Hon vill vara du.

Den som följer med mig till STC ( Söndrums Träningscenter) och kör mitt Corepass i höst kommer höra den här ;)! Underbar låt. 
 
 

Vill ha

 
 

Fredag

Sådär då var det fredag igen! Idag har jag hunnit med en del. 
 
  • Städat
  • Dammsugit
  • Tvättat golvet
  • Lämnat de bortsorterade kläderna från igår till välgörenhet
  • Handlat
  • Gått långpromenad med hundarna
  • Lagat mat
Ja och nu ska jag bara äta och sedan ska jag dega ett tag innan det är dags att bege sig till jobb! Börjar halvtio idag vilket innebär att jag slutar en hel timme tidigare än jag brukar! Underbart!
 
Aja, som sagt, maten kallar! 
 
 

Magkänslan

Trots att man vet att man ALLTID ska lyssna på magkänslan, så gör man det aldrig.. Visst är det väl lite märkligt?  Ibland gör man sig lite dummare än vad man egentligen är. Så är det bara. 
 
Life' goes on. 
 

Dags för dagens to do list


Trött tjej

Fullt ös på jobb HELA kvällen idag. Men det var lika bra för då gick tiden lite snabbare. En del saker som händer känna så himla märkliga.. Har iofs märkt det senaste året att ALLT kan hända, även det man aldrig trodde skulle hända och ja då pratar jag såklart om positiva händelser! Livet år härligt och jag hoppas det fortsätter i samma positiva stuk. Små löften till mig själv ska jag försöka hålla. Det tidigaste löftet är till slutet av september, hoppa det blir som jag önskar. Nu ska jag nanna! Sov så gott!


Black


Tagga tagga

Försöker peppa till inför kvällens jobb!


En rensad garderob senare

Jag var ju rastlös som sagt. Det resulterade i att jag tvättade rent under diskhon, ni vet där man kastar sopor och fyller med skit (ja jag gör iaf..). Så nu är det rent och fräscht. När det var gjort kom jag på att min garderob såg ut som tredje och fjärde världskriget tillsammans så nu är två svarta sopsäckar utrensade. De ska lämnas imorgon :).
 
Så det blev lite vettigt gjort trots allt! Nu ska jag softa och mysa innan det är dags för jobb på Kåren ikväll! Hörs sen!
 
 

R A S T L Ö S

Känner mig sjuuukt rastlös. Städning, jo det kan man ju men så skitigt har här inte hunnit bli.. Dammsuga är inte lönt förrän pälsboll nr 3 är badat vilket blir imorgon så ja.. Vettefan. Den här dagens känns tråkig. Önskar något sjukt otippat och roligt hände. Eller något som får en att le sådär fånigt i någon timme innan jag ska till jobb. 
 
Ja det är väl just det, jag kan inte bestämma något med någon eftersom jag börjar betydligt tidigare än vanligt heller. Men ja nu blev det lite gnällande här. Men det behövs ibland och idag är en sådan tråkig jäkla dag. Suck. 
 
Kul händelse, haaaaallå?! Idag är en bra dag att hända något på! 
 


Torsdag

Hola mis amigos!
 
Idag började dagen med lite sovmorgon efter nattens jobb. Jag blev väckt av en väldigt kelig katt vid namn Pink ja och sedan trampade hon mig i ansiktet också så det var lika bra att gå upp! 
 
Idag var det Kolas tur att bada. Han var hur duktig som helst och nu återstår bara en pälsboll och det är Pink.. Ogillar alltid att bada katter eftersom jag vet att de har betydligt mer egen vilja än hundarna. Katter har liiite svårare att finna sig i alla tokigheter! Men det ska säkert gå bra! 
 
Om en stund ska jag fortsätta på corepasset och därefter ska jag städa undan och laga lite mat och sådär. Idag börjar jag jobba tidigt, redan 20.00 vilket innebär att jag faktiskt är hemma ganska tidigt. Ska bli riktigt skönt! 
 
Nåja, nu har jag absolut ingenting vettigt eller tråkigt att säga så vi får höras senare!
 
Puss! 

En lugn onsdagnatt

Kvällen var riktigt trevlig idag på jobb. Vi hade först ett gäng blivande officerare som vart snackiga och ja de satte sig alla vid mitt bord och snackade gött med mig om allt fast de inte spelade :). Därefter kom ett supertrevligt gäng från Falkenberg som höll mig sällskap. Magaluf är ett väldig gemensamt samtalsämne med många människor! Det enda som varit lite segt ikväll är när en del människor inte förstår när man säger nej. Man kan säga nej hundra ggr å ändå tjatas det vidare.. Ni minns kanske mitt inlägg om killar för några månader sedan? Ja.. Jag hade nog kunnat skriva ett sådant till idag, men jag gör inte det för jag vet att det bara gäller ett fåtal som är så. Alla ursäkt är desamma.. Suck. Ibland blir man bara trött. Ett nej är alltid ett nej och att tjata hjälper dig inte att komma längre det snarare stjälper dig. Tänk på det. Tjej eller kille, spelar ingen roll men man får acceptera ett nej. Så är det! Sov nu så gott eller god morgon på er, ni väljer vilket som passar bäst själv ;)!


I will give to you the love you seek and more

Några år senare så älskar jag fortfarande den här låten av Tim Berg, eller ja Avicii som han numera kallas! Fan vad den är bra och ja jag tycker fortfarande att videon är sorlig, på något sätt typ!
  
 
Någon mer än jag som fortfarande gillar låten än?

Långa nätter

Jaha då sitter jag här och häckar igen. Det är verkligen något särskillt med kvällar och nätter som jag gillar, men jag kan inte sätta fingret på vad bara! Givetvis är de ju absolout bäst när man är helt ledig och man kan sitta och filosofera eller umgås med någon man tycker om. Mina ensama filosofkvällar brukar resultera i betydligt mer vishet än förut och betydligt fler bra och fungerande planer. Men vissa dagar behöver man lite extra utbyte i form av andra människors tankar och planeringar. Man behöver liksom bli lite influerad! 
 
Men ikväll påbörjas arbetsveckan och beroende på hur många som vill ut och roa sig eller ej så får vi se hur mycket filosoferande det blir. Jag hoppas på lite tid att filosofera, för det gör jag som sagt bäst på kvällar och nätter! Jag ahr en del saker att gå igenom i knoppen, så kanske blir det ikväll :). Ni lär inte missa mina uppdateringar så ni märker väl vilket det blir. 
 
Hörs sen! 
 
 

Nya shortsen

Vad tycks?


Puh!

SÅdär då har hundarna fått sin långrunda, jag har fått min löprunda och jag har hämtat mitt paket från H&M som innehöll mina fina svarta lädershorts :P och jag har köpt nya vitaminer! 
 
Mitt i allting upptäckte jag också att min cykel hade punka på bakdäcket och ja.. jag kan inte fixa sånt så harj ag tur finns där någon vänlig själv som hjälper mig.. I värsta fall får jag googla det och göra några tappra försök att få ihop det.. Dock får det vänta till helgen! 
 
Timmarna jag har innan det är dags för jobb ska innefatta enbart slappning, Little Britain och kaffe! Slapp åka in och jobba så tidigt idag iaf så det känns faktiskt bra. Har ett lite längre jobbpass imorgon kväll men det är ändå helt okej. Money talks ;)!
 


Onsdag

Tiden går fort när man har roligt, eller?:P 
 
Idag harj ag gjort en del vettiga saker faktiskt. Dagen började med att Keddy fick sitt bad. Jag brukar bada alla tre husdjuren en gång var sjätte månad, dock tar jag dem aldrig samma dag. Idag fick Keddy börja och ni kan tro han luktar gott och blev jättefin! Dock var det inte sådär super populärt att vara i badkaret.. 
 

 
Utöver det så har jag tömt diskmaskinen, torkat rent ordentligt på diskhon och faktiskt satt ihop hälften av corepasset! Så nu är mage och rygguppvärmnings låtarna klara och även den första tuffare låten för bålen! Nu orkar jag inte mer för idag så om en stund ska jag klä mig och ta hundarna på en långtur! 
 
Därefter ska jag cykla ner till Ica och hämta ut ett paket från H&M och ikväll blir det jobb! Sista veckan med vardagspass och varje helg. Från och med nästa vecka kommer jag inte jobba nätter på vardagar och jag kommer bara jobba varannnhelg. Måste ju ha lite liv förutom jobb och studier också :)! 
 
Aja, men vi hörs väl senare. Hoppas solen skiner på er också! 

Natti.

Ibland är det de små sakerna som faktiskt spelar roll.


.

"Come on make me feel alive"
 
 
 
"I make the night mine until the day I die" 
 
 
 
"Let 's this fleeting moment last forever, I will keep it frozen here forever" 
 
 
 
 
"All alone just the beat inside my soul" 
 
 
 
"Meet me under shining lights, I've been waiting here all my life" 
 
 
 
 
 
// Krewella. Alive. 
 




En dag att bara vara på

Idag bara är jag.


