mig? Absolut då gör ni det här i en kommentar, eller på mail [email protected].
Vill ni följa mig på twitter? Ja då går ni in -->HÄR<--


Livsångest...

Ah jag vet inte vad som hände men idag fick jag en sådandär livspanik igen ni vet. Ellerj an i kanske inte vet, men jag ahr en tendens att få det mellan varven, inte helt oförståeligt eftersom allt ofta går åt skogen för mig. Vad det sen kan bero på kan amn spekulera i, men det största anledningen är nog att jag är impulsiv och vill att saker och ting ska gå snabbt. Å det gör det ju, men det brukar tendera att skita sig påvägen också..

Well, så jag har suttit och kollat utbildning efter utbildning, men helt ärligt så hittar jag fanimej ingenting som intresserar mig? Ja jag tänkte ju läsa engelska, men har nu när jag gått igenom kursen insett att jag bara egentligen har nytta av 15 poäng av de där 30.. Å jag vet inte ens om jag kommer in.. men vafan. Vad är min nödlösning isåfall?

Jag avundas alla som vet vad de vill bli. Jag gör faktiskt det för jag är 23 år gammal och har inte en susning om vad fan det ska bli av mig. Ena studen vill jag bli det och i nästa vill jag bli raka motsatsen. Är det fel på mig? Ibland undrar jag, eller har jag för lätt att ge upp när saker inte passar mig? Jag vet inte, kanske är jag konstruerad så. Tråkigt, men svårt att ändra på när man varit såhär hela livet..?

Jag drömmer om den där gyllene chansen att vinna en massa pengar, alltså sådär överdrivet mycket att du i princip aldrig behöver oroa dig någonsin igen. Oddsen är få, jag vet. Men vilken befrielse det hade varit att slippa tänka ekonomiskt. Det är ju ekonomin som ger mig  p a n i k ! Hade jag vunnit pengar hade jag absolut sett till att göra något vettigt av dem! Jag hade nog startat ett företag för något jag verkligen älskar! Ja.. det är bara att släppa det, jag äger inga miljoner och kommer kanske aldrig göra det heller.Eller jo, det ska jag nog göra. Om jag ger mig fan på det nu så kanske jag fixa det på något sätt, vet dock inte hur än..

Okej nu har jag panikat av mig lite, men jag har en STOR klump i bröstet ändå. Crap.. Nu ska jag läsa line feminism böcker inför grupparbetet i nästa vecka. Hörs sen!


P.S

Innan jag sticker till skolan tycker jag ni ska lyssna på denna fantastiska lilla tjejen!


Goodmorning!

Hoppas ni sovit gott fina läsare, själv sov jag sådär de första timmarna. Jag är ju trots allt van vid att gå och lägga mig vid tolv, ett... Men men, jag är okej utvilad i alla fall!

Dock är jag en aning irriterad på 3 som ständigt krånglar och klyddar! Idag kan jag inte ringa ut, ingen kan ringa in till mig men jag kan skicka och ta emot sms? cp eller vad? Nästan bud på att byta operatör så fort abonnemanget går ut. Förvisso inte förrän i juni men det kan vara värt att stå ut och byta för jag pallar inte att det ska krångla hela jävla tiden. Man blir förbannad!

Strax dags att bege sig till skolan i mina nya brallor ;). I eftermiddag kommer världens bästa mamma upp! Yeey! Sen blir det träning också, hur det ska gå vettefan för träningsvärken sedan igår är INTE nådig!

Hörs sen!


Natti!

Ja, som jag sa innan så är jag så trött idag, ja till och med så trött att jag faktiskt bestämt för att gå och lägga mig lite över tio? Inte likt mig men kanske är det träningen som tar ut sin rätt nu, det var ju trots allt ett hårt pass idag! SÅ jag tackar för mig och säger godnatt kära läsare! Hörs imorgon!


Omg!

Haha, trots att killen gör typ samma sak i varje videon (ja förutom peruken i denna) så kan jag inte låta bli att garva haha! Grym kille, han harj u fått träffa en del av artisterna så de lär väl tycka att han är lite gullig ändå ;P Min nya karriär kanske?


Long day

Det känns som om jag skulle ha varit uppe tidigare än tuppen, men det har jag inte. Nio är inte så tidigt och då har jag ändå sovit som en gris igenom heeeela natten. Skönt.

Men ja det är ju bra att jag hunnit med en del grejer. Jag har tränat, tagit långtur med Kola, städat och läst lite. Inte illa. Ja klockan är ju bara åtta! Men ja jag erkänner.. jag är en aning trött. Det är jag!

Btw, om jag hade passat i mössa hade jag köpt en sån här från H&M!


