Vilken träningsstart!

Vaknade av mig själv vid halvåtta idag, klev upp kokade kaffe, vaknade till liv, ut med hundarna och byta om för ett tidigt pass på gymmet. Passet började med 30 min Crossfit, fortsatte med lite bröst och biceps och skulle fortsatt med triceps egentligen. Träffade Ante som skulle hålla pass och tyckte jag kunde vara med på hans pass. Jag sa nej först eftersom jag i princip vart klar, men när dörren hade stängts passade jag på att springa in iaf. Kan ju vara kul att testa någon annans pass än sitt eget som man är så trött på att man håller på att spy :P.

Tufft och bra pass Ante! Så ja, jag fick lite extra träning idag, dubbelt upp faktiskt. Men det känns som en bra start! Bra start på en ny vecka, och en BRA vecka! Idag är det bara 5 dagar kvar tills Skrillex i DK! IH!

Ikväll blir det jobb på Bm, imorgon är det söndag vilket innebär lite träning till och pluggande såklart (pluggandet ska även göras idag...). Onsdag är det föreläsning och därefter känns det som långhelg! Jag åker inte ner till Skåne förrän på fredag, men ändå! Fan vad gött!

Nej det här kommer bli en fantastisk vecka! Me like! Vi hörs denare för nu ska jag matkoma mig lite efterfrukosten!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0