Det här med att sova

Jag har säkert varit trött i säkert tre timmar men trots det har jag in lagt mig förrän nu.. Nu är det dags att försöka få dygnet hyfsat rätt men det lär ju inte hända den här veckan eftersom jag jobbar natt ons-lör men men. Efter det blir allt lugnt och jag kan ha ett hyfsat normalt liv igen. Hittade inga boots.. Jo massor fast de var så sjukt dyra. Måste tänka lite ekonomiskt ändå :p. Btw så kom jag på att jag faktiskt bott här exakt ett år nu! Så sjukt, minns ni så ängslig och nervös jag var inför flytten? Kanske med all rätt för mitt liv har verkligen ändrats helt och hållet det här året. Jag har hittat mig själv och jag vet vad jag vill och inte vill numera. Så jävla skönt men vägen dit kändes lång, men jag är glad att jag vågade ta steget och att allt jag varit med om det här året faktiskt har visat sig leda till något bra! Livet är underbart, man måste bara ha sina små motgångar lite då och då för att hamna rätt tillslut. Jag har nog nästan hamnat rätt nu, bara en liten liiiiiten bit kvar tills jag är nöjd :-), men det känns som om även det går på rätt håll, ja såhär långt iaf. Sen måste man sätta nya mål i livet. Det är också viktigt men man tar med sig det bästa till nästa mål. Sov så gott!


Höst

Var precis nere med hundarna och tog bara på mig min jeansjacka som jag brukar och ja jag frös faktiskt när jag gick kvällsrundan. Det känns som om hösten redan är här. Märkligt, första dagen i skolan och hösten kommer direkt.. Märkligt. Men det är ju så det ska vara, slipper man ha ångest för man pluggar och jobbar inomhus när solen skiner. 
 
Satt och funderade på om det saknades något i höstgarderoben och givetvis saknas det ju alltid något ;P. Men det endaj ag kan komma på som jag faktiskt behöver är ett par gråa slimfit jeans och ett par boots. Sen är höstgarderoben komplett. En del skönheter är påväg hem till mig och som sagt sedan är det bara jeansen och bootsen som behövs sen är det klart! Ska försöka rensa lite i garderoberna nu innan skolan sätter igång.. Hatar att göra det men just nu är allt huller om buller så det är väl bara att göra det. Skönt när det är över! 
 
Har gått igenom låtarna till passet nu :P men jag är seg i kolan så övningar å dylikt förutom de jag kom på under tiden får vänta tills imorgon. Sista lediga dagen den här veckan typ, ja förutom min underbara söndag förstås :P. 
 
Happ, nej jag ska sitta och kolla efter boots nu ;) 

I just want you to dance with me tonight

Yes jag har lyssnatr lite på Olly nu när jag har städat och plockat ihop härhemma. Äntligen är det gjort, riktigt sköbt. Det känns på något märkligt sätt som om man kan andas då! 
 
Snart ska jag ge mig ut på en löptur och därefter ska jag sätta tänderna i corepasset och ja jag är fullt medveten om att jag sagt det hela dagen men jag har försökt få anrda viktiga saker gjorda också :)! 
 

Måndag

Märks att man inte är van att gå upp tidigt efter den här sommaren.. Känner mig trött som ett ålderdomshem! Men men, det är bara att vänja sig I guess;)! 
 
Kom nyss hem från Eketångas naturreservat med hundarna. Det är cirka 4 månader sedan vi var där sist och de fick springa lösa, så det var hemskt uppskattat! Nu är det dags att återgå till tvättande, städande och matlagning innan det är dags att ta itu med corepasset :)!
 
Hörs lite senare!
 
 

Woooopa!

Uppropret gick bra, det var ett stort glatt gäng! Sen att jag är typ äldst där hör inte hit :P det sägs ju att man ska ha barnasinnet kvar länge och om man är med yngre så ska det nog bibehållas färskt, ellor?! 
 
Efter uppropet var jag på jakt efter en ny BH i stan, men faan vad svårt det ska vara! Ingen i min storlek.. Både en över och en under fanns men min.. NOPE! Hittade en på H&M tillslut men det var ju ingen sån rejäl som jag tänkt mig. Men bättre än ingenting och jag kom ganska billigt undan.
 
Idag blir det tvätt, städ och försöka sätta ihop nya corepasset. Påbörja det iaf! För om två veckor kör STC igång och då är det fullt ös medvetslös på alla pass! Mysigt! Jag ahr verkligen något att se fram emot! 
 
Hörs senare!
 

Dags för upprop!


Upprop

Efter en mycket händelserik vecka med massor av positiva händelser och jobb på diverse ställen så tackar den här trötta tjejen för vecka 34a. Imorgon ska jag på upprop och ja jag träffade ju i princip hela min klass på kåren igår men trots det får jag väl erkänna att jag är lite nervös. Det känns nästan som om man är sju år igen!! Aja det kommer gå super! Hörs imorgon och sov så gott med er!


Spice up your life

Givetvis sitter jag och lyssnar på ett gammalt barndomsband.. Yes ni som är i min ålder har säkert stenkoll på vilka jag talar om, just det, Spice girls. Älskar att sitta och få lite nostalgi och gamla minnen och drömmar åter när jag hör på gammal musik. Jag lever mitt liv med och genom musik och varje låt jag någonsin tyckt om placerar jag med en period/person eller händelse i livet. Varje gång jag har en gammal låt poppar gamla minnen upp. Mesta dels är det ett kärt återseende.. 
 
Jag vet jag tjatar men livet känns rätt så bra nu. Ja förutom att jag verkligen vräkt i mig och i princip bulkat upp mig i 1½ vecka. Första dagen på Mallis och halva andra dagen var min mage platt.. därefter har det bara gått utför :P. Skärpning imorgon. Ny vecka, första dagen på nya livet med nytt plugg och nya äventyr. Så det är spännande och lite avgiftning av socker och annat skit är väl aldrig fel. 
 
En underbar känsla som är obeskrivlig är känslan av att ha underbara människor runt omkring sig. Jag är lycklig just nu. Jag har lyckats hitta speciella och underbara människor att förgylla mitt liv och min tillvaro med. Vänner, mer än vänner, bekanta, klasskamrater och arbetskollegor. Som jag sa innan, livet är bra. Det känns så underbart att bara få vara sig själv och vara äkta och veta att människan man är med fungerar likadant. Inget jag varit bortskämd med tidigare i livet, men äntligen så var det min tur att hitta de bästa från olika håll. Ungefär som en gott och blandat påse! Lycka <3.
 
Avslutningsvis tänker jag sätta griller i huvudet på er med min nya (eventuellt är den kanske inte SÅ ny, men för mig är den) favoritlåt. Där Palmerna Bor, som påminner mig väldigt mycket om Mallis.. Ja och det är inte ens en vecka sedan jag kom hem. Vissa ställen är speciella, så är det bara. 
 
 
 

.

"I'm simply me and that is all I need to be."

Söndag

Det gick kanon att jobba igår på kåren och roligt vart det också! Jag fick dessutom träffa mina blivande klasskamrater som verkade vara så goa hela högen, så det här kommer verkligen bli kanon!
 
Söndagen har bestått av möte, möte och seghet och handling och nu återtill segheten. Ska försöka plocka undan lite härhemma.. här är smått rörigt faktiskt och det ogillas. Men jag avr som en zombie hela dagen igår så jag får väl rycka upp mig och ta tag i det! Hörs laaaater!

Lördag..

Usch det kändes inte alls så bra som jag ahde hoppats på idag... Lever på hoppet och om ni håller tummarna ett tag till så kaaaaanske! I hope so, ändå smått irriterad.. men ja inte lönt att ödsla en massa energi på något sådant egentligen! Men jag är ju lite som jag är. 
 
I övrigt så är det jobb ikväll, börjar redan 20.00 så det ska bli spännande att se hur kåren är att sitta på. Försöka släppa allt som intek änns bra nu ;) Nytt liv startar på måndag, jag ahr något gött att se fram emot i alla fall! Fantastiskt att ha det iaf, för det känns bra om inget annat! 
 
Sen vaknade jag med värsta nackspärren idag.. Inte kul alls. Så det var bara att smörja in med lite voltaren och tigerbalsam, sen får vi hoppas att det känns bättre snart :). Vi hörs sen, ska snart ta mig en promenad med mina fina vovvar så humöret blir på topp igen. Hörs sen!
 

Tentadags

Trots att inte klockan ringde så vaknade jag av mig själv.. Nu tenta wish me luck!


Nannedags

Sådär dags att sova i hyfsad tid inför morgondagens tenta. Håll nu tummarna för mig! Känner inte för att göra den en gång till.. På söndag har jag ettårsjubileum som hallänning, fan vad tiden gått fort! Iofs så var det ett jobbigt första halvår då allt som kunde gå snett gick snett.. Våren var sådär och ja sommaren har varit helt okej och nu inför hösten så har många puzzelbitar i livet börjat falla på plats och på helt rätt plats. Vissa gånger tror man att man fått tag i rätt pusselbit men märker senare att den inte satt riktigt som den skulle.. Men nu så äntligen känns det som om allt kommer bli bra. Sen finns där en liten pusselbit jag hoppas ska falla lite mer på rätt plats snart också, men det får tiden utvisa. Jag har en väldigt bra känsla för det just nu så jag hoppas den stämmer! Hoppas ni som är ute och härjar inatt härjar för mig också, jag lovar att ge er en extra timmes sömn då ;)! Natti


Nu får det vara nog!