Sööööt eller hur?!

Rent å fräscht!

Sådär då har jag minsann städat och dammsugit också, riktigt skönt! Ja och eftersom mamma troligtvis kommer imorgon är det lika bra å göra det själv, annars får man bara höra att man är en gris.. Jag tror minsann det är hon som gått och blivit pedant! Så det så!

Nu blir det en lugn kväll, ska strax tända alla mysiga värme ljus och lyktor för att höja mysfaktorn sådär extra i den tråkiga vardagen. Tur jag har mina underbara husdjur som alltid står ut med mig!






Home again

Sådär då är jag och Kola hemma efter en och en halvtimmes promenad i Eketångas naturreservat! Helt fantastiskt och vädret kunde inte ha varit bättre! Ska strax påbörja middagen och sen ska jag eventuellt börja läsa lite då och då. Mina böcker till delkurs nr 2 kom idag! Hörs sen!










Med skakiga armar..

Gymmet var heeeelt fantastiskt och inte nog med det, omklädningsrummen var GIGANTISKA, och ja jag är helt överrumplad! Första gången var gratis och imorgon ska jag dit igen för att lösa ett helårskort. De är ganska så dyra och har ingen stundentrabatt, men jag ska lura mig in där på något sätt.. I promise ;)

Dagens efterträningslunch inför MWS:




Jag förstår om det sista ser hyfsat gott ut, men det är bara 1% kesella med frysta hallon och funlight. Ska bli standarn efter varje träning.. ja typ iaf ;P

Tisdag

Då var det tisdag, och jag tog mig faktiskt en sovmorgon till klockan nio. Ja jag vet att det inte är någon värsta långa sovmorgon för många men för mig är det som brukar vakna runt åtta. Så det blev ut med Kola direkt, frukost till djuren och kaffe till mig. Jag var riktigt taggad att dra ner till gymmet men skulle käka lite frukost innan tänkte jag, och när det var gjort blev jag sådär superduper trött.

Så istället ska jag strax städa undan lite och sedan bege mig ner till gymmet. Jag måste.. det är dags idag! Jag kommer bli världens fattiglapp men det får bli så, jag tror det är Halmstad bästa gym! Yeeey!

Hörs sen kära ni!


Charlie's angels

Idag saknar jag mina favoritflickor extremt mycket! Tror det beror på att jag fick träffat dem senast jag var nere och ja, det känns lite i hjärtat att vi nu sitter i varsin stad och inte kan ses som vi gjorde för två månader sedan. Jag ahr dock en Osloweekend att se framemot efter jul någon gång, så jag antar att jag får leva på det sålänge.Ja givetvis har jag planer på att träffa dem innan, men då är det 100% charlie's angels time ;P.




Sleep tight!

Antar att det är dags att gå och borsta tänderna, släcka ner här och krypa ner i sängen och spela lite wordfeud tills jag blir så trött att jag somnar. Just idag känner jag mig lite rastlöst, men så brukar det ju vara när jag är tillbaka. Lite av det kommer nog försvinna imorgon när jag börjar träna igen, ska bli härligt!

Hoppas ni sover gott mina vänner så hörs vi imorgon, eller ja jag spammar vidare här :P


Well well..

Alltid lika tråkigt varje gång spårningskoden till analytics slutar fungerar.. Ja alltså det som gör att jag kan hålla reda på vart ni underbara läsare är ifrån! Den brukar funka ganska så bra några månader och sen blir det färre och färre, och ja som idag var det knappt några registrerade från gårdagen vilket inte stämmer :(. SÅ nu är allt bytt!

Förövrigt har det varit en lugn kväll. Jag är lite trött och har mestadels suttit i min egen värld. Som jag brukar ;). Imorgon ska jag införskaffa mig gymnkortet jag snackat om sedan jag flyttade hit, bättre sent än aldrig! Så håll tummarna för att jag verkligen tar tag i det. Dags för det om jag ska kvala in för miss world sweden ;P

När jag var 15..



Då lyssnade vi på den här

Vardagslyx

Och nej jag väntar inte besök, de är båda till mig! Citronfromage med hallon och blåbär, ska bli smarrigt I promise!


Fotspa

Efter ett lååångt fotbad och filande hit och dit och omlackering av naglarna är jag nöjd! Jag har även passat på att testa mina nya mysstrumpor som var ljuslila och vit prickiga! Dock var där hål i dem :( DUMMA DUMMA WILLYS! Men jag tänker använda dem ändå, så det så!

ALLA MED FOTFOBI VARNAS FÖR KÄNSLIGA BILDER! ;p




Hösten är kommen

Efter turen på hundstranden idag kan jag konstatera att hösten faktiskt ÄR kommen, tack och lov har vi en hyfsad temperatur än så länge..
















