Dagens BIG NONO


Idag avskyr jag Jysk mer än någonting annat i hela världen. Min garderob kom därifrån och tro mig John hade det inte lätt att få ihop den.. Dessutom saknades det skruvar och man fick märka ut alla delar själv? Okej.. När John åkt tänkte jag vara duktig och packa upp min nya fina spegel.. Det gjorde jag och fick med två tavelhängare med spetsiga skrivar som man skulle fästa någonstans i spegeln.. problemet var bara att där inte fanns några hål till dem?

Till råga på det så hade jag satt in en gammal lampa i hallen som jag tänkte ha stående där eftersom det kan bli lite mörkt där.. Istället för en taklampa. Så den tände jag ju och jag tyckte det började lukta bränt.. Jo visst gjorde det det! Min fina jeanskavaj/jacka hängde ju på där och det såg ju inte jag så nu är där ett stort hål vid kragen.. Vilken tur jag ligger inne med idag va? Visst, Jysk kan inte hjälpa att det blev ett stor hål i min kavaj för lampan kom inte ens därifrån men seriöst.. Gör grejer så man kan få upp dem enkelt? Jag tycker nog Ingvar Kamprad lyckas betydligt bättre med den delen så om man inte lyckas med det får man nog ge fan i det.. Kan jag tycka. Så jag kommer hädanefter inte köpa en enda möbel i hela mitt liv på Jysk skitställe.. En klar fördel om man får ihop det utan att få ett nervsammanbrott.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Vill du vinna tandbleknings kit + Whitening toothpaste för ett värde till 588kr?

Vem vill inte ha supervita tänder nu i höst? Eller varför inte ge bort till någon som du tycker om eller som du tycker förtjänar det, eller unna dig själv något extra!

Kram !

http://isabellealberti.blogg.se/2011/september/tavling.html#comment

2011-09-11 @ 15:07:27
URL: http://isabellealberti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0