Nu orkar inte huvudet mer.. Så nu ger jag upp. Ni kan ju alla hålla tummarna 09-13 för mig så kommer det säkert gå kanon! Puh! Ska aldrig läsa någon typ av historiskkurs på högskolan mer för det är för mycket mög man ska hålla i huvudet samtidigt.. *gnäll* 
 
Nu ska jag njuta av att vara ledig en fredag för engångs skull. Firar med cola zero, ska sätta på en serie snart och bara mysa runt härhemma! Tända ljus har jag också minsann! Det känns lite som höst när mörkret börjar falla lite tidigare än vanligt och man får stänga till både balkongdörr och fönster tidigare än man behövt göra innan. Jag ser fram emot en mysig höst, hoppas den blir fin och att det blir massor av mys mellan pluggandet och jobben! Ska tända massor av ljus hela hösten, för det är något som verkligen höjer mysfaktorn! 
 
Sjukt tråkiga inlägg idag, I know. Men det blir lite så när man måste plugga och man egentligen inte vill.. Fick mig en rejäl löptur idag emellan och det kan jag säga er att det behövdes! I'm back on track! Hörs till läggdags! 

Status: Hjärndöd

Om jag inte redan är det så är det nog fan inte långtifrån innan hjärnan kollapsar.. Känns som om INGEN mer information vill gå in i hjärnan. Årtalen sätter sig inte riktigt. Riktigt mög är det! Men ja, jag ahr en sista föreläsning att gå igenom och lite härlifa pdf-filer att läsa och därefter går jag igenom min sammafattning innan läggdags och sen får det vara bra. Håll tummarna för att det funkar imorgon, annars får jag väl ta den en tredje gång... SUCK! 
 
 
Men hur det än är så känns det okej. Jag är på gott humör idag om än lite hungrig :P så nu blir det lite kräng innan jag går igenom det sista! 

Fredag

Godmiddag vänner!
 
Ännu en dag medl ite pluggande, imorgon är det tenta 09.00.. Har inte riktigt förstått vad meningen med en tenta på en lördag är.. Men ja, jag antar att det finns någon logisk och bra förklaring till det (not).  Så är det iaf. Har en föreläsning att gå igenom ordentligt och därefter gå igenom instuderingsfrågorna, igen, till de andra föreläsningarna. Har väl inte pluggat så mycket som jag egentligen tänkt, men det känns ändå okej och jag hoppas jag sätter tentan den här gången! 
 
På måndag börjar nya programmet som jag ser framemot något enormt, men lite nervöst är det allt.. Alltid läskigt att komma till en ny klass med enbart främlingar, men det brukar ju gå bra så det gör det säkert den här gången också! 
 
I övrigt känns livet som sagt ganska så bra. Det mesta flyter på i rätt riktning och även en del saker man inte trodde skulle kunna flyta på åt rätt håll har börjat göra det. Livet är så sjukt bra ibland! Jag gillar det! Hörs senare, då jag ska gnälla om allt jag inte får in i skallen;) 

Torsdag

Vart har jag hållt hus idag? Ja det kan man ju undra. Idag har det varit fullt ös medvetslös. Jag har pluggat, handlat, hållt pass och lagat paj! Kvällen avslutades med pajätning, playa del sol och trevligt sällskap! En bra torsdag helt enkelt! Dock är jag extremt trött nu och det är ett under att jag ännu är uppe! Jag gillar när puzzelbitar faller på plats och när man faktiskt kan se allt det som är bra runtom en och villa möjligheter det faktiskt finns i alla de olika bekymmer man har. Just nu känns det som om jag har en lösning på det mesta och ni kan tänka er att det är fantastiskt härligt! Livet är bra härligt! Sov så gott!


Nighty

Äntligen i säng efter en lång dag. Jobbet gick okej, trevlig personal som alltid! Ganska mycket Folk men lite spel och ja det hände inte så mycket inatt så är det ibland! Nu ska jag sova som en liten bebis och imorgon är det nya pluggtag. Ska försöka fånga upp all positiva energin som finns runt om mig då också. Jag är fortfarande positiv men ibland kommer tankar och situationer till en som man måste tänka igenom lite extra och då tar det lite på en. Jag ska iaf hålla mig till mitt myselfpromise som jag bestämde att jag skulle göra. Slutet av september eller ja siste så jag ska hålla det även om det känns svårt just nu... Jag får lära mig att hålla mig till tåls iaf. Massor av erfarenheter rikare sedan jag flyttade upp till Halmstad och fler tycks det bli! Det är nyttigt för mig och nu när jag äntligen hittat tillbaka till sen jag är kan jag nog faktiskt lära mig något av allt som händer. I like it! Sussa nu så sött!


Jag är stora trygga vargen

Sådär iordningställd inför nattens jobb. Mindre peppad på att jobba just inatt, men jag vet att det brukar kännas mycket bättre när jag väl är där. Personalen är alltid trevlig och ofta hänger där någon skön och trevlig gäst så det kommer säkert gå kanon! 
 
Note to myself. Sluta krusa folk ( kanske är detta bara ett skånskt uttryck?) och sluta jaga runt. Jag orkar inte jaga efter folk och orkar inte springa runt och krusa folk. Har ni inget intresse i det själv så får det väl lov att vara så, tänker inte vara den som bara duger när man inte har något bättre för sig. Då avstår jag hellre. Bara så ni vet och så att jag minns det. End of story
 
"Everyone tries to impress that special someone, but if you cant get them by being yourself they cant be all that special."
 
Hörs inatt kära vänner och kära läsare! 
 

Zzz

Just nu har jag en smärre matkoma.. Magen ser ännu mer gravid ut än igår ( och ja jag är helt säker på att jag inte är på smällen, såfall är det den nya mesias som är kommen och det tror jag knappast..) och svettig är jag också sedan löpturen!
 
Känns skönt nu när det mesta är klart innan jobb, en föreläsning till att gå igenom en extra gång och sedan gäller det att ladda upp inför nattens jobb. Action, action and action. 
 
"Det finns ingen annan lycka än den vi själv skapar"
 

Fick två bra tips av Inna ang. mina lädershorts. Sitter och funderar på om jag ska köpa eller inte.. Jag vill, jag vill och jag vill! Mene.. ja jag får fundera lite till tror jag! Hörs sen!
 

Onsdag

Märks att mina hjärnceller arbetar lite extra när jag pluggar för jag blir så förbaskat trött i knoppen! Ja för att klaga och gnälla lite :P tycker jag kan få göra det lite nu n'r jag varit så positiv länge! Å ja jag är fortfarande positiv till det mesta, jag är bara lite seg då får man gnälla!
 
Hämtade ut paket igår på jutaplatsen det var min fina väska från England och mina böcker från Adlibris jag ska bekanta mig med nu i höst. Helt ärligt så känns böckerna faktiskt sjukt intressanta! Hoppas verkligen att jag fastnar för dem och att det går enkelt att plugga! Alltid lättare när man känner att något är intressant, sen vet ju även jag att vissa saker är lite mindre intressanta... 
 
Jaha, nej annars har det inte varit så mycket idag. Plugg, hundpromenad och om en stund ska jag nog ta på mig lpskorna och ta en liten runda innan det är dags att käka, duscha, plugga och sedan kila iväg till jobb! Var ju ett tag sedan jag jobbade nu! Så vi får höras senare!
 
Puss på er!

Regniga sverige

Märks att man är hemma för det har regnat från och till hela dagen och vart man än tittar så är det gråa regnmoln man ser. Men jam det är nog lika bra för jag ska som sgat börja plugga in instuderingsfrågorna idag.. Sjukt opepp. Men det ska ju göras så det är bara att bita i det sura äpplet! Snart är det allvar igen och mer blir det då som ska in i mitt lilla huvud! 
 
Det ser ut som om jag får finbesök både från skåne och sthlm samma helg i början av september! Ska faktiskt bli superdupertrevligt och jag ahr något att se framemot förutom 90-tals konserten i slutet. Det blir ett händelserikt september iaf! Vill iväg på en liten weekend i höst också, jag är ju sugen på Amsterdam men ävev London lockar (som om det skulle vara något nytt :P). Får se vem som är på och när jag har tentor så det inte krockar. Hösten kommer bli bra! I got a feeling ;)
 
Aja.. nu ska jag softa lite till innan jag ska banka in nödvändig info om nordamerika! Hörs senare!
 

