Grått och trist..

Usch idag är det grått, trist och allmänt tråkigt! Här är rörigt eftersomn jag tvättat och haft mig igår.. Å jag borde städa.. Något bra är iaf att första tentamenfrågan är hyfsat färdig. Lite omskrivning och så, men sen är det klart! Skönt!

Fan vädret drar verkligen ner en alltså. Jag är gnällig idag men allt kännsså jävla tråkigt. Får väl ta mig i häcken och göra något vettigt snart. Om inget annat kan jag ju klä mig och ut med hundarna på stranden eller något.

Ja föressten jag sökte högskolor nu igen.. Ni minns kanske att det program jag tänkt läsa inte var riktigt min grej? SÅ just nu läser jag genus, och det kan ju vara trevligt förstås. Efter förstat enta frågan så har jag börjat komma in i det nu haha! Men hur som helst så sökte jag en kurs på 30 p här i Halmstad, Engelska.. Kanske behöver det för att få den flytande i skriften också. Sen sökte jag sjuksköterska både i Halmstad och Malmö. Inte för jag tror att jag vill bli det, men sen är oddsen att jag kommer in ganska små så jag behöver nog inte oroa mig för ett svårt beslut :P. Sökte dock det både här och i Malmö. Jag saknar ju Malmö..lite iaf!

Jaja, vi hörs sen vänner!


Kommentarer
Postat av: herbert

muy lindos ojos, amiga,

espero tengas un buen dia ;)

2011-09-20 @ 16:34:46
Postat av: Alice

Muchas gracias mi amigo!

Jag hoppas du också får en fin dag!

2011-09-20 @ 17:07:59
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0