På tal om paranormalt

Bara för jag såg det där på tv om anden i glaset blev jag sådär paranormaltnyfiken igen... Jag vet att många inte tror på det och det respekterar jag så länge ni åter mig tro på vad jag vill utan att se ner på mig och kalla mig koko. Än så länge har ingen sagt något om mina utsvävningar här på bloggen tidigare men någon gång ska väl vara denförsta, eeeeler?;) Nej jag vet att ni är grymma och bäst mina läsare! Så jag vet att ni skulle hålla det för er själv i så fall:)

Känner inte ni också ibland att det finns så mycket saker man vill ha svar på, typ direkt? Jag gör det ibland och när sådanna frågor kommer upp vill jag ha någon att vända mig till. Någon pålitlig medial människa som förstår en och inte bara är uteefter en massa pengar. Som ni kanske kan ana har jag faktiskt varit hos siare, två olika varav den ena tror jag faktiskt ska ha varit rätt bra. En del av sakerna hon sagt har slagit in men där är mer som står på tur, och ja det har bara gått två år.. Så jag kan inte avgöra. Medan den andra som var väldigt dyr och sades vara så himla bra bara var ute och cyklade totalt. Manshatare och försök till utpumpning av info.. Nej sånt ogillas. Men man måste testa sig fram. En del människor kanske dt där utpumpandet fungerar bättre på, men jag är alltid kritisk. Dessutom har jag väldigt stark intuition i mig själv som sällan sviker mig.. Konstigt men sant. Jag litar hellre på vad min egen magkänsla säger än någon som påstår sig kunna se framtiden.. Även om en del av sakerna inte slagit in än som jag känt på mig.. Mycket har dock. Smått obehagligt ibland.

Ehm ja.. Jag ahde kunnat skriva hur mycket som helst om det här med magkänsla idag och vad jag varit med om och inte. Men då blir det på tok för personligt och en del namn kan komma upp, så jag undviker det idag och lämnar den infon till mina nära och kära som jag litar på.

Någon som för övrigt har tips på bra och sanna mediala människor? Alltid trevligt att stöta på dem, för de är alltid sig själv! Me like!

Kommentarer
Postat av: Inna

Nar du nånsin varit med om att man ser jämna tal när man kollar på klockan? Jag har gjort det i flera år nu, det finns peroder när jag ser jämna tal flera ggr om dagen, speciellt på kvällarna. Oftast brukar det vara 22.22. Jag har funderat lite på det och frågat runt, vissa säger att det betyder att någon tänker på dig och vissa säger att man har en skyddsängel. Det är iaf inget negativt som jag har förstått så jag är inte orolig. Men däremot så undrar man ju vad det beror på och om det kanske betyder nåt mer... Hmm.... :) När jag ser jämna tal på klockan så brukar jag tänka att nåt bra kommer att hända :) Ville bara dela med mig av mina tankar lite. Kram på dig! :) /Inna

2012-04-06 @ 13:23:52
Postat av: Alice

Nej, inte vad jag vet eller tänkt på iaf. Men sen har jag inte så mycket digitalaklockor jag använder heller, har gamla hederliga! Men det betyder säkert något, det har jag också hört. Kan vara härligt att få ha lite kontakt med sin skyddsängel, de finns där alltid för oss och skyddar oss! Jag tycker bara det är kul när man delar med sig av sina tankar detta var ju absolut något speciellt! Kramar!

2012-04-06 @ 15:01:26
URL: http://alicealizee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0