Natti

För trettio minuter sedan slog tröttheten mig med en stenklubba i bakhuvudet! Att jag bara sovit en tre timmar inatt det vet ni ju men att jag lyckats hålla mig uppe såhär länge bara sådär är inte riktigt klokt. Men jag vill inte plugga imorgon så det kanske ligger där lite mentalt i bakhuvudet eller något :)! Vet ni vad? Jag tycker det är så otroligt skönt när man slutat haka upp sig på saker och bara låter ödet sköta saker och ting av sig själv. Jag vill väldigt gärna alltid påverka ödet.. Inre för det kanske går men ändå, jag försöker alltid. Men när man brslutat sig för att inte längre lägga ner så värst mycket energi i form av tankar på det så mår man så jävla mycket bättre och livet visar verkligen vad det har att erbjuda! Livet kan verkligen vara fantastiskt, man måste bara våga se allt det positiva. Det har kommit in nya underbara människor i mitt liv samtidig som jag märker att vissa sakta börja lämna.. Tråkigt men sånt är livet och det är som sagt dags fö nya äventyr! Så sjukt spännande! Och där svävade jag ut litegrann igen, men det kan jag väl få göra sålänge det är hyfsat positivt?;) sov gott med er!


Lädershorts

Är något jag gääääärna vill ha. De behöver givetvis inte vara äkta, jag föredrar nog om de är fejk för de blir billigare då.. Någon som har tips på vart man kan köpa det?
 

Planer hit och dit och överallt

För att vara så liten och impulsiv (jag vet inte vart liten kom in i bilden men ja..) så får jag ibland mina små snilleblixtar. Idag kom jag på att jag ska ta upp min spanska igen och ja givetvis tänker jag på detta nu eftersom jag avrit på Mallis igen och ibland talar jag något som man kanske kan kalla spanglish. Engelska och spanska samtigit. I gymnasiet var jag ganska duktig i spanska men läste bara steg 1 och 2 så någon högre studie kan jag inte ta men till min stora lycka fann jag att man kan läsa spanska på halvfart it-baserat! Det fanns platser redan nu.. Men jag får se hur pass mycket tid som måste läggas på programmet så jag ska söka det till våren! Riktigt gött, jag älskar spanska! 
 
Nu sitter jag här och är allmänt tjock. Krängt en hel godispåse och två energidrycker. Magen står ut som om jag skulle vara gravid, men vad gör det? Så fort tentan är skriven på lördag så är det dags att sätta ihop ett nytt corepass till nya gymmet och gö4ra klart functionalpasset helt, två låtar kvar! Så formen kommer nog av sig själv tror jag. Dessutom kommer jag in i lite vardagsrutiner igen vilket innebär bättre planering av mat, hundpromenader och dylikt. Jag ahr sagt det förr men ja alltså den här hösten kommer bli jävligt bra! I love it! 
 
Å ja detta är nya favoritlåten!
 
 

Temptation in my heart

Back till verkligheten. Skönt på ett sätt men ruskigt tråkigtp å ett annat. Vardagen blir så himla tråkig hemma i sverige. 
 
Höll pass imorse och eftersom jag fått kulmage på bara fyra dagar så passade jag på att köpa lite extra godis att förbränna nbär det ändå sitter där :P Jag är inte klok jag vet. Men jag ska skärpa mgi sen I promise! Livet startar ordentligt på måndag igen med skola och två jobb! 
 
Nuuu har jag inget mer att säga. Hörs sen ;) 

Magaluf-Palma-Köpenhamn-Malmö- Ljunghusen- Halmstad

Min ressträcka idag. Dags att sova i sin egen säng för att hålla pass 09.30 imorgon. Ibland är jag inte riktigt klok! Men minisemestern har verkligen varit värt det och jag är såååå glad att det blev en tur till alla underbara människor igen! Jag är verkligen lyckligt lottad som har fått äran att lära känna så fantastiska människor. Ödet har alltid något gott för oss. Det finns många människor som värmer mitt hjärta just nu, både här hemma och på andra ställen i världen. En del värmer hjärtat liiiiite extra och vissa känner man mer och mer för för varje gång man träffas. Vissa känner man starkare för på ett sätt och andra på ett annat sätt. Men kärlek är det iaf! Nu ska jag sova som sagt hörs imorgon!


Hemfärd

Idag är det dags att bege sig hemåt Sverige igen. Skönt på ett sätt såklart men värmen kommer vara saknad. Nytt liv som börjar när jag kommer hem! Eller ja allt sätter igång från och med måndag! Spännande :)! Innan dess hade jag tänkt ta tag i en del saker men det tycks ta stop.. Men ja en del saker kan jag inte göra någonting åt. Hörs när jag är åter i Sverige inatt någon gång :)


Mitt horoskop för dagen


Mallis ❤

Jag och mamma infinner oss just nu nere på Mallis och har det gött som fan med 36 grader! Hotellet kunde ju varit bättre men ja bokar man spontant så blir det ju så :p jag har både solat och badat iaf! Sweeeet!


Irritation

Smått irriterad på att man inte kan göra vad som sägs ibland... Man blir finförklarad och sedan har man ändå rätt i slutändan..


Inte mycket sömn

Det blir det inte inatt men vad gör det :)! Imorgon är det dags för lite äventyr! Sweeeeeet! Troligtvis blir det inget bloggande förrän jag är åter på tisdag! Natti


Och där försvann ångesten!

Nu är jag stolt över mig själv. Jag har tagit tag i saker som jag tycker är mindre trevligt, att säga upp sig. Nu är det gjort och inom kort påbörjas ett helt nytt äventyr på ett nytt fräscht ställe med ett underbart koncept som kommer bli så jääävla bra! Jag återkommer med mer info när det närmar sig vilket det gör om bara en månad ;)! 
 
NU kan jag njuta av min minisemester som påbörjas imorgon! Sweet!
 

Snark..

Inatt har jag sovit som en kratta.. Så är det ibland :(! Dags att stiga upp och göra lite kaffe!


Things that are hard to do

De senaste månaderna har innebär många prövningar i mitt liv på olika sätt. Jag har fått lära mig att ta tjuren vid hornen vare sig jag vill eller ej och i vissa fall har det nog varit mindre begåvat att försöka ta tag i saker och göra det rätt. Men av varje situation jag fått handskas med har jag fått lära mig något bra trots att jag inte är säker på att jag fattat allt jag lärt mig. Jag tror en del saker bara smälter in så småningom och att man får den här aha känslan. Men prövningarna fortsätter och imorgon ska jag försöka ta tjuren vid hornet igen. Jag vill göra allt innan jag åker iväg så imorgon blir sista dagen. Även om min magkänsla är lite märklig nuförtiden eller om det beror på mixade signalutsändningar från människor så vet jag att de beslut jag fattat idag är det som känns bäst i både hjärta och själ. Ibland vet man vart man hör hemma och får man chansen ska man ta det oavsett om man har lite mindre trevliga saker att ta hand om innan. Jag som tror på karma tror också att man kommer längst på att vara ärlig. Imorgon är det som sagt dags igen.. Dags att få mer skinn på näsan. Wish me luck. Natti!


Miss Agent

Jag har en massa hemligheter och skriver i gåtor och ibland tror jag knappt att jag själv förstår det :P så man kan ju säga att jag är lite av en hemlig agent som tar på mig missions som ingen annan vet om mer än jag själv. Sjukt schitzo. Ibland skrämmer jag mig själv men ja så är det iaf :P. 
 
Jag ahr städat och packat klart i princip och det känns gött. Ska bli skönt att komma bort några dagar, det behövs som sagt. Haren känsla av att jag skrev det för någon timme sedan men jag har så sjukt mycket i huvudet att jag glömmer vad jag skrivit och inte skrivit. Jag kanske börjar bli dement vid 24 årsålder? Det ska ju börjas i tid..
 
Glömde berätta att jag igårkväll lovade mig själv en sak. Nu ska jag se till att hålla den saken och sen håller jag tummarna för att det går så bra som jag önskar. I mitt huvud går allt hur bra som helst, men det brukar ju hända något där mellan huvudet och själva händelsen i verkligheten. Men ja, någon gång ska det väl bli som man vill, ellor?! 
 
I övrigt ska jag ut på hemligt mission nu om en halvtimme. Så hemligt att jag till och med blir upphämtad, det ni! Vi hörs sen!
 

Tisdag

Satt precis och tänkte på hur länge mitt löfte om att tänka positivt varade.. Knappt två dagar :P, aja om inget annat så är jag i alla fall medveten om det. Förlåt. Jag försöker samla positiv energi men ibland kommer verkligheten ifatt en litegrann och då blir det lite smådeppt.. Just nu oroar jag mig faktiskt lite över hyran och flytt. Jag berättade i början av juni att min hyresvärd ville höja min hyra med 1200kr i månaden.. Vi grannar har givetvis gjort uppror, och därefter har jag inte tänkt så mycket på det fram tills nu i dagarna. Fick reda på att det eventuellt kanske inte går sådär jättebra med förhandlingarna och ja... Som ni kanske förstår blir man orolig. 
 
Jag ska försöka att inte tänka på det för mycket för man blir småknäpp av det och egentligen finns där inte så mycket annat att göra än att börja kolla runt efter andra. Inte så lätt när man är student, och inte heller så lätt när man har två hundar och en katt. Aja, det ordnar sig det gör det ju alltid. Önskar bara att den dä'r lottovinsten jag väntar på kom typ nu. Hade köpt min egen bostadsrätt och sedan hade jag haft mitt på det torra med vart jag ska bo iaf. Men som sagt positiva tankar.. :P. I will try.
 