Just another monday

Efter att ha suttit i skolan 2,5 timme och gungat på stolen precis som om jag vore tonåring på nytt (nej helt seriöst så tror jag aldrig att jag lämnade den ålder, jag anser att åldern bara är en siffra), inhandlat de där uuuunderbara byxorna jag visade här igår så är jag åter igen hemma. Mat i micron, tvättmaskinen igång och ja nu återstår lite eftermiddagsmys! Orkar jag ska jag sticka bort till gymmet och träna OCH skaffa kort. Annars får det bli imorgon!




Matchning är viktigt!

Oh yes, I found them! De sitter PEFEKT också :D Ska visa en dag!

Godmorgon!

Ja tro det eller ej men jag är vaken! Sedan en halvtimme tillbaka har jag varit hyfsat pigg och druckit kaffe och myst med lite bra musik! Inte klokt haha! Om några timmar ska jag och tjejerna i min grupp lämna våra hemtentor och sedan är det dags för delkurs 2. Ja och efter skolan ska jag en sväng inom gina, alla röstde för byxorna så håll för tusan tummarna att de finns i Halmstad OCH i min storlek! :D

Trött men ändå inte trött, ja då är allt s...

img_6373 (MMS)

Trött men ändå inte trött, ja då är allt som vanligt igen då. Dags att sova eftersom det är skola imorgon! Hoppas ni sover gott så hörs vi imorgon! Puss å kram


Sista kvällsrundan för idag

Sådär, efter att ha spanat runt lite på nätet, lyssnat på fantastisk musik och pysslat med tvätten så var det dags för sista kisserundan för Kola. Vilket innebär att inte jag heller behöver gå ut med! Jag får väl erkänna att jag börjar bli lite seg.. å lite trött. Men jag ska spana runt lite till på favvobloggarna och sen är det väl sängen som gäller. Kola har redan gått och lagt sig med sitt favvogosedjur!


WOW!

Skor från Brandos.se!
Iron Fist: Gold Star från Brandos.se

 

Jag är kär!


Saken jag skulle unna mig...


Jag tror det blir dessa.. eller den här:




Zzzz

Usch nu när jag är mätt och belåten känner jag hur jäkla trött jag faktiskt är.. Ser inte alls fram emot att gå i skolan imorgon.. But I have to. Hur som helst så har jag fått upp mysfaktorn här litegrann med tända ljus, nybryggt kaffe! Härligt värre!












Hello Halmstad!

Sådär Halmstad, I'm back! Tvätten ligger utsorterad på golvet, första maskinen är igång satt och maten står i micron. Ja då ska väl allt återgå till det vanliga studentlivet... Saknar hemma lite ändå.. Men nu känns det ändå helt okej att vara tillbaka!

Tänkte unna mig något fint nu när jag varit så duktig och gjort klart tentan igår, vad vet jag dock inte än men jag återkommer med det! Hörs snart!


En portion kinamat senare

Jag skulle ju egentligen bege mig hemåt vid tre... men en timme till gör väl ändå inte så mycket? Jag ska bara ta det lugnt ikväll ändå eftersom det är skola!

Hörs av när jag är hemma, eller ja.. kanske emellan också :P

Underbara hemma

Jag blev färdig igår! Yeeey! Nu kan jag snart blogga som vanligt igen, förstår det måste varit tråkigt när det enda jag snackar om är plugg, plugg och plugg. Men det blir så, just nu är det en stor del av mitt liv så det kommer bli lite så ett tag till.
Idag ska jag "hem" till Halmstad igen.. Känns lite sorligt, för det har verkligen varit fantastiskt skönt att få va hemma i nästan en vecka. Ja trots pluggadet som nästan knäckte mig i torsdags.. Hemma är ändå hemma och jag har alla jag tycker om så otroligt mycket här nere. Till och med Arlindisen va i Malmö samtigit som jag! Saknar mina fina tjejer <3.
Aja, nu ska jag vara lite social härhemm så hörs vi sen! Puss å kram!

Pink är visst glad att ha sin mamma nära! ...

img_6687 (MMS)

Pink är visst glad att ha sin mamma nära! Hon ligger precis bredvid mig nu när jag går igenom sista tentafrågan! Söööötis!


Nyvaken och än ligger jag i sängen! Har so...

Nyvaken och än ligger jag i sängen! Har sovit som en riktig prinsessa! Var och såg de musketörerna igår och den är helt klart värd att se om ni funderar på det! Jag har textgenomgång idag, dock senare tror jag. Sen anse jag mig vara klar! Sen blir det mys med mamma och ikväll mina fina <3