London Marathon

Fick i veckan en idé inför nästa år... Som ni vet så har jag börjat springa hyfsat ofta nuförtdien och jag tycker det är fantastiskt härligt. Så en vän i London föreslog mig att jag skulle springa London Marathon nästa år (det gick den 22 april det här året så missade det med en vecka). Jag försökte få honom att springa det med mig, men han verkade inte superpepp på det, men det är ju ett helt år tills nästa gång så jag ska nog lyckas få med honom ;).

Jag gillar utmaningar, och det här kan vara den kommande utmaningen inför nästa år! Spännande, eller hur? Någon som är sugen på att joina? Ja, och jag säger redan nu jag tänker INTE gå det. Så alla som vill gå det får hitta en annan kompanjon inför racet ;)!



Kommentarer
Postat av: melonen

åh vad kul! & galet! :) det är ju helt klart roligare att löpträna om man har ett mål. men maraton..shit, & jag som tycker det ska bli tufft att springa Blodomloppet om typ två veckor, hihi, det är ju bara 5,6km :P

2012-04-29 @ 19:47:09
Postat av: Alice

Haha ja men visst är det väl det?! Haha, nej alltså nu är ju detta bara en idé men som sagt man måste ju ha något att sträva efter ;)Sen får vi se om det blir så, men jag hoppas!

2012-04-29 @ 21:15:42
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0