Hursomhelst så blev jag iaf glad över att gå till gymmet imorse och träffa mina glada motionärer! Det värmer i hjärtat när de kommer fram och säger att de blir såå glada av att se att det var jag som höll i passen och inte någon annan. Och att de sedan efter passet berömmer en och verkligen visar sin uppskattning. Det är helt underbart och de får en alltid på glada tankar direkt! Tack för att ni är så bra! 
 
I övrigt för att bli på ännu bättre humör så har jag packat min resväska för på torsdag blir det en långweekend med mamma! Överraskade mamma med en hemlig resa ;) Ni får såklart veta vart när vi är framme eller iaf när vi är hemma igen! Det behövs nu innan allvaret sätter igång igen. Dessutom har jag saker att uträtta när jag är framme och om jag har och får chansen! Så är det. 
 
Aja, ska plocka undan lite och eventuellt plugga och käka lite. Så vi hörs sen! Puss å kram på er!
 

Morning världen!


Spiderman

Spiderman var riktigt bra och har ni inte sett den så bör ni absolut göra det! Snacka om ögongodis ;-p. Den här måndagen har gått ruskigt fort och kroppen har inte direkt fungerat som den brukar. Seg och allmänt knepig (mer än vanligt). Dessutom har jag en jobbig känsla inombords som inte vill släppa taget riktigt. Min magkänslan brukar man kunna lita på och i vissa fall kan man önska att den inte stämde. Men så är det.. Intuition som det så fint kallas. Ibland något jag har lite för mycket av. Men jag som senast igår så att jag skulle tänka positivt får väl se det som en bra sak i slutändan för jag är alltid smått förbered på det mesta. Ibland är jag bara inte säker på vad jag förberett mig på. Trevligast är det ju när man har en sådär extra bra magkänsla men att man inte vet varför, och sen när det äntligen händer så kan man bara säga -Aha det var därför ;-)! Ja nu spårade det här inlägget ut lite känns det som. Sovdags, håller pass halvtio imorgon så lite sömn på det ! Sov så gott med er och håll tummarna för att min magkänsla håller sig till det positiva..


Biodags med Mia!


Tjeeeenare mannen!

och kvinnan hans! Haha nejdå, men bloggen har inte riktigt velat som jag idag. Tycker det varit extremt mycket krångel sedan blogg.se bytte server. Allt är smidigare när det väl fungerar.. 
 
Jag är småseg idag ändå det ska erkännas. Men jag har övat på mitt Functional och jag påbörjade coren men kom fram till att jag inte orkade :P så jag struntade i det haha. Sen nu kom jag fram till att det är dags att städa och plocka undan igen, kommer inte ha ro att sätta mig ner att plugga idag så det får vänta tills imorgon. Jag håller ju morgonpass så jag kommer vara uppe med tuppen och har då hela dagen på mig att plugga. Sweet! 
 
Ikväll blir det bio med Mia! Jag har inte varit på bio sedan i våras, och då såg jag Avengers! Så det var ett tag sedan, ikväll blir det spiderman, ska bli intressant och se om den är så bra som alla säger! 
 
Aja.. skulle bara göra en kort uppdatering om livet idag. Hörs senare!

Checkar ut

Sådär då är det dags att sussa sött och förhoppningsvis drömma sött också. Sov så gott!


Söndag

"I just know that time will tell you everything you want to know and a little more." 
 
Bloggen är lite bråkig idag har jag märkt, men antar att ni kan läsa inläggen förr eller senare iaf så jag fortsätter uppdatera som vanligt!
 
Har påbörjat tvättandet idag och har nu sista maskinen för dagen igång, antar jag får fortsätta imorgonbitti när jag vaknar. Måste ha shorts och dylikt rent nu när jag åker till hemlig ort senare i nästa vecka ;)! Sweeet! Som jag längtar, så man kommer ifrån vardagen lite innan allt ska köras på stenhårt som vanligt med både skola och jobb.
 
I övrigt känns nog det mesta okej för tillfället. Jag har mycket att se fram emot och många nya äventyr att påbörja, en del saker är mer nervöst än andra. Men jag gillar utmaningar och jag är envis så jag tror det mesta kommer gå ganska så bra. Har man viljan och de där positiva tankarna så klarar man allt man måste bara våga ta steget. Det är alltid det där steget som är så jävla läskgit att ta! Men någon gång så ska man. 
 
Personligen så känner jag att jag är nöjd med många nya intiativ jag vågat ta under vår och sommar. Jag har lärt mig att våga ta risker ibland och vissa gånger har det gått bättre än andra gånger. Ibland behöver man nog ramla på näsan för att skinnet ska bli tjockare. 
 
Ja, nej, jag har inte sådär mycket att tillägga. Ibland känns det som om jag skriver samma saker här, men jag har lovat mig själv att bli en mer positiv person igen som jag avr i vintras, då jag märkte att positiva tankar och energi ger positiva handlingar och händelser! Så jag försöker undvika allt gnällande och allt som är jobbigt just nu, öven om inget är sådär superjobbigt just nu.
 
Japp, japp! Nu ska jag återgå till att glo på min Fawlty tower dvdbox som jag inte kollat på nu på ett tag. Orkade inte leta upp min Little Britainbox idag.. Får se hur det blir imorgon! Hörs på nattiinlägg!
 
"When your brain says one thing and your heart another, who should you listen to?" 
 
 

Bakissöndag

Gårdagen var mycket trevlig och det gick hejvilttill med spiritusan vilket jag fått sota för idag. Skallebanken höll sig till fyra tiden.. Jag och Jocke gick igenom hela säsong två av Solsidan som bakisaktivitet hela dagen i princip och nu är klockan åtta och visst dunkar det smått i skallen fortfarande men jag försöker ignorera och se det positiva i det hela at jag faktiskt inte dricker sådär super ofta och det är nog tur för om jag ska få sånna här baksmällor så vill jag inte vara med mer! 
 
Hursomhelst har jag bestämt mig för att försöka hitta min Little Britainbox och sätta igång och käka lite godis å dricka cola zero. Så ser resterande del av min söndag ut. 
 
Btw har jag beställt böcker inför höstens pluggande och jag har hunnit fundera hejvilt en massa på massor av saker. Jag ahr inte så mycket ångest och det är ju alltid bra för att vara en bakissöndag.. Hade lite innan idag men det känns plötsligt lättare. Man ska bara bestämma sig för vad man ska göra, å sen känns allt mycket bättre!
 
Aja, vi hörs sen!
 
 

Sunshine

Träningspassen är avklarade och gick fantastiskt bra! Jag gillar mina motionärer!! Functional går bättre och bättre har två låtar som ska in nu också så ska fixa dem imorgon och sedan ska det övas och sen kör vi vecka 35!

Solen skiner och innan jag ska plugga det sista på näst sista föreläsningen så ska jag gotta mig här lite! Ikväll blir det fest! Yeeey!


Natti

Sådär dags att sova efter ännu en dag med fullt ös :-)! Upp tidigt imorgon för att vicka för Björn på indooren. Underbara lediga helg ( typ iaf)! Sov så gott!


Realisation

Efter att ha gått med trasig handväska i över ett år kände jag att det var dags för en ny. Så det blev den här från Asos.com. 
 
P.S Klart den var på rea;) D.S

Mirror mirror on the wall

Det blev ändrade planer för kvällen, men det gör inget för jag är helt slut av allt tränande och ätande haha! Sitter och myser med tända ljus både ute och inne. Som jag skrev igår så känns det som om hösten är påväg, mysigt på ett sätt men tragiskt då vi knappt haft någon sommar alls i år :( aja så är det. Jag har fått sätta igång elementen och som sagt, mysiga tända värmeljus lite här och vart i lägenheten :). 
 
Jag tror det blir en mysig och händelserik höst. Året har ju varit okej såhär långt men jag tror det bästa händer det här halvåret som är kvar, eller ja det är ju inte ens ett halvår snarare fyra månader. Dock känns det som om det kommer bli intensivt, men det kan ju vara positivt för då är det snart sommar igen! Fast jag vill inte missa julen, det är den enda högtiden jag tycker är riktigt mysig! Allt julpynt överallt och mysig stämning och så får man äta julgodis och kakor i massor och dricka glögg i gott sällskap. Mysigt!
 
Hoppas på att det blir en tur till London i jul i allt julskyltandet för DÄR var det verkligen jul på riktigt! Fantastiskt mysigt. Vet dock inte vem som vill med men det får jag lösa lite senare. Jag vill ju göra så himla mycket i höst/vinter. Men det känns som om det behövs för att vardagen inte ska bli på tok för tråkig. Men först och främst får det nog bli Amsterdam, sägs vara en vacker stad! 
 
Oj vilket långt inlägg det här blev. Ja så är det ibland, vissa dagar har man mer att säga än andra. Btw så är mirror mirro en av mina barndomsidolers låt, nämligen tysken Sash! Jag ahr nostalgiat i typ två dagar och lyssnat på massor av hans musik, vissa låtar är ju klart bättre än andra. Många minnen som kommer till en med gammal (mirror mirror är dock från 2012) musik. I love it. Lyssna på den här -->HÄR<--.
 

