Långfredag

Då var det ännu en påskdag och största delen av min dag idag har gått till att prata i telefon med underbara människor och städat samt pluggat lite. Läser en urtråkig bok som vi ska vara klara med nästa vecka på Fictionarykursen.  Den heter The stonecarvers och hoppar hit och dit samt är allmänt tråkig och på tok för detaljerad.. Men ja jag ska nog ta mig igenom den, sen hur mycket som stannar där det vet man aldrig!

Det är grått och regnigt i Halmstad idag. Tråkigt som fan eftersom jag dels hade tänkt impregnera alla mina skinnjackor ute på balkongen idag..Det luktar så jävligt annars och dels för jag tänkte ta mig en rejäl joggingtur och en låååång runda med hundarna. Men några timmar kvar tills jag ska jobba, annars får jag väl åka med dem till stranden eller något så de inte blir så leriga.

Ikväll jobbar jag på BM och har elev, alltid lika trevligt att ha någon med sig. Slipper man sitta där i sin ensamhet! Stackars elever jag snackar ihjäl haha! Nejdå.. Så illa är det nog inte..eller?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0