Idag köpte jag bebissockar!

Idag har jag hunnit med en hel del, men jag är inte riktigt färdig med mina måsten än.. Fick det nya corepasset som gärna ska köras från och med vecka 35 igår och jag har ju inte hunnit öva än, men det tänkte jag börja med om en liten stund. Hoppas det går in lika lätt som förra och att jag slipper axelinflammationer och andra hemska inflammationer!
 
Pluggandet gick bra trots att det var sjukligt omotiverat. Fick åka iväg till Maxi för att handla då lille Kola har knäckt eller tappat sin klo :(. Så där är en sårskora och allmänt irriterat där den suttit och självklart kan han inte låta bli det.. Jag har försökt det mesta och varje gång vi varit ute så har jag tvättat av tån eller ja klon vad man nu ska kalla det med asollösning men han har hoppat tio meter upp i luften så jag antog där vart sprit i den.. Så jag fick handla ny sårtvätt och sen köpte jag de minsta möjliga bebissockarna jag kunde hitta! SÅ numera har kola en mörkblå liten strumpa runt tassen, iaf några dagar så han slutar slicka på det. Jag är så rädd det ska bli infekterat! 
 
Övade på functional idag men glömde papperna hemma men det kändes okej iaf.. ogillar att jag bara får ha friavikter dock för det fungerar helt klart bättre med skivstång som jag ahde från början. Men antar att det är lite av en vanesak så jag ska öva imorgon efter indooren också! 
 
Aja, nu har jag städat och det enda som återstår för dagens måsten är att öva in coren! Hörs sen!
 

Fredag!

Hello kära läsare!
 
Sovit tio timmar inatt, riktigt jävla skönt! Känns som om jag behöver sova lite till, men det beror nog mest på det gråa trista vädret. Men på ett sätt är det skönt att det är grått och trist nu när jag ska plugga någon timme innan det är dags att bege sig till gymmet och träna på Functional Toningpasset. Måste hålla bra tempo ;)!
 
Första helt lediga helgen på över en månad, så jävla gött! Helgledighet är underskattat, iaf när man jobbar helger :P! Men men, som sagt dags att plugga lite så jag blir klar med det för idag! Hörs sen, puss!
 
Minns ni när jag var såhär rödhårig? Tror bilden är tre år gammal:P

Sweet dreams

Var nere med hundarna nu innan jag kröp ner i sängen och jag fick den där lilla höstkänslan man får precis innan hösten kommer på. Jag hoppas såklart på några varma sommardagar till men det känns ändå som om kylan är påväg.. Just nu har jag båda småttingarna i sängen, en brun liten pälsboll precis bredvid huvudkudden och en på andra sänghalvan. Mina små sötnosar! Dags att sova, natti på er!


Var snygg när du tränar

Gillar att Gina börjat köra med träningskläder, bra pris och snyggt!
 
 
Nästan bud på att köpa de här jeansen BARA för att de är döpta till Alice!
 
 

Övermätt!

Det var länge sedan mat smakade så bra som den gjorde för en kvart sedan! Jag avr ruggigt hungrig efter passen idag som gick superbra. Coren var så full att vi nästintill låg på varandra haha! Jag ahr ett härligt gäng som alltid kommer på mina pass och de är verkligen guldvärda! 
 
Nu ska jag ha en riktig softar kväll, eventuellt ska jag plocka undan lite så jag slipper städa hela dagen imorgon. Hade tänkt få lite ordning härhemma, det blir så rörigt när man är slarvigt :P, mycket märkligt eller hur? 
 
AJa, nu ska jag chilla lite, så hörs vi snart igen!
 

Segpropp!

Fan idag är jag segare än ett gammalt förtuggat tuggummi! Sov till halv elva, la mig i solen vid tolv och vart där till två och sedan tvingade jag mig själv att cykla till affären och inhandla för kvällens middag.. Å nu ska jag försöka plugga lite. Inte ett dugg motiverad, men det måste ju göras så jag hinner klart tills nästa torsdag.. 
 
Ikväll ska jag hålla Core och Indoorpass 18.00 på Flygstadens gym så ni är välkomna att svettas lite med mig om ni vill! Jag behöver någon som får lite liv i mig, just nu är jag inte mycket för världen precis! 
 
Aja, som sagt plugga vart det ja. Hörs senare!
 
 

Dagens


Bedtime!

Sådär idag har jag gjort diverse nödvändiga saker som sagt :)! Skönt att få krypa ner i sängen och sova ut och att inte ha sådär överdrivet mycket bestämt imorgon. Saker ska såklart bli gjorda men det enda som är tidsbestämt imorgon är passen 18.00. Gött! Kvällen på jobb gick snabbt eftersom Mia kom på besök och höll mig sällskap! Vi har bestämt att det blir lite party, party på lördag så nu har jag ännu mer trevligheter att se fram emot :)! Yeeey! Men nu ska jag sussa! Sov så gott!


Snabbupdate!

Hola, hola!
 
Fullt ös medvetslös! Ja typ iaf, har lite tid här emellan möte, plugg och finslipning på pass och jobb. 
 
Mötet med gruppträningsansvariga gick bra! Några små och smidiga ändringar men på det stora hela var hon nöjd med mig och mitt pass så det kändes jättebra! Letar två låtar till som ska in i passet och ja sedan är det klart. Sen ska det övas, övas och övas! 
 
Pluggandet idag har gått helt okej. Har en del att hinna med tills nästa vecka så därför kommer det nog bli få uppdateringar här, hoppas ni är okej med det ;)! 
 
Nu är det dags att fixa sig inför veckans första och sista nattjobbspass! Skönt med lite ledighet (även om vi alla vet att jag inte är helt ledig iaf...). 
 
Idag ska det fixas biljetter till We love the 90's i september! Så härligt att verkligen ha något att se fram emot. E-type, Snap och Haddaway är några av dem som ska hålla liv i luckan! Wiie! Älskar att ha roliga saker att se fram emot. Då har man något att längta till de dagar som är gråa och trista, de som inte går riktigt som man vill! Jocke är min änel idag och fixar biljetterna :)! Tack Jocke! 
 
Som sagt, en snabb update! Vi hörs inatt när jag är hemma igen!
 
Puss på er!
 

Wish me luck!

Dags att få domen angående Functionalpasset! Håll tummarna!

Onsdag

Hallå där! 
 
Hur står det till med er idag? Själv mår jag helt okej, fortfarande sömnig och en kittlande näsa men det ska nog gå bra ändå! Tror man blir lite extra sömnig av sådant här sömnpiller till väder. But what to do? Ska på utflykt i fyra dagar nästa vecka till hemlig ort så jag kan börja räkna ner dagarna nu! Yeey! Kan vara passande innan skolan sätter igång på allvar :)! 
 
Ska på möte 14.00 så innan dess har jag inte planerat att göra sådär supermycket faktiskt. Sen är det plugg och dylikt som ska hinnas med innan jag ska jobba mitt enda nattpass den här veckan. Jag gillar mitt jobb mestadels, men nu när det varit så intensivt i lite mer än en månad så ska det bli skönt att trappa ner på det lite. Snart höst, vilket innebär att jag bara jobbar varannan helg så förhoppningsvis blir det en händelserik höst :)! 
 
Satt och kollade på på tv4 precis och så poppade min stad upp och idag handlade det om Amsterdam, fan dit hade jag gärna velat åka i höst! Typ en weekend eller något! Någon som är på?:P 
 

Zzzz

Nu är jag helt slut.. Det har hänt mycket idag som sagt och jag hade nästan glömt att jag var småkrasslig fram tills nu när halsen gör sig påmind :p. Alltså dags att sova bort skiten och låta livets goda fortsätta imorgon! Sov gott och dröm sött!


När saker äntligen lossnar!

Ja nu börjar det som sagt rucka på sig i rätt riktning och livet börjar kännas bra eller bätre för det har inte varit sådär superduper dåligt nu på ett tag vilket är riktigt, riktigt skönt! Tja en del saker hade det ju inte gjort något om det hade gått liiiiiiiiiite längre framåt med, men man ska ju vara glad för det lilla och det går ju framåt även där men väääääldigt långsamt bara. 
 
Det känns riktigt skönt att ha kommit in på Media och kommunikation och den här gången är det nog faktiskt rätt!  Dags att avsluta saker och ting på riktigt nu när jag har chansen till något jag tycker om och dessutom har jag redan fått positiv feedback, inte illa! 
 
Att träninegn går bra och att functional toningpasset är så gott som klart känns sjukt skönt. En uppvärmningslåt kvar men ska se om resten är godkänt imorgon som sagt så håll gärna tummar och tår!
 
Nej det har varit (är emellanåt) väldigt intensiva dagar såhär i slutet av sommaren men när all möda är gjord och man får så positivenergi och feedback tillbaka så kan jag bara konstatera att det helt klart var värt det! Mycket bra händer till hösten och som jag sa igår på fejjan OoooOooo sometimes I get a good feeling. Det är inte bara en låt av Tim Berg (Avicii) utan det är dagens sanning. En jävligt bra sådan! 
 
Efter några timmar i receptionen och renskrivning av pass och dylikt är det äntligen dags att softa! Hörs sen!
 

Tisdag

Höll mitt corepass imorse och det gick okej trots öm hals. Ante var en ängel som kunde ta indooren så jag slapp bli värre. Jag har inte direkt tid att bli dålig nu, sista hektiska veckorna innan skolan kör igång. Btw så fick jag reda på att det blir Media och kommunikation nu till hösten! Riktigt gött! So far så har den här dagen löpt av bra. Blir lite receptionstimmar på Flygstaden i eftermiddag och så hinner jag renskriva functionalpasset som ska gås igenom imorgon! Håll tummarna för att det blir godkänt! Aja nu ska jag umgås lite med mamma innan hon beger sig hem!


Tanken som räknas?

Ja ibland räcker det ju med att tanken räknas men när den gjort det ett tag så räknas den mindre och mindre medan den faktiska handlingen räknad mer och mer. Godmorgon!


Party party

Nej inte idag men eventuellt till helgen och det ser jag fram emot! Denna gången blir det i Halmstad så det kan nog bli riktigt trevligt ;)! I övrigt har dagen varit bra! Har varit med mamma i stan idag och käkat och reashoppat lite, bilder kommer upp imorgon. Sen har vi kollat lite solsidan och slappat lite. Är lite förkyld och försökte byta bort mina pass imorgon och lyckades med det mest ansträngande, tur man har underbara kollegor! Dessutom är det bestämt att vi ska på 90's konsert i september, inväntar bara den första köpta biljetten sen är jag också där wiie! Det känns som om saker och ting går bra nu, eller ja på rätt håll iaf. Hoppas känslan håller i sig och att den här bromsklossen som funnits ett tag lossar! Sov gott vänner!


P.s

Ibland hinner jag ju tänka lite extra och den här veckan har givetvis inte varit något undantag.. Jag kan ibland känna att en del människor tar lite för mycket av min energi, kan inte ni också känna så ibland? Små saker kan bli väldigt stora och sådär. Det suger ut min energi ibland faktiskt när det blir lite mycket. Men inget ont som inte för något gott med sig. Nu kan jag se saker i helt annat ljus vilket kan bli till min egen fördel. Att lära sig av andra människors beteende, man kan på så vis ha i åtanken vad man ska och inte ska göra. Visst låter det väl bra? Jag tycker det iaf och hoppas jag kan hålla det så i praktiken också! Nu ska jag sova ;)! Natti


Personalfest

Vilken underbar dag jag haft idag med mina fina kollegor! Vi käkade på Bulls så många av oss fick en liten extra kula på magen när vi var mätta och belåtna och just som matkoman skulle kicka in så begav vi oss till Tylöhus där vi såg standupshowen sommarplågan! Riktigt roligt!! Vilken härlig dag! Tack tjejer och tack Petra som planerade denna fantastiska dag! Nu ligger jag i sängen och hör mamma snarka från vardagsrummet.. Hon kom upp tidigare idag så imorgon ska vi hinna ses lite :p. Nu ska jag sova! Natti!


Natti!

Jag vet det varit ovanligt tyst idag. Jag har varit trött och försökt hinna med det som ska hinnas med. Passet kändes bra idag och efter det blev jag riktigt trött, nästan sådär så man känner sig sjuk och det bidrog till att jag inte kände för att jobba.. Dock vände det ganska så snabbt idag eftersom favoritstammisarna dök upp direkt och därefter rullade det på med glada ansikten! Sånna kvällar gillar jag och dessutom är som världens gulligaste med komplimanger och kära ord! Vissa kvällar undrar man varför man utsätter sig och jobbar såhär men kvällar som den här får mig att minnas varför! Att personalen är underbar bidrar också maaaaassor till den här fantastiska känslan man får vissa kvällar! Tack för ikväll alla! Natti!


Lördag

God förmiddag vänner!
 
Hoppas ni sovit gott, jag har sovit helt okej själv. Dock känner jag att jag är lite trött än, men ja det kommer väl här efter all stress. Träningsvärken har börjat ta sig.. Jag kan i alla fall känna att jag lyckats med ett ganska så bra pass eftersom hela kroppen ömmar.. :P Dock ska jag ner till gymmet vid tolvtiden i alla fall och öva lite till (snarare så gott det går) och den här gången sätts telefonen på flygplansläge... Telefonen har aldrig plingat så mycket som igår när jag övade (jag använder telefonen för att spela upp musiken).
 
I övrigt så är det jobb som gäller ikväll, däremellan ska det promenras och pluggas lite! Men nu ska jag softa lite och smälta frukosten innan det är dags att bege sig! Hörs sen! 

Over and out

Underbara lediga fredag! Det är ändå något särskilt med helger, kan bara inte sätta fingret på vad! Efter att ha plöjt igenom hela säsong två av solsidan tackar jag för idag och hoppas att träningsvärken efter alla knäböj idag känns okej imorgon.. Tänkte gå igenom passet igen då. Sov sött alla underbara människor! Speciellt till mina favoriter såklart!


Myströja i höst kanske?

 

Solsidan

Solsidan är så sjukligt bra! Me like a lot! Har haft säsong 2 igång under hela kvällen och man får sina goda skratt hela tiden :P. Fan vad man hatar Ove Sundberg!
 
Ska njuta lite till av min mysfredag med husdjuren och av att inte göra någonting vettigt! Iofs har jag fått lite trevliga erbjudande för kvällen men jag orkar inte utgång eller dylikt just idag, kroppen säger no. Dock ser det ut som om jag kan planera in lite trevligheter i höst eller ja nästa månad! Måste invänta grönt ljus från chefen bara sen är det bara att tuta och köra! Lite 90 tals nostalgi är aldrig fel och speciellt inte med världens bästa sällskap :)! Som sagt, ska bara invänta grönt ljus, så håll tummarna! 
 
Just nu känns livet som om det är på rätt väg, och det börjar lätta och falla på plats. Fantastiskt! Nu ska jag återgå lite till solsidan innan jag däckar och sussar sött!
 

Nu är det fredagsmyyyys!

Äntligen har jag hunnit med vad som ska göras! Städa, plugga och öva på Functional passet, jag ahr ätit och jag ahr duschat! Det enda som återstår innan det är dags för solsidan säsong 2 framför tv:n (och ja jag förblev ledig inatt också!) är en långpromenad med hundarna! Sen ska det mysas rejält! Gjorde faktiskt lite chokladpudding jag ska ha framför tv:n sen! 
 
Mysigt värre! Fredagsmys saknar jag ibland, och idag ahr jag chansen! 
 

Cleaning done- check!

Nu är här rent igen och det gillas! Jobbigast och besvärligast är det alltid att byta rent sängkläderna, har alltid avskytt det. Konstigt nog är det dock det som är absolut bäst av allt när det är rent. Att få krypa ner i rena sängkläder, då sover man extra gott! 
 
I övrigt fick sig soffan en rejäl omgång med städsvampen. Plastsoffa som är skit egentligen, men den får duga tills jag hittar något annat. MIna möbler slitsj u lite mer eftersom jag ahr tre husdjur som gärna sover i dem.. Så de får ju vara tvättbara på något sätt typ :)! 
 
Aja, nu ska jag softa lite innan det är dags att börja plugga lite. Vet inteo m jag ska jobba än.. 25 minuter kvar tills jag officiellt är ledig. Hoppas, hoppas jag får förbli ledig! 

Morning!

Istället för morning skrev jag gorning.. En kombination av good morning kanske? Ja eller så är jag bara lite för trött i kolan än :P. Hade sjukt svårt att somna igår och vaknade tidigt idag, hatar sånna dagar! Men jag ska inte gnälla för mycket för jag har sovit hlet okej resten av veckan faktiskt :)!
 
Idag är det fredag vilket kaaaanske kanske kan innebära lite fredagsmys. Jag har jour idag och jag verkligen hoppas att ingen är sjuk idag för jag behöver vila, och ja trots att jag varit ledig onsdag torsdag så är jag ändå inte helt ledig.. Både pass och plugg som ska göras i alla fall :(. Idag ska jag passa på att ta tag i städningen, tvä'ttar golv och allt för det lär inte hinnas på söndag då vi ska ha personalfest! Yeeey! Dessutom kommer mamma upp då också och stannar väl till tisdag tror jag så det ska bli mysigt! Hoppas dock på att jag fått min Solsidanbox tills dess så vi har något att spana på när hon kommer upp! 
 
Men dags att samla krafter och sedan ska här bli skinande rent ;) Hörs lite senare!

Bedtime

Redo för att sussa sött nu! Njuter till fullo av min extra lediga dag idag :)! Ja därav att jag tjatar om det haha ;p det händer inte ofta kan jag säga er. Jag vill berömma er härliga läsare som på olika sätt faktiskt delat era tankar och funderingar kring när tjejer säger nej! Tack! Jag tycker det är skitkul att få respons och höra andra tolkningar, om jag hinner ska jag sammanfatta det jag fått ihop utan namn såklart ;)! Ni är underbara, bara så ni vet! Natti på er!


Vill ha

 
Skor

Skor - från H&M

http://www.hm.com/se/s/03IEGG

Ett par sandaletter i mockaimitation med snörning fram och öppen tå. Klack 13 cm. Gummisula.

H;amp;Mwww.hm.com

Mystorsdag

Passen är avklarade och trots att jag var segare än ett ålderdomshem innan jag kom dit så fick jag så mycket energi av alla glada motionärer! Jag blir lika glad varje gång jag varit där och alla är så himla duktiga där! Sen får jag erkänna att det värmer extra mycket i hjärtat när de kommer fram och berömmer ens pass efteråt! Man kan inte bli mer glad och lycklig! Jag älskar det här jobbet! 
 
Efter passen handlade jag lite nödvändigheter så jag har att äta. Jag blev ju som sagt ledig ikväll och då slapp jag stressa runt med allt. Unnade mig en liten torsdagsgodispåse eftersom jag är jobba hela helgen :)! 
 
Nej det här var faktiskt en bra dag på många sätt och veckan har såhär långt varit hur bra som helst! Små irritationer har ju klart dykt upp och lite trötthet, men det mesta har gått över och ja veckan har varit bra. Får hoppas att helgen fortsätter i samma anda! Saker och ting börjar gå på rätt håll och det känns riktigt gött! Life's good! 
 

Män som inte tar ett nej för nej.

En tanke som nyss slog mig. Jag vet inte om det här gäller båda könen egentligen och eftersom jag är heterosexuell så är jag absolut fel person att svara på den frågan ( ni som vet får gärna berätta). Hursomhelst. Det senaste året, eller ja egentligen livet från och till sedan den tiden man började bli intresserad av pojkar i tonåren, men främst det senaste året då jag faktiskt lagt lite mer tankeverksamhet på det hela, så har jag märkt hur otroligt bra många män/pojkar är på att iaf FÖRSÖKA krångla sig förbi ett nej. 
 
Med nej så menar jag ofta att man kanske ibland säger nej rakt ut för att man inte är intresserad, ibland träffar man någon man tycker om man man är inte tillsammans med personen för man vill se vart det leder och ibland är man faktiskt upptagen och har pojkvän. Jag vet inte hur många gånger jag sagt någon av de här fraserna jag nämnde ovan och trots det har killen försökt i alla fall. 
 
Säger man bara nej rakt ut har jag fått en del försök med att: ja du vet inte vad du missar, vi kan ju bara ta en fika som vänner, vi kan se en film och ja säkerligen en hel del andra saker sagda men de har jag troligtvis förträngt.. 
 
Om man berättar för en kille att man träffar någon så brukar man få till svars att då är man ju faktiskt inte tillsammans och då gör man precis som man vill för man har ju inga skyldigheter. En oskyldig fika i stan kan väl inte skada? 
 
I de fall man säger att man har pojkvän så har jag fått höra (detta är ju inte det vanligaste självklart, de flesta accepterar att man är upptagen då) att det gör inget, de är inte svartsjuka och han behöver ju inte få reda på något. 
 
Jag uppskattar givetvis alltid när någon visar intresse, för det är ju en jättefin komplimang oavsett vem det är. Man blir smickrad. Men när man sagt nej (eller om man träffar någon eller är upptagen) så förstår jag inte riktigt säkert varför man envisas? Är det jakten som är det roliga, och i de fall där man sagt att det inte spelar någon roll om man har pojkvän eller träffar någon, vad säger det om dem som person? Visst att säga och göra är absolut två olika saker och ja man får ju självklart ta allt med en nypa salt. Men tänk om det var dig jag träffade, hade du då velat att jag skulle träffa andra samtidigt? Eller hade du velat vara den pojkvänen som blev förd bakom ljuset medan flickvännen träffade andra utan din vetskap? För mig tyder det på omognad. 
 
Alla är olika och som jag sa så ska man ju självklart inte ta allt så allvarligt, det kan vara mycket skämt bakom det hela det förstår jag också. Men kom igen, om det nu skulle vara så att jag blir singel eller slutar träffa personen jag träffar, tror ni då inte att man tjänar bättre på att faktiskt acceptera ett nej och inte tjata sig fram? Tjatar du tappar jag intresse för att jag tycker du är jobbig och blir jag singel blir du absolut inget val gentemot killen som accepterade ett nej då, så är det för mig i alla fall. Jag vet inte hur andra tjejer tänker, men bara en tanke. 
 
Sen som jag sa så vet jag inte om vi tjejer är likadana? Jag kan bara utgå från mig själv och jag är inte så (vad jag vet själv iaf). Killar/tjejer vad säger ni? Beter sig tjejer likadant eller är det något det manliga könet sysslar med (inte alla, jag ahr träffat många vettiga killar också som inte beter sig så I promise och ja vettiga som betett sig så också men det har blivit på ett vänskapligt plan senare i så fall :P)? 

Ledighet

Efter pluggande, långpromenad och tvättande samt sammanställningav Functionalpasset kunde jag inte bli gladare av att få ett sms om att jag bleb ledig ikväll! Guuud vad skönt! Jag ska hålla mina pass på Flygstadens gym såklart, men efter det behöver jag inte kasta i mig mat och kasta mig i duschen för att bege mig till nattjobbet, för jag blidde ledig! Fan, bra vecka överlag ändå det här! 
 
 

Torsdag

Goddag! 
 
Då var det torsdag igen och jag är inte riktigt säker på vart alla dagar har tagit vägen? Jag är extremt trött och vädret är lite segt idag. Dock är det hyfsad temepratur ute vilket gör att det öndå är okej, men det hänger åska i luften och det gör mitt huvud tungt! 
 
Ja dagen består av jobb och plugg på alla sätt och vis. Ska hinna med en lång promenad med småttingarna också och sen lär jag inte hinna så mycket mer :(. That's life! Hörs sen!
 

Night!

Nu säger min hjärna tack för idag! Jag orkar inte mer och det ska bli underbart skönt att sova :)! Imorgon är det dags för fullrulle igen med två jobb och plugg på det.. Inte lätt när det är svårt ;). Livet känns faktiskt bra nu, det finns alltid små petitesser som kan förbättras och det kan alltid bli ännu bättre men livet går på rätt håll nu och jag gillar det! Ett steg i taget typ, ska bli spännande att se vart jag är om ett år och vilka trevliga bekantskaper jag har runt mig då! Dock hoppas jag att de bästa finns kvar då också, min lilla självvalda familj :)! Kärlek till er nu ska jag nanna!


Dagens inköp

 
Det är givetvis snyggare i verkligheten, jag fick inte till några bra bilder idag och ja blusen ska man kanske eventuellt inte bära med ett par gråa flecemjukisar :P Men jag var sjukt slut i rutan när jag kom hem så det fick bli så :P

Ett bad och några timmar senare

Idag tog jag mig ett lååååååbgt och härligt bad med en kall Breezer i handen (som fin f.d fästmö lämnat sedan midsommar :P) telefonen på ljudlös och gömd i sovrummet kände jag att det var dags att göra något vettigt idag. Jag har nu satt ihop ytterligare tre låtar till mitt Functional toningpass och nuy återstår bara en styrkelåt kvar och ja sen får jag nog byta ut en av uppvärmningslåtarna och sen är passet klart! Helt tokigt! Ska gå igenom allt i helgen och hoppas på att det känns bra och eventuellt göra lite finjusteringar och sen kommer jag be er allihopa hålla tummarna STENHÅRT på tisdag! Gör ni det om jag ber er riiiktigt snällt?:) 
 
Ska softa lite till och bara vara. Eventuellt poppa lite popcorn och sätta igång spotify lite diskret innan jag kryper till kojs. >En bra ledig dag idag får man väl säga. Jag är nöjd iaf!
 

Lediga dagar

Det tråkiga med lediga dagar är att de alltid går så otroligt fort? Vart har den här dagen tagit vägen? Klockan är redan halvsju och det känns som om jag vaknade nyss ( eller snarare som att jag aldrig vaknat till ordentligt, helt lost i knoppen).. Aja, det var några timmar i stan med Inna vilket resulterade i den där orange blusen jag la upp för ett par dagar sedan, en röd paljettkjol för trettiospänn och en svart topp att ha under den genomskinliga skjortan! Bra köp, men dessvärre kan jag inte lägga upp bilder för tillfället dör den funktionen vägrar typ.. 
 
I övrigt har det lagats mat och hundarna har rastats. Nu blir det snart lite kaffe och lite fixande av functionalpasset. Jag är ju inte riktigt klar än och det känns som om det får bli paus i pluggandet idag så något vettigt kan jag ju få gjort i alla fall;) Möte om passet nästa vecka! 
 
Hörs lite senare vänner!

Dags för fika i stan


Lycka en tisdagsnatt är:

Att jobb stänger en hel timme innan. Att ha trevliga gäster. Att krögaren är trevlig. Och att övrig personal på stället är underbara! Jag är riktigt trött idag så nu ska jag sussa gott i min egen säng